Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στη Χάβρη και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Είναι σημαντικό να υιοθετήσετε μια ισορροπημένη διατροφή για μια υγιή ζωή. Οι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να το πετύχετε αυτό. Είναι επαγγελματίες υγείας που έχουν εκπαιδευτεί στη διατροφή και τη δίαιτα. Πολλοί από αυτούς έχουν τα δικά τους ιατρεία όπου δέχονται ασθενείς και τους προσφέρουν αποτελεσματικές τεχνικές και συμβουλές για να διορθώσουν τα προβλήματά τους και να (ξανα)βρουν την ισορροπία τους. Αν ζείτε στη Χάβρη και τη γύρω περιοχή, αυτό το άρθρο παραθέτει τους 4 καλύτερους διαιτολόγους/διατροφολόγους στην περιοχή.

Frédérique Moy, διαιτολόγος/διατροφολόγος στη Χάβρη

Παρουσίαση του

Η Frédérique Moy είναι μια έμπειρη διαιτολόγος. Αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα ασθενών (άνδρες και γυναίκες, ηλικιωμένους, παιδιά, αθλητές κ.λπ.), οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή τους. Αυτή η διαιτολόγος χρησιμοποιεί την επιστήμη για να παρέχει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος για κάθε περίπτωση. Στόχος της είναι να αποφεύγονται οι υπερβολικά βαριές και δύσκολες δίαιτες.

Diététécienne nutritionniste sur Le Havre
Η διαιτολόγος Frédérique Moy

Η Frédérique Moy προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άτομα που επιθυμούν να τρέφονται καλύτερα και βρίσκονται στη Χάβρη, αλλά και στο Montivilliers, την Caen, τη Rouen ή τη Νορμανδία.

Υπηρεσίες

Το ιατρείο της βρίσκεται στη διεύθυνση 55 rue Paul DOUMER 76600 LE HAVRE. Οι διαβουλεύσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ατομικά ή σε ομάδες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας πραγματοποιείται αξιολόγηση για να κατανοηθεί η αιτία του προβλήματος. Η συνεδρία δεν διαρκεί περισσότερο από 45 λεπτά. Ακολουθούν επακόλουθες διαβουλεύσεις κατά τη διάρκεια των οποίων η Frédérique Moy αξιολογεί την εξέλιξη της κατάστασης. Αν ο στόχος δεν επιτυγχάνεται ή αν δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα, σας προτείνει άλλες, πιο αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις.

Επικοινωνία

Όνομα: Frédérique Moy
Ιστοσελίδα: https: //www.diet-moy-regime-autrement.fr/
Τηλέφωνο: 02 35 55 98 76

Aurélie Méliot, διαιτολόγος-διατροφολόγος, Χάβρη

Παρουσίαση

Η Aurélie Méliot είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με πτυχίο βιολόγου μηχανικού, με ειδίκευση στη διαιτολογία. Αντιμετωπίζει ασθενείς όλων των ηλικιών. Εργάζεται με νέους και ηλικιωμένους, καθιστικούς και δραστήριους ανθρώπους. Στόχος της είναι να βελτιώσει τον τρόπο ζωής όλων μέσω λύσεων που λαμβάνουν υπόψη το κάθε προφίλ. Προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής.

Meilleurs-diététiciens-sur-Le-Havre
Διαιτολόγος Aurélie Méliot

Υπηρεσίες

Οι διαβουλεύσεις με την Aurélie Méliot γίνονται μόνο κατόπιν ραντεβού, και αυτή η διαιτολόγος-διατροφολόγος μπορεί να ταξιδέψει αν χρειαστεί. Αρχικά, θα συζητήσετε τις διατροφικές σας συνήθειες και την καθημερινότητά σας γενικότερα. Χάρη σε αυτό το βήμα, αυτός ο επαγγελματίας μπορεί να καταλάβει από πού προέρχεται το πρόβλημα βάρους. Στη συνέχεια, καταρτίζει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, με ακριβείς στόχους που πρέπει να επιτευχθούν. Στη συνέχεια, παρακολουθεί τακτικά κάθε ασθενή και μπορεί να προσαρμόσει το πρόγραμμα, αν χρειαστεί.

Επικοινωνία

Όνομα: Aurélie Méliot
Ιστοσελίδα: https: //visidiet.fr/dieteticienne-nutritionniste-le-havre-76620-1042
Τηλέφωνο: 02 30 03 96 26

Fanny Nouet, ειδικός στην ψυχοδιατροφή και τη μικροδιατροφή

Παρουσίαση

Η Fanny Nouet είναι ανεξάρτητη διαιτολόγος/διατροφολόγος που εργάζεται από το δικό της ιατρείο. Ειδικεύεται σε δύο πολύ διαφορετικούς τομείς: την ψυχοδιατροφή, στην οποία αξιολογεί όλες τις πτυχές της συμπεριφοράς, και τη μικροδιατροφή, στην οποία επικεντρώνεται στην επιστημονική πλευρά. Διαθέτει επίσης πτυχίο στη μικροδιατροφή και μεταπτυχιακό Symbiofi στη διαχείριση συναισθημάτων.

Meilleurs diététiciens Le Havre
Διαιτολόγος Fanny Nouet

Η Fanny Nouet είναι διαιτολόγος που εργάζεται με άτομα που θέλουν να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες. Στόχος της είναι να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, ιδίως η απώλεια βάρους.

Υπηρεσίες

Το ιατρείο της βρίσκεται στη διεύθυνση 2 rue Emile Encontre, 76600 Χάβρη. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας, πραγματοποιεί μια αξιολόγηση για να εντοπίσει τα αίτια του προβλήματος και να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις. Στη συνέχεια, παρακολουθεί τακτικά την πρόοδο της κατάστασης του ασθενούς και ελέγχει αν επιτυγχάνονται οι στόχοι ή αν είναι απαραίτητο να αλλάξει η προσέγγιση. Οι διαβουλεύσεις μπορούν να λάβουν τη μορφή εργαστηρίου στο σπίτι του ασθενούς ή στο χώρο του συνεργάτη.

Επικοινωνία

Όνομα: Fanny Nouet
Ιστοσελίδα: https: //www.psychonutrition-micronutrition.fr/
Τηλέφωνο: 06 18 15 65 09

Linda Coesme, εκπαιδευμένη διαιτολόγος στη Χάβρη

Παρουσίαση

Η Linda Coesme σπούδασε δίπλωμα BTS στη διαιτολογία. Έχει επίσης προσόντα στη σοφρολογία και στην ύπνωση Ericksonian. Κατέχει επίσης δίπλωμα από την Académie de Psychothérapie et de Sophrologie – Paris Ve.

Diététiciens sur Le Havre
Διαιτολόγος Linda Coesme

Η Linda Coesme διατηρεί το δικό της ιατρείο στη Χάβρη εδώ και αρκετά χρόνια, υποδεχόμενη ασθενείς από όλη την περιοχή. Αντιμετωπίζει κυρίως άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος μακροπρόθεσμα, αλλά αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες, και στόχος της είναι να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους. Όλα αυτά συνοδεύονται από δουλειά πάνω στον εαυτό της.

Υπηρεσίες

Τα ραντεβού μπορούν να κλείνονται ηλεκτρονικά. Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων, η Linda Coesme χρησιμοποιεί την ύπνωση για να κάνει τους ασθενείς να μιλήσουν εύκολα και να βρει την πραγματική πηγή του προβλήματος, και στη συνέχεια καταρτίζει ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην εκάστοτε περίπτωση. Μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητά της στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Επικοινωνία

Όνομα: Linda Coësme
Ιστοσελίδα: https: //www.somatea.fr/
Αριθμός τηλεφώνου: 06 12 78 00 31