Παίρνοντας βάρος

Συχνά μιλάμε για απώλεια βάρους και απώλεια βάρους. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να πάρουν μερικά κιλά αλλά δεν τα καταφέρνουν ποτέ. Είναι τότε μια πραγματική διαδρομή με εμπόδια να κερδίσεις έστω και μία γραμμή μέσης. Είσαι ένας από αυτούς; Είναι σημαντικό να ακολουθείτε ορισμένους κανόνες για να διασφαλίσετε ότι οι λιπώδεις μάζες δεν συσσωρεύονται σε λάθος μέρη και να διατηρήσετε την υγεία σας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να κερδίσετε βάρος.

Βάλτε έναν στόχο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρετε βάρος: για να αποκτήσετε τόνο, για να επιστρέψετε στο κανονικό σας βάρος μετά από μια ασθένεια ή ακόμα και μετά από μια μακρά περίοδο στρες. Ωστόσο, συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο ώστε το σώμα σας να προσαρμοστεί στην αλλαγή, ανεξάρτητα από τον λόγο σας.

Μια ξαφνική αύξηση της μάζας θα μπορούσε πράγματι να οδηγήσει σε πολυάριθμα προβλήματα, όπως πόνο στην κοιλιά. Ένα κέρδος 500 έως 700 g την εβδομάδα θα ήταν υπεραρκετό σύμφωνα με τους διατροφολόγους.

grossir

Είναι σημαντικό να θέσετε συγκεκριμένους στόχους πριν ξεκινήσετε ένα έργο αύξησης βάρους.

Μην παραλείπετε γεύματα

Είναι σημαντικό να τρώτε τρία γεύματα την ημέρα εάν το θέλετεπαχαίνουν γρήγορακαι αποτελεσματικά. Για να το κάνετε αυτό, προτιμήστε ένα πλούσιο σε θερμίδες πρωινό και δείπνο που περιέχει κυρίως πρωτεΐνες και αμυλούχα τρόφιμα. Το να έχετε μια φέτα τυρί μετά από κάθε γεύμα θα σας βοηθούσε επίσης να πετύχετε τον στόχο σας. Σημειώστε ότι εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να καταναλώνετε λαχανικά και φρούτα για να διατηρήσετε την υγεία σας.

Φάε περισσότερο

Αυξήστε την ποσότητα των γευμάτων σας για να πάρετε βάρος γρήγορα και αποτελεσματικά. Εστιάστε ιδιαίτερα σε τροφές με πολλές θερμίδες για να γεμίσετε το πιάτο σας. Για παράδειγμα, προτιμήστε τα αβοκάντο, τα θαλασσινά, τα ζυμαρικά, τις μπανάνες ή ακόμα και τα αυγά. Θα πρέπει επίσης να τρώτε τουλάχιστον δύο σνακ την ημέρα. Ωστόσο, αποφύγετε τα πατατάκια ή άλλα βιομηχανικά προϊόντα που περιέχουν πάρα πολύ αλάτι και κακά λίπη για να διατηρήσετε την υγεία σας. Αντίθετα, προτιμήστε γιαούρτι ή ακόμα και τυρί, για παράδειγμα.

Επιλέξτε μεγαλύτερα πιάτα

Μελέτες έχουν δείξει ότι όσο μεγαλύτερα είναι τα πιάτα σας, τόσο περισσότερο τρώτε. Επομένως, συνιστάται να επιλέξετε μεγαλύτερα δοχεία για να παίρνετε τα γεύματά σας, εάν θέλετε να αυξήσετε την ποσότητα της τροφής που καταναλώνετε και να αυξήσετε γρήγορα το βάρος σας. Ωστόσο, φροντίστε να τα γεμίσετε με μια ποικιλία τροφών (χρώμα, σύσταση ή ακόμα και σχήμα) για να σας ανοίξει η όρεξη. Οι ειδικοί προτείνουν επίσης να παίρνετε πιάτα στο τραπέζι, ώστε να μπορείτε να ξαναγεμίζετε όσο θέλετε.

Οργανώστε περισσότερα γεύματα με την οικογένεια και τους φίλους σας

Τα στοιχεία δείχνουν ότι τρώτε περισσότερο όταν είστε με αγαπημένα πρόσωπα επειδή είστε χαλαροί. Συνιστάται λοιπόν να οργανώνετε τακτικά οικογενειακά γεύματα, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, εάν θέλετε να πάρετε γρήγορα βάρος. Πείτε τους να έρθουν νωρίς, ετοιμάστε διάφορα ορεκτικά και σνακ, μαγειρέψτε ένα χορταστικό γεύμα και πιείτε κρασί. Σημειώστε ότι όλα πρέπει να είναι έτοιμα πριν την άφιξή τους για να απολαύσετε πλήρως τις καλές στιγμές και το φαγητό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να βγείτε σε εστιατόρια για παράδειγμα.

Παίξε παιχνίδια

Η άσκηση σας επιτρέπει να ξοδεύετε ενέργεια και επομένως είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανοίξετε την όρεξή σας. Είναι επίσης σημαντικό να ασκείτε τακτική σωματική δραστηριότητα, ακόμα κι αν θέλετε να πάρετε βάρος, για να αποφύγετε πολλά προβλήματα υγείας, όπως κακή κυκλοφορία του αίματος ή καρδιαγγειακές παθήσεις. Είναι επίσης μια καλή μέθοδος για να αποκτήσετε περισσότερους μυς παρά λίπος. Επιλέξτε λοιπόν μια ελαφριά δραστηριότητα όπως το περπάτημα ή το κολύμπι για να κερδίσετε υγιεινά κιλά.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας τα επιδόρπια

Είναι σημαντικό να τρώτε τακτικά επιδόρπια πλούσια σε υδατάνθρακες, όπως πίτες ή κέικ για να παχύνετε γρήγορα. Αυτά τα τρόφιμα είναι στην πραγματικότητα πιο αποτελεσματικά και υγιεινά από τα περιττά λίπη στα fast food ή τις πίτσες για αύξηση βάρους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τα καταναλώνετε σε μέτριες ποσότητες, ειδικά εάν είστε άτομο που κινδυνεύει από διαβήτη, για παράδειγμα.

Comment grossir

Για να πάρετε βάρος, επιτρέψτε στον εαυτό σας ένα επιδόρπιο από καιρό σε καιρό

Κάντε διαλείμματα και διακοπές για να χαλαρώσετε

Το άγχος, η κούραση ή ακόμα και η υπερβολική εργασία γενικά σας κάνουν να χάσετε βάρος και να βλάψετε τις προσπάθειές σας να πάρετε βάρος. Επομένως, συνιστάται να αφιερώνετε τακτικά χρόνο για να χαλαρώνετε εάν θέλετε να κερδίσετε βάρος αποτελεσματικά. Αποφύγετε τις υπερωρίες, σταματήστε να σκέφτεστε να εργάζεστε τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα και πηγαίνετε διακοπές τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Σταματήστε να πίνετε αλκοόλ και το κάπνισμα

Η κατανάλωση αλκοόλ και καπνού μειώνει την όρεξη και βλάπτει την καλή λειτουργία του οργανισμού. Πρέπει επομένως να τα σταματήσετε για να καταναλώνουν περισσότερη τροφή και να προωθήσετε την αύξηση βάρους. Επιπλέον, αυτό είναι ευεργετικό για την υγεία σας και σας αποτρέπει από πολλές περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές ασθένειες του αναπνευστικού.

Πάρτε συμπληρώματα διατροφής

Συμπληρώματα διατροφής που προάγουν την αύξηση βάρους είναι διαθέσιμα στην αγορά. Η πρόσληψή τους πρέπει γενικά να συνοδεύεται από μια συγκεκριμένη δίαιτα για να διασφαλίζεται η βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, η κατανάλωσή τους απαγορεύεται για ορισμένα άτομα που κινδυνεύουν. Επομένως, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή ειδικό διατροφολόγο πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία.

Οι μέθοδοι που πρέπει να υιοθετήσετε για να κερδίσετε βάρος αποτελεσματικά είναι πολλές και εύκολα επιτεύξιμες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέχετε την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης εάν είστε διαβητικός ή τρώτε υπερβολικά εάν έχετε γαστρικά προβλήματα. Εν ολίγοις, συνιστάται πάντα να κάνετε ιατρικές εξετάσεις πριν υιοθετήσετε μια δίαιτα για αύξηση βάρους, προκειμένου να γνωρίζετε την κατάσταση της υγείας σας. Τέλος, η ενυδάτωση παραμένει σημαντική.

Για να προχωρήσετε περαιτέρω, δείτε τα άρθρα μου:

plats-riches-pour-grossir-rapidement

Πώς μπορώ να παχύνω και να παχύνω γρήγορα;

Ενώ πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να χάσουν βάρος, ένα μικρό περιθώριο του πληθυσμού προσπαθεί να πάρει βάρος και να πάρει βάρος. Το πρόβλημα αυτό προκύπτει για πολλούς ανθρώπους με πολύ διαφορετικό προφίλ, όπως για παράδειγμα άτομα που αναρρώνουν από ασθένεια και προσπαθούν να ανακτήσουν τη σιλουέτα τους. Υπάρχουν, φυσικά, διάφοροι τρόποι για την επίτευξη αυτού του […]

Πώς μπορώ να παχύνω και να παχύνω γρήγορα; Read More »

Grossir des mollets

Πώς μπορώ να αποκτήσω μεγαλύτερες γάμπες;

Παρόλο που οι γάμπες είναι το κάτω μέρος των ποδιών, οι μεγάλες γάμπες μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι ολόκληρο το πόδι είναι μεγαλύτερο και μακρύτερο. Οι καλά αναπτυγμένες γάμπες μπορούν επίσης να αποτελέσουν πλεονέκτημα στον αθλητισμό. Χρειάζεστε πολλή δύναμη στις γάμπες και τα πόδια σας για να μπορείτε να κάνετε σπριντ, να πηδάτε ψηλά

Πώς μπορώ να αποκτήσω μεγαλύτερες γάμπες; Read More »

Yoga

Πώς μπορώ να αποκτήσω μεγαλύτερα πόδια;

Το να έχετε δυνατά, γυμνασμένα πόδια είναι αναμφίβολα ένας παράγοντας γοητείας. Ωστόσο, αν έχετε αδύνατα πόδια, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να αποκτήσετε αυτά τα όμορφα πόδια που πάντα θέλατε. Πώς μπορώ να αποκτήσω

Πώς μπορώ να αποκτήσω μεγαλύτερα πόδια; Read More »

comment grossir des hanches

Πώς μπορώ να βάλω βάρος στους γοφούς μου;

Γνωρίζουμε ότι οι μεγαλύτεροι, πιο καθορισμένοιγλουτοί και γοφοί δίνουν στο σώμα μας μια πολύ πιο αισθησιακή και ελκυστική γυναικεία εμφάνιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε γυναίκα θέλει να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι η γενετική έχει τεράστια επιρροή στο σχήμα των γοφών μας. Μην αποθαρρύνεστε

Πώς μπορώ να βάλω βάρος στους γοφούς μου; Read More »

Cuisse

Πώς μπορώ να αποκτήσω μεγαλύτερους μηρούς;

Οι σφιχτοί, προεξέχοντες μηροί προσθέτουν γοητεία και καμπυλότητα στα πόδια σας. Αν είστε πραγματικά αδύνατη, η ανάπτυξη των μηρών θα ενισχύσει σίγουρα την προσωπικότητά σας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί τρόποι για να το πετύχετε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να αποκτήσετε μεγαλύτερους μηρούς. Πώς να μεγαλώσετε τους μηρούς μέσω της διατροφής; Οι διατροφικές συνήθειες

Πώς μπορώ να αποκτήσω μεγαλύτερους μηρούς; Read More »

main dans la poche

Πώς μπορώ να πάρω βάρος;

Ένας αυξανόμενος αριθμός ανδρών και γυναικών μπαίνουν κάτω από το μαχαίρι για να δώσουν ώθηση στους γλουτούς τους. Δυστυχώς, οι διαδικασίες αυτές δεν είναι μόνο δαπανηρές αλλά και επώδυνες. Οι επιπλοκές κυμαίνονται από αιμορραγία και μόλυνση έως ουλές, ασυμμετρία, νέκρωση του λίπους και συσσώρευση υγρών. Ευτυχώς, υπάρχουν υγιείς, λιγότερο επικίνδυνες και λιγότερο επώδυνες τεχνικές για

Πώς μπορώ να πάρω βάρος; Read More »

Le miel fait il grossir?

Πώς παίρνετε βάρος;

Είτε πρόκειται για τη θεραπεία της νευρικής ανορεξίας, είτε για την υποθρεψία που σχετίζεται με μια ιατρική πάθηση είτε για την ταχεία απώλεια βάρους, η αύξηση του σωματικού βάρους θα είναι απαραίτητη. Αλλά είναι συχνά δύσκολο να αυξήσουμε την ενεργειακή μας πρόσληψη όταν δεν είμαστε ιδιαίτερα πεινασμένοι. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς το στομάχι μας

Πώς παίρνετε βάρος; Read More »