Φάρμακα που θα σας βοηθήσουν να μείνετε γρήγορα έγκυος

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το να γίνετε γονείς μπορεί να είναι μια εμμονική επιθυμία και οι γυναίκες που έχουν ήδη κάνει αρκετές προσπάθειες γνωρίζουν ότι αυτή η επιθυμία γίνεται ενοχλητική σε σημείο που καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του μυαλού σας. Η προσφυγή στη φαρμακευτική αγωγή μπορεί τότε να μοιάζει με την τελευταία ελπίδα. Ακολουθεί μια επισκόπηση ορισμένων φαρμάκων που μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε έγκυος χωρίς να χρειάζεστε ιατρική συνταγή.

Ομοιοπαθητική θεραπεία

Οι ομοιοπαθητικές θεραπείες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μείνετε έγκυος χωρίς συνταγή. Η ποικιλομορφία και η μεγάλη προσαρμοστικότητά τους τις καθιστούν ιδανική μέθοδο για την επίλυση πολλών από τα αναπαραγωγικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Τα φάρμακα αυτά είναι ένα σύνολο από κόκκους που έχουν καθαριστικό, εξαγνιστικό και ακόμη και επανορθωτικό σκοπό. Ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, μπορείτε είτε να πάρετε :

  • Ovarium 7CH, 1 δόση την 5η ημέρα του κύκλου, folliculinum 7CH, 1 δόση την 7η ημέρα, progesteronum 7CH, 1 δόση την 21η ημέρα, εάν έχετε προβλήματα γονιμότητας και έχετε κύκλο 28 ημερών, πάρτε ως μία δόση:
  • Igniata amara 9CH, 5 κόκκοι πρωί και βράδυ, gelsenium 9CH, 5 κόκκοι πρωί και βράδυ, σε περίπτωση εγκυμοσύνης που αργεί να έρθει ή κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας μωρού.
  • Lycopodium 9CH, 5 κόκκοι πρωί και βράδυ και Gelsenium 9CH, 5 κόκκοι πρωί και βράδυ για τη βελτίωση της ποιότητας της τραχηλικής βλέννας της.
Médicament pour tomber enceinte ?

Ο βελονισμός και οι χιλιάδες βελόνες του

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής μέθοδος στις μέρες μας για τη βοήθεια των γυναικών που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Αυτή η αρχαία μέθοδος βασίζεται στη χρήση βελονών και είναι γενικά γνωστή για την ικανότητά της να χαλαρώνει το σώμα. Ωστόσο, στο βιβλίο “Το θαύμα της εγκυμοσύνης” της Dr. Lisa Olsen, η τεχνική αυτή θεωρείται ως μια επαναστατική μέθοδος για την επίλυση πολλών από τα προβλήματα που σχετίζονται με την υπογονιμότητα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Οι βελόνες θα επιτρέψουν την κυκλοφορία των σωστών κυμάτων μέσα στο σώμα, βοηθώντας στην απομάκρυνση των αποβλήτων και στην ενίσχυση του αναπαραγωγικού συστήματος. Ο βελονισμός είναι ένα από τα καλύτερα φάρμακα για να μείνετε έγκυος χωρίς ιατρική συνταγή.

Φυσικά φυτά που θα σας βοηθήσουν να μείνετε έγκυος

Η καθημερινή μας κατανάλωση φυτών και τροφών μπορεί να λειτουργήσει ως φάρμακο για να μείνετε έγκυος χωρίς συνταγή, αν έχει καθιερωθεί σωστά. Για να γίνει αυτό, αφεθείτε σε τροφές που περιέχουν φυσικά μεγάλες ποσότητες βιταμινών Α, Β, C και D, ιχνοστοιχείων και ωμέγα 3 και 6. Δοκιμάστε έλαια όπως το βόραγο, το νυχτολούλουδο και το μουρουνέλαιο και εντάξτε στη διατροφή σας φυτά όπως η πικραλίδα, η μάκα και το ντονγκ, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου του μωρού.

Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι μια ισορροπημένη διατροφή επιτρέπει στο αναπαραγωγικό σύστημα να λειτουργεί συγχρονισμένα με το υπόλοιπο σώμα. Αυτό συμβάλλει στη σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής για την εγκυμοσύνη και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για το έμβρυο. Τα φυτά και οι τροφές που τρώμε καθημερινά είναι φάρμακα και δηλητήρια, γι’ αυτό πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο τι τρώτε αν θέλετε να μείνετε έγκυος!