Πώς χάνετε 10 κιλά γρήγορα: σε 1 εβδομάδα, σε 1 μήνα, σε 2 μήνες, σε 3 μήνες;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το περιττό βάρος μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος, ειδικά όταν έρχεται ο πιο ζεστός καιρός και πρέπει να ντύνεστε ελαφρά, ειδικά όταν φοράτε μαγιό. Αν είστε λίγο-πολύ ντροπιαστικά υπέρβαροι και θέλετε να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά, δείτε πώς μπορείτε να χάσετε έως και 10 κιλά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


  • Δωρεάν αποστολή
  • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
  • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Οι κίνδυνοι της πολύ γρήγορης απώλειας βάρους

Πριν σας πούμε το μυστικό για να αποκτήσετε τη σιλουέτα των ονείρων σας, πρέπει να γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους που κρύβει η πολύ γρήγορη απώλεια βάρους. Μιλάμε για “πιθανούς” κινδύνους εδώ, επειδή οι αρνητικές επιπτώσεις δεν εμφανίζονται πάντα, αλλά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Comment perdre 10 kg rapidement?
Είναι καλύτερο να χάνετε βάρος σταδιακά.

Για παράδειγμα, μια κακώς ελεγχόμενη γρήγορη δίαιτα σας εκθέτει στο φαινόμενο yo-yo, δηλαδή ξαναπαίρνετε αμέσως ό,τι έχετε χάσει. Το σώμα σας δεν αντιμετωπίζει καλά τους δραστικούς περιορισμούς στους οποίους υποβάλλεται και μόλις επιστρέψετε σε μια κανονική διατροφή, συσσωρεύει όσο το δυνατόν περισσότερο λίπος εν αναμονή μιας νέας επιθετικής δίαιτας.

Ως άμεση συνέπεια αυτού του φαινομένου γιο-γιο, θα πάρετε ακόμη περισσότερο βάρος από ό,τι πριν, κινδυνεύοντας τελικά με παχυσαρκία. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, αυτή η δραστική δίαιτα θα είναι όλο και λιγότερο αποτελεσματική, καθώς το σώμα σας θα τη συνηθίσει.

Ένα άλλο πρόβλημα με την πολύ γρήγορη απώλεια βάρους είναι η απώλεια μυϊκής μάζας. Το σώμα δέχεται τόσο βίαιη επίθεση που οι μύες λιώνουν μαζί με το λίπος. Ως αποτέλεσμα, κουράζεστε πολύ εύκολα και χάνετε τον τόνο και τη δύναμη.

Είναι πραγματικά δυνατόν να χάσετε 10 κιλά σε 1 εβδομάδα;

Το να χάσετε 10 κιλά σε 1 εβδομάδα είναι λίγο υπερβολικό, παρόλο που πολλές διαφημίσεις ισχυρίζονται ότι είναι εφικτό, χωρίς να αναφέρουν τις συνέπειες για την υγεία. Με απλά λόγια, είναι σαν να χάνετε κάτι λιγότερο από ενάμιση κιλό την ημέρα ή 11.550 Kcal την ημέρα (1 κιλό λίπους αντιστοιχεί σε περίπου 7,7 Kcal).

Σε γενικές γραμμές, το τρέξιμο 10 χιλιομέτρων ισοδυναμεί με δαπάνη 650 θερμίδων κατά μέσο όρο. Έτσι, αν θέλετε να χάσετε 11.550 θερμίδες την ημέρα, θα πρέπει να τρέχετε λίγο λιγότερο από 180 χιλιόμετρα την ημέρα, πράγμα αδύνατο.

Επομένως, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στις θαυματουργές δίαιτες αδυνατίσματος που εγγυώνται εκπληκτικά αποτελέσματα σε μόλις 1 εβδομάδα. Είτε πρόκειται για πραγματική απάτη που θα πληγώσει το πορτοφόλι σας, είτε ουσιαστικά εκθέτετε το σώμα σας σε βέβαιο θάνατο.

Αν εξακολουθείτε να θέλετε να τολμήσετε, σας συνιστούμε να παρακολουθείτεται στενά από γιατρό κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Πώς μπορώ να χάσω 10 κιλά σε 1 μήνα;

Το ερώτημα τώρα είναι αν 1 μήνας είναι αρκετός για να χάσετε 10 κιλά. Σε κάθε περίπτωση, είναι ήδη καλύτερο από μια εβδομάδα, αλλά το σώμα σας είναι πιθανό να είναι ακόμα αρκετά ταραγμένο από τη βία της δίαιτας. Εδώ είναι η δίαιτα και οι αθλητικές δραστηριότητες που πρέπει να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την πορεία επίθεσης.

Τι είδους δίαιτα;

Όποια δίαιτα κι αν επιλέξετε, το πιο σημαντικό είναι να μειώσετε σημαντικά την πρόσληψη θερμίδων. Γι’ αυτό επιλέξτε τροφές με λίγες θερμίδες. Ξεχάστε όλα τα γλυκά, τα λιπαρά φαγητά, τις πίτσες και τα κάθε είδους γλυκά.

Για παράδειγμα, βρώμη για πρωινό, λευκό κρέας με ωμά λαχανικά για μεσημεριανό και μια φέτα λευκό ζαμπόν το βράδυ με λαχανικά και φρούτα. Μην τσιγκουνευτείτε τις πρωτεΐνες για να περιορίσετε την απώλεια μυϊκής μάζας.

Επιτηρήστε τον εαυτό σας από γιατρό και διαιτολόγο για να μην θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας ή υιοθετήσετε ακατάλληλη διατροφή. Η παραμικρή κακή συμπεριφορά όσον αφορά τη διατροφή μπορεί να υπονομεύσει σοβαρά τον στόχο σας.

Comment perdre 10 kg rapidement?
Πρέπει να προσέχετε τι τρώτε για να χάσετε βάρος αποτελεσματικά.

Τι είδους σωματική δραστηριότητα;

Αν και η δίαιτα σας με χαμηλές θερμίδες τείνει να σας κάνει πιο κουρασμένους από ό,τι συνήθως, πρέπει να τη συνδυάσετε με σωματική δραστηριότητα για να πετύχετε τον περίφημο στόχο σας να χάσετε 10 κιλά σε μόλις ένα μήνα.

Επιλέξτε το τρέξιμο, την ποδηλασία, το σχοινάκι ή τη διασταυρούμενη προπόνηση, καθώς και την άσκηση υψηλής έντασης για να κάψετε όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι προσπάθειες διαρκούν για μικρά χρονικά διαστήματα, αλλά με επαναλαμβανόμενο τρόπο και με σύντομο χρόνο αποκατάστασης.

Στο μέτρο του δυνατού, μην προπονείστε ποτέ μόνοι σας, αλλά με έναν φίλο ή προπονητή. Η προσπάθεια είναι βίαιη και επιβαρύνει πολύ το σώμα, ενώ η διατροφή σας με χαμηλές θερμίδες επηρεάζει την απόδοσή σας. Διατρέχετε τον κίνδυνο σοβαρής υπογλυκαιμίας ανά πάσα στιγμή και μπορεί να αισθανθείτε αδιαθεσία ανά πάσα στιγμή.

Πώς μπορώ να χάσω 10 κιλά σε 2 μήνες;

Δύο μήνες είναι πολύ πιο λογικό από τα προηγούμενα χρονοδιαγράμματα για την απώλεια 10 κιλών. Ο οργανισμός σας υποφέρει πολύ λιγότερο από το σοκ της απώλειας βάρους και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δίαιτα πιο σταδιακά.

Τι να φάτε

Παρόλο που η διάρκεια είναι μεγαλύτερη από ό,τι στο παρελθόν, θα πρέπει να τηρήσετε την αρχή της μείωσης της ενεργειακής σας πρόσληψης δίνοντας προσοχή στο τι τρώτε.

Ωστόσο, δεν περιορίζεστε πλέον στο να μην τρώτε καθόλου (τρόπος του λέγειν), αλλά περιορίζοντας, για παράδειγμα, τις τροφές που είναι πολύ πλούσιες σε ζάχαρη και λιπαρά, όπως μαρμελάδες, βιομηχανικά δημητριακά, πατατάκια, λιπαρά κρέατα, παγωτά κ.λπ.

Από την άλλη πλευρά, επιτρέπονται τροφές όπως το πλιγούρι βρώμης, τα αυγά, τα ωμά λαχανικά, το λευκό κρέας και τα φρούτα. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά αλλά χαμηλά σε θερμίδες. Θα αισθάνεστε λιγότερο κουρασμένοι και ζαλισμένοι αν τα τρώτε σωστά.

Εξακολουθεί να είναι σημαντικό να ζητάτε τη βοήθεια ενός διαιτολόγου και ενός γιατρού για να παρακολουθείτε τη διατροφή σας και την κατάσταση της υγείας σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αυτοί θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το κίνητρό σας κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης των 8 εβδομάδων.

Για να αποφύγετε την άμεση επανάκτηση του βάρους που χάσατε, είναι ζωτικής σημασίας να δίνετε προσοχή στο τι τρώτε το 80% του χρόνου. Αν τα ελαφριά γεύματα κατά τη διάρκεια της δίαιτας δεν σας τραυματίζουν, καταναλώστε τα κατά διαστήματα για να περιορίσετε την υπερβολική πρόσληψη θερμίδων.

Τι είδους σωματική δραστηριότητα;

Απλές συνήθειες που πρέπει να αλλάξετε στην καθημερινότητά σας θα σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια των 2 μηνών της θεραπείας. Για παράδειγμα, πηγαίνετε με τα πόδια στο γραφείο, αν μένετε σε απόσταση 30 λεπτών από τη δουλειά σας. Πηγαίνετε με ποδήλατο αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη. Πάρτε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ. Σύντομα θα αισθάνεστε λιγότερο κουρασμένοι, καθώς το σώμα σας θα συνηθίσει σταδιακά την προσπάθεια. Και μην ξεχνάτε το πρωινό σας τρέξιμο.

Comment perdre 10 kg rapidement?
Τα χάπια αδυνατίσματος μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε έναν αθλητικό προπονητή για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αποτελεσματικές σωματικές δραστηριότητες για την επίτευξη του στόχου σας. Αυτός ή αυτή θα σχεδιάσει ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης που θα γυμνάσει όλους τους μυς του σώματός σας.

Ένας συνδυασμός καρδιολογίας και μυϊκής ενδυνάμωσης θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες, διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα των μυών σας.

Πώς μπορείτε να χάσετε 10 κιλά σε 3 μήνες;

Τέλος, ο στόχος της απώλειας 10 κιλών σε 3 μήνες φαίνεται ο πιο λογικός και πιο ήπιος για το σώμα σας.

Τι πρέπει να τρώω;

Για να ρυθμίσετε την πρόσληψη θερμίδων για αυτή τη δίαιτα, πρέπει να γνωρίζετε τον βασικό μεταβολικό σας ρυθμό, δηλαδή τον αριθμό των θερμίδων που απαιτούνται για να συνεχίσει να λειτουργεί το σώμα σας. Αυτός είναι γενικά γύρω στις 1.500 θερμίδες. Συνολικά, δεν θα πρέπει να καταναλώνετε περισσότερες από αυτές.

Σε 3 μήνες, το σώμα σας μπορεί να αδυνατίσει πιο ήρεμα χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε σε δραστικές διαδικασίες. Αναφερόμενοι στο βασικό μεταβολικό ρυθμό σας, δίνετε στο σώμα σας χρόνο να αδυνατίσει και να χάσει μόνο τη λιπώδη μάζα. Ζητήστε από έναν διαιτολόγο να σας βοηθήσει να υπολογίσετε αυτόν τον αριθμό.

Τρώτε μια ισορροπημένη διατροφή, εστιάζοντας σε τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και υψηλής ποιότητας. Περιορίστε την πρόσληψη υδατανθράκων και λιπών και προτιμήστε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες. Τρώτε φρούτα ως σνακ και αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Τι είδους σωματική δραστηριότητα;

Ο αθλητισμός αποτελεί συμπληρωματικό στοιχείο της διατροφής όταν πρόκειται για απώλεια βάρους. Από τη μία πλευρά, αποβάλλετε τις αποθηκευμένες θερμίδες και, από την άλλη, μειώνετε την πρόσληψή σας.

Επιστρέψτε στις ίδιες συνήθειες με αυτές της δίαιτας των 2 μηνών, δηλαδή περπατάτε πιο συχνά, χρησιμοποιείτε τις σκάλες, κάνετε τακτικά ποδήλατο ή τζόκινγκ.

Με τη βοήθεια ενός αθλητικού προπονητή, μπορείτε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης που συνδυάζει καρδιοαναπνευστική και μυϊκή ενδυνάμωση. Θα δείτε ότι μετά από 3 μήνες, όχι μόνο θα χάσετε τα επιπλέον 10 κιλά, αλλά η σιλουέτα σας θα είναι εκλεπτυσμένη σαν αθλητής.

Χρησιμοποιήστε συμπληρωματικά προϊόντα για να σας βοηθήσουν

Τελικά, η απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι εύκολη και εκθέτει τον οργανισμό σε κινδύνους που πρέπει να εκτιμηθούν με τη βοήθεια επαγγελματιών υγείας.

Σε αυτού του είδους τις καταστάσεις, είναι μερικές φορές απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ισχυρούς λιποδιαλύτες ή αποτελεσματικά κατασταλτικά της όρεξης για να μεγιστοποιήσετε την εξάλειψη της λιπώδους μάζας και να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων εξαλείφοντας την αίσθηση της πείνας.

Ως αποτελεσματικός λιποδιαλύτης, το PhenQ συνιστάται ιδιαίτερα από άτομα που έχουν δοκιμάσει ταχεία απώλεια βάρους. Όσον αφορά τα κατασταλτικά της όρεξης, το προϊόν που εμφανίζεται συχνότερα είναι το Zotrim. Επομένως, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


  • Δωρεάν αποστολή
  • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
  • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα


Προχωρήστε περαιτέρω στο θέμα“Ταχεία απώλεια βάρους” με τα άρθρα μας :