Πώς να χάσετε 20 κιλά γρήγορα: σε 1 εβδομάδα, σε 1 μήνα, σε 2 μήνες, σε 3 μήνες

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το υπερβολικό βάρος ή η παχυσαρκία επηρεάζει την υγεία σας και μειώνει το προσδόκιμο ζωής σας. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά, τα οποία μπορείτε να μάθετε υπολογίζοντας τον ΔΜΣ σας (Δείκτης Μάζας Σώματος). Τι πρέπει να κάνετε αν πρέπει να χάσετε γρήγορα 20 κιλά;

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Είναι δυνατόν να χάσετε 20 κιλά σε 1 εβδομάδα;

Είναι πρακτικά αδύνατο να χάσετε τόσο πολύ βάρος σε 1 εβδομάδα. Και ακόμη και αν αυτό πετύχαινε σε σπάνιες περιπτώσεις, θα ήταν πολύ επικίνδυνο για την υγεία σας. Η διαδικασία θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές ελλείψεις και συνακόλουθη απώλεια ενέργειας. Οι γιατροί και οι διατροφολόγοι λένε ότι το να χάσετε από 500 γραμμάρια έως 1 κιλό σε 1 εβδομάδα είναι πολύ πιο υγιεινό.

Comment perdre 20 kg
Είναι πρακτικά αδύνατο να χάσετε 20 κιλά σε μία μόνο εβδομάδα

Πώς μπορείτε να χάσετε 20 κιλά σε 1 μήνα;

Η προσπάθεια να χάσετε 20 κιλά σε 1 μήνα είναι λίγο πιο ρεαλιστική από τον προηγούμενο στόχο. Παρ’ όλα αυτά, το να χάσετε 5 κιλά σε μια εβδομάδα εξακολουθεί να είναι ένας φιλόδοξος στόχος.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν ακολουθήσει την παρακάτω μέθοδο για να πετύχουν αυτόν τον στόχο:

 • Τρώτε κανονικά και υγιεινά για 4 ημέρες,
 • Ακολουθήστε μια περιοριστική δίαιτα για τις επόμενες 3 ημέρες. Επομένως, θα πρέπει να περιοριστείτε σε νερό και λαχανικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Θα πρέπει επίσης να πίνετε άφθονο νερό και να αθλείστε τουλάχιστον 4 ώρες την εβδομάδα για να ολοκληρώσετε τη δίαιτα. Σημειώστε ότι η σωματική δραστηριότητα πρέπει να πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια των 4 ημερών που τρώτε κανονική ποσότητα τροφής.

Όπως και να έχει, η διαδικασία αυτή δεν είναι και η πιο υγιεινή. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές ελλείψεις, έντονη κόπωση, ακόμη και λιποθυμία κατά τη διάρκεια των ημερών του περιορισμού.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα, ειδικά αν έχετε ήδη προβλήματα υγείας. Από την πλευρά μας, σας συμβουλεύουμε να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να απαλλαγείτε από 20 κιλά.

Πώς χάνετε 20 κιλά σε 2 μήνες;

Το να χάσετε 20 κιλά σε 2 μήνες είναι πιο λογικό. Είναι ένα ενδιάμεσο βήμα μετά τα 15 κιλά, αν ο απώτερος στόχος σας είναι να χάσετε 25. Σε κάθε περίπτωση, όσο περισσότερα κιλά πρέπει να χάσετε, τόσο πιο εύκολο είναι να τα χάσετε στην αρχή.

Ωστόσο, πρέπει να ακολουθήσετε μια περιοριστική δίαιτα για να απαλλαγείτε από τα επιπλέον 20 κιλά, όποιος κι αν είναι ο τελικός σας στόχος.

Τρώτε μόνο λαχανικά, άπαχο κρέας (ψάρι, κοτόπουλο) και γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, όπως γιαούρτι. Απαγορεύονται όλες οι μορφές λίπους και τα έξτρα.

Θα πρέπει επίσης να ασκείστε για τουλάχιστον 3 ώρες την εβδομάδα και να είστε σωστά ενυδατωμένοι.

Πιστεύουμε επίσης ότι θα ήταν σοφότερο να θέσετε στον εαυτό σας έναν ευκολότερο στόχο σε δύο μήνες (10 ή 15 κιλά), ακόμη και αν πρέπει να χάσετε ακριβώς 20 κιλά για να φτάσετε στο ιδανικό σας βάρος.

Με άλλα λόγια, σας συμβουλεύουμε να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να αποφύγετε την απογοήτευση, τους υπερβολικά έντονους ρυθμούς και την πιθανή απογοήτευση.

Πώς μπορώ να χάσω 20 κιλά σε 3 μήνες;

Η δίαιτα που συνιστάται για την απώλεια 20 κιλών σε 2 μήνες μπορεί να επεκταθεί σε 3 μήνες. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι θα είστε κάτω από λιγότερη πίεση.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερο να επαναπροσδιορίσετε τη διατροφή σας και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, αν θέλετε να χάσετε βάρος υγιεινά και βιώσιμα.

Ιδανικά, η διαδικασία θα πρέπει να λάβει χώρα σε διάστημα 3 έως 6 μηνών, ανάλογα με το μεταβολισμό και την κατάσταση της υγείας σας. Η κλιμάκωση της απώλειας βάρους σας σας εκθέτει λιγότερο σε ελλείψεις, προβλήματα υγείας και απογοήτευση.

Η αρχή είναι απλή: φάτε τα πάντα, αλλά με τεχνική και μέτρο, για να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο.

Comment perdre 20 kg
Είναι πιο λογικό να προσπαθήσετε να χάσετε 20 κιλά σε 3 μήνες.

Διατροφικές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε

Λαχανικά

Τα λαχανικά θα πρέπει να προτιμηθούν, καθώς σας χορταίνουν χωρίς να παρέχουν υπερβολική ποσότητα θερμίδων. Τρώτε δύο ή τρεις ποικιλίες σε κάθε γεύμα. Οι ειδικοί σε θέματα διατροφής προτείνουν επίσης να μαγειρεύετε τα λαχανικά στον ατμό για να αποφύγετε την προσθήκη λαδιού. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια σαλάτα, φροντίζοντας να μην είναι πολύ λιπαρή η σάλτσα. Τα τηγανητά φαγητά είναι τα λιγότερο συνιστώμενα.

Κρέας

Επιτρέπεται να τρώτε περίπου 100 έως 125 γραμμάρια κρέατος την ημέρα για να λαμβάνετε την ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να λειτουργεί σωστά.

Επιλέξτε πιο άπαχο κοτόπουλο, μοσχάρι ή ψάρι. Το ψήσιμο στη σχάρα είναι η πιο συνιστώμενη μέθοδος μαγειρέματος για να αποφύγετε την προσθήκη λίπους.

Μπορείτε να προσθέσετε μπαχαρικά αν θεωρείτε το φαγητό πολύ άνοστο. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε αυτή την ημερήσια μερίδα κρέατος με 2 αυγά.

Φρούτα

Συνιστούμε να τρώτε 2 έως 3 κομμάτια φρούτων την ημέρα. Ωστόσο, τα τρόφιμα αυτά περιέχουν γενικά μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Επομένως, καλό είναι να παρακολουθείτε προσεκτικά την κατανάλωση φρούτων. Προτιμήστε εκείνα που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, καθώς συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία της εντερικής σας διέλευσης. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε αυτές τις μερίδες με 125 έως 150 ml καθαρού χυμού φρούτων την ημέρα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Πρέπει να συμπεριλάβετε 2 έως 3 γαλακτοκομικά προϊόντα στην καθημερινή σας διατροφή για να χάσετε αποτελεσματικά 20 κιλά. Να είστε προσεκτικοί με το τυρί! Το τυρί είναι ένα λιπαρό τρόφιμο και δεν πρέπει να τρώτε περισσότερα από 40 γραμμάρια την ημέρα για να αποφύγετε την αύξηση του βάρους.

Αμυλούχες τροφές

Είναι σημαντικό να τρώτε αμυλούχες τροφές για να έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να βγάλετε τη μέρα. Επομένως, θα πρέπει να τρώτε περίπου 100 έως 125 γραμμάρια κατά τη διάρκεια των δύο κύριων γευμάτων σας.

Ενυδάτωση

Είναι σημαντικό να πίνετε περίπου 1,5 έως 2 λίτρα νερό την ημέρα, αν θέλετε να χάσετε γρήγορα 20 κιλά. Αυτό επίσης αποτρέπει/περιορίζει τις μεσημεριανές λιγούρες και σας βοηθά να τρώτε λιγότερο κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ζαχαρούχα, ανθρακούχα, αλκοολούχα ή βιομηχανικά αρωματισμένα ποτά είναι επιζήμια για το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας. Μπορείτε, ωστόσο, να προσθέτετε λίγα εσπεριδοειδή στο νερό σας από καιρό σε καιρό, αν το βρίσκετε πολύ άνοστο.

Τα πρόσθετα

Η επανεξισορρόπηση της διατροφής σας χωρίς περιορισμούς περιλαμβάνει και τα μικρά έξτρα που κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη. Χαρίστε στον εαυτό σας σοκολάτα, ένα γλυκό, πίτσα, γλυκά, ένα ποτήρι κρασί ή λίγο αλκοόλ μια φορά την εβδομάδα, για παράδειγμα, για να μην απογοητεύεστε. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε.

Αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σας

Το να τρώτε υγιεινά και ισορροπημένα τρόφιμα δεν αρκεί για να χάσετε 20 κιλά γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρειάζεται πραγματικά να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που μπορείτε να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα για να αποφύγετε την υποτροπή.

Comment perdre 20 kg
Η αλλαγή του τρόπου ζωής είναι απαραίτητη αν θέλετε να χάσετε 20 κιλά γρήγορα.

Νηστεία

Η νηστεία είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Περιλαμβάνει τη μη κατανάλωση τροφής για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τη μέθοδο που έχετε υιοθετήσει:

 • Διαλείπουσα νηστεία: τρώτε κανονικά κατά τη διάρκεια του ενεργού μέρους της ημέρας σας και δεν κάνετε τίποτα για 14 έως 16 ώρες,
 • Εναλλακτική νηστεία: εναλλαγή ημερών με κανονικό φαγητό και νηστεία,
 • Μερική νηστεία: στερείτε τον εαυτό σας από ορισμένα λιπαρά ή ανθυγιεινά τρόφιμα για περίπου είκοσι ημέρες. Το άτομο γενικά καταναλώνει μόνο νερό και λαχανικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου,
 • OMAD (One Meal A Day): αυτός ο τύπος νηστείας περιλαμβάνει την κατανάλωση ενός μόνο γεύματος την ημέρα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάθε μέρα ή να εναλλάσσετε τα γεύματα.

Αθλητισμός

Όσον αφορά τον αθλητισμό, συνιστάται τακτική, μέτρια άσκηση προσαρμοσμένη στο μακροπρόθεσμο πρόγραμμά σας.

Προτείνουμε, για παράδειγμα, 30 λεπτά γρήγορο περπάτημα την ημέρα, εβδομαδιαίο τζόκινγκ ή μερικές συνεδρίες ποδηλασίας ή κολύμβησης την εβδομάδα. Ο στόχος είναι πραγματικά να βρείτε έναν ρυθμό που να μπορείτε να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα, ώστε να μην κινδυνεύετε να ξαναπάρτε βάρος αν χρειαστεί να σταματήσετε.

Σημειώστε ότι είναι δυνατόν να τα καταφέρετε και χωρίς σωματική δραστηριότητα. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να το αντισταθμίσετε με ένα θερμιδικό έλλειμμα, το οποίο περιλαμβάνει τη μείωση του αριθμού των θερμίδων που βάζετε καθημερινά στον οργανισμό σας. Για να το πετύχετε αυτό, επιλέξτε λαχανικά αντί για τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες. Εξακολουθείτε να τρώτε μέχρι να αισθάνεστε χορτάτοι.

Εν κατακλείδι

Εν ολίγοις, ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε 20 κιλά χωρίς να βλάψετε την υγεία σας και χωρίς υποτροπή είναι να επαναφέρετε τη διατροφή σας και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Για να το κάνετε αυτό, καλό είναι να δώσετε στον εαυτό σας τουλάχιστον 3 μήνες για να πετύχετε το στόχο σας. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλες πιο γρήγορες μέθοδοι, αλλά σας εκθέτουν σε περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα και γενικά δεν είναι βιώσιμες.

Μπορείτε επίσης να πάρετε συμπληρώματα διατροφής, αν τίποτα δεν φαίνεται να βελτιώνει την κατάστασή σας. Για παράδειγμα, ισχυρά κατασταλτικά της όρεξης όπως το Zotrim θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την πρόσληψη τροφής, ενώ οι καλύτεροι λιποδιαλύτες όπως το PhenQ θα σας βοηθήσουν να χάσετε γρήγορα το σωματικό λίπος. Για να προστατεύσετε την υγεία σας, σας συνιστούμε να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα


Προχωρήστε περαιτέρω στο θέμα“Γρήγορη απώλεια βάρους” με τους ακόλουθους φακέλους: