Phen24 : η γνώμη μου & καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Έχετε πάρει βάρος; Το υπερβολικό σας βάρος έχει γίνει πηγή ασθένειας ή δυσφορίας, οπότε ψάχνετε για μια κάψουλα αδυνατίσματος ικανή να σας δώσει πίσω μια υπέροχη σιλουέτα; Τότε το Phen24 είναι πιθανότατα ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα αδυνατίσματος που λειτουργούν μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Phen24 είναι ένα συμπλήρωμα που καταπολεμά το υπερβολικό βάρος και την παχυσαρκία μέρα και νύχτα – 24 ώρες την ημέρα. Αυτό το νέο συμπλήρωμα αδυνατίσματος έχει τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα με τον ισχυρό λιποδιαλύτη Phentermine, αλλά δεν περιέχει την ψυχοδιεγερτική, ντοπαριστική (και επομένως απαγορευμένη) ουσία με το ίδιο όνομα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Phen24 με ασφάλεια για να χάσετε βάρος, καθώς έχει πολύ λίγες παρενέργειες.

Τιμή Phen24

Παρουσίαση

Phen24, bouteilles jour et nuit

Αναπτύχθηκε από την Wolfson Berg Ltd, Phen24 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής δύο σε ένα: περιέχει δύο τύπους καψουλών αδυνατίσματος, συσκευασμένα σε διαφορετικά κουτιά. Η πρώτη είναι σχεδιασμένη με συγκεκριμένα συστατικά για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τη δική της φόρμουλα που περιλαμβάνει άλλους τύπους συστατικών, η δεύτερη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το βράδυ, διευκολύνοντας τον χρήστη να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί, ενώ παραμένει ενεργός για να κάψει το επίμονο σωματικό λίπος. Είχα επίσης την ευκαιρία να το συγκρίνω με άλλα προϊόντα αυτού του τύπου για να σχηματίσω τη δική μου συνολική γνώμη για τα χάπια αδυνατίσματος!

Πώς λειτουργεί το Phen24;

Οι περισσότερες κάψουλες αδυνατίσματος είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω των διεγερτικών που περιέχουν. Το Phen24 ανοίγει νέους δρόμους προσφέροντας μια διπλή φόρμουλα. Η πρώτη φόρμουλα, όπως όλα τα άλλα προϊόντα αδυνατίσματος, περιέχει ένα διεγερτικό, κυρίως καφεΐνη. Μια δεύτερη φόρμουλα, χωρίς διεγερτικό, έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να διευκολύνει τον ύπνο, αλλά επίσης, και πάνω απ’ όλα, για να συνεχίσει να προετοιμάζει το σώμα ώστε να μπορεί να χάσει λίπος, συμπεριλαμβανομένου του επίμονου λίπους.

Στην πραγματικότητα, ένας καλός νυχτερινός ύπνος είναι απαραίτητος για την απώλεια βάρους, επειδή το σώμα μεταβολίζει σωστά τους υδατάνθρακες- η παραγωγή ινσουλίνης δεν αυξάνεται σημαντικά και το σώμα δεν αποθηκεύει περισσότερο λίπος. Επιπλέον, το Phen24 Nuit περιλαμβάνει συστατικά στη σύνθεσή του που σας δίνουν ένα αίσθημα κορεσμού, ώστε να μην έχετε τις λιγούρες μακροπρόθεσμα. Αυτό είναι ευεργετικό για να σας αποτρέψει από το να τρώτε αργά, να καταναλώνετε θερμίδες και να αποθηκεύετε επιπλέον λίπος.

Συστατικά

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στα κύρια ενεργά συστατικά στο Phen24.

Phen24 Ημέρα

Η φόρμουλα Phen24 Day συνδυάζει 8 συστατικά για την τόνωση του μεταβολισμού του σώματός σας, την ενίσχυση της πέψης, τη ρύθμιση της λειτουργίας του θυρεοειδούς και τη σημαντική αύξηση της ενέργειάς σας, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε δραστηριότητες που απαιτούν σωματική προσπάθεια πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καίτε περισσότερες θερμίδες και λίπος.

Καφεΐνη (από τον καφέ)

Εκτός από τη μείωση της κόπωσης και την αύξηση της εγρήγορσης και της συγκέντρωσής σας, η καφεΐνη σας βοηθά να τρώτε πιο υγιεινά μειώνοντας την όρεξή σας. Αυξάνει επίσης ελαφρώς τη θερμοκρασία του σώματός σας, διευκολύνοντας την καύση θερμίδων και λίπους. Κατά τη γνώμη αρκετών ερευνητών που έχουν πραγματοποιήσει μελέτη για το θέμα, η χρήση ενός θερμογόνου συμπληρώματος αυξάνει τη συνολική ενεργειακή δαπάνη και συμβάλλει στην καλύτερη μείωση του σωματικού λίπους. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα περιλαμβάνουν αυτού του είδους το συστατικό.

Εκχύλισμα γκουαρανά

Όπως ο καφές, έτσι και το εκχύλισμα γκουαρανά περιέχει καφεΐνη, αλλά σε μεγαλύτερες ποσότητες. Σύμφωνα με ερευνητές, ενώ ο καφές περιέχει έως 2% καφεΐνη, το γκουαρανά περιέχει κατά μέσο όρο 4,7%. Με την ενσωμάτωση του εκχυλίσματος γκουαρανά στη φόρμουλα του Phen24, ο κατασκευαστής αποδεικνύει την επιθυμία του να παρέχει στους χρήστες τη μέγιστη δυνατή ενέργεια, δύναμη, εγρήγορση και συγκέντρωση.

Πιπέρι καγιέν σε σκόνη

Η σκόνη πιπεριού καγιέν δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό συστατικό για τα πιάτα σας, αλλά και για τη διέγερση της θερμογένεσης. Η μικρή αύξηση της θερμοκρασίας του σώματός σας θα αναγκάσει το σώμα σας να δαπανήσει ενέργεια (καίγοντας θερμίδες) για να δροσιστεί. Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν είναι ορατό. Η σκόνη πιπεριού καγιέν περιέχει καψαϊκίνη, η οποία αυξάνει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό κατά 25%, σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι, προάγει την υγιή πέψη και διατηρεί καλή αρτηριακή πίεση.

Φαινυλαλανίνη

Η φαινυλαλανίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ του οποίου ο ρόλος είναι να αποτρέπει την υπερκατανάλωση τροφής. Απελευθερώνει μια εντερική ορμόνη που ονομάζεται χολοκυστοκινίνη, η οποία με τη σειρά της στέλνει μήνυμα στο κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί αίσθημα κορεσμού.

Ιώδιο

Η συμπλήρωση του οργανισμού σας με ιώδιο βελτιώνει τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2003 έδειξε ότι μια μικρή αύξηση των επιπέδων ιωδίου στη διατροφή ωφελεί την παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών, αυξάνοντας και ρυθμίζοντας έτσι τον μεταβολισμό.

Μαγγάνιο

Το μαγγάνιο βοηθά τον οργανισμό να μεταβολίζει τους υδατάνθρακες και τα λίπη. Βοηθά επίσης στην πρόληψη της λιγούρας ρυθμίζοντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Προάγει την καλή λειτουργία του θυρεοειδούς και συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς μεταβολισμού. Είναι χρήσιμο για την απορρόφηση του ασβεστίου και συμβάλλει στην ενίσχυση της δομής των οστών.

Κιτρικός ψευδάργυρος

Σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Α και Ε, ο κιτρικός ψευδάργυρος συμμετέχει στην παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών. Συμμετέχει στην ανάπτυξη ενζύμων στο πάγκρεας όταν συνδυάζεται με τη βιταμίνη Β6. Αυτό διευκολύνει τη διάσπαση σε απλά στοιχεία και την πέψη της τροφής. Αυτό αποτρέπει την αποθήκευση λίπους.

Θειικός χαλκός

Ο χαλκός συμμετέχει στις διαδικασίες οξείδωσης που εμπλέκονται στη μετατροπή του λιπώδους ιστού και του λίπους σε ενέργεια. Η παρουσία χαλκού στο συμπλήρωμα Phen24 υποκινείται από την επιθυμία για συνεπή παραγωγή της ενέργειας που απαιτείται για την άσκηση και τις σωματικές δραστηριότητες που είναι χρήσιμες για την απώλεια βάρους.

Phen24 se décompose en gélules de jour et gélules de nuitΤο
Phen24 διατίθεται σε κάψουλες ημέρας και νύχτας

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΝΎΧΤΑ ΜΕ PHEN24


 • Αποτελεσματικό μέρα και νύχτα
 • Δωρεάν παράδοση
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Boîtes de Phen24

Παραγγελία Phen24 τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

photo des produits Phen24 pour Checkfood

Phen24 Night

Ο κατασκευαστής του Phen24 πιστεύει ότι η διαδικασία απώλειας βάρους πρέπει να είναι συνεχής προκειμένου να εγγυηθεί τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό προσφέρει 60 κάψουλες νυχτερινού αδυνατίσματος (ανά κουτί) για να σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα ενώ καίτε λίπος.

Γλυκομαννάνη

Η γλυκομαννάνη είναι μια διαιτητική ίνα η οποία περιλαμβάνεται στη σύνθεση του Phen24Nuit για να προκαλέσει ένα αποτέλεσμα καταστολής της όρεξης (μετά την απορρόφηση του νερού) που είναι απαραίτητο για τη μείωση της υπερκατανάλωσης τροφής σε ορισμένους χρήστες. Η χρησιμότητά της σε δίαιτες απώλειας βάρους αναδείχθηκε σε μια μελέτη με αρκετές δεκάδες υπέρβαρους ενήλικες. Έδειξε ότι το συστατικό αυτό μειώνει σημαντικά τα επίπεδα “κακής” χοληστερόλης και το σωματικό λίπος και αυξάνει τη μυϊκή μάζα.

Πικολινικό χρώμιο

Οι αθλητές και οι αθλήτριες γενικά, και οι bodybuilders ειδικότερα, θα απολαύσουν τα μακροπρόθεσμα οφέλη του πικολινικού χρωμίου, ενός συστατικού που προάγει τη βιομετατροπή των υδατανθράκων, την καύση του λίπους και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. Συμμετέχει επίσης στη μεταφορά της γλυκόζης στο κυκλοφορικό σύστημα και συμβάλλει στη βιομετατροπή των μακροθρεπτικών συστατικών σε ενέργεια. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το πικολινικό χρώμιο μειώνει σημαντικά το σωματικό λίπος.

Βιοτίνη

Εκτός του ότι είναι χρήσιμη για την υγεία των νυχιών και των μαλλιών, η βιοτίνη εμπλέκεται επίσης στη διαδικασία απώλειας βάρους. Στην πραγματικότητα, αποτελεί συστατικό των ενζύμων που διασπούν τους υδατάνθρακες, τα λίπη και άλλες ουσίες για να τις κάνουν πιο εύπεπτες.

Διττανθρακική χολίνη

Καλή για τη χοληδόχο κύστη, το συκώτι και τα νεφρά, η χολίνη συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης και στον περιορισμό της αποθήκευσης λίπους, ενώ σας δίνει άφθονη ενέργεια για σωματική άσκηση. Η χολίνη συμβάλλει επίσης στον περιορισμό της κόπωσης, κάτι που είναι χρήσιμο για κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Μολυβδαινικό νάτριο

Χάρη στο μολυβδαίνιο, ο οργανισμός χρησιμοποιεί τα μακροθρεπτικά συστατικά για την παραγωγή ενέργειας, η οποία είναι χρήσιμη όχι μόνο για όλες τις σωματικές σας προσπάθειες, αλλά και για τη λειτουργία των μυών, τη ρύθμιση της καρδιάς, την πεπτική διαδικασία και την ανανέωση των κυττάρων.

Βιταμίνη Β1 ή θειαμίνη

Η βιταμίνη Β1, γνωστή ως θειαμίνη λόγω της περιεκτικότητάς της σε θείο, είναι αδιάλυτη αλλά διασπάται γρήγορα με την έκθεση στη θερμότητα ή μέσω οξείδωσης. Η βιταμίνη Β1 απορροφάται στο δωδεκαδάκτυλο, το πρώτο τμήμα του εντέρου. Μόλις εισέλθει στα κύτταρά σας, είναι χρήσιμη για τη βιομετατροπή της ενέργειας. Συμμετέχει στο σχηματισμό ενός ενζύμου που είναι απαραίτητο για την αφομοίωση των υδατανθράκων, οι οποίοι είναι χρήσιμοι για την παροχή ενέργειας στα κύτταρα του νευρικού συστήματος. Συνιστάται να αποφεύγετε το αλκοόλ, το οποίο διαταράσσει την απορρόφηση της βιταμίνης Β1.

Βιταμίνη Β5 ή παντοθενικό οξύ

Η βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ) συμμετέχει στη βιομετατροπή των τροφών σε ενέργεια και στο μεταβολισμό των τοξινών. Πιο συγκεκριμένα, η βιταμίνη αυτή συμμετέχει στην κινητοποίηση, αποθήκευση και διάσπαση των λιπών, των σακχάρων και των αμινοξέων.

Βιταμίνη Β6 ή πυριδοξίνη

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η βιταμίνη Β6 εμπλέκεται σε περίπου εκατό ενζυματικές αντιδράσεις και αλληλεπιδράσεις, ιδίως στη βιομετατροπή των πρωτεϊνών και των αμινοξέων. Με τη λήψη του Phen24 Night, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεμείνετε. Συμβάλλοντας στην επιτάχυνση του βιομετασχηματισμού κατά την ανάπαυση, η βιταμίνη είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την απώλεια βάρους. Τη νύχτα, όταν κοιμάστε βαθιά, η βιταμίνη βοηθά το σώμα σας να κάψει θερμίδες για να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Και αν, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ασχολείστε με κάποια σωματική δραστηριότητα, όπως περπάτημα, χορό, ποδηλασία, κολύμπι ή τζόκινγκ, θα δείτε πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, και μάλιστα πιο γρήγορα.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Σύμφωνα με αρκετούς ερευνητές, το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού επιταχύνει την απώλεια βάρους ενισχύοντας τη θερμογένεση. Η τακτική κατανάλωση εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού επανενεργοποιεί επίσης τους υποδοχείς πικρής γεύσης στους γευστικούς σας κάλυκες, καθιστώντας σας λιγότερο πρόθυμους να τρώτε ζαχαρούχα ή αμυλούχα τρόφιμα. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, τουλάχιστον 40 μελέτες έχουν δείξει τα οφέλη των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού για την απώλεια βάρους και τη διατήρηση της καλλίγραμμης σιλουέτας, ενώ παράλληλα ενισχύουν τη βιομετατροπή (μεταβολισμό). Το πράσινο τσάι περιέχει μια σειρά από αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένου του EGCG, το οποίο είναι γνωστό ότι αναστέλλει το ένζυμο που προωθεί τη διάσπαση της νορεπινεφρίνης, η οποία αυξάνει την ποσότητα του λίπους που διασπά το σώμα. Ως αποτέλεσμα, καίγεται περισσότερο λίπος. Αυτό βοηθά στην παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεστε για τις διάφορες σωματικές σας προσπάθειες.

Βιταμίνη C ή ασκορβικό οξύ

Γνωρίζατε ότι η έλλειψη βιταμίνης C σας κάνει να αισθάνεστε πεινασμένοι; Όταν ο οργανισμός σας έχει αρκετή βιταμίνη C, το αίσθημα αυτό εξαφανίζεται, αποτρέποντάς σας από την υπερκατανάλωση τροφής. Γνωρίζατε επίσης ότι η βιταμίνη C προάγει την αφομοίωση του σιδήρου και επομένως έχει δράση κατά της κόπωσης; Η παρουσία της βιταμίνης C στο Phen24Nuit αντικατοπτρίζει επίσης την επιθυμία του κατασκευαστή να ενισχύσει τη βιομετατροπή των πρωτεϊνών και την καύση του λίπους. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη έδειξε ότι η παροχή στον οργανισμό επαρκούς ποσότητας βιταμίνης C αυξάνει την οξείδωση του λίπους κατά 30% κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. Η βιταμίνη C είναι επίσης χρήσιμη για τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Εκχύλισμα Griffonia simplicifolia

Η Griffonia simplicifolia είναι ένα αναρριχώμενο φυτό της οικογένειας Caesalpiniceae που αναπτύσσεται στην Κεντρική και Δυτική Αφρική. Περιέχει μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά τα οποία εμπλέκονται στο μεταβολισμό και προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση. Οι σπόροι του φυτού είναι πλούσιοι σε ένα αμινοξύ, την 5-υδροξυτρυπτοφάνη (5-HTP), η οποία είναι πρόδρομος της σεροτονίνης, της ορμόνης που βελτιώνει τη διάθεση. Στην πραγματικότητα, η σεροτονίνη ρυθμίζει τη δράση δύο άλλων ορμονών, της νοραδρεναλίνης και της ντοπαμίνης, οι οποίες, αν δεν είναι ισορροπημένες, προκαλούν άγχος, στρες, βουλιμία και διαταραχές ύπνου. Η σεροτονίνη προσφέρει συγκέντρωση, χαλάρωση, αυτοπεποίθηση και αίσθημα ευεξίας.

Το εκχύλισμα Griffonia simplicifolia είναι επίσης παρόν στο Phen24 Night για τα κατασταλτικά της όρεξης και τα αποτελέσματα ρύθμισης του ύπνου. Θα αισθάνεστε πλήρης και θα κοιμάστε καλά. Στην πραγματικότητα, χάρη σε αυτό το συστατικό, η ποιότητα του ύπνου σας θα αποκατασταθεί τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη μυϊκή ένταση και να χαλαρώσετε το σώμα σας.

Thé vertΤα
νυχτερινά χάπια Phen24 περιέχουν εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΝΎΧΤΑ ΜΕ PHEN24


 • Αποτελεσματικό μέρα και νύχτα
 • Δωρεάν παράδοση
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Boîtes de Phen24

Παραγγελία Phen24 τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Τι οφέλη προσφέρει το Phen24 στους χρήστες του;

Χάρη στη διπλή του φόρμουλα, το Phen24 συμβάλλει στην απώλεια βάρους με 5 τρόπους:

Ένα αποτέλεσμα καύσης λίπους

Το Phen24 διεγείρει το μεταβολισμό σας προκειμένου να κάψει το περιττό λίπος στο σώμα σας και να αυξήσει και να αναδείξει τη μυϊκή σας μάζα. Η φιγούρα σας γίνεται όλο και πιο εκλεπτυσμένη με αυτό το συμπλήρωμα.

Αύξηση της ενέργειάς σας

Αυτό το συμπλήρωμα σας γλιτώνει από την κόπωση και την απώλεια ενέργειας που συνδέεται με ορισμένες δίαιτες απώλειας βάρους. Αντ’ αυτού, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να καταβάλλετε την προσπάθεια που απαιτείται για τις προπονήσεις σας ή/και για οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαιτεί σωματική προσπάθεια.

Αποτελεσματική χρήση των θερμίδων σας

Το συμπλήρωμα σας βοηθά να αποφύγετε την περίσσεια θερμίδων. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την αποθήκευση λίπους και την πρόσληψη επιπλέον βάρους.

Μειωμένοι πόθοι

Όταν παίρνετε το Phen24, θα αισθάνεστε πλήρεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οπότε δεν θα αισθάνεστε πεινασμένοι, ειδικά το βράδυ. Χωρίς λιγούρες, χωρίς επιπλέον θερμίδες, κάτι που είναι ευεργετικό για τον στόχο σας για απώλεια βάρους.

Καλύτερος ύπνος από πριν

Επειδή δεν περιέχει διεγερτικά, το Phen24 σας διευκολύνει να κοιμηθείτε και θα έχετε αρκετό ύπνο για να μπορέσει το σώμα σας να μεταβολίσει τους υδατάνθρακες και να χάσει βάρος.

Πώς μπορώ να πάρω το Phen24 για να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο;

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το συμπλήρωμα, θα πρέπει να παίρνετε το Phen24 δύο φορές κάθε 24 ώρες σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες:

 1. Κάθε κουτί Phen24 Day περιέχει 30 κάψουλες, μία από τις οποίες πρέπει να λαμβάνεται με το πρωινό το πρωί.
 2. Κάθε κουτί του Phen24 Night περιέχει 60 κάψουλες, 2 εκ των οποίων θα πρέπει να λαμβάνονται ένα τέταρτο της ώρας πριν από το δείπνο με ένα ή δύο ποτήρια νερό. Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα: το Phen24 δεν περιέχει διεγερτικά, πράγμα που σημαίνει ότι οι κάψουλες που παίρνετε δεν θα έχουν καμία αρνητική επίδραση στην ποιότητα του ύπνου σας. Αντιθέτως, θα κοιμηθείτε τέλεια.

Πόσο καιρό πρέπει να πάρω το Phen24 για να έχω τα αποτελέσματα που θέλω;

Μελέτες έχουν δείξει ότι η πλειονότητα των χρηστών χρειάζεται περισσότερους από 2 μήνες για να σπάσει τις κακές συνήθειες και να αρχίσει να χάνει σημαντικά βάρος. Αλλά χάρη στη διπλή σύνθεση του Phen24, η αναμονή είναι μικρότερη. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές: δεν αντιδρούν όλοι στο συμπλήρωμα με τον ίδιο τρόπο. Ορισμένοι χρήστες θα δουν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα μετά από μόλις 30 ημέρες (4 εβδομάδες), άλλοι θα είναι ικανοποιημένοι μετά από 6 εβδομάδες χρήσης, ενώ πολλοί άλλοι θα βιώσουν τις χαρές της απώλειας βάρους μόνο μετά από 2 μήνες. Έτσι, για να αποφύγετε να γίνετε πολύ ανυπόμονοι, είναι καλύτερο να κάνετε μια παραγγελία για χρήση 2 μηνών.

Une alimentation saine reste nécessaireΗ
υγιεινή διατροφή εξακολουθεί να είναι απαραίτητη

Ποιες είναι οι αντενδείξεις για τη λήψη του Phen24;

Οι αντενδείξεις είναι καταστάσεις στις οποίες δεν πρέπει να λαμβάνεται το συμπλήρωμα. Παρόλο που είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, το Phen24 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από τα ακόλουθα άτομα:

 • Γυναίκες που είναι έγκυες,
 • Γυναίκες που θηλάζουν τα μωρά τους,
 • Νέοι κάτω των 18 ετών, καθώς δεν έχουν αποδειχθεί στοιχεία αποτελεσματικότητας για αυτόν τον πληθυσμό,
 • Ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, καρκίνο των όρχεων, νεφρική νόσο, ηπατική νόσο, υπερτροφία του προστάτη, αυτοάνοσα νοσήματα, ενδοκρινικές διαταραχές, διαβήτη ή κατάθλιψη,
 • Ασθενείς που λαμβάνουν αντικαταθλιπτική φαρμακευτική αγωγή.

Πού μπορώ να αγοράσω Phen24 και σε ποια τιμή;

Στα φαρμακεία, στο διαδίκτυο κ.λπ.

Phen24, bouteilles jour et nuit

Καθώς το Phen24 δεν είναι (ακόμα) διαθέσιμο για αγορά στα φαρμακεία, είναι διαθέσιμο μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή www.phen24.com. Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας μια διεθνή μέθοδο πληρωμής, όπως η MasterCard ή η Visa. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να μην αγοράσετε το Phen24 στο Amazon, το eBay ή σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, καθώς κακόβουλα άτομα προσπαθούν να παρασύρουν τους χρήστες του Διαδικτύου στην αγορά πλαστών συμπληρωμάτων σε χαμηλές τιμές σε αυτές τις διάσημες διαδικτυακές αγορές και αμφιλεγόμενους ιστότοπους.

Στην καλύτερη περίπτωση, αυτά τα πλαστά προϊόντα δεν θα προσφέρουν κανένα όφελος στις προσπάθειες απώλειας βάρους σας. Στη χειρότερη περίπτωση, θα σας προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Τούτου λεχθέντος, αν οι χαμηλές τιμές δεν είναι το κριτήριο επιλογής σας, επιλέξτε αντ’ αυτού γνήσια συμπληρώματα που σας εγγυώνται τα αποτελέσματα που αναζητάτε, σε προσεκτικά μελετημένες τιμές: 3 κουτιά στην τιμή των 2 και 5 κουτιά στην τιμή των 3! Ο ανταγωνισμός σπάνια τα καταφέρνει καλύτερα!

Τιμές, εγγυήσεις, εκπτώσεις και προσφορές

Στην επίσημη ιστοσελίδα του www.phen24.com, το συμπλήρωμα τιμολογείται στα 59,99 ευρώ. Σημειώστε ότι αυτή είναι μια ενδεικτική τιμή που μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, ειδικά κατά τη διάρκεια και μετά από περιόδους προώθησης. Εκτός από την προσφορά εγγύησης “ικανοποίησης ή επιστροφής χρημάτων” μετά από 2 μήνες χρήσης, ο κατασκευαστής κάνει μια σειρά από εμπορικές κινήσεις για να ευχαριστήσει τους πελάτες του. Για παράδειγμα, εάν παραγγείλετε δύο Phen24 (για χρήση 2 μηνών), θα λάβετε ένα τρίτο Phen24 δωρεάν, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε για 3 μήνες.

Κατά τη γνώμη των περισσότερων χρηστών, η αγορά δύο Phen24s είναι ιδιαίτερα επωφελής και επιτρέπει ακόμη και στους πιο δύσπιστους ανθρώπους να δοκιμάσουν και να βιώσουν τα αποτελέσματα του συμπληρώματος. Σε γενικές γραμμές, το τρίτο δωρεάν Phen24 θα είναι για την εδραίωση των όσων έχουν μάθει!

Ακόμα καλύτερα, αν αγοράσετε 3 κουτιά Phen24 στην επίσημη ιστοσελίδα, ο κατασκευαστής θα παραδώσει 2 άλλα κουτιά δωρεάν. Έτσι παίρνετε 5 κουτιά στην τιμή των 3!

Πώς οργανώνεται και πραγματοποιείται η παράδοση;

Το Phen24 παραδίδεται σε εσάς στη Γαλλία και οπουδήποτε στον κόσμο. Όταν κάνετε την παραγγελία σας και πληρώσετε την τιμή, το Phen24 συσκευάζεται και αποστέλλεται εντός 24 ωρών, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι για άμεση παράδοση (εντός 24 έως 48 ωρών) κάθε μέρα εκτός από τις Κυριακές και τις αργίες. Κατά τη γνώμη των πελατών μας, τα πακέτα σπάνια παραδίδονται μεταξύ 3 ημερών και μιας εβδομάδας.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΝΎΧΤΑ ΜΕ PHEN24


 • Αποτελεσματικό μέρα και νύχτα
 • Δωρεάν παράδοση
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Boîtes de Phen24

Παραγγελία Phen24 τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Ποιες είναι οι παρενέργειες του Phen24;

Όπως πολλά άλλα παραφαρμακευτικά προϊόντα (το Phen24 δεν είναι προϊόν φαρμακείου), αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες σε ορισμένους χρήστες. Ωστόσο, στο παρόν στάδιο των διαθέσιμων δεδομένων, δεν υπάρχουν γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες. Καθώς το προϊόν είναι νέο, οι χρήστες ενδέχεται να μην έχουν ακόμη αφιερώσει χρόνο για να εκφέρουν τη γνώμη τους.

Η λεπτομερής γνώμη μου

Η συνολική βαθμολογία μου: 3,6/5

Κατά την αξιολόγηση των λιποδιαλυτών, έλαβα υπόψη μου διάφορα κριτήρια για να καθορίσω τη συνολική αποτελεσματικότητά τους:

 • Σύνθεση: Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά που υπάρχουν, καθώς παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην απώλεια βάρους και στη διατήρηση της καλής υγείας. Είναι σημαντικό για μένα να βεβαιωθώ ότι ο λιποδιαλύτης παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
 • Φήμη: Η εμπιστοσύνη είναι υψίστης σημασίας για μένα. Έτσι, ελέγχω τη φήμη του προϊόντος και την αξιοπιστία της μάρκας. Μου αρέσει να επιλέγω προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών.
 • Κορεσμός: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το πρόωρο αίσθημα πείνας. Ψάχνω για ένα λιποδιαλυτικό που να παρέχει ένα διαρκές αίσθημα κορεσμού, ώστε να μπορώ να παραμείνω ενεργός και να αποφεύγω το τσιμπολόγημα.
 • Τιμή: Φυσικά, η τιμή είναι επίσης ένα σημαντικό κριτήριο. Θέλω ο λιποδιαλύτης να είναι προσιτός, ώστε να μπορώ να τον χρησιμοποιώ τακτικά χωρίς να ανησυχώ πολύ για τον προϋπολογισμό μου.
 • Δοσολογία: Η βολική, χωρίς πίεση δοσολογία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μένα. Μου αρέσει όταν η ημερήσια δόση είναι εύκολο να ληφθεί, χωρίς περίπλοκη υλικοτεχνική υποδομή.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, είμαι σε θέση να κάνω μια ενδελεχή αξιολόγηση της συνολικής αποτελεσματικότητας ενός λιποδιαλύτη.

Σύνθεση: 4/5

Μετά την εξέταση της σύνθεσης του Phen24, είναι σαφές ότι αυτό το προϊόν προσφέρει μια 24ωρη προσέγγιση για την καύση λίπους. Η φόρμουλα ημέρας περιέχει διεγερτικά συστατικά όπως καφεΐνη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση του μεταβολισμού και της ενέργειας. Η νυχτερινή φόρμουλα, από την άλλη πλευρά, περιέχει συστατικά όπως γλυκομαννάνη και πικολινικό χρώμιο, τα οποία μπορούν να προωθήσουν τον κορεσμό και την ποιότητα του ύπνου. Συνεπώς, το προϊόν είναι κατά κύριο λόγο φυσικό.

Ευαισθητοποίηση της μάρκας: 4/5

Σε γενικές γραμμές, το Phen24 είναι αρκετά γνωστό ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους και έχει προσελκύσει την προσοχή ορισμένων ανθρώπων που επιθυμούν να χάσουν βάρος. Έχει καταφέρει να προσελκύσει την προσοχή πολλών ανθρώπων που αναζητούν λύσεις απώλειας βάρους. Αναφέρεται συχνά σε συζητήσεις, διαδικτυακά φόρουμ, ιστολόγια, εξειδικευμένους ιστότοπους…

Τιμή: 3/5

Το Phen24 είναι λίγο διαφορετικό από τους συμβατικούς λιποδιαλύτες. Μια θεραπεία διάρκειας 1 μήνα περιλαμβάνει απαραίτητα 2 φιάλες: μία για ημερήσια χρήση και μία για νυχτερινή χρήση, γεγονός που αναπόφευκτα σημαίνει υψηλότερη τιμή. Ωστόσο, αν επιλέξετε το Phen24, μπορείτε να επωφεληθείτε από μεγάλες εξοικονομήσεις σε πολλαπλές αγορές, για παράδειγμα: 1 μηνιαία θεραπεία δωρεάν με την αγορά προμήθειας 2 μηνών.

Γνώμες των χρηστών

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το Phen24 για να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας για την απώλεια βάρους, μπορεί να είναι χρήσιμο να εξετάσετε τις εμπειρίες και τις απόψεις των χρηστών. Ακολουθούν μερικές μαρτυρίες από ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει το Phen24 και θα ήθελαν να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους:

ΟJason λέει: “Χωρίς να το συνειδητοποιήσω, είχα γίνει ένας από εκείνους τους παχουλούς μπαμπάδες που είναι πολύ κουρασμένοι για να παίξουν με τα παιδιά τους. Το PHEN24 μου δίνει την ενέργεια να κάνω περισσότερα και τη δύναμη της θέλησης να τρώω λιγότερο”.

ΗMariah λέει: “Λοιπόν, όπως όλοι οι άλλοι, πήρα βάρος με το Covid 19 (αρκετά κιλά) και φοβόμουν πραγματικά ότι δεν θα μπορούσα να το χάσω. Με το PHEN24… μπορώ επιτέλους να ξαναμπώ στα ρούχα της δουλειάς μου”.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΝΎΧΤΑ ΜΕ PHEN24


 • Αποτελεσματικό μέρα και νύχτα
 • Δωρεάν παράδοση
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Boîtes de Phen24

Παραγγελία Phen24 τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Οι εναλλακτικές λύσεις

Σας ενδιαφέρει το Phen24, αλλά δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες ή/και τις προσδοκίες σας; Εδώ είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν: