Phen375 : η γνώμη μου & η καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το Phen375 είναι, πρώτα και κύρια, ένα συμπλήρωμα διατροφής αφιερωμένο στην απώλεια βάρους. Στις επόμενες γραμμές, θα παρουσιάσουμε αυτό το συμπλήρωμα με μεγάλη λεπτομέρεια, παρέχοντάς σας παράλληλα σημαντικές ενημερώσεις, καθώς και απόψεις (θετικές και αρνητικές) από ερευνητές και καταναλωτές. Θα εξετάσουμε επίσης την τιμή και τον τρόπο χρήσης του, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ανησυχίες σας.


Ενημέρωση: Το Phen375 έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου“PhenQ: γνώμη, τιμή και συμβουλές” για περισσότερες λεπτομέρειες!

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Παρουσίαση

Το Phen375 είναι ταυτόχρονα ένα κατασταλτικό της όρεξης και ένας λιποδιαλύτης που βοηθά στην αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας. Εισήχθη στην αγορά το 2009, αυτό το συμπλήρωμα δεν είναι ούτε πανάκεια ούτε θαυματουργό προϊόν. Η αποτελεσματικότητά του είναι αδιαμφισβήτητη σε άτομα που το συνδυάζουν με μια ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή και τακτική άσκηση τουλάχιστον ενός αθλήματος (περπάτημα, χορός, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι κ.λπ.). Οι καταναλωτές που δοκίμασαν πολλά άλλα προϊόντα αδυνατίσματος πριν ανακαλύψουν το Phen375, σπεύδουν να εκφέρουν τη γνώμη τους και είναι γεμάτοι επαίνους. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι κατασκευαστές του συμπληρώματος δεν φείδονται προσπαθειών για να βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη σύνθεση, σε αυστηρή συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πώς λειτουργεί το Phen375 στο ανθρώπινο σώμα;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι κάψουλες αδυνατίσματος προκαλούν απώλεια βάρους στους χρήστες τους. Οι δύο πιο ακραίες και γνωστές μέθοδοι είναι η καύση λίπους και η καταστολή της όρεξης (κατασταλτική δράση της όρεξης). Για εγγυημένη αποτελεσματικότητα, πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν αδυνατίσματος που περιλαμβάνει αυτές τις μεθόδους στη διαδικασία δράσης του. Μη φοβάστε, το Phen375 έχει μια αρκετά εξαιρετική προσέγγιση και για τις δύο μεθόδους. Εκτός από αυτές τις δύο μεθόδους, διεγείρει επίσης το μεταβολισμό και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας! Το Phen375 σας βοηθά να χάσετε βάρος με διάφορους τρόπους.

Καυστήρας λίπους

Το Phen375 βοηθά το σώμα σας να κάψει λίπος. Περιέχει L-καρνιτίνη, ένα γνωστό συστατικό καύσης λίπους, το οποίο θεωρείται ότι μιμείται τη φυσική σας hCG (“ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη”) βοηθώντας στην απελευθέρωση και μετατροπή του αποθηκευμένου λίπους σε χρήσιμη ενέργεια.

Κατασταλτικό της όρεξης

Το Phen375 σας αποτρέπει από την υπερκατανάλωση τροφής και σας βοηθά να χάσετε γρήγορα το περιττό βάρος. Με την καταστολή της όρεξής σας, θα πρέπει να αισθάνεστε:

 • Λιγότερη πείνα κατά τη διάρκεια της ημέρας ,
 • Μεγαλύτερη ικανοποίηση με τη μείωση του αριθμού των θερμίδων που τροφοδοτείτε το σώμα σας.

Επιπλέον, σας βοηθά να μειώσετε την επιθυμία για τα τρόφιμα που ξέρετε ότι πρέπει να αποφύγετε (αυτά που μας αρέσουν περισσότερο – γεμάτα ζάχαρη και λιπαρά!). Και επειδή πεινάτε λιγότερο, θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε σοφές διατροφικές επιλογές και να τηρήσετε τη δίαιτά σας.

Ενισχυτής του μεταβολισμού

Το Phen375 περιέχει επίσης εκχύλισμα Dendrobium Nobile, ένα φυσικό διεγερτικό που βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού σας. Και με τη σειρά του, θα αυξήσει το ρυθμό καύσης θερμίδων, ώστε να καίτε τις θερμίδες της διατροφής σας πολύ γρήγορα, ακόμα και όταν δεν κάνετε τίποτα απολύτως. Συν την καψαϊκίνη από τις πιπεριές τσίλι, η οποία αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματός σας και δρα ως θερμογόνος λιποδιαλύτης.

Σε συνδυασμό, αυτές οι διαφορετικές λιποδιαλυτικές ιδιότητες θα πρέπει να εγγυώνται καλά αποτελέσματα απώλειας βάρους. Το συμπλήρωμα έχει τις πιο αποτελεσματικές ιδιότητες καύσης λίπους που έχω δει ποτέ. Ωστόσο, για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή και να ασκείστε.

Ενεργειακός ενισχυτής

Τέλος, τα συστατικά του Phen375 βοηθούν στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειάς σας. Συχνά, όταν αισθάνεστε κουρασμένοι και υποτονικοί, κάνετε επιλογές που είναι κακές για τη διατροφή σας, όπως επιλογές γρήγορου φαγητού ή παρακολούθηση τηλεόρασης αντί για άσκηση.
Ενισχύει την ενέργειά σας για να σας βοηθήσει να κάνετε σωστές διατροφικές επιλογές, να αισθάνεστε καλύτερα και να ασκείστε για περισσότερο χρόνο – δίνοντας στο σώμα σας την ώθηση που χρειάζεται πριν η απώλεια βάρους σας αυξήσει φυσικά τα επίπεδα ενέργειάς σας.
Αυτό εξηγεί πώς λειτουργεί.

Phen375, un booster d'énergie efficace
Phen375, ένας αποτελεσματικός ενισχυτής ενέργειας

Αποτελεσματικότητα του Phen375

Ο κατασκευαστής του Phen375 τονίζει ότι το συμπλήρωμα επιτρέπει την απώλεια βάρους μεταξύ 1,5 και 2,5 κιλά την εβδομάδα, όχι περισσότερο. Αυτό διατηρεί τους χρήστες σε τέλεια υγεία, ενώ σμιλεύει όμορφα τη σιλουέτα τους. Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με κάθε κάψουλα αδυνατίσματος που ισχυρίζεται ότι προκαλεί απώλεια βάρους της τάξης των 10kg την εβδομάδα, διότι αν επιτευχθεί αυτός ο στόχος (με έκτακτα μέσα, παρεμπιπτόντως), δεν θα είναι χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος είναι αισθητή μετά από χρήση μόλις ενός μήνα. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί και, πάνω απ’ όλα, να τρώτε μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή, με κάποια σωματική άσκηση, όπως περπάτημα, κολύμπι, χορό και ποδηλασία. Πολλοί πελάτες μαρτυρούν την αποτελεσματικότητα του Phen375. Εκτός από το να δίνουν προσωπικές απόψεις με φωτογραφίες ή βίντεο για να τις υποστηρίξουν, δεν διστάζουν να δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς να το χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά.

Ενημέρωση: Το Phen375 έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Ποια είναι τα συστατικά του Phen375;

Το Phen375 αποτελείται από μια ποικιλία συστατικών τα οποία, σε συνδυασμό, παρέχουν τα επιθυμητά οφέλη απώλειας βάρους. Ορισμένα θα βοηθήσουν στην καταστολή της όρεξής σας ή/και στην ενίσχυση του μεταβολισμού του σώματός σας και άλλα θα βοηθήσουν στην καύση του λίπους.

Πιπέρι καγιέν (καψαϊκίνη) 10M HU/G

Το πιπέρι καγιέν, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο στη μαγειρική όσο και στην ιατρική, περιέχει καψαϊκίνη. Μεταξύ άλλων, η καψαϊκίνη επιταχύνει την παραγωγή θερμότητας στο σώμα (γνωστή ως θερμογένεση), μειώνει την όρεξη ή δίνει αίσθημα κορεσμού και ενισχύει το μεταβολισμό.

Η θερμογένεση είναι ο τεχνικός όρος για τη διαδικασία που παράγει θερμότητα στο σώμα μας. Ένας από τους λόγους για τους οποίους τα θηλαστικά (όπως οι άνθρωποι) πρέπει να τρώνε πολύ περισσότερο από τα ψυχρόαιμα ζώα (όπως οι σαύρες) είναι ότι πρέπει να θερμάνουμε το αίμα μας για να παραμείνουμε ζωντανοί.
Σε δόση 10M HU/G στην κάψουλα αδυνατίσματος Phen375, η καψαϊκίνη στο πιπέρι καγιέν ρυθμίζει πολύ ελαφρά τον θερμοστάτη του σώματος κατά ένα κλάσμα του βαθμού. Πρόκειται για μια τόσο μικρή αύξηση που κανείς δεν θα την παρατηρήσει ποτέ. Επομένως, μην ανησυχείτε, δεν θα ιδρώνετε έντονα. Ωστόσο, η θέρμανση του αίματός σας, έστω και λίγο περισσότερο από το κανονικό, καταναλώνει πολλή ενέργεια. Αυτή η επιπλέον ενεργειακή απαίτηση σας κάνει να καίτε περισσότερες θερμίδες (έως και 270 επιπλέον θερμίδες την ημέρα), οι οποίες με τη σειρά τους καίνε λίπος. Επιπλέον, η καψαϊκίνη ενισχύει την κατασταλτική επίδραση της όρεξης, ώστε να μη σκέφτεστε καν να τσιμπήσετε.

Piment de cayenneΤο
πιπέρι καγιέν είναι ένα από τα συστατικά του Phen375

Πικολινικό χρώμιο (12%)

Το πικολινικό χρώμιο είναι ένα ιχνοστοιχείο με συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη μεταξύ 50 και 70 μg. Μεταξύ άλλων τροφικών πηγών, βρίσκεται στα θαλασσινά, τα μανιτάρια, τους ξηρούς καρπούς και τους κρόκους αυγών. Εκτός από τον έλεγχο της όρεξης, είναι γνωστό ότι βελτιώνει τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπιδίων, ελέγχει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενισχύει τη μεταφορά ινσουλίνης, προλαμβάνει καρδιαγγειακές παθήσεις και καταπολεμά την παχυσαρκία και τον διαβήτη. Τούτου λεχθέντος, το πικολινικό χρώμιο είναι ο κύριος ελεγκτής της όρεξης στο συμπλήρωμα Phen375, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Ανθρακικό ασβέστιο

Το ασβέστιο συμβάλλει στην καλύτερη υγεία προωθώντας την αποβολή των τοξινών. Με ημερήσια πρόσληψη 1,2g, είναι ένας σπουδαίος σύμμαχος για αδυνάτισμα χωρίς κίνδυνο κατά τη διάρκεια ή εκτός περιόδων δίαιτας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, συμβάλλει στην πρόληψη της καούρας και μειώνει την οξύτητα του γαστρικού υγρού, γεγονός που προάγει την καλύτερη πέψη. Το Phen375 περιέχει 149 mg (36%) ανθρακικού ασβεστίου.

L-καρνιτίνη (L-καρνικό άλας) 68%.

Η L-καρνιτίνη, που ανακαλύφθηκε το 1905, αποτελείται από δύο αμινοξέα, τη λυσίνη και τη μεθειονίνη, τα οποία, μιμούμενα την ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG), μεταφέρουν τα λιπαρά οξέα στα μιτοχόνδρια. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η L-καρνιτίνη είναι χρήσιμη για τη μείωση της κόπωσης, τη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, την αύξηση της μυϊκής μάζας και τη μείωση του σωματικού λίπους, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπληρώνουν την ημερήσια πρόσληψή τους έως και 2g μέσω των τροφίμων (αυγά, γάλα, χοιρινό, αρνί ή πρόβατο).

Σύμφωνα με ερευνητές, η τακτική λήψη L-καρνιτίνης για έξι μήνες βελτιώνει τη σωματική απόδοση κατά μέσο όρο 11%. Η έλλειψη L-καρνιτίνης μπορεί να οδηγήσει σε καχεκτική ανάπτυξη, διόγκωση του ήπατος και μυϊκή αδυναμία. Στο Phen375, η L-καρνιτίνη, σε δόση 382 mg, συμβάλλει στην αδυνατιστική δράση του συμπληρώματος. Συμβάλλει στη διάσπαση του αποθηκευμένου σωματικού λίπους και παράγει ενέργεια ως αποτέλεσμα του μεταβολισμού.

Εκχύλισμα νεραντζιού (ενοποιημένο με 10% συννεφρίνη)

Το Citrus Aurantium είναι μια ένωση που προέρχεται από το πορτοκάλι Σεβίλλης ή πικρό πορτοκάλι, γνωστό και ως bigarade (καρπός ενός πορτοκαλόδεντρου που ονομάζεται bigarade). Αυτή η ένωση αυξάνει ελαφρώς το φυσικό μεταβολικό ρυθμό του σώματός σας (που σημαίνει ότι καίτε περισσότερες θερμίδες χωρίς να κάνετε έντονη σωματική άσκηση). Λαμβανόμενο από μόνο του, το Citrus Aurantium κάνει πολύ λίγα, γι’ αυτό και δεν θα βρείτε πολλούς ανθρώπους να χάνουν βάρος παίρνοντας καθαρά χάπια Citrus Aurantium. Αλλά λειτουργεί καλά όταν συνδυάζεται με άλλες ενώσεις που αναστέλλουν την όρεξη. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το Νεράντζι θα βοηθήσει το σώμα σας να παράγει μια φυσική ουσία που ονομάζεται νοραδρεναλίνη, η οποία με τη σειρά της θα σας βοηθήσει να κάψετε λίπος αυξάνοντας το μεταβολισμό σας.

Ανυδρική καφεΐνη (αφυδατωμένη καφεΐνη)

Η καφεΐνη (C8H10N4O2), που συχνά αναφέρεται ως μεθυλοθεοβρωμίνη και 1, 3, 7-τριμεθυλοξανθίνη, είναι στην πραγματικότητα το ίδιο μόριο με τη ματεΐνη, τη γουαρανίνη και τη θεΐνη. Πρόκειται για ένα ισχυρό ψυχοτρόπο διεγερτικό που ταξινομείται από τον Οργανισμό Τροφίμων Φαρμάκων (FDA) ως “ουσία πολλαπλών χρήσεων τροφίμων που αναγνωρίζεται γενικά ως ασφαλής” όταν χορηγείται σε μέτριες δόσεις, αλλά δυνητικά τοξική σε υψηλές δόσεις.

Στο συμπλήρωμα Phen375, η καφεΐνη είναι υπεύθυνη για την καταστολή της όρεξής σας ξεγελώντας τον εγκέφαλό σας να πιστεύει ότι είστε πλήρεις, γεγονός που επιτρέπει στο σώμα σας να κάψει την ενέργεια που χρειάζεται. Ως αποτέλεσμα, αισθάνεστε λιγότερο πεινασμένοι, τσιμπολογάτε πολύ λίγο μεταξύ των γευμάτων και χάνετε βάρος, ενώ αισθάνεστε πιο δραστήριοι και ενεργητικοί.

Εκτός από τα 6 κύρια συστατικά που περιέχονται στο Phen375 που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, έχουν προστεθεί άλλα 2, συγκεκριμένα το εκχύλισμα Dendrobium nobile και το Coleus Forskolii Root PE, για το σκεύασμα που έχει εγκριθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Εκχύλισμα Dendrobium nobile

Πίσω από την ονομασία Dendrobium Nobile κρύβεται η ορχιδέα μπαμπού, ένα λευκό και μοβ λουλούδι που προέρχεται από την Ινδία, αλλά φυτρώνει και σε πολλές άλλες ασιατικές χώρες, όπως η Κίνα, όπου χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική εδώ και δεκαετίες για τη θεραπεία του κοκκινισμένου δέρματος, μικρών πληγών, ξηροστομίας, υπερβολικής εφίδρωσης, πονοκεφάλων και στομαχικών διαταραχών. Στο Phen375, το εκχύλισμα Dendrobium Nobile βοηθά στην προώθηση της πέψης διεγείροντας το στομάχι. Αυξάνει τους μεταβολικούς ρυθμούς με στόχο τη γρήγορη καύση του λίπους.

Ρίζα Coleus Forskolii PE (10% φορσκολίνη)

Το Coleus Forskolii είναι ένα εξωτικό φυτό που κατάγεται από την Ασία και περιέχει διάφορες ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων διτερπενοειδών και φυτικών ελαίων που διευκολύνουν την απορρόφηση της φορσκολίνης. Το κύριο δραστικό συστατικό του Coleus Forskolii, η φορσκολίνη είναι ένα διτερπένιο που ενεργοποιεί ένα ένζυμο που ονομάζεται αδενυλική κυκλάση και αυξάνει τη σύνθεση της κυκλικής μονοφωσφορικής αδενοσίνης (cAMP), ένα μόριο που προωθεί την απελευθέρωση του λίπους από τα λιποκύτταρα. Αυτό τοσυστατικό περιλαμβάνεται στο Phen375 για να αυξήσει τα επίπεδα του cAMP. Αυτό αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας που θα βοηθήσει στη βελτίωση του μεταβολισμού.

Ενημέρωση : Το Phen375 έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Περιέχει το Phen375 φαιντερμίνη;

Phen375

Όχι. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το Phen375 (ή phentemine375 (χωρίς το “r”)) έχει πολύ λίγα κοινά με τη φαιντερμίνη, ένα ψυχοδιεγερτικό που κατατάσσεται στις απαγορευμένες ουσίες ντόπινγκ. Η φαιντερμίνη είναι ένα προϊόν αδυνατίσματος το οποίο, που κυκλοφόρησε το 1959, γνώρισε εκθαμβωτική επιτυχία, αλλά αποσύρθηκε από την αγορά λόγω των τρομερών παρενεργειών που κατέστρεψαν ζωές και προκάλεσαν ακόμη και το θάνατο σε μερικές περιπτώσεις. Το Phen375 τοποθετείται επομένως ως μια φυσική, 100% νόμιμη, μη συνταγογραφούμενη, αξιόπιστη και ασφαλής εναλλακτική λύση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα άλλο συμπλήρωμα αδυνατίσματος που ονομάζεται Phen37.5, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το Phen375.

Πιθανές παρενέργειες

Όπως κάθε συμπλήρωμα ή φάρμακο, οι χρήστες μπορεί να εμφανίσουν κάποιες παρενέργειες. Ωστόσο, αυτές είναι αρκετά σπάνιες και οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν το συμπλήρωμα χωρίς να παρατηρούν καμία διαφορά στην καθημερινή τους ζωή. Τούτου λεχθέντος, οι πιθανές παρενέργειες περιλαμβάνουν

 • μια μικρή αύξηση του ρέματος και των αερίων,
 • ήπιους πονοκεφάλους,
 • αϋπνία και δυσκολία στον ύπνο,
 • ελαφρά αύξηση του καρδιακού ρυθμού,
 • εφίδρωση ελαφρώς πιο έντονη από το συνηθισμένο.

Επιπλέον, διαβάζοντας κριτικές πελατών και κριτικές ορισμένων γιατρών, ανακαλύπτουμε ότι ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί για υψηλή αρτηριακή πίεση και ελαφρά ζάλη.

Πώς πρέπει να λαμβάνεται το Phen375;

Ο κατασκευαστής του Phen375 συνιστά τη λήψη :

 • Ένα δισκίο με ένα ποτήρι νερό, μισή ώρα πριν το πρωινό ,
 • Ένα δισκίο με ένα ποτήρι νερό, μισή ώρα πριν το μεσημεριανό γεύμα.

Μην παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα μετά τις 2 μ.μ. για να αποφύγετε προβλήματα ύπνου λόγω των ενεργοποιητικών ιδιοτήτων του. Δεν συνιστάται αυστηρά η λήψη περισσότερων από 2 δισκίων την ημέρα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτό, ούτε καν αν ξεχάσετε να πάρετε ένα. Το ‘χετε: ακόμα κι αν ξεχάσετε να πάρετε ένα δισκίο, μην προσπαθήσετε να το αναπληρώσετε. Η υπερδοσολογία δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε περισσότερο λίπος. Αντιθέτως, μπορεί να αυξήσει τις παρενέργειες.

Se sentir bien dans sa peau
Νιώστε καλά
με τον εαυτό σας

Αντενδείξεις

Η χρήση του Phen375 δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση:

 • σε νέους κάτω των 18 ετών ,
 • οι πολύ ηλικιωμένοι,
 • ασθενείς που πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση ή καρδιακά προβλήματα,
 • διαβητικοί,
 • έγκυες γυναίκες και όσες θηλάζουν τα μωρά τους.

Συμβουλές και προειδοποιήσεις

Το Phen375 δεν είναι φάρμακο αλλά ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί και πωλείται για συγκεκριμένο σκοπό: την απώλεια βάρους. Μπορεί να αγοραστεί με ένα επαγγελματικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με λογική και ασφάλεια. Παρά την ποιότητα και την ποικιλία των συστατικών του, δεν πρέπει ποτέ να μπείτε στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον προβλεπόμενο σκοπό του.

Η χρήση του Phen375 δεν απαιτεί να υιοθετήσετε μια περιοριστική δίαιτα. Αντιθέτως, ο κατασκευαστής απλώς σας προτρέπει να απολαμβάνετε τη διαφοροποίηση και την εξισορρόπηση της διατροφής σας. Αν το κάνετε ήδη αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίρνετε σωστά τα δισκία σας και να κάνετε κάποια σωματική δραστηριότητα. Για το τελευταίο, δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περπατάτε συχνά, να κάνετε ποδήλατο, να κολυμπάτε στην πισίνα σας ή/και να κάνετε τζόκινγκ από καιρό σε καιρό.

Τιμή, αγορά και παράδοση του Phen375

Επειδή γεμίζει με σοφία το κενό απώλειας βάρους που άφησε η φαιντερμίνη (απαγορευμένη σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας), το Phen375 (συντομογραφία του Phentemine375 χωρίς το “r”) είναι θύμα της ίδιας της εκθαμβωτικής επιτυχίας του! Ορισμένοι κακοπροαίρετοι άνθρωποι έχουν στραφεί στο λαθρεμπόριο και προσπαθούν να πουλήσουν τα αμφίβολα προϊόντα τους στο διαδίκτυο, ιδίως σε δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Amazon, το eBay και το Walmart, σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές. Βεβαιωθείτε ότι δεν πέφτετε θύμα αυτών των διακινητών. Μια δελεαστική τιμή δεν πρέπει να επηρεάσει την απόφασή σας να αγοράσετε το Phen375. Έχοντας πει αυτό, ο κατασκευαστής εμπορεύεται αυτό το συμπλήρωμα σε προσεκτικά μελετημένες τιμές σε πελάτες στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Το Phen375 μπορεί να αγοραστεί με απόλυτη ασφάλεια από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή από έναν εγκεκριμένο διανομέα.

Σε γενικές γραμμές, μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας και την καταβολή του οφειλόμενου ποσού, το προϊόν προετοιμάζεται (ελέγχεται, συσκευάζεται κ.λπ.), αποστέλλεται και παραδίδεται εντός 24 έως 48 ωρών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πελάτες καλούνται να παρακολουθήσουν την παραγγελία τους στην ιστοσελίδα του μεταφορέα. Σπάνια, η παράδοση στη διεύθυνση που δηλώθηκε κατά την παραγγελία εκτείνεται πέραν των 72 ωρών ή έως και 7 εργάσιμες ημέρες.

Ενημέρωση: Το Phen375 έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Η γνώμη μου για το Phen375 σε βίντεο

Εναλλακτικές λύσεις

Ψάχνετε για ένα προϊόν για να καταστείλετε την όρεξή σας και να διαχειριστείτε το βάρος σας και σας ενδιέφερε το Phen375; Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας για την απώλεια βάρους. Στο άρθρο μου που συγκρίνει χάπια αδυνατίσματος, παρουσιάζω μια ζωντανή σύγκριση αυτών των προϊόντων. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές που θα πρέπει να εξετάσετε: