Zotrim: η γνώμη μου & η καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Η μείωση της πρόσληψης τροφής, η καύση περισσότερου λίπους και η άσκηση αποτελούν τη βάση κάθε απώλειας βάρους. Όταν το θέτετε έτσι, η απώλεια βάρους γίνεται ένας μάλλον δύσκολος στόχος. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένα πολύτιμα βοηθήματα που κάνουν την απώλεια βάρους ευκολότερη και αποτελεσματικότερη. Αυτά τα βοηθήματα, στην προκειμένη περίπτωση τα συμπληρώματα διατροφής, θα ενισχύσουν τον αριθμό των χαμένων κιλών και θα κάνουν την απώλεια βάρους πιο προσιτή. Το Zotrim είναι ένα τέτοιο βοήθημα. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες, αυτό το συμπλήρωμα από 100% φυσικά συστατικά θα κάνει την απώλεια βάρους σας παιχνιδάκι.

Τι είναι το Zotrim;

Οι λιγούρες και η όρεξη είναι ο εχθρός κάθε δίαιτας. Όποια και αν είναι η πειθαρχία σας, θα σας προλάβουν κάποια στιγμή. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό;

Complément minceurΤο
Zotrim είναι ένα επαναστατικό συμπλήρωμα αδυνατίσματος που αναπτύχθηκε από την Wolfson Berg Limited.

Το Zotrim χρησιμοποιεί τη δύναμη της φύσης για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας. Χάρη σε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής, η ανάγκη για σωματική άσκηση γίνεται δευτερεύουσα και μπορείτε να χάσετε σημαντικά βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο ηγέτης στα συμπληρώματα απώλειας βάρους, το Zotrim διαθέτει μια επιστημονικά αποδεδειγμένη φόρμουλα που έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα, το Zotrim παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυτικά εκχυλίσματα. Είναι η τέλεια λύση για σταθερή, ελεγχόμενη και χωρίς κίνδυνο απώλεια βάρους.

Σύμφωνα με όσους το έχουν χρησιμοποιήσει, το Zotrim σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι, μειώνοντας παράλληλα την πρόσληψη τροφής και θερμίδων. Το συμπλήρωμα εξαλείφει επίσης την ανάγκη για σνακ μεταξύ των γευμάτων. Σε αντίθεση με άλλα φάρμακα, το Zotrim δεν έχει χημικούς κινδύνους ή πιθανές παρενέργειες. Επιπλέον, αυτό το συμπλήρωμα έχει αποτελέσει αντικείμενο 9 κλινικών δοκιμών που αποδεικνύουν την αξιοπιστία των συστατικών του.

Σε μια μελέτη, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το συμπλήρωμα επιβράδυνε το ρυθμό με τον οποίο αδειάζει το στομάχι. Λαμβάνοντας το προϊόν καθημερινά, τα υποκείμενα χόρταζαν πιο γρήγορα και παρέμεναν χορτάτα για περισσότερο χρόνο. Κατά τη διάρκεια της μελέτης, τα άτομα που έλαβαν το Zotrim είδαν την πρόσληψη θερμίδων να μειώνεται.

Διευκολύνοντας τη διακοπή των επιβλαβών διατροφικών συνηθειών, το συμπλήρωμα αυτό οδηγεί σε δραστική μείωση των θερμίδων που καταναλώνονται σε καθημερινή βάση. Μέσω της τονωτικής του δράσης στο σώμα, ενισχύει την καύση λίπους.

Εδώ και μια δεκαετία, η Wolfson Berg Limited προσφέρει συμπληρώματα κορυφαίας ποιότητας που βασίζονται σε 100% λειτουργικά και 100% φυσικά συστατικά, τα οποία είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας.

Πώς λειτουργεί το Zotrim;

Όταν χάνετε βάρος, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι το αίσθημα πείνας και η επιθυμία να φάτε εκτός των ωρών των γευμάτων. Κατά τη γνώμη των ειδικών σε θέματα γυμναστικής, δεν έχει σημασία αν τρώτε τέσσερα ή έξι γεύματα την ημέρα, η όρεξη θα είναι πάντα ένας εχθρός που πρέπει να πολεμήσετε αν θέλετε να πετύχετε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα συμπλήρωμα που σας βοηθά να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο, χωρίς να νιώθετε πείνα και διατηρώντας το κίνητρο που είχατε από την πρώτη μέρα.

Grignotage
Το Zotrim σας βοηθά να διατηρήσετε το κίνητρο που είχατε από την πρώτη μέρα και να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο, χωρίς να αισθάνεστε πεινασμένοι.

Οι λιγούρες μπορεί να σας ενθαρρύνουν να τρώτε τροφές εκτός των ωρών των γευμάτων και να καταναλώνετε γλυκά και τροφές που περιέχουν ανθυγιεινά λίπη, όπως τα τρανς λιπαρά οξέα. Ακόμα και αν τα τρώτε σε μικρές ποσότητες, αν το κάνετε εκτός του καθιερωμένου προγράμματος, θα μειώσετε τα οφέλη και την πρόοδό σας. Εάν η πείνα γίνει πρόβλημα, τότε η χρήση ενός φυσικού συμπληρώματος καταστολής της όρεξης, όπως το Zotrim, θα μπορούσε να αποτελέσει τεράστια βοήθεια.

Τα συστατικά του Zotrim λειτουργούν για να καταστείλουν την όρεξή σας, ώστε να τρώτε λιγότερο φαγητό. Τα συστατικά του διογκώνονται μετά την κατάποση στο στομάχι για να παράγουν ταχύτερο κορεσμό και έτσι να καταστείλουν την όρεξη.

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη σχέση του σώματός σας με το φαγητό. Μόνο τότε θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέτρα που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το βάρος σας με επιτυχία και, κυρίως, μόνιμα.

Αυτή η άσκηση περιλαμβάνει προφανώς την κατανόηση της διαφοράς μεταξύ πείνας και λιγούρας. Η πείνα είναι η βασική ανάγκη για φαγητό. Όταν πεινάτε, αισθάνεστε μια έλλειψη ενέργειας που πρέπει να καλυφθεί με φαγητό. Ο εγκέφαλος εκπέμπει ένα σήμα για να προκαλέσει το αίσθημα της πείνας, προκειμένου να διατηρηθούν οι λειτουργίες του σώματος. Μπορεί να νιώσετε το στομάχι σας να γουργουρίζει και μπορεί ακόμη και να τρέμετε ή να αισθάνεστε λίγο αδύναμοι. Όταν προσλαμβάνεται αρκετή ενέργεια, ο εγκέφαλος σταματά να εκπέμπει το σήμα και επέρχεται κορεσμός.

Με τους πόθους, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. Οι γιατροί ορίζουν τους πόθους ως την επιθυμία για ένα συγκεκριμένο τρόφιμο. Αυτά είναι συνήθως τα γλυκά, τα λίπη ή το γρήγορο φαγητό. Ο εγκέφαλος αναφέρει ότι το σώμα θέλει συγκεκριμένα αυτό το φαγητό. Ωστόσο, αυτό το φαγητό δεν είναι απαραίτητο, καθώς ο οργανισμός δεν υποφέρει από έλλειψη ενέργειας. Τις περισσότερες φορές, τρώτε αυτές τις τροφές πολύ γρήγορα, έτσι ώστε να αισθάνεστε χορτάτοι μόνο μετά από μια υψηλή πρόσληψη θερμίδων. Το Zotrim καταστέλλει τους πόθους, όχι την πείνα. Σας αποτρέπει από το να τρώτε πέρα από τον κορεσμό και να αποφεύγετε τα ανθυγιεινά τρόφιμα.

Το Yerba mate είναι ένα από τα πιο σημαντικά ενεργά συστατικά του Zotrim. Στη σφαίρα προέλευσής του, αυτό το φάρμακο είναι γνωστό για την ικανότητά του να καταπολεμά την πείνα. Βοηθά όσους το λαμβάνουν να αισθάνονται λιγότερο πεινασμένοι και πιο ενεργητικοί κατά τη διάρκεια της άσκησης. Επίσης, αναστέλλει την κατασκευή νέων λιποκυττάρων. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε καφεΐνη, η γκουαράνα παρέχει επίσης ενέργεια και αυξάνει το μεταβολισμό. Η Δαμιανά έχει ενισχυτική επίδραση στη διάθεση και μπορεί να βοηθήσει στην καταστολή της πείνας. Οι βιταμίνες Β3 και Β6 βοηθούν τους ασθενείς να αισθάνονται λιγότερο κουρασμένοι.

ΜΕΙΏΣΤΕ ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ZOTRIM


 • Δωρεάν παράδοση
 • Κλινικά αποδεδειγμένο αποτέλεσμα
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών
Boîtes de Zotrim

Παραγγείλετε το Zotrim τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Ποια είναι η σύνθεση του Zotrim;

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φόρμουλα του Zotrim περιέχει :

 • εκχυλίσματα από φύλλα yerba maté
 • καφεΐνη
 • εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά
 • εκχυλίσματα φύλλων Δαμιανά
 • βιταμίνη Β3
 • βιταμίνη Β6
Un composant de Zotrim

Yerba maté

Το ματέ, του οποίου η επιστημονική ονομασία είναι Ilex paraguariensis, είναι ένα δέντρο της οικογένειας Aquifoliaceae, που κατάγεται από τις υποτροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής. Τα φύλλα του φυτού καταναλώνονται ως τσάι στην Παραγουάη, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, τη Βολιβία και τη Χιλή.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το yerba mate περιέχει τρεις ξανθίνες: καφεΐνη, θεοβρωμίνη και θεοφυλλίνη, με σημαντικότερη την καφεΐνη. Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη κυμαίνεται από 0,7% έως 1,7% επί ξηρού βάρους. Η περιεκτικότητα σε θεοβρωμίνη κυμαίνεται από 0,3% έως 0,9%. Η θεοφυλλίνη είναι παρούσα σε μικρές ποσότητες ή μπορεί να απουσιάζει εντελώς. Το Yerba maté περιέχει επίσης στοιχεία όπως κάλιο, μαγνήσιο και μαγγάνιο.

Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα φύλλα τουIlex paraguariensis έχουν διουρητικές και στυπτικές ιδιότητες. Βοηθούν στην αποβολή των τοξινών, ουσιών των οποίων η συσσώρευση στο σώμα είναι επιζήμια όχι μόνο για την απώλεια βάρους αλλά και για την καύση του λίπους.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η καφεΐνη, που υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες στο yerba mate, είναι υπεύθυνη για την αδυνατιστική δράση του φυτού. Πρόκειται για μια διεγερτική ουσία με λιπολυτική δράση, η οποία διευκολύνει την καύση του περιττού λίπους στο σώμα. Αυτό το τσάι προκαλεί επίσης μια ελαφριά αίσθηση κορεσμού και καθυστερεί τη γαστρική κένωση, περιορίζοντας έτσι την πείνα.

Προηγούμενες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι το βότανο αυτό συμβάλλει στη μείωση του σωματικού λίπους και του δείκτη μάζας σώματος. Λόγω της υψηλής χολερυθμιστικής του δράσης, η τακτική κατανάλωση yerba mate μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από στομαχικές διαταραχές και άλλα πεπτικά προβλήματα, όπως η δυσκοιλιότητα και η διάρροια.

Το yerba mate είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων, των κύριων συνεπειών της παχυσαρκίας και του υπερβολικού βάρους. Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι η από του στόματος χορήγηση yerba mate μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια βάρους όταν το φυτό χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με γκουαρανά και δαμιανά. Μια άλλη μελέτη που χρονολογείται από το 2000 δείχνει ότι ο συνδυασμός αυτών των φυτών επιβραδύνει σημαντικά την πέψη και βοηθά στην πρόκληση διαρκούς κορεσμού. Το φυτό βοηθά στην αύξηση της συγκέντρωσης. Επιπλέον, η κατανάλωση αυτού του προϊόντος βοηθά στη διατήρηση της μυϊκής αντοχής για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Καφεΐνη

Η κατανάλωση καφεΐνης στις συνιστώμενες δόσεις έχει διεγερτική επίδραση στο μεταβολισμό. Τα κύρια οφέλη της κατανάλωσης καφεΐνης είναι τα εξής:

 • Καταστολή της όρεξης
 • Αύξηση του μεταβολισμού
 • Αυξημένη καύση λίπους
 • Αυξημένη θερμογόνος δράση
 • Δέκαπλασιασμός των οφελών της σωματικής άσκησης

Μελέτες έχουν δείξει ότι η καφεΐνη αδυνατίζει αυξάνοντας τη θερμογένεση και διεγείροντας τον οργανισμό να κάψει ενέργεια. Αυτό μεταφράζεται σε μια πιο αποτελεσματική καύση θερμίδων, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος.

Έχει επίσης προταθεί ότι η καφεΐνη δρα ως βραχυπρόθεσμο κατασταλτικό της όρεξης, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες λιγούρες και, επομένως, σε λιγότερη κατανάλωση τροφής.

Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, η καφεΐνη μας δίνει επίσης περισσότερη ενέργεια, γεγονός που εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους χωρίς αυτήν. Μας δίνει την αρχική ώθηση για να βγούμε από το σπίτι και να πάμε στο γυμναστήριο. Η περισσότερη άσκηση είναι σίγουρα χρήσιμη για την απώλεια βάρους.

Ένα όχι λιγότερο σημαντικό όφελος της καφεΐνης είναι η διουρητική της λειτουργία. Σε πολλούς ανθρώπους, η καφεΐνη οδηγεί σε απώλεια νερού, η οποία μειώνει το βάρος. Αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι χρήσιμη για άτομα με τάση κατακράτησης νερού.

Η καφεΐνη μπορεί να βελτιώσει τη σωματική απόδοση μέσω διαφόρων μηχανισμών. Στο κεντρικό νευρικό σύστημα, αυξάνει την εγρήγορση, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και τη λειτουργία της καρδιάς. Μπορεί επίσης να διευκολύνει την απελευθέρωση του ασβεστίου από τις αποθήκες του στους σκελετικούς μύες. Διεγείρει έτσι τη μυϊκή συστολή και αυξάνει τη μυϊκή μάζα.

Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, ο καφές βελτιώνει τη διάθεση και διεγείρει την αίσθηση ευεξίας. Αυξάνει την ευκινησία και την ταχύτητα με την οποία επεξεργάζονται οι πληροφορίες χάρη στην άμεση δράση του στους νευροδιαβιβαστές. Βελτιώνει την ποιότητα της αναπνοής διεγείροντας τη διαστολή των αεραγωγών. Ο καφές αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και αντοχή έως και 15%, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Αυστραλούς ποδηλάτες. Βελτιώνει την απόδοση κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας και καθυστερεί την κόπωση.

CaféineΗ
καφεΐνη ή θεΐνη βρίσκεται όχι μόνο στον καφέ και το τσάι, αλλά και στο κακάο, στους ξηρούς καρπούς κόλα και σε πολλά άλλα φυτικά προϊόντα.

Guarana

Η γκουαρανά, της οποίας η επιστημονική ονομασία είναι Paullinia cupana, είναι ένα φυτό του Αμαζονίου που βρίσκεται σε ορισμένες περιοχές της Βενεζουέλας και της Βραζιλίας. Αυτό το φυτό από την οικογένεια Sapindaceae χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας.

Το γκουαρανά περιέχει γκουαρανίνη, ένα μόριο που συγγενεύει στενά με την καφεΐνη, αλλά του οποίου οι επιδράσεις είναι 4 έως 7 φορές πιο ισχυρές από αυτές της καφεΐνης. Επιπλέον, η γκουαρανά περιέχει επίσης τανίνες, οι οποίες προσδίδουν στο φυτό τις στυπτικές του ιδιότητες. Περιέχει επίσης :

 • σίδηρο
 • ασβέστιο
 • βιταμίνη Α
 • μαγνήσιο
 • κάλιο
 • βιταμίνη Ε
 • φώσφορος
 • σελήνιο
 • βιταμίνη Β1
 • βιταμίνη Β3
 • στρόντιο,
 • βιταμίνη PP.

Η γκουαρανά βελτιώνει τη σωματική απόδοση. Ένα από τα πιο ισχυρά οφέλη αυτού του συστατικού είναι η ενεργοποιητική του δράση. Το φυτό διεγείρει άμεσα το κεντρικό νευρικό σύστημα και μπορεί να λαμβάνεται σε μικρές δόσεις για την καταπολέμηση της κόπωσης και την αύξηση των επιπέδων δραστηριότητας.

Η γκουαρανά χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την παρασκευή τσαγιών που βοηθούν στην καταστολή της όρεξης προκειμένου να χάσετε βάρος. Προωθεί αποτελεσματικά την απώλεια βάρους ενισχύοντας τη διαδικασία λιπόλυσης. Η λήψη γκουαρανά διεγείρει τη σωματική δραστηριότητα και την αντοχή. Το γκουαρανά ενδεχομένως καθυστερεί την εμφάνιση κόπωσης ενόψει παρατεταμένης και εξαντλητικής άσκησης.

Μελέτες δείχνουν ότι η κατάποση των φλαβονοειδών και των σαπωνινών που υπάρχουν στη σκόνη γκουαράνα μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της χοληστερόλης, ιδιαίτερα της LDL ή κακής χοληστερόλης. Οι θεοβρωμίνες που περιέχονται σε αυτό το φυτό βοηθούν στην αύξηση της HDL ή της καλής χοληστερόλης.

Η γκουαρανά μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα χάρη στην παρουσία πηκτίνης. Αυτές οι ίνες απορροφούν το νερό και σχηματίζουν ένα είδος πηκτής που επιβραδύνει τη γαστρική κένωση. Αν και η απώλεια βάρους είναι αποτέλεσμα μιας σειράς αλλαγών στον τρόπο ζωής, το γκουαρανά μπορεί να συμβάλει στην απώλεια βάρους. Έχει θερμογενετικές και λιπολυτικές ιδιότητες που είναι χρήσιμες όταν πρόκειται να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος.

Damiana

Ένας θάμνος που φυτρώνει άγριος στο Μεξικό, την Κεντρική Αμερική και τις Δυτικές Ινδίες, η damiana(Turnera diffusa) χρησιμοποιείται κυρίως για την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, της ζωτικότητας και της ενέργειας. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός damiana, guarana και yerba maté μπορεί να μειώσει το σωματικό βάρος σε υπέρβαρα άτομα. Μια δανική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2001 έδειξε ότι ο συνδυασμός damiana, yerba maté και guarana παρήγαγε εξαιρετική θερμογόνο δράση και βοήθησε στην καταστολή της όρεξης.

Η μελέτη εξέτασε την επίδραση αυτού του συνδυασμού σε 47 υπέρβαρους ασθενείς για να καθορίσει την επίδρασή τους στην απώλεια βάρους σε 10 ημέρες, 45 ημέρες και 12 μήνες. Οι ασθενείς που έλαβαν τον συνδυασμό βοτάνων πριν από το κύριο γεύμα έχασαν σημαντικά περισσότερο βάρος από την ομάδα του εικονικού φαρμάκου κατά τις πρώτες 45 ημέρες. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο συνδυασμός αυτών των 3 φυτών καθυστέρησε σημαντικά τη γαστρική κένωση, γεγονός που αύξησε το αίσθημα κορεσμού.

Η Δαμιανά δρα πολύ γρήγορα στον οργανισμό, καθώς επιδρά σε λιγότερο από μισή ώρα μετά την κατανάλωσή της. Αν και η επίδρασή της είναι γενικά πολύ ισχυρότερη στους άνδρες, παράγει επίσης καλά αποτελέσματα στις γυναίκες.

Βελτιώνει τη ζωτικότητα χωρίς να προκαλεί άγχος. Ενισχύει επίσης την αποβολή υγρών και τοξινών από το σώμα.

Τα θρεπτικά συστατικά του περιλαμβάνουν :

 • σίδηρο
 • χρώμιο
 • ασκορβικό οξύ
 • κοβάλτιο
 • ψευδάργυρο.

Ταυτόχρονα, η δαμιανάδα περιέχει τανίνες, καφεΐνη και φυτικές ίνες που βοηθούν στη διατήρηση του οργανισμού σε άριστη κατάσταση.

Perte de poids avec Zotrim
Με το Zotrim, η απώλεια βάρους γίνεται ευκολότερη, ειδικά αν συνοδεύεται από σωματική άσκηση.

ΜΕΙΏΣΤΕ ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ZOTRIM


 • Δωρεάν παράδοση
 • Κλινικά αποδεδειγμένο αποτέλεσμα
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών
Boîtes de Zotrim

Παραγγείλετε το Zotrim τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Πού μπορώ να αγοράσω το Zotrim;

Το Zotrim μπορεί να αγοραστεί από την επίσημη ιστοσελίδα https://zotrim.fr. Αγοράζοντας από αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προστατεύεστε από τις απάτες και τις απομιμήσεις που δυστυχώς αφθονούν στο διαδίκτυο. Η παράδοση από την ιστοσελίδα είναι παγκόσμια και θα λάβετε την παραγγελία σας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ορισμένα φυσικά φαρμακεία και συνεργάτες ηλεκτρονικών φαρμακείων μπορούν να σας παραδώσουν το Zotrim. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Zotrim για μια λίστα με τα συνεργαζόμενα φαρμακεία και τους διανομείς που έχουν εγκριθεί για την παράδοση του προϊόντος.

Achter Zotrim
Μπορείτε να αγοράσετε το Zotrim απευθείας online από την επίσημη ιστοσελίδα ή από ένα συνεργαζόμενο φαρμακείο.

Μπορώ να αγοράσω το Zotrim στα φαρμακεία και σε ποια τιμή;

Ναι, το Zotrim είναι διαθέσιμο από τα φαρμακεία. Θα βρείτε αυτό το προϊόν σε οποιοδήποτε φαρμακείο που διαθέτει τμήμα αφιερωμένο στα συμπληρώματα διατροφής. Σε αυτά τα καταστήματα, μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν σε λογική τιμή. Ο κατασκευαστής προσφέρει τακτικά εκπτώσεις, οπότε μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν σε πολύ χαμηλή τιμή. Όσο περισσότερες φιάλες αγοράζετε, τόσο χαμηλότερη είναι η τιμή ανά φιάλη. Η ομαδική αγορά είναι ο ιδανικός τρόπος για να πετύχετε τις καλύτερες τιμές.

Η λεπτομερής γνώμη μου

Η συνολική μου βαθμολογία: 4,1/5

Όταν αξιολογώ προϊόντα, λαμβάνω υπόψη μου διάφορους παράγοντες. Ακολουθούν τα κριτήρια που εξετάζω προσεκτικά:

 1. Σύνθεση: Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά, καθώς είναι απαραίτητα για την απώλεια βάρους και την υγεία,
 2. Ευαισθητοποίηση της μάρκας: η εμπιστοσύνη είναι σημαντικός παράγοντας, ιδίως όταν πρόκειται για γνωστές μάρκες με υψηλό προφίλ στα μέσα ενημέρωσης, ιδιαίτερα για αυτό το είδος προϊόντος,
 3. Τιμή: το κόστος πρέπει να είναι λογικό ώστε να επιτρέπει την τακτική χρήση χωρίς να επιβάλλει υπερβολικούς οικονομικούς περιορισμούς, ενώ φυσικά πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας,
 4. Δοσολογία: η ευκολία και η πρακτικότητα της καθημερινής λήψης είναι βασικοί παράγοντες για να εξασφαλιστεί ότι είναι εύκολο στη χρήση!

Μάθετε περισσότερα για τις βαθμολογίες του Zotrim ακριβώς παρακάτω.

Σύνθεση: 4,5/5

Η σύνθεση του Zotrim βασίζεται σε μια πατενταρισμένη φόρμουλα που περιέχει εκχυλίσματα φύλλων Yerba maté, καφεΐνη, εκχυλίσματα σπόρων γκουαρανά, εκχυλίσματα φύλλων Δαμιανά, καθώς και βιταμίνη Β3 και βιταμίνη Β6. Τα εκχυλίσματα φύλλων Yerba maté και σπόρων γκουαρανά είναι γνωστά για τις διεγερτικές και ενεργοποιητικές τους ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της όρεξης και στη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας. Τα εκχυλίσματα φύλλων Damiana χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την υποστήριξη της πέψης και της συναισθηματικής ισορροπίας, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση των συναισθηματικών πόθων. Οι βιταμίνες Β3 και Β6 παίζουν ουσιαστικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό.

Συνολικά, η σύνθεση του Zotrim φαίνεται καλά ισορροπημένη για την υποστήριξη της διαχείρισης του βάρους, και πάνω απ’ όλα, είναι φυσική!

Φήμη: 4/5

Το Zotrim απολαμβάνει μια κάποια φήμη στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής για τη διαχείριση του βάρους. Η μάρκα έχει αποκτήσει κάποια αναγνωρισιμότητα και είναι παρούσα στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό σε διεθνές επίπεδο.

Το εργαστήριο πίσω από το Zotrim είναι η Health Nutrition Limited. Πρόκειται για μια εταιρεία που παράγει και εμπορεύεται συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα υγείας. Ιδρύθηκε πριν από αρκετά χρόνια και έχει επικεντρωθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων που αποσκοπούν στην προαγωγή της υγείας και της ευεξίας. Ωστόσο, δεν είναι τόσο γνωστή στην αγορά όσο το προϊόν της.

Η τιμή: 4/5

Ένα κουτί Zotrim για θεραπεία διάρκειας 1 μήνα κοστίζει 40 ευρώ, δηλαδή για 30 ημέρες, με λήψη 2 δισκίων ανά γεύμα. Η τιμή είναι μέση, αλλά η μάρκα έχει εισαγάγει τιμές με κλιμακούμενη κλίμακα: 80 € για δύο κουτιά με 1 επιπλέον δωρεάν και 120 € για 3 κουτιά με 2 επιπλέον δωρεάν. Έτσι, η τιμή δεν είναι πολύ κακή, αν και δεν είναι ούτε η φθηνότερη στην αγορά.

Πώς η Άννα έχασε 5 κιλά σε ένα μήνα με το Zotrim;

Διαβάστε τη μαρτυρία της Άννας, μιας αναγνώστριας που δέχτηκε να μοιραστεί την εμπειρία της με το Zotrim.

Πριν από μερικούς μήνες, αποφάσισα να χάσω 5 κιλά βάρος για να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου. Ένας στενός φίλος, ο οποίος είχε ήδη χρησιμοποιήσει το Zotrim, με συμβούλεψε να το δοκιμάσω. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική, αλλά η φίλη μου με έπεισε να το δοκιμάσω. Πείστηκα από τα επιχειρήματά του και έπεσα με τα δύο πόδια.

Ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα

Νωρίς το πρωί της πρώτης ημέρας, πήρα ένα δισκίο Zotrim. Συνήθως, γύρω στις 10 το πρωί, έχω τη συνήθεια να τσιμπολογάω κάτι, αλλά εκείνη τη μέρα δεν είχα καμία λιγούρα. Την ώρα του μεσημεριανού γεύματος. Έφαγα κοτόπουλο με μήλα στον ατμό και μανιτάρια, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι δυσκολεύτηκα να τελειώσω το πιάτο. Η κατασταλτική επίδραση της όρεξης του Zotrim είχε ήδη λειτουργήσει. Μέχρι την ώρα του δείπνου, το αίσθημα της πείνας ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Έφαγα μόνο μια σαλάτα και ένα ελληνικό γιαούρτι. Μετά από μια εβδομάδα, όλες οι επιθυμίες μου για γλυκά και λιπαρά τρόφιμα είχαν σχεδόν εξαφανιστεί.

Μετά από 30 ημέρες συνεχούς λήψης του Zotrim, αποφάσισα να ελέγξω το βάρος μου. Τι έκπληξη να διαπιστώσω ότι είχα χάσει 5 κιλά! Ήλπιζα να αδυνατίσω, αλλά θα ήταν λάθος να πω ότι περίμενα ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Αυτό το προϊόν είναι πραγματικά ξεχωριστό.

Η γνώμη μου για το Zotrim

Μετά από θεραπεία ενός μήνα με το Zotrim, μπορώ να πω χωρίς δισταγμό ότι αυτό το συμπλήρωμα διατροφής είναι πραγματικά αποτελεσματικό και ότι δεν πρόκειται για απάτη. Έχω χάσει 5 κιλά, αλλά το πιο συναρπαστικό είναι ότι κατάφερα να επιτύχω τους στόχους μου χωρίς να υποφέρω πάρα πολύ.

Συνειδητοποίησα αμέσως ότι η όρεξή μου είχε μειωθεί δραματικά και ότι η επιθυμία μου για ανθυγιεινά τρόφιμα είχε σχεδόν εξαφανιστεί. Το μέγεθος των μερίδων που έτρωγα μειώθηκε επίσης.

Διαβάστε περισσότερες μαρτυρίες εδώ!

Η γνώμη ενός επαγγελματία για το Zotrim

Ο blogger γυμναστικής James V Lunden λέει ότι το Zotrim είναι η λύση για όσους έχουν χρησιμοποιήσει διάφορα συμπληρώματα αδυνατίσματος χωρίς μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τα λόγια του, το Zotrim είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που παρασκευάζεται με συστατικά που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά σε πολυάριθμες κλινικές δοκιμές.

Σε αυτή τη μοναδική φόρμουλα, το maté, η damiana και η guarana δρουν συνεργικά για να περιορίσουν την όρεξη και να ενισχύσουν την απώλεια βάρους χωρίς ο ασθενής να αισθάνεται τις διεστραμμένες συνέπειες της πείνας που προκαλούν την αποτυχία των περισσότερων διαιτών αδυνατίσματος.

Ο James V Lunden ισχυρίζεται ότι αυτό το συμπλήρωμα βοηθά να σπάσουν οι κακές διατροφικές συνήθειες που είναι η ρίζα της παχυσαρκίας και του υπερβολικού βάρους. Με το να τρώνε λιγότερο και να καίνε περισσότερο λίπος, οι ασθενείς έχουν εγγυημένη σημαντική απώλεια βάρους. Σε αντίθεση με ορισμένα συμπληρώματα που χρησιμοποιούν αφύσικες διαδικασίες για να προκαλέσουν απώλεια βάρους, το Zotrim παρέχει ασφαλή, φυσική απώλεια βάρους.

Ο συνδυασμός damiana, maté, guarana και ορισμένων βιταμινών Β οδηγεί σε διαρκή απώλεια βάρους και θεαματική αύξηση των επιπέδων ενέργειας. Με αποτελέσματα που υποστηρίζονται από αυστηρή έρευνα, το Zotrim είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος σε αυτή την κοινωνία, όπου η εικόνα που προβάλλουμε στους άλλους γίνεται όλο και πιο σημαντική.

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Zotrim είναι να το λαμβάνετε πριν από τα γεύματα. Ξεκινήστε με ένα δισκίο πριν από κάθε γεύμα και αυξήστε σταδιακά τη δοσολογία ανάλογα με τις ανάγκες. Με ελάχιστες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, είναι δυνατόν να χάσετε κιλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σε μόνιμη βάση.

ΜΕΙΏΣΤΕ ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ZOTRIM


 • Δωρεάν παράδοση
 • Κλινικά αποδεδειγμένο αποτέλεσμα
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών
Boîtes de Zotrim

Παραγγείλετε το Zotrim τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Συμπέρασμα

Μετά από λεπτομερή ανάλυση της σύνθεσης του Zotrim, μπορώ να σας πω ότι εκτίμησα τα φυσικά συστατικά του, τα οποία υποστηρίζουν τη διαχείριση του βάρους με υγιεινό και αρκετά ακίνδυνο τρόπο. Παρόλο που η φήμη του Zotrim μπορεί να μην είναι η ισχυρότερη, έχει καθιερωμένη παρουσία στην αγορά των κατασταλτικών της όρεξης, οπότε ήμουν αρκετά σίγουρος. Η τιμή είναι λογική και οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για μαζικές αγορές. Οι αξιολογήσεις εμπειρογνωμόνων, όπως αυτή του James V Lunden, δείχνουν την αποτελεσματικότητα και τη φυσική προσέγγιση του Zotrim. Συνολικά, είμαι θετικά εντυπωσιασμένος με το Zotrim και το συνιστώ ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την υποστήριξη των προσπαθειών απώλειας βάρους. Ωστόσο, συνιστάται πάντα να συμβουλεύεστε έναν επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο συμπλήρωμα.

Αλλά και πάλι, η αποτελεσματικότητα των λιποδιαλυτών, των κατασταλτικών της όρεξης και των συμπληρωμάτων διατροφής μπορεί να έχει πολύ διαφορετικές επιδράσεις σε διαφορετικά σώματα! Όποιο και αν είναι το προϊόν, κάθε άτομο θα το αφομοιώσει με διαφορετικό τρόπο, γι’ αυτό και ένα προϊόν θα είναι πιο αποτελεσματικό σε ένα άτομο από ένα άλλο. Ακριβώς όπως κάποιοι άνθρωποι δεν παίρνουν ποτέ βάρος, για παράδειγμα.

Οι εναλλακτικές λύσεις

Δεν είστε ευχαριστημένοι με το Zotrim; Είτε για λόγους σύνθεσης, τιμής ή εμπιστοσύνης, εδώ είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις: