XLS Medical: η γνώμη μου & η καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Για να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας ή να χάσετε βάρος, τα συμπληρώματα διατροφής XLS Medical μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση της όρεξής σας. Χάρη στα εξαιρετικά συστατικά του, δρα ως κατασταλτικό της όρεξης και προάγει το αίσθημα κορεσμού. Επομένως, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος του σχεδίου διαχείρισης του βάρους σας ή του συνολικού σχεδίου ελέγχου του βάρους σας. Είναι ένας σύμμαχος αδυνατίσματος που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε εύκολα τους στόχους σας για απώλεια βάρους.

XLS Ιατρικά συμπληρώματα διατροφής: για ποιους; Για ποιες χρήσεις;

Εάν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε μια δίαιτα για να χάσετε βάρος, το συμπλήρωμα διατροφής XLS Medical είναι σχεδιασμένο για εσάς. Θα σας βοηθήσει να τρώτε λιγότερο για να χάσετε βάρος. Έχει δράση καταστολής της όρεξης, καθιστώντας το ιδανικό για άτομα που είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα, υποφέρουν από καταναγκαστικά σνακ ή δυσκολεύονται να ελέγξουν την όρεξή τους.

Complément alimentaire XLS Medical
Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής XLS Medical είναι κατάλληλο για τη ρύθμιση της όρεξης ή για τον καλύτερο έλεγχο της πρόσληψης θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι επομένως χρήσιμο για τη συγκράτηση της όρεξης και την αύξηση του αισθήματος κορεσμού.

Ανακαλύψτε το XLS médical σε βίντεο:

Χαρακτηριστικά

Το συμπλήρωμα διατροφής XLS Medical από την Omega Pharma France Laboratories διαθέτει μια φόρμουλα βασισμένη σε ένα πατενταρισμένο συστατικό φυτικής προέλευσης, το Redusure. Πρόκειται για ένα εκχύλισμα του konjac, ενός φυτού ασιατικής προέλευσης, το οποίο είναι επίσης ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό φυσικό κατασταλτικό της όρεξης.

Το Redusure εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα αυτού του συμπληρώματος διατροφής, που διατίθεται σε μορφή δισκίων. Αποτελείται από ίνες konjac και δρα ως φυσικό κατασταλτικό της όρεξης με υψηλή ικανότητα διόγκωσης και ιξώδους. Μόλις καταποθεί, το Redusure διογκώνεται σχηματίζοντας μια γέλη που μειώνει τον διαθέσιμο χώρο στο στομάχι και προκαλεί αίσθημα κορεσμού.

Πώς πρέπει να λαμβάνονται οι κάψουλες;

Για βέλτιστη χρήση και αποτελέσματα, η XLS Medical συνιστά τη λήψη 2 καψουλών την ημέρα, χωρισμένων σε 3 δόσεις. Η δοσολογία είναι απλή και πρακτική: πάρτε 2 κάψουλες πριν από το πρωινό, 2 κάψουλες πριν από το μεσημεριανό γεύμα και 2 κάψουλες πριν από το δείπνο. Είναι σημαντικό να τις λαμβάνετε με ένα μεγάλο ποτήρι νερό για βέλτιστη απορρόφηση και αφομοίωση των συστατικών. Για να αποφύγετε κάθε κίνδυνο, φροντίστε να πίνετε 2 λίτρα νερό και μην παίρνετε περισσότερες από 6 κάψουλες την ημέρα.

Ποια είναι η σύνθεση του XLS Medical;

Το XLS Medical δεν επισημαίνει απαραίτητα τη σύνθεση αυτού του προϊόντος:

 • Κλαβιτανόλη: Η κλαβιτανόλη είναι ένα συστατικό ειδικά για τη σειρά XLS Medical. Βασίζεται σε ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μείγμα φυτών. Ωστόσο, οι ακριβείς λεπτομέρειες των φυτών που χρησιμοποιούνται δεν αποκαλύπτονται πάντα.
 • Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη: Πρόκειται για ένα συστατικό που χρησιμοποιείται συνήθως στα συμπληρώματα διατροφής. Προέρχεται από την κυτταρίνη, μια ουσία που υπάρχει φυσικά στα φυτά.
 • Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (HPMC) : Πρόκειται για ένα πολυμερές που προέρχεται από την κυτταρίνη. Χρησιμοποιείται συχνά ως συντηρητικό και πυκνωτικό στις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων. Αν και παράγεται γενικά συνθετικά, μπορεί να προέρχεται από φυτικές πηγές.
 • Φωσφορικό τριασβέστιο: Πρόκειται για ένα άλας ασβεστίου που προέρχεται από φυσικές πηγές, όπως το φωσφορικό πέτρωμα. Χρησιμοποιείται ως διογκωτικός παράγοντας ή έκδοχο σε ορισμένα φαρμακευτικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής.
 • Στεατικό μαγνήσιο: Πρόκειται για ένα άλας μαγνησίου που προέρχεται από το στεατικό οξύ, ένα λιπαρό οξύ που υπάρχει φυσικά σε πολλά τρόφιμα. Χρησιμοποιείται συνήθως ως λιπαντικό στην παραγωγή δισκίων και καψουλών.

Επομένως, τα περισσότερα προϊόντα δεν είναι φυσικά και ορισμένα, όπως η κλαβιτανόλη, δεν είναι ακόμη πολύ ξεκάθαρα σχετικά με τη σύνθεσή τους.

XL-S MEDICAL – Une aide à la perte de poids efficace (1) - Capte les graisses - Aide à perdre jusqu'à 3 x plus de poids qu'avec un régime seul (1) - Boîte de 60 Comprimés pour 10 jours
 • UNE aide à la PERTE DE POIDS EFFICACE (1) : XL-S MEDICAL vous aide à perdre du poids et à capter les graisses grâce à la Litramine, dont l'efficacité a été cliniquement prouvée (1).
 • LES BÉNÉFICES : XL-S MEDICAL vous aide à perdre du poids grâce à ses 3 actions permettant de capter jusqu'à 28% des graisses consommées (2), réduire l'appétit et les fringales et améliorer la digestion.
 • DES RÉSULTATS : grâce à sa capacité à capter les graisses alimentaires XL-S MEDICAL vous aide à perdre jusqu'à 3 x plus de poids qu'avec un régime seul (1).
 • INGRÉDIENT PRINCIPAL D'ORIGINE NATURELLE : la Litramine est un complexe breveté de fibres végétales d'origine naturelle qui capte les graisses, vous aidant à perdre du poids(1).
 • XL-S MEDICAL est un dispositif médical pour le traitement et la prévention du surpoids, et le contrôle du poids. Ne contient pas de colorants artificiels, d'arômes , de sel ni conservateurs.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του XLS Medical;

Πλεονεκτήματα

 • Αυξάνει την αίσθηση κορεσμού: Το XLS Medical έχει αδυνατιστική δράση. Όταν απορροφάται, το στομάχι γεμίζει γρήγορα, ώστε να αισθάνεστε γρήγορα χορτάτοι. Αυτό ελέγχει αποτελεσματικά την όρεξή σας και σας βοηθά να μετριάσετε την όρεξή σας. Η Sandrine έχει επίσης βιώσει αυτό το αποτέλεσμα και το περιγράφει με τους εξής όρους: “Είναι αποτελεσματικό επειδή διογκώνεται στο στομάχι και αισθάνεστε σαν να έχετε φάει, οπότε μειώνετε τις μερίδες σας! Σιγά-σιγά μαθαίνεις να τρως λιγότερο“.
 • Σας βοηθά να ελέγχετε τις μερίδες σας: Αυτό το συμπλήρωμα βοηθά στο να μειώσετε το αίσθημα της πείνας, ώστε να μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα που τρώτε κατά τη διάρκεια των γευμάτων, όπως επισημαίνει ο Loja: “...αυτές οι 10 ημέρες μειώνουν την επιθυμία να τσιμπολογάτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και εξακολουθούν να μειώνουν τις αναλογίες στο πιάτο σας“.
 • Σας βοηθά να χάσετε βάρος: Το XLS Medical είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που παίζει αποτελεσματικό ρόλο στη διαχείριση του βάρους. Αυτή η αποτελεσματικότητα προωθεί την απώλεια βάρους, όπως συνέβη με τον Xavier Marcelin ‘‘Έχασα 6 κιλά σε έξι μήνες με το xls medical” ή την Katie ”Έχασα 2 κιλά σε 20 ημέρες χωρίς καμία ειδική δίαιτα, πεπτική άνεση και ευεξία. Είναι ένα καλό προϊόν και θα συνεχίσω με αυτό”.

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη αποτελεσματικότητα: Για πολλούς χρήστες, το XLS Medical δεν είναι ένα θαυματουργό προϊόν. Απαιτεί σημαντική προσπάθεια από την πλευρά του χρήστη για να ελπίζει ότι θα επιτύχει απώλεια βάρους.Λειτουργεί εφόσον δεν καταβροχθίζετε τον εαυτό σας, επιλέγετε μια κορυφαία δίαιτα και διατηρείτε τη σωματικήσας δραστηριότητα” Lb. C
 • Παρενέργειες: Ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί για τις παρενέργειες που σχετίζονται με τη λήψη του XLS Medical. Ο SS δήλωσε “… Δενμπορώ να σας πω για τους πονοκεφάλους και τον εμετό, είναι φρικτό…”. Ένας άλλος πελάτης, η Audrey Frangi, είπε “… είναι η μυρωδιά των δισκίων, μυρίζουν πολύ άσχημα και είναι πραγματικά δυσάρεστο όταν τα καταπίνεις“.

Η λεπτομερής γνώμη μου

Η συνολική βαθμολογία μου: 3,3/5

Όταν αξιολογώ προϊόντα, εξετάζω μια σειρά από σημαντικά κριτήρια. Ακολουθεί ένας συνοπτικός κατάλογος των κριτηρίων που εξετάζω:

 1. Σύνθεση: Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά, καθώς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απώλεια βάρους και την υγεία μου.
 2. Φήμη: Η φήμη αποτελεί βασικό κριτήριο για μένα. Είναι δύσκολο να εμπιστευτώ μια άγνωστη μάρκα χωρίς παρουσία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειδικά για αυτού του είδους τα προϊόντα.
 3. Τιμή: Το κόστος πρέπει να είναι λογικό, ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ τακτικά ως υποκατάστατο γεύματος, χωρίς να έχει υπερβολικό οικονομικό αντίκτυπο.
 4. Δοσολογία: Η ευκολία και η ευκολία της καθημερινής λήψης είναι σημαντικές για μένα. Θέλω να το χρησιμοποιώ χωρίς περιορισμούς ή δυσκολίες.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μου για το XLS Medical παρακάτω!

Σύνθεση: 2/5

Οι πληροφορίες που διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα δεν μας επιτρέπουν να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα σχετικά με τη φυσική ή αφύσικη φύση των συστατικών του XLS Medical! Ορισμένα συστατικά, όπως η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, είναι φυσικής προέλευσης, ενώ άλλα παράγονται γενικά συνθετικά ή προέρχονται από ορυκτές πηγές. Τέλος, η ακριβής σύνθεση του Clavitanol δεν αποκαλύπτεται πάντα. Πράγμα που με αφήνει λίγο επιφυλακτικό ως προς τη φυσική ποιότητα του προϊόντος!

Ευαισθητοποίηση της μάρκας: 4/5

Η XLS Medical είναι αρκετά γνωστή! Ειλικρινά, θα δυσκολευόμουν να το πιστέψω αν κάποιος μου έλεγε ότι δεν έχει δει ποτέ διαφήμιση της XLS Medical! Επομένως, όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, νομίζω ότι έχουμε διαπιστώσει ότι η μάρκα είναι γνωστή στο ευρύ κοινό. Από την άλλη πλευρά, από την πλευρά των καταναλωτών, έχει καλό και λιγότερο καλό Τύπο, ανάλογα με την εμπειρία του καθενός.

Τιμή: 3/5

Το προϊόν πωλείται σχεδόν παντού στο διαδίκτυο. Στο Amazon, μπορείτε να βρείτε το XLS Medical στα €29,99 για ένα κουτί με 60 δισκία, μια θεραπεία 10 ημερών. Υπάρχει επίσης ένα κουτί με 180 δισκία για μια θεραπεία ενός μήνα στα €69,99. Η τιμή είναι αρκετά μέση, περίπου 0,25 € ανά δισκίο, γεγονός που μπορεί να σημαίνει έναν μικρό προϋπολογισμό για κάθε νέα πορεία θεραπείας.

XL-S MEDICAL – Une aide à la perte de poids efficace (1) - Capte les graisses - Aide à perdre jusqu'à 3 x plus de poids qu'avec un régime seul (1) - Boîte de 60 Comprimés pour 10 jours
 • UNE aide à la PERTE DE POIDS EFFICACE (1) : XL-S MEDICAL vous aide à perdre du poids et à capter les graisses grâce à la Litramine, dont l'efficacité a été cliniquement prouvée (1).
 • LES BÉNÉFICES : XL-S MEDICAL vous aide à perdre du poids grâce à ses 3 actions permettant de capter jusqu'à 28% des graisses consommées (2), réduire l'appétit et les fringales et améliorer la digestion.
 • DES RÉSULTATS : grâce à sa capacité à capter les graisses alimentaires XL-S MEDICAL vous aide à perdre jusqu'à 3 x plus de poids qu'avec un régime seul (1).
 • INGRÉDIENT PRINCIPAL D'ORIGINE NATURELLE : la Litramine est un complexe breveté de fibres végétales d'origine naturelle qui capte les graisses, vous aidant à perdre du poids(1).
 • XL-S MEDICAL est un dispositif médical pour le traitement et la prévention du surpoids, et le contrôle du poids. Ne contient pas de colorants artificiels, d'arômes , de sel ni conservateurs.

Συμπέρασμα

Το συμπλήρωμα διατροφής XLS Medical είναι ένα προϊόν αδυνατίσματος που αποτελεί επίσης μια αποτελεσματική λύση για την απώλεια υπερβολικού βάρους. Βοηθά στη μείωση των επιθυμιών, των τσιμπολογήσεων και της όρεξης κατά τη διάρκεια των γευμάτων, με σκοπό τον έλεγχο του βάρους. Συνιστάται επομένως για υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα που δεν μπορούν να ελέγξουν εύκολα την όρεξή τους ή έχουν υπερβολική πρόσληψη τροφής.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα μαγικό προϊόν που θα προωθήσει την απώλεια βάρους χωρίς ελάχιστη προσπάθεια εκ μέρους σας. Εάν χρησιμοποιείτε το XLS Medical και θέλετε να επιτύχετε καλύτερο έλεγχο του βάρους, πρέπει επίσης να τρώτε υγιεινά, να περιορίσετε την κατανάλωση αλκοόλ και να ασκείστε τακτικά.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον πλήρη φάκελό μου σχετικά με τα καλύτερα κατασταλτικά της όρεξης.

Οι εναλλακτικές λύσεις

Ψάχνετε για ένα πιο φυσικό ή λιγότερο ακριβό συμπλήρωμα διατροφής; Ελέγξτε τις εναλλακτικές λύσεις μου εδώ :