PhenQ: η γνώμη μου μετά από 7 εβδομάδες θεραπείας

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Ο εγκλεισμός με κατέβαλε! Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο εγκλεισμού και μια διαδικασία διαζυγίου σε εξέλιξη, έχω πάρει 6 κιλά!
Ο εγκλεισμός τελείωσε, το διαζύγιό μου πρόκειται να οριστικοποιηθεί… Ήρθε η ώρα να συμμαζευτώ.

Ανυπομονείτε να δείτε τα αποτελέσματα; Εδώ είναι ο πίνακας παρακολούθησης μου για τις εβδομάδες που έπαιρνα το PhenQ.
Συνολικά, έχω χάσει μερικά εκατοστά και μερικά κιλά και είμαι αρκετά ικανοποιημένη που έχασα 10 εκατοστά από το στομάχι μου. Όσον αφορά το βάρος, έχω πάει από τα 70 κιλά στα 67,5 κιλά. Αυτό είναι ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, γιατί όπως θα δείτε στο άρθρο, ούτε εγώ ήμουν πολύ τακτική!

Πριν ξεκινήσω να παίρνω PhenQS+6
Μέγεθος στήθους95 cmΜέση 94 cm
Περιφέρεια στήθους82 cmΠερίπου 81 cm
Κοιλιά93 cmΜέση 83 cm
ΙσχίαΜέση 110,5 cmΜέση 106 cm
Βάρος70 κιλά

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Τι μπορώ να κάνω για να χάσω αυτά τα κιλά;

Ξέρω ότι δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου. Υπάρχουν διάφορες λύσεις που μου είναι ανοιχτές:

 • Να απευθυνθώ σε διαιτολόγο για να μάθω πώς να τρώω σωστά,
 • να αθλούμαι.
 • ή/και να κάνω δίαιτα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει δίαιτα (μου αρέσει να κάνω υπερβολικές απολαύσεις, χωρίς να καταβροχθίζω ό,τι υπάρχει στο ψυγείο μου), αλλά κυρίως δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει αθλητισμό. Με άλλα λόγια, δεν φροντίζω καθόλου τον εαυτό μου.

Το να μάθω να τρώω σωστά είναι δελεαστικό, αλλά είναι αρκετά ακριβό από ό,τι έχω δει στο διαδίκτυο, για να μην αναφέρω τα ραντεβού που θα πρέπει να πάω και τον χρόνο που δεν έχω.

Οπότε εδώ είμαι, αναζητώντας μια λύση…. έχω δοκιμάσει μια αποτοξίνωση με βάση τη σπιρουλίνα…. χωρίς κανένα αποτέλεσμα, και μάλιστα δύο φορές. Δεν υπάρχει κάποια θαυματουργή θεραπεία (ακόμα κι αν δεν πιστεύω πραγματικά σε αυτήν) που θα μπορούσε τουλάχιστον να με βοηθήσει να βάλω μυαλό και να εγκαταλείψω αυτά τα περιττά κιλά που καταστρέφουν τη ζωή μου; Μέσα από συζητήσεις, ανακάλυψα το PhenQ. Έπεσα πάνω σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι πληροφορίες είναι μάλλον περιορισμένες αλλά σαφείς.

Τι είναι το PhenQ;

Χάπια φυσικής προέλευσης. Υπάρχει μικρός κίνδυνος παρενεργειών. Δεν θα είναι χειρότερο από την αποτοξίνωση που έκανα πριν από μερικούς μήνες.

Η τιμή είναι αρκετά προσιτή. Καθώς έχω πολύ κίνητρο, θα παραγγείλω ένα πακέτο 3+2… και ναι, νομίζω ότι αυτό είναι το είδος του πράγματος που πρέπει να κάνετε μακροπρόθεσμα. Από την άλλη πλευρά, δεν έχω καμία πρόθεση να ξεκινήσω μια γρήγορη δίαιτα…. θέλω επίσης να δοκιμάσω αυτό το πρόγραμμα. Θα το δοκιμάσω κάτω από διάφορα προγράμματα:

 • Καμία αλλαγή για 2 εβδομάδες (εντελώς αυθαίρετη επιλογή του χρόνου),
 • πίνοντας περισσότερο νερό για 2 εβδομάδες (είμαι πραγματική καμήλα, πίνω μετά βίας 2 ποτήρια νερό την ημέρα αυτή τη στιγμή)
 • βάζοντας περισσότερα λαχανικά στη διατροφή μου (τρώω περισσότερο γρήγορα ζυμαρικά, ρύζι και πατάτες)
 • να αθλούμαι λίγο (τουλάχιστον 1 ή 2 συνεδρίες την εβδομάδα… αν μπορώ να το καταφέρω).

Μετά από όλα αυτά, σκέφτηκα να έχω ένα πραγματικό όραμα για το τι κάνει το PhenQ, πώς λειτουργεί και πώς να βελτιστοποιήσω τα αποτελέσματα. Αυτή πρέπει να είναι η επιστημονική μου πλευρά….

Αυτό ήταν λοιπόν, παρήγγειλα το PhenQ!

Οπότε εδώ είμαι, περιμένοντας τα 5 μπουκάλια μου PhenQ για το ταπεινό ποσό των 175 ευρώ…., δηλαδή 5 μήνες θεραπείας (1 μήνας ανά μπουκάλι). Πολύ φθηνότερα από τις αποτοξινώσεις που έκανα πρόσφατα (180 ευρώ για ένα μήνα).

Μου πήρε 10 ημέρες από την παραγγελία μου μέχρι να παραλάβω αυτά τα μικρά θαύματα γεμάτα υποσχέσεις. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να το διαβάσω, όχι μόνο επειδή δεν μου αρέσει το διάβασμα, αλλά ακόμη λιγότερο επειδή δεν μου αρέσουν τα πράγματα για το bodybuilding και είναι στα αγγλικά! Αλλά είναι πάντα ωραίο να έχεις κάτι επιπλέον.

Ω ναι, με το πακέτο 3+2, υπάρχει επίσης ένα δωρεάν μπουκάλι ADVANA…. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βάση τη σπιρουλίνα. Είμαι ήδη εξοικειωμένη με τη σπιρουλίνα από προηγούμενες αποτοξινώσεις.

Έχω συμπεριλάβει μερικές φωτογραφίες για να μπορείτε να δείτε πώς είναι όλα αυτά.

Πριν από τη διεξαγωγή οποιουδήποτε επιστημονικού πειράματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα δεδομένα βάσης. Έτσι, εδώ είμαι, δημιουργώντας ένα φύλλο παρακολούθησης με τα βασικά δεδομένα:

 • Μετρήσεις
  • Περιφέρεια στήθους
  • Μέτρηση στήθους
  • περίμετρος κοιλιάς
  • περιφέρεια γοφών
  • περιφέρεια μηρών
 • Βάρος

Σημειώστε ότι δεν είμαι σε καμία περίπτωση ειδικός στις μετρήσεις. Με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο βρίσκω μικρά διαγράμματα που μου δείχνουν πώς να το κάνω. Εδώ είναι αυτό που χρησιμοποίησα και το οποίο θα μου χρησιμεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του πειράματός μου, το οποίο ελπίζω να έχει επιτυχία. Προφανώς, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω τις “υψηλές” μετρήσεις.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής, θα σας πω τις μετρήσεις μου κατά τη διάρκεια των εβδομάδων.

Ο στόχος είναι να κάνω απολογισμό των μετρήσεων και του βάρους μου κάθε Σάββατο (σας παρακαλώ μην τα κρίνετε, είναι ήδη αρκετά βαριά για μένα (λογοπαίγνιο)).

Πρώτα στοιχεία στις 26/06:

Μέγεθος στήθους95
Μέτρηση στήθους82
Περιφέρεια βραχιόνων26,5
Στομάχι93
Ισχία110,5
Μηροί62
Βάρος70
 • Δοσολογία: 1 κάψουλα κάθε πρωί
 • Μεθοδολογία: Καμία αλλαγή συμπεριφοράς για 2 εβδομάδες
 • Εξοπλισμός: Μια μεζούρα, το μπουκάλι με τα χάπια μου και η ζυγαριά μου

Εβδομάδα 3

Λήψη καψουλών PhenQ κάθε μέρα

Έκθεση μετά από 2 εβδομάδες θεραπείας

Χρησιμοποιώ κάψουλες PhenQ εδώ και 2 εβδομάδες. Όπως αναφέρεται στο κουτί, παίρνω 2 κάψουλες την ημέρα.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είμαι πολύ επιμελής στη λήψη τους. Στην αρχή, πήρα ένα χάπι το πρωί και ένα άλλο το μεσημέρι. Μερικές φορές έχω ξεχάσει να πάρω το μεσημεριανό χάπι. Έτσι το έπαιρνα το βράδυ.

Δεν διευκρινίζεται αν πρέπει να τα παίρνετε σε συγκεκριμένες ώρες. Νομίζω ότι εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά και αυτό δεν θα πρέπει να κάνει μεγάλη διαφορά στο στόχο της απώλειας βάρους με το PhenQ.

60 gélules de PhenQ par bouteille

Συμπεριφορά

Καμία αλλαγή στις διατροφικές μου συνήθειες

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν προσπάθησα να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες. Στην πραγματικότητα, έβρισκα μια κάποια ευχαρίστηση στο να μην αλλάξω τίποτα και, ως εκ τούτου, στο να συνεχίσω να πίνω απεριτίφ κ.λπ. Αυτή η στρατηγική αποσκοπούσε απλώς στο να δω αν θα μπορούσα να χάσω βάρος. Ο σκοπός αυτής της στρατηγικής ήταν απλώς να δω αν έχανα ήδη βάρος χάρη στην PhenQ, χωρίς να αλλάξω τις συνήθειές μου.

Τι γίνεται με τους πόθους;

Δεν μπορώ πραγματικά να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Βρισκόμουν σε διακοπές και ήμουν περισσότερο σε κίνηση από ό,τι συνήθως. Οι δραστηριότητες με τα παιδιά και την οικογένεια σήμαινε ότι δεν ήμουν κολλημένη στο ντουλάπι με όλα τα κέικ που κανονικά θα φώναζαν το όνομά μου όλη την ώρα.

Επιπλέον, δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να φάω εκτός των γευμάτων κατά τη διάρκεια των πρώτων 2 εβδομάδων λήψης των χαπιών PhenQ.

Δεν υπάρχει σωματική άσκηση

Δεδομένου ότι ήθελα πραγματικά να δοκιμάσω την αποτελεσματικότητα της θεραπείας PhenQ στη διατροφή μου, χάρηκα πολύ που δεν έκανα καμία σωματική δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων, η μόνη δραστηριότητα που έκανα ήταν μερικοί περίπατοι ή βόλτες με ποδήλατο στην πόλη. Άρα απέχουμε πολύ από τη σωματική δραστηριότητα που απαιτείται για να χάσω βάρος με δίαιτα.

Λήψη μετρήσεων

Είναι Κυριακή και χρησιμοποιώ κάψουλες PhenQ εδώ και 2 εβδομάδες ακριβώς για να χάσω βάρος χωρίς να συμπεριφέρομαι σαν πραγματικός διαιτολόγος.

Για να δω πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα από εβδομάδα σε εβδομάδα, έκανα τις μετρήσεις μου μετά από μια εβδομάδα θεραπείας.

Σας δίνω τα δεδομένα παρακάτω, ώστε να μπορείτε να δείτε και μόνοι σας την αποτελεσματικότητα των χαπιών PhenQ μετά από 2 εβδομάδες θεραπείας και χωρίς να αλλάξω τις συνήθειές μου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν είμαι ειδικός στη λήψη μετρήσεων.

Σημειώστε ότι δεν είχα τη μεζούρα μου για να πάρω τις μετρήσεις μου κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας.

Πριν ξεκινήσω να παίρνω PhenQS+1S+2
Μέγεθος στήθους95 cm93 cm
Μέγεθος στήθους82 cm81,5 cm
Στομάχι93 cm93,5 cm
γοφοί110,5 cm – γοφοί109,5 cm
Βάρος70 kg69 kg68,5 kg

Μπορείτε ακόμα να δείτε μια ωραία εξέλιξη. Δυστυχώς, έχω χάσει λίγο από το στήθος μου. Αλλά εξακολουθώ να έχω χάσει 1 εκατοστό από τη μέση μου και 1,5 κιλό σε 2 εβδομάδες.

Μετά από αυτές τις δύο πρώτες εβδομάδες “δίαιτας” με κάψουλες PhenQ, έχω χάσει 1,5kg και έχω αδυνατίσει λίγο, και όλα αυτά χωρίς καμία σωματική προσπάθεια ή αλλαγή στη διατροφή.

Ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί…

Τώρα θα ξεκινήσω τις επόμενες δύο εβδομάδες προσπαθώντας να πίνω 1,5 λίτρο νερό την ημέρα…. Για να σας θυμίσω, πίνω πολύ λίγο. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό!

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Εβδομάδα 5

Λαμβάνοντας κάψουλες PhenQ κάθε μέρα

Αναφορά για τις τελευταίες 2 εβδομάδες της δίαιτας

Ως υπενθύμιση, ο στόχος μου ήταν να αλλάξω τις συνήθειές μου αναγκάζοντας τον εαυτό μου να πίνει ένα μπουκάλι νερό 1,5 λίτρου κάθε μέρα.

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερα καθόλου. Επιπλέον, αύξησα την κατανάλωση απεριτίφ. Είναι δύσκολο να αντισταθείς στην ατμόσφαιρα των ηλιόλουστων διακοπών με την οικογένεια και τους φίλους…

Έτσι αποφάσισα να αναβάλω αυτή την πρόκληση για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Δυστυχώς, ξέχασα επίσης να πάρω τις δύο κάψουλες μου κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, έπρεπε να πάρω μόνο μία κάψουλα PhenQ αντί για 2 για περίπου 4 ημέρες κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων.

Gélules de PhenQ, je compte sur vous

Η συμπεριφορά μου

Οι διατροφικές μου συνήθειες

Δεν έχω αλλάξει στο ελάχιστο τις διατροφικές μου συνήθειες… αν και επέστρεψα στην κατανάλωση μερικών γρήγορων φαγητών. Λίγο που και που είναι πάντα ωραίο, ακόμα κι αν ξέρω ότι αντιβαίνει στο στόχο μου για απώλεια βάρους.

Ωστόσο, δεν νομίζω ότι μια δίαιτα πρέπει απαραίτητα να είναι συνώνυμο της στέρησης, με κίνδυνο να πέσετε κυριολεκτικά πάνω σε όλα τα πρόχειρα φαγητά που μπορείτε να βρείτε μετά από μια περίοδο δίαιτας. Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε!

Ούτε εγώ έχω συμπεριλάβει περισσότερα λαχανικά ή φρούτα στη διατροφή μου. Αυτός θα είναι ο στόχος μιας άλλης περιόδου δύο εβδομάδων.

Και οι λιγούρες;

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επέστρεψα στη δουλειά… τηλεργασία… ένα προς ένα με τα ντουλάπια της κουζίνας.

Τότε υπάρχει το ερώτημα τι είναι πραγματικά μια λιγούρα. Θεωρείται λαχτάρα το άγχος, η βαρεμάρα και η εκδίκηση για τα μικρά πακέτα smarties των παιδιών;

Μπορώ να φάω αστρονομικές ποσότητες κέικ και άλλων γλυκών χωρίς να νιώθω πείνα… Μπορώ ακόμη και να είμαι εντελώς αηδιασμένη αλλά να τελειώσω ένα ολόκληρο πακέτο M&M’s… Είμαι εθισμένη στη ζάχαρη!

Σωματική άσκηση

Πιστή στη φόρμα μου, δεν έχω κάνει καμία σωματική άσκηση. Όλοι μου λένε να κάνω κάτι, αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω. Νομίζω ότι όσο περισσότερο μου το λένε, τόσο λιγότερο θέλω να το κάνω.

Δεν κάνω ούτε τα 6.000 βήματα που μου συστήνει το τηλέφωνό μου. Κάθε μέρα μου δείχνει ότι απέχω πολύ από αυτόν τον ημερήσιο στόχο.

Με δεδομένο ότι θέλω οπωσδήποτε να δω πόσο αποτελεσματικά είναι πραγματικά τα χάπια PhenQ, κάνω τιμητικό καθήκον να μην τον βοηθήσω με τον αθλητισμό… Ναι, είμαι αυτός που έχει εφεύρει κάθε δυνατή δικαιολογία για να μην κάνει κανένα άθλημα. Εξάλλου, διακυβεύεται η φήμη μου με τους φίλους μου (αστειεύομαι, φυσικά).

Λαμβάνοντας μετρήσεις

Εδώ είμαστε, 4 εβδομάδες κάψουλες PhenQ για να χάσω βάρος, και ως συνήθως δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια να χάσω βάρος. Δεν έχω καν ακολουθήσει τον αρχικό μου στόχο να πίνω ένα μπουκάλι νερό κάθε μέρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Έχω ακολουθήσει αυτόν τον στόχο μόνο 3 ημέρες από τις τελευταίες 15 ημέρες. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου!

Ορίστε λοιπόν οι ενημερωμένες μετρήσεις του σώματός μου μετά από 4 εβδομάδες στη δίαιτα PhenQ. Δεν θα έπρεπε να πω δίαιτα γιατί δεν είμαι πραγματικά σε δίαιτα. Ως υπενθύμιση, η PhenQ είναι κυρίως ένας καυστήρας λίπους. Ας δούμε πώς θα πάει:

Πριν ξεκινήσω να παίρνω PhenQS+1S+2S+3S+4
Μέγεθος στήθους95 cm93 cm93 cm92.5cm
Μέγεθος στήθους82 cm81,5 cm81 cmΜπούστο 81 cm
Κοιλιά93 cm93,5 cm88.5 cmΜέση 85,5 cm
ΙσχίαΙσχία 110,5 cm109,5 cm107 cm107 cm
Βάρος70 κιλά69 kg68,5 kg68.9 kg68,6 kg

Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει ακόμη μεγάλη πρόοδος, ειδικά γύρω από το στομάχι και τους γοφούς. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι δεν θα χάσω άλλο στήθος. Αν αυτό συνεχιστεί, δεν θα έχω καθόλου (lol).

Όσον αφορά την απώλεια βάρους, είναι λιγότερο αισθητή από τις μετρήσεις, αλλά τις τελευταίες μέρες ήπια λίγο παραπάνω (αλκοολούχα ποτά) και έφαγα fast food. Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι το βάρος μου δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ή θα μπορούσατε επίσης να σκεφτείτε ότι τα χάπια PhenQ έχουν μειώσει την αύξηση του βάρους, δεδομένου του πλαισίου.

Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνομαι λιγότερο σφιχτά στο εσώρουχό μου και έχω λιγότερα σημάδια. Μπορώ λοιπόν να πω ότι η λήψη των καψουλών PhenQ με βοήθησε ήδη να επιτύχω τον στόχο μου να “χάσω βάρος”, από φυσική άποψη. Αυτό πρέπει να συνδέεται με την πτυχή της καύσης λίπους αυτής της θεραπείας.

Ξεκινώντας από αύριο, θα αρχίσω να πίνω ένα μπουκάλι νερό κάθε μέρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Για να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξεχάσω να πιω, έχω προγραμματίσει ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό μου. Έχω θέσει ως στόχο 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Αλλά θα χρησιμοποιώ το μπουκάλι νερού του 1,5 λίτρου που έχω στη διάθεσή μου.

Θα τα πούμε σε δύο εβδομάδες για να δούμε αν κάνει κάποια διαφορά, τουλάχιστον όσον αφορά το βάρος!

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Εβδομάδα 7

Λαμβάνοντας κάψουλες PhenQ κάθε μέρα

Έκθεση για τις τελευταίες 2 εβδομάδες της δίαιτας

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, χρειάστηκε να πίνω περισσότερο νερό από ό,τι συνήθιζα. Όπως όλες οι συνήθειες, είναι δύσκολο να τις αλλάξεις. Έτσι, μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πίνω το περίφημο 1,5 λίτρο νερό την ημέρα. Αλλά κατάφερα να το κάνω για μια καλή εβδομάδα. Μπορούσα να δω μια ωραία βελτίωση στο δέρμα μου (δεν συνδέεται με την PhenQ). Γιατί δεν μπορούσα να διατηρήσω αυτή τη συνήθεια; Λέγεται ότι χρειάζονται 22 ημέρες για να αλλάξετε μια συνήθεια και να καθιερώσετε μια άλλη….αφού το έκανα μόνο για μια εβδομάδα, δεν ήταν πιθανό να καταφέρω να αλλάξω αυτή τη συνήθεια. Γρήγορα χανόμουν στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή αντί να επικεντρώνομαι σε αυτό που είναι καλό για μένα. Ίσως μια μέρα να τα καταφέρω.

Θυμήθηκα να πάρω τα 2 χάπια PhenQ μου κάθε μέρα. Τα παίρνω το πρωί και το μεσημέρι, συνήθως πριν από το φαγητό. Έτσι, μόλις τελείωσα το πρώτο κουτί και ξεκίνησα το δεύτερο κουτί με κάψουλες PhenQ.

Από τότε που ξεκίνησα, είμαι σε εξαιρετική φόρμα, είμαι πολύ δραστήριος και δεν αισθάνομαι κανένα σημάδι κούρασης ή κάτι τέτοιο. Επιπλέον, δεν αισθάνομαι ότι έχω όρεξη για τσιμπολόγημα. Στην πραγματικότητα, έχω δοκιμάσει να πίνω νερό αντί να τρώω κάτι μεταξύ των γευμάτων. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να πίνω περισσότερο νερό από ό,τι συνήθως.

Ouverture de ma première bouteille de PhenQ
Νέο μπουκάλι PhenQ στο δρόμο!

Η συμπεριφορά μου

Οι διατροφικές μου συνήθειες

Καθώς βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, υπάρχουν ακόμα μερικές βραδιές με φίλους και οικογένεια που οργανώνονται. Είναι δύσκολο να μην πιείτε λίγο αλκοόλ ή να μην τσιμπήσετε τα περίφημα κέικ απεριτίφ, λουκάνικα και άλλα σνακ που συνοδεύουν πάντα τα απεριτίφ μας.

Δεν υπάρχει ακόμη κενό μεταξύ των γευμάτων και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος και έκπληκτος. Σίγουρα επηρεάζομαι πολύ από την επιθυμία μου να μην παραποιήσω τα αποτελέσματα της δοκιμής“Χάστε βάρος με PhenQ“.

Έτσι, κατάφερα να ενσωματώσω λίγο περισσότερο μια ισορροπημένη διατροφή, μειώνοντας τα ζυμαρικά, το ρύζι και τις πατάτες, που είναι απλά τρόφιμα για την προετοιμασία και οικονομικά προσιτά.

Δεδομένου ότι τρώω λίγο πιο ισορροπημένα τρόφιμα, απέχω πολύ από το να κάνω όλα τα πιάτα μου ισορροπημένα, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι καλύτερα και βλέπω ότι το σώμα μου αλλάζει λίγο. Αυτό μπορεί να φανεί όταν παίρνω τις μετρήσεις μου.

Παραδέχομαι ότι εξακολουθώ να ενδίδω σε μερικά fast foods, αλλά προσπαθώ να τα μειώσω λίγο. Τα τρώω όχι επειδή είμαι απεριόριστη θαυμάστρια, αλλά επειδή είναι πολύ πιο εύκολο από το να φτιάξω ένα πλήρες γεύμα.

Τι γίνεται με τις λιγούρες;

Όπως είπα και νωρίτερα, οι λιγούρες για φαγητό ανήκουν σχεδόν στο παρελθόν. Ειδικά από τη στιγμή που έχω αντικαταστήσει την όποια μικρή λαχτάρα έχω με μερικές γουλιές νερό.

Έχω ακούσει να λένε ότι το τσιμπολόγημα έχει να κάνει με την ανάγκη να έχεις κάτι στο στόμα σου. Δεν είναι πείνα ή πραγματική επιθυμία για φαγητό, αλλά ένα μήνυμα από τον εγκέφαλο που χρειάζεται επιβεβαίωση ή κάτι τέτοιο (όπως ένα παιδί που πιπιλίζει τον αντίχειρά του). Πίνοντας λοιπόν νερό ανταποκρίνεσαι σε αυτό το μήνυμα χωρίς να παίρνεις ηλίθια κιλά.

Ακόμα τσιμπολογούσα μερικές φορές, αλλά προσπαθούσα να τρώω πράγματα με λιγότερες θερμίδες από τα γλυκά, τις σοκολάτες κ.λπ. που είναι καταστροφικά για τη διατροφή μας.

Καθώς γράφω αυτό το κείμενο, συνειδητοποιώ ότι βρίσκομαι στη διαδικασία να μάθω να καθιερώσω μόνη μου μια ισορροπημένη διατροφή. Οπότε δεν μιλάω για στέρηση ή κάτι τέτοιο, αλλά προσπαθώ να εξισορροπήσω την πρόσληψή μου ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες μου.

Σωματική άσκηση

Ακόμα καμία σωματική δραστηριότητα εκτός από το να μετακινούμαι από δωμάτιο σε δωμάτιο και να εργάζομαι στην καρέκλα μου. Δυστυχώς για μένα, εργάζομαι από απόσταση για πάνω από 4 χρόνια τώρα. Θα μπορούσα να πω ότι έχω πάρει αρκετό βάρος σε αυτό το διάστημα. Μπορώ να σας πω ότι έχω πάρει περίπου 7 κιλά εύκολα.

Όπως πολλοί από εμάς, υπολογίζω στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για να γίνω πιο δραστήρια, να μπω σε έναν αθλητικό σύλλογο… Θα το κάνω; Θα το κάνω ΚΑΙ θα το κρατήσω μακριά μακροπρόθεσμα; Ο χρόνος θα δείξει. Αλλά δεν είναι το πιο δύσκολο κομμάτι απλά να έχεις τη θέληση να το κάνεις;

Λήψη μετρήσεων

Παίρνω 2 κάψουλες PhenQ την ημέρα εδώ και 6 εβδομάδες. Δεν καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια, αλλά σημειώνω πρόοδο και μαθαίνω να τρώω καλύτερα συνολικά. Είμαι λοιπόν πολύ περήφανος που περνάω χρόνο μαζί σας και με το PhenQ. Μαθαίνω κάτι καινούργιο κάθε μέρα και το λατρεύω! Τι περιπέτεια!

Ορίστε λοιπόν ο πίνακας με τις μετρήσεις μου ενημερωμένος μετά από 6 εβδομάδες χρήσης του PhenQ. Ως υπενθύμιση, το PhenQ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και ένας καυστήρας λίπους. Ας δούμε τι θα συμβεί:

Πριν ξεκινήσω να παίρνω PhenQS+1S+2S+3S+4S+5S+6
Περιφέρεια στήθους95 cm93 cm93 cm92,5 cm94 cm94 cm ύψος
Μέγεθος στήθους82 cm81,5 cm81 cmΜέγεθος στήθους 81 cm81 cm81 cm
Κοιλιά93 cm93,5 cm88.5 cmΜέση 85,5 cm80,5 cm83 cm
ΙσχίαΙσχία 110,5 cm109,5 cm107 cm107 cm105,5 cm106 cm
Βάρος70 κιλά69 kg68,5 kg68.9 kg68,6 kg67,8 kg

Γιατί δεν υπάρχει βάρος την εβδομάδα 6; Επειδή ήμουν σε διακοπές και δεν πήρα τη ζυγαριά μαζί μου. Μην κατηγορείτε εμένα, ξέρω ότι ούτε εσείς παίρνετε τη δική σας μαζί σας στις διακοπές. Έτσι, αντί να σας δώσω μια λανθασμένη ένδειξη, δεν χρησιμοποιώ τίποτα… αυτό είναι αρκετά ειλικρινές, έτσι δεν είναι;

Υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να σας φανεί περίεργο: οι μετρήσεις. Πιστεύω ειλικρινά ότι δεν είμαι η βασίλισσα των μετρήσεων. Αν έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε για εσάς, θα πρέπει να αποφύγετε αυτή την “ταλαιπωρία”. Εξάλλου, σας δίνει μια ενδιαφέρουσα ιδέα και εξακολουθεί να είναι κίνητρο.

Αν θέλετε να βγάλετε ένα συμπέρασμα από αυτές τις τελευταίες 2 εβδομάδες δίαιτας με PhenQ, εξακολουθεί να υπάρχει απώλεια εκατοστών και βάρους. Το βλέπω στον καθρέφτη, είμαι πιο αδύνατη. Μπορείτε να το δείτε στην κοιλιά μου και στα χέρια μου…..