Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι στο Clermont-Ferrand και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Όποιος αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με τη διατροφή απευθύνεται γενικά σε διαιτολόγο-διατροφολόγο. Αυτοί οι επαγγελματίες διαθέτουν τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κάνουν θετικές αλλαγές στις διατροφικές τους συνήθειες. Ακολουθούν οι 8 καλύτεροι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι που ασκούν το επάγγελμά τους στο Clermont-Ferrand και τη γύρω περιοχή.

Aurelie Maurer: έμπειρος διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Clermont-Ferrand

Παρουσίαση

Η Aurelie Maurer είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με DUT στη βιολογική μηχανική, με εξειδίκευση στη διαιτολογία. Είναι μηχανικός στη βιολογία που εφαρμόζεται στη διατροφή και τα τρόφιμα. Εκτός από την πρακτική της, διδάσκει επίσης διατροφικές αξιολογήσεις.

Meilleurs diététiciens Clermont Ferrant
Διαιτολόγος-διατροφολόγος Aurelie Morer

Υπηρεσίες

Η Aurelie Maurer προσφέρει συμβουλές σε 2 φάσεις: αξιολόγηση και παρακολούθηση. Αυτή η επαγγελματίας υγείας διαγιγνώσκει πρώτα την κατάστασή σας προτού καταρτίσει ένα διατροφικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο σώμα σας. Η μέτρηση της εμπέδησης χρησιμοποιείται ιδίως για την παρακολούθηση των ασθενών. Δεν είναι μόνο θέμα ζύγισης, αλλά και γνώσης της μυϊκής σας λιπώδους μάζας, της οστικής πυκνότητας, της κατακράτησης νερού και της ενυδάτωσης. Όλα αυτά του επιτρέπουν να παρέχει τις καλύτερες δυνατές διατροφικές συμβουλές.

Επικοινωνία

Όνομα: Aurelie Maurer
Ιστοσελίδα: https://aureliemaurer.fr/
Τηλέφωνο: 06 26 01 80 68

Ulla Menneteau-Nielsen: διαιτολόγος-διατροφολόγος με ειδίκευση στη διατροφική συμπεριφορά

Παρουσίαση

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ulla Menneteau-Nielsen ειδικεύεται στη διατροφική συμπεριφορά. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα (DU) στον τομέα αυτό από το Πανεπιστήμιο του Παρισιού. Ίδρυσε το δικό της ιατρείο στο Riom το 2011, πριν μετακομίσει στο Clermont-Ferrand το 2012.

Meilleurs diététiciens Clermont Ferrant
Ulla Menneteau-Nielsen

Υπηρεσίες

Η Ulla Menneteau-Nielsen εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο με ασθενείς που θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο διατροφής τους. Αντιμετωπίζει διατροφικές διαταραχές που επηρεάζουν παιδιά, εφήβους και ενήλικες και μπορεί επίσης να θεραπεύσει άτομα που είναι υπέρβαρα.

Η προσέγγισή της βασίζεται στην ατομικότητα και αυτή η διαιτολόγος αποφεύγει τις δίαιτες. Στόχος είναι να τρώτε καλύτερα, διατηρώντας παράλληλα την απόλαυση.

Επικοινωνία

Όνομα: Ulla Menneteau-Nielsen
Ιστοσελίδα: http://ulla.menneteau.net/
Τηλέφωνο: 04 73 36 06 58

Stéphanie Bonhomme: ειδικευμένος διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Stéphanie Bonhomme απέκτησε πτυχίο BTS στη διαιτολογία το 2001. Έχει επίσης εκπαιδευτεί στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών (ETP) στο Centre de Formation des Professionnels de la Santé. Μια από τις ειδικότητές της είναι να βοηθά υπέρβαρα άτομα να χάσουν βάρος και να επαναφέρουν τη διατροφή τους σε ισορροπία.

Meilleurs diététiciens Clermont Ferrant
Διαιτολόγος Stéphanie Bonhomme

Υπηρεσίες

Η Stéphanie Bonhomme προσφέρει συμβουλευτικές συνεδρίες τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Η δεύτερη επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για όσους βρίσκονται σε φάση παρακολούθησης. Υποδέχεται εγκύους, παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους. Συντάσσει ένα πρόγραμμα διατροφής που είναι συμβατό με τους στόχους και το προφίλ του ασθενούς.

Επικοινωνία

Όνομα: Stéphanie Bonhomme
Ιστοσελίδα: https://www.sbdiet63.fr/
Τηλέφωνο: 06 29 91 58 45

Maëva Levasseur: Διαιτολόγος-διατροφολόγος πολλαπλών ειδικοτήτων

Παρουσίαση

Η Maëva Levasseur είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με πραγματικό πάθος για την υγεία, τη διατροφή και την ευεξία. Έχει πτυχίο βιολόγου μηχανικού με εξειδίκευση στη διαιτολογία. Εξυπηρετεί ανθρώπους που θέλουν να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες και παράλληλα να αισθάνονται καλύτερα στο μυαλό και στο σώμα. Προσφέρει επίσης εργαστήρια μαγειρικής.

Meilleurs diététiciens Clermont Ferrant
Διαιτολόγος-διατροφολόγος Maëva Levasseur

Υπηρεσίες

Οι διαβουλεύσεις της Maëva Levasseur πραγματοποιούνται στο ιατρείο της ή στο σπίτι για όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν για διάφορους λόγους. Εκτός από το να βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν βάρος, προσφέρει επίσης μαθήματα μαγειρικής. Δουλεύει με υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα, παιδιά, εφήβους, ενήλικες και ηλικιωμένους.

Επικοινωνία

Όνομα: Maëva Levasseur
Ιστοσελίδα: https: //maevadiet.wixsite.com/dietetique
Τηλέφωνο: 07 60 05 77 83

Albane Guyonnet: ειδικευμένος διαιτολόγος-διατροφολόγος στην περιοχή Clairmont-Ferrand

Παρουσίαση

Η Albane Guyonnet στράφηκε στον κόσμο της διαιτολογίας και της διατροφής, με γνώμονα το πάθος της για το αδυνάτισμα, το οποίο καλλιεργούσε από τα νεανικά της χρόνια. Κατέχει πτυχία στη διαιτολογία, τη διατροφοθεραπεία και την ψυχολογία. Η καθοδήγησή της βασίζεται στην αρχή ότι η υγεία και η ψυχική σας κατάσταση επηρεάζουν αυτό που τρώτε.

Meilleurs diététiciens Clermont Ferrant
Διαιτολόγος Albane Guyonnet

Υπηρεσίες

Το ιατρείο της Albane Guyonnet είναι ανοιχτό σε όλους, από νέους έως ηλικιωμένους, ακόμη και αθλητές. Αντιμετωπίζει ποικίλες περιπτώσεις και βοηθά τους ασθενείς στην προσπάθειά τους να χάσουν βάρος ή να υιοθετήσουν μια δίαιτα προσαρμοσμένη σε μια παθολογία ή στα επακόλουθα μιας βαριατρικής χειρουργικής επέμβασης. Βοηθά τους ασθενείς της να συμφιλιωθούν με το φαγητό.

Επικοινωνία

Όνομα: Albane Guyonnet
Ιστοσελίδα: https://dieteticienne-clermont.fr/
Τηλέφωνο: 06 47 71 38 07

Estelle Lecat-Rudel: έμπειρη διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Estelle Lecat-Rudel εργάζεται στον τομέα της υγείας εδώ και περίπου είκοσι χρόνια και διατηρεί το δικό της ιατρείο στο Clermont-Ferrand από το 2002. Πήρε το δίπλωμά της στη διαιτολογία από το Πανεπιστήμιο του Nancy το 1997. Είναι μέλος της AFDN (Association Française des Diététiciens Nutritionnistes).

Meilleurs diététiciens Clermont Ferrant
Διαιτολόγος Estelle Lecat-Rudel

Υπηρεσίες

Οι συμβουλές της Estelle Lecat-Rudel – κατόπιν ραντεβού – είναι ανοικτές σε όλους, ανεξάρτητα από τη δραστηριότητά τους. Οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι, στο ιατρείο της ή διαδικτυακά. Διαθέτει τις δεξιότητες και την εμπειρία για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων του υπέρβαρου, της ανορεξίας, των προ/μετεγχειρητικών καταστάσεων και των φλεγμονωδών παθήσεων.

Επικοινωνία

Όνομα: Estelle Lecat-Rudel
Ιστοσελίδα: https://dieteticienne-rudel-clermont.business.site/
Τηλέφωνο: 04 73 24 84 20

Layat Thibaut: Έμπειρος διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Layat Thibaut εργάζεται ως διαιτολόγος-διατροφολόγος εδώ και είκοσι περίπου χρόνια. Είναι κάτοχος πολλών πανεπιστημιακών πτυχίων, ιδίως στον αθλητισμό και την υγεία, τη βιολογία της αθλητικής προπόνησης, τη μικροδιατροφή και την υγιεινή διατροφή. Διαθέτει επίσης κρατικό δίπλωμα σωματικής προετοιμασίας.

Meilleurs diététiciens Clermont Ferrant
Μικροδιατροφολόγος Layat Thibaut

Υπηρεσίες

Η Layat Thibaut προσφέρει στους ασθενείς της μια εξατομικευμένη προσέγγιση για την κατάρτιση ενός προγράμματος διατροφής και παρακολούθησης προσαρμοσμένου στις ανάγκες τους. Οι υπηρεσίες της απευθύνονται σε ιδιώτες και εταιρείες. Διοργανώνει επίσης συνέδρια που διοργανώνονται από τις τοπικές αρχές για συγκεκριμένα θέματα.

Επικοινωνία

Όνομα: Layat Thibaut
Ιστοσελίδα: https://www.layat-micronutrition.fr/
Αριθμός τηλεφώνου: 06 60 95 62 70

Sylvie Faure: Διαιτολόγος-διατροφολόγος κοντά στο Clermont-Ferrand (Riom)

Παρουσίαση

Η Sylvie Faure εργάζεται ως διαιτολόγος-διατροφολόγος εδώ και περίπου δέκα χρόνια στο Riom, μια πόλη κοντά στο Clermont-Ferrand. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Clermont-Ferrand για να αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διατροφή. Διαθέτει επίσης DEA (μεταπτυχιακό δίπλωμα) στον αθλητισμό υψηλού επιπέδου από το ίδιο ίδρυμα.

Meilleurs diététiciens Clermont Ferrant
Διαιτολόγος-διατροφολόγος Sylvie Faure

Υπηρεσίες

Η επαγγελματίας υγείας Sylvie Faure προσφέρει στους ασθενείς της μαθήματα μαγειρικής σε συνδυασμό με τα προτεινόμενα προγράμματα. Αναλαμβάνει διάφορες περιπτώσεις που μπορούν να επιλυθούν με την υιοθέτηση μιας νέας διατροφής. Οι υπηρεσίες της απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Επικοινωνία

Όνομα: Sylvie Faure
Δικτυακός τόπος: https://www.dietetique-faure-riom.fr/
Αριθμός τηλεφώνου: 04 73 38 34 78