Slendertone Abs7 κοιλιακή ζώνη: η γνώμη μου & οι καλύτερες τιμές

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Η Slendertone είναι ένα οικείο όνομα στην αγορά ηλεκτροδιέγερσης. Η μάρκα προσφέρει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα. Αυτό συμβαίνει με την κοιλιακή ζώνη Slendertone Abs7. Πώς λειτουργεί λοιπόν αυτή η ζώνη; Πώς τη χρησιμοποιείτε για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο; Υπάρχουν τόσες θετικές απόψεις για αυτόν τον εξοπλισμό όσες και αρνητικές. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το εξάρτημα στις ακόλουθες γραμμές: πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, οδηγίες χρήσης, τιμή, συμβουλές χρήσης…


Ενημέρωση: Η κοιλιακή ζώνη Slendertone Abs7 δεν είναι πλέον διαθέσιμη προς πώληση, το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας!

Περίληψη

Ποια είναι η αρχή της ηλεκτροδιέγερσης;

Ceinture abdominale Slendertone Abs7

Όταν δουλεύετε τους κοιλιακούς σας μύες, ο εγκέφαλος μεταδίδει σήματα στους μύες, οι οποίοι σφίγγουν αμέσως. Η ηλεκτροδιέγερση λειτουργεί με βάση την ίδια ιδέα. Αλλά εδώ, τα ηλεκτρόδια παίρνουν τη θέση του εγκεφάλου και διεγείρουν τους μυς. Στον τομέα του αθλητισμού, αυτή η αρχή είναι πολύ γνωστή και, μεταξύ άλλων, σας βοηθά να αποδίδετε καλύτερα στον αθλητισμό, αλλά και να ανακτάτε την ενέργειά σας πιο γρήγορα μετά τη σωματική δραστηριότητα.

Στην κοιλιακή ζώνη Abs7, η Slendertone έχει υιοθετήσει την τεχνολογία EMS, η οποία μιμείται τη φυσική κίνηση των μυών μέσω μιας ελαφριάς ηλεκτρικής εκκένωσης. Με αυτόν τον τρόπο, διεγείρονται όλοι οι μύες της κοιλιακής ζώνης, συμπεριλαμβανομένων του εγκάρσιου κοιλιακού μυός, των πλάγιων μυών και του ορθού κοιλιακού μυός.

Περιγραφή της κοιλιακής ζώνης Slendertone Abs7

Η Slendertone είναι μια μάρκα γνωστή για τα πολλά μοντέλα ζωνών κοιλιάς της. Αυτή η μικτή ζώνη έχει σχεδιαστεί τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Απευθύνεται σε όσους θέλουν βοήθεια για να τονώσουν και να συσφίξουν τους μυς των κοιλιακών μυών. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, χρησιμοποιεί την τεχνολογία EMS για να φτάσει σε όλους τους κοιλιακούς μύες, βαθιά και επιφανειακά, εντατικά και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη στη θωρακιστική της δράση, η ζώνη βοηθά να σας χαρίσει μια σφιχτή, επίπεδη κοιλιά μετά από μόλις ένα μήνα χρήσης. Το μέγεθός της μπορεί να κυμαίνεται από 69 έως 119 cm. Διαθέτει ρύθμιση έντασης από 0 έως 150 και δώδεκα προγράμματα που ταιριάζουν τόσο σε αρχάριους όσο και σε ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων 7 παθητικών προγραμμάτων και 3 ενεργητικών προγραμμάτων. Μπορεί να ρυθμιστεί με το επαναφορτιζόμενο τηλεχειριστήριο, το οποίο συνοδεύεται από ένα σετ τριών ηλεκτροδίων, μια θήκη μεταφοράς και ένα εγχειρίδιο χρήσης. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η ζώνη είναι εξοπλισμένη με μπαταρία. Έτσι, πριν τη χρησιμοποιήσετε, πρέπει να τη φορτίσετε για σχεδόν τρεις ώρες, μέχρι η ενδεικτική λυχνία της να ανάψει πράσινο χρώμα. Αυτός ο χρόνος φόρτισης σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε είκοσι ή και τριάντα συνεδρίες.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα προγράμματα;

Η ζώνη ηλεκτροδιέγερσης κοιλιάς διαθέτει 10 προγράμματα που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες, είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός. Σε αυτά περιλαμβάνονται 7 παθητικά προγράμματα, δηλαδή προγράμματα που μπορείτε να υιοθετήσετε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ταυτόχρονα κάποια σωματική δραστηριότητα. Τα 3 τελευταία ενεργητικά προγράμματα, από την άλλη πλευρά, απαιτούν την ταυτόχρονη άσκηση.

Σαφώς, το πρώτο πρόγραμμα είναι το πιο βασικό και το πιο εύκολο. Κάθε φορά που αλλάζετε το πρόγραμμα, το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται.

Επομένως, θα πρέπει να ξεκινήσετε με το νούμερο 1, ένα εισαγωγικό πρόγραμμα διάρκειας 20 λεπτών. Είναι εύκολο και πραγματοποιείται σε 2 συνεδρίες. Στη συνέχεια, συνεχίστε με τον αριθμό 2, ένα ενδιάμεσο πρόγραμμα διάρκειας 25 λεπτών σε 3 συνεδρίες, σε μέτριο επίπεδο. Ο αριθμός 3, το πρόγραμμα για προχωρημένους, διαρκεί 30 λεπτά σε 5 συνεδρίες. Τα προγράμματα για προχωρημένους 4 και 5 ολοκληρώνονται σε 10 συνεδρίες των 30 λεπτών και είναι τα επιβεβαιωμένα προγράμματα και τα προγράμματα εμπειρογνωμόνων αντίστοιχα. Στη συνέχεια, υπάρχουν τα προγράμματα 6 pro και 7 force για ένα άπειρο προχωρημένο επίπεδο, διάρκειας 30 λεπτών. Όσον αφορά τα ενεργά προγράμματα, οι ασκήσεις που πρέπει να εκτελούνται ταυτόχρονα με αυτά περιγράφονται στο εγχειρίδιο οδηγιών για τη ζώνη κοιλιακών Slendertone Abs7. Το πρόγραμμα 8, η αντοχή, διαρκεί 40 λεπτά και μπορεί να συνδυαστεί με χαμηλό καρδιακό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα 9, κοιλιακοί για αρχάριους, διαρκεί 6 λεπτά και εκτελείται με μπροστινούς κοιλιακούς, ενώ το πρόγραμμα 10, κοιλιακοί για προχωρημένους, διαρκεί 9 λεπτά και συνοδεύεται απόπλευρικούς κοιλιακούς.

Ενημέρωση: Η ζώνη κοιλιακών Slendertone Abs7 δεν είναι πλέον διαθέσιμη προς πώληση, το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας!

Γνώμη σχετικά με τα επίπεδα έντασης της ζώνης

Η Abs7 διαθέτει 150 επίπεδα έντασης. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαφοροποιήσετε τις συνεδρίες σας ανάλογα με τις φυσικές σας ικανότητες. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ των μυϊκών συσπάσεων που εκπέμπει η ζώνη κοιλιακών σας ανάλογα με το επίπεδο άνεσής σας. Ενώ χρησιμοποιείτε τη ζώνη, είναι απολύτως δυνατό να μειώσετε ή να αυξήσετε την ένταση. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να διακόψετε τη συνεδρία σας.

Τι ακριβώς κάνει το τηλεχειριστήριο;

Télécommande de la ceinture

Για να διευκολύνετε τη χρήση της, η ζώνη ηλεκτροδιέγερσης Abs7 συνοδεύεται από ένα τηλεχειριστήριο. Αυτό αποτελείται από ένα κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, ένα κουμπί προγράμματος και ένα κουμπί πληροφοριών. Θα το χρειαστείτε για να αυξήσετε ή να μειώσετε το επίπεδο έντασης.

Διαθέτει επίσης μια οθόνη που εμφανίζει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη χρήση της ζώνης κοιλιακών. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε ένα εικονίδιο που υποδεικνύει το επίπεδο έντασης, τον ήχο, το κλείδωμα του πληκτρολογίου, το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, τον αριθμό των συνεδριών που έχουν ολοκληρωθεί και πολλά άλλα.

Άλλα αξεσουάρ συμβατά με τη ζώνη κοιλιακής χώρας Abs7

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το βασικό πακέτο για τη ζώνη κοιλιακών Abs7 για άνδρες και γυναίκες περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο με σύνδεσμο, ένα σετ τριών ηλεκτροδίων, ένα φυλλάδιο οδηγιών, έναν φορτιστή μπαταριών και μια θήκη. Αυτή είναι η βασική συσκευασία. Ωστόσο, αν θέλετε να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της συσκευής σας, μπορείτε να αγοράσετε άλλα αξεσουάρ από τη μάρκα.

Το τηλεχειριστήριο της ζώνης είναι συμβατό με τον διεγέρτη τρικέφαλων και τον κοντό πάτο της Slendertone. Έτσι, μπορείτε να δουλέψετε πολλά μέρη του σώματός σας, χωρίς καν να χρειαστεί να αγοράσετε νέο εξοπλισμό. Ενδεικτικά, ο κοντός πάτος βοηθά να διατηρήσετε τους γλουτούς σας σφιχτούς και μυώδεις. Αυτός ο εξοπλισμός έχει σχεδιαστεί κυρίως για γυναίκες και θα τις βοηθήσει να δώσουν στους γλουτούς τους καλύτερη μορφή.

Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες που θέλουν να χτίσουν πιο εύκολα τους τρικέφαλους και τους δικέφαλους μυς τους μπορούν να αγοράσουν το αξεσουάρ για τους βραχίονες, το οποίο είναι συμβατό με την κεντρική μονάδα Slendertone Abs7. Τέλος, διατίθενται επίσης ανταλλακτικά μπαλώματα ηλεκτροδίων. Αυτό συμβαίνει επειδή μετά από 25 έως 30 συνεδρίες, τα ηλεκτρόδια γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά. Έτσι, μετά από 30 συνεδρίες, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε.

Ενημέρωση: Η κοιλιακή ζώνη Slendertone Abs7 δεν διατίθεται πλέον προς πώληση, το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας!

Ποιους μυς δουλεύει η ζώνη κοιλιακών Slendertone Abs7; Με ποιον τρόπο;

Εξοπλισμένη με ηλεκτρόδια, η κοιλιακή ζώνη Slendertone Abs7 διεγείρει τα νεύρα που συνδέονται με τους βαθύς μύες. Χάρη σε αυτό το εξάρτημα, μπορείτε να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας σε βάθος και να φτάσετε στους πλάγιους, τον εγκάρσιο κοιλιακό και τον ορθό κοιλιακό μυ. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζώνη κοιλιακών, πρέπει να κάνετε τουλάχιστον πέντε συνεδρίες των 20 λεπτών κάθε εβδομάδα. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, μια εικοσάλεπτη συνεδρία ισοδυναμεί με 120 ασκήσεις κοιλιακών.

Καθώς αυξάνετε την ένταση του μηχανήματος, θα αισθάνεστε μυρμήγκιασμα και στη συνέχεια συσπάσεις στους κοιλιακούς σας μυς. Οι μύες σας θα πρέπει να συσπώνται πολύ απαλά. Θα πρέπει να κρατήσουν μια τεταμένη θέση για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να χαλαρώσουν σταδιακά, ακριβώς σαν να εκπαιδεύατε τους μύες σας να συσπώνται. Το καλύτερο πράγμα σε αυτόν τον εξοπλισμό είναι ότι όλοι οι κοιλιακοί σας μύες συσπώνται ταυτόχρονα.

Από την άλλη πλευρά, αξίζει να επισημάνουμε ότι, όπως ακριβώς όταν εξασκείστε σε μια αθλητική δραστηριότητα, η χρήση της κοιλιακής ζώνης Slendertone Abs7 μπορεί να προκαλέσει μυϊκό πόνο. Εάν αισθανθείτε πόνο, απλώς μειώστε την ένταση της ζώνης.

Πώς χρησιμοποιώ σωστά τη ζώνη Slendertone Abs7;

Η ζώνη κοιλιακής χώρας Abs7 διατίθεται σε κουτί. Περιέχει οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό και να τον χρησιμοποιήσετε με ευκολία. Όπως ήδη γνωρίζετε, η συσκευή πρέπει να φορτιστεί πριν χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω σωστά τη ζώνη κοιλιακών;

Zones travaillées

Ακολουθούν οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε τη ζώνη κοιλιακών Slendertone Abs7 για πρώτη φορά. Ξεκινήστε τοποθετώντας τη ζώνη κοιλιακών σας σε ένα τραπέζι με τα μεταλλικά μαξιλαράκια στραμμένα προς το μέρος σας. Πάρτε τα τρία ηλεκτρόδια, αφαιρέστε τη συσκευασία τους και τοποθετήστε το ηλεκτρόδιο τετράγωνου σχήματος στον ομφαλό σας και τα ηλεκτρόδια οβάλ σχήματος στη μέση σας, φροντίζοντας να ταιριάζει στο μέγεθος της μέσης σας. Αφαιρέστε την πλαστική μεμβράνη από τα 3 ηλεκτρόδια στην τετράγωνη πλευρά για να τα ασφαλίσετε. Μην την πετάξετε, καθώς θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε όταν ολοκληρώσετε τη συνεδρία σας. Να θυμάστε ότι η διάταξη των οβάλ ηλεκτροδίων καθορίζεται από το μέγεθος της μέσης σας. Εάν η περίμετρος της μέσης σας είναι μεταξύ 61 και 79 cm, επιλέξτε τους δείκτες κοντά στο κέντρο. Εάν η περίμετρος της μέσης σας είναι μεταξύ 76 και 97 cm, επιλέξτε τους ενδιάμεσους δείκτες, ενώ εάν η περίμετρος της μέσης σας είναι μεταξύ 94 και 106 cm, επιλέξτε τους δείκτες που βρίσκονται πιο μακριά από το κέντρο. Η περιφέρεια μέσης μπορεί να είναι έως 119 cm. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα ηλεκτρόδια στα μεταλλικά μαξιλαράκια.

Τώρα τοποθετήστε τη ζώνη σας γύρω από τη μέση σας έτσι ώστε το κεντρικό ηλεκτρόδιο να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον ομφαλό σας και τα άλλα ηλεκτρόδια να ακουμπούν στο δέρμα σας. Απλώστε τη ζώνη κοιλιακών πάνω στο δέρμα σας και ελέγξτε ότι τα οβάλ ηλεκτρόδια βρίσκονται μεταξύ των πλευρών και της μέσης σας. Σφίξτε τη ζώνη γύρω από τους γοφούς σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα. Δημιουργήστε τη σύνδεση μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και της ζώνης. Αυτό γίνεται όταν ακούγεται ένα μικρό κλικ. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο σύνδεσμος στον ακροδέκτη του τηλεχειριστηρίου σας βρίσκεται στον σωστό προσανατολισμό.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη συνεδρία τόνωσης. Αφού προσαρμοστούν όλες οι ρυθμίσεις, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί απενεργοποίησης/ενεργοποίησης για 2 δευτερόλεπτα. Αυτό το κουμπί βρίσκεται στο επάνω αριστερό μέρος του τηλεχειριστηρίου σας. Στη συνέχεια, πατήστε τα κουμπιά έντασης για να ρυθμίσετε την ένταση. Ο χρονοδιακόπτης για το πρόγραμμα που επιλέξατε θα αρχίσει αυτόματα να μετρά αντίστροφα. Μπορείτε να σταματήσετε στη μέση μιας συνεδρίας πατώντας σύντομα το κουμπί έναρξης. Για να συνεχίσετε, απλώς πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας. Για να τερματίσετε τη συνεδρία, κρατήστε πατημένο το κουμπί stop.

Συμβουλές και πρακτικές συμβουλές για τη χρήση της ζώνης Slendertone

Κατά τη χρήση της ζώνης ηλεκτροδιέγερσης Abs7, υπάρχουν ορισμένες προφυλάξεις και συστάσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε πάντα σωστά τα ηλεκτρόδια. Εάν δεν είναι σωστά τοποθετημένα, η συσκευή δεν θα παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και αν τα ηλεκτρόδια δεν λειτουργούν, ούτε η ζώνη θα λειτουργήσει. Θυμηθείτε λοιπόν να διατηρείτε την πλαστική προστασία στα ηλεκτρόδια.

Το να φοράτε τη ζώνη δεν πρέπει να αποτελεί περιορισμό για εσάς. Όταν την έχετε γύρω από τη μέση σας, θα πρέπει να είναι άνετη. Μπορείτε να τη φοράτε όταν κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας σερφάροντας στο διαδίκτυο, όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού…

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι αυτός ο εξοπλισμός απλώς ακολουθεί τη φυσική κίνηση των μυών σας. Μην το χρησιμοποιείτε λάθος και ρυθμίστε την ένταση στο σωστό επίπεδο για να αποφύγετε πόνους και σπασμούς.

Μην ξεχνάτε ότι η ζώνη κοιλιακών Slendertone Abs7 δεν είναι ένα θαυματουργό προϊόν που θα σας χαρίσει τέλειους κοιλιακούς. Χωρίς τακτική άσκηση και υγιεινό τρόπο ζωής, αυτός ο εξοπλισμός δεν θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμος. Τέλος, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή το βράδυ για να αναζωογονήσετε τους μυς σας πριν πάτε για ύπνο και να τους αφήσετε να ξεκουραστούν.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες φυσικές καταστάσεις και καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τη ζώνη κοιλιακών, ιδίως αν είστε έγκυος, πάσχετε από οξεία ασθένεια ή έχετε καρκίνο. Έχετε ιατρικά εμφυτεύματα ή μεταλλικά εμφυτεύματα στην περιοχή της μέσης; Πάσχετε από επιληψία; Σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε αυτό το αξεσουάρ.

Ενημέρωση: Η κοιλιακή ζώνη Slendertone Abs7 δεν είναι πλέον διαθέσιμη προς πώληση, το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας!

Παρέχεται εγγύηση για την κοιλιακή ζώνη Slendertone Abs7;

Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη εντός δύο ετών από την αγορά της, η Slendertone θα επισκευάσει δωρεάν τα κατεστραμμένα μέρη. Η Slendertone θα αντικαταστήσει ακόμη και τη ζώνη σας, εάν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, αυτή η εγγύηση 2 ετών υπόκειται σε ορισμένες προϋποθέσεις. Η Slendertone θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το προϊόν σας εάν δεν έχει συνδεθεί σε ακατάλληλη πηγή ρεύματος, εάν δεν έχει αντιμετωπιστεί απρόσεκτα ή λανθασμένα, εάν έχει χρησιμοποιηθεί σωστά, σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου ή εάν δεν έχει αγγιχτεί από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Slendertone.

Θετικές γνώμες για την κοιλιακή ζώνη Slendertone Abs7

Utilisation de Slendertone Abs7

Συνολικά, οι κριτικές για τη ζώνη κοιλιακών Abs7 είναι θετικές. Ενώ οι περισσότεροι χρήστες έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση της ζώνης, έχουν ληφθεί ορισμένες αρνητικές κριτικές από αγοραστές που φαίνεται να έχουν απογοητευτεί κάπως.

Γνώμες: μια μικτή συσκευή για όλα τα προφίλ χρηστών

Η ζώνη ηλεκτροδιέγερσης Slendertone είναι στην πραγματικότητα μια συσκευή unisex, κατάλληλη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Αν θέλετε να τονώσετε την κοιλιά σας, μπορείτε να το κάνετε με αυτή τη ζώνη, σε μόλις 4 εβδομάδες. Με 10 προγράμματα κατάλληλα τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς, υπάρχει κάτι για όλους.

Είναι αυτή η συσκευή εύκολη στη χρήση;

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτής της ζώνης κοιλιακών είναι ότι είναι εύκολη στη χρήση. Σύμφωνα με ορισμένες κριτικές, αν και πρόκειται για μια τεχνολογική συσκευή, είναι αρκετά εύκολη στη χρήση. Την πρώτη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται κατά την αγορά του προϊόντος. Θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα και θα σας δείξουν ακριβώς πώς να φοράτε σωστά τη ζώνη. Τα πάντα εξηγούνται με σαφήνεια.

Ως υπενθύμιση, πριν φορέσετε τη ζώνη κοιλιακών Slendertone Abs7, θα πρέπει να τη φορτίσετε για τουλάχιστον 3 ώρες χρησιμοποιώντας το φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, η ενδεικτική λυχνία θα γίνει πράσινη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τη ζώνη γύρω από τη μέση σας, να τη στερεώσετε και να τη ρυθμίσετε έτσι ώστε να είναι άνετη. Κατασκευασμένη από μαλακό ύφασμα, δεν θα προκαλέσει δυσάρεστες αντιδράσεις στο δέρμα. Μπορείτε να τη φοράτε διακριτικά κάτω από τα ρούχα σας.

Το ενεργοποιείτε πατώντας το κουμπί “on” στο τηλεχειριστήριο. Σύμφωνα με μια κριτική, όταν ξεκινάει η συνεδρία, δεν αισθάνεστε τίποτα μέχρι η ένταση να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, γύρω στο 25. Τότε γίνονται αισθητά τα πρώτα αποτελέσματα της ζώνης. Μπορείτε να προσαρτήσετε το τηλεχειριστήριο στη ζώνη ή να το κρατήσετε στην τσέπη σας.

Μια συνεδρία διαρκεί μεταξύ 20 και 30 λεπτών. Στο τέλος της συνεδρίας, θα ακούσετε ένα ηχητικό σήμα. Το γνωρίζατε; Μια συνεδρία διάρκειας 20 λεπτών ισοδυναμεί με 120 καθίσματα.

Γνώμη σχετικά με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού

Συνολικά, η ζώνη κοιλιακών Slendertone Abs7 είναι ένα καλής ποιότητας, πρακτικό κομμάτι εξοπλισμού. Χάρη στη διετή εγγύησή της, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν επισκευή σε περίπτωση βλάβης της συσκευής.

Κάνει τέλεια τη δουλειά της και θα σας βοηθήσει να σφίξετε την κοιλιά σας σε λιγότερο από ένα μήνα. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία EMS, λειτουργεί στους μύες διεγείροντας τις συσπάσεις και τις χαλαρώσεις τους, με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε αν ασκούσατε μια αθλητική δραστηριότητα. Σημειώστε ότι η τεχνολογία αυτή είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μια εγγύηση για την αποτελεσματικότητα της ζώνης ηλεκτροδιέγερσης Abs7. Όσον αφορά τη δράση αδυνατίσματος, συμβάλλει στην επίτευξη σφριγηλής κοιλιάς. Δουλεύουν όλοι οι μύες του στομάχου, είτε επιφανειακά είτε βαθιά.

Επιπλέον, όταν δεν χρησιμοποιείτε τη ζώνη κοιλιάς, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στη θήκη που παρέχεται με τη συσκευασία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποτρέψετε τη γρήγορη καταστροφή της. Επιπλέον, η ζώνη καθαρίζεται εύκολα με το χέρι.

Ενημέρωση: Η ζώνη κοιλιακών Slendertone Abs7 δεν είναι πλέον διαθέσιμη προς πώληση, το στοιχείο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας!

Αρνητικές γνώμες σχετικά με τη χρήση της ζώνης κοιλιάς

Οι αρνητικές κριτικές είναι πολύ σπάνιες, αλλά υπάρχουν. Αφορούν κυρίως την τιμή της συσκευής και τα πρόσθετα αξεσουάρ που πρέπει να αγοράσετε.

Είναι πραγματικά απαραίτητη η αντικατάσταση των ηλεκτροδίων; Ποιοι είναι οι λόγοι γι’ αυτό;

Ceinture abdominale Slendertone Abs7

Στην πραγματικότητα, κάποια στιγμή θα είναι απαραίτητη η αλλαγή των ηλεκτροδίων, προκειμένου να διατηρηθεί η απόδοση της ζώνης κοιλιάς. Μετά από 20 έως 30 συνεδρίες, τα ηλεκτρόδια γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά. Και όταν συμβαίνει αυτό, το συνολικό δυναμικό της ζώνης αποδυναμώνεται, εξ ου και η σημασία της αντικατάστασης αυτών των περίφημων ηλεκτροδίων. Η Slendertone πωλεί ανταλλακτικά ηλεκτρόδια τα οποία είναι απολύτως συμβατά με τη ζώνη Abs7. Για να είστε σίγουροι, μπορείτε να τα αγοράσετε όταν αγοράζετε τη ζώνη κοιλιακών σας.

Ποια είναι η γνώμη σχετικά με την τιμή της ζώνης Slendertone Abs7;

Η τιμή της ζώνης κοιλιακών Slendertone Abs7 είναι ένα από τα μειονεκτήματά της. Το κόστος της κυμαίνεται μεταξύ 110 και 180 ευρώ. Αυτό είναι υψηλότερο από την τιμή των ζωνών από άλλες μάρκες της ίδιας κατηγορίας. Ωστόσο, αξίζει να επισημάνουμε ότι λίγες ζώνες προσφέρουν επίπεδα έντασης έως 150 και έως δέκα προγράμματα, τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς.

Τι πρέπει να θυμόμαστε;

Συνολικά, η ζώνη ηλεκτροδιέγερσης Slendertone Abs7 είναι ο ιδανικός σύμμαχος για την τόνωση της κοιλιάς, είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα. Στιβαρή και εξαιρετικής ποιότητας, η τεχνολογία της της χαρίζει απαράμιλλη αποτελεσματικότητα. Είναι εύκολη στη χρήση, ώστε να μπορείτε να δουλέψετε και να τονώσετε τους κοιλιακούς σας μυς με ευκολία. Ωστόσο, για να έχετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε, δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την κοιλιά σας σφριγηλή μόνο με τη χρήση αυτής της συσκευής. Θα πρέπει επίσης να ασκείστε τακτικά σωματική δραστηριότητα και να υιοθετήσετε ένα υγιεινό διατροφικό πρότυπο.

Ενημέρωση: Η κοιλιακή ζώνη Slendertone Abs7 δεν είναι πλέον διαθέσιμη προς πώληση, το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες παρακάτω!

Εναλλακτικές λύσεις

Εάν η ζώνη κοιλιακών Slendertone δεν είναι πλέον διαθέσιμη σήμερα, υπάρχουν άλλα προϊόντα που μπορούν να επιτελέσουν το ίδιο έργο με τους μύες. Αυτά είναι τα εξής: Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και της ποιότητας των προϊόντων που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων: