Raspberry Ketone: η γνώμη μου & Αγοράστε στην καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Για χρόνια, οι άνθρωποι έχουν λάβει έκτακτα μέτρα για να απαλλαγούν από το ανεπιθύμητο λίπος στο σώμα τους. Μερικές φορές ακόμη και το λίπος γύρω από το στομάχι τους αφαιρούνταν μέσω επεμβατικών διαδικασιών λιποαναρρόφησης. Οι άνθρωποι χρειάστηκε να λιμοκτονήσουν το σώμα τους στο πλαίσιο αμέτρητων διαιτών απώλειας βάρους με την ελπίδα να αδυνατίσουν. Τρελά προγράμματα διατροφής, εξαντλητικές ρουτίνες άσκησης, επικίνδυνα φάρμακα…: δεν υπάρχει όριο στα δρακόντεια μέτρα που μπορεί να σκεφτούν κάποιοι άνθρωποι με μοναδικό στόχο να απαλλαγούν από τα ανεπιθύμητα κιλά τους.

Με τα συμπληρώματα κετόνης βατόμουρου, είναι ευτυχώς δυνατό να χάσετε βάρος χωρίς να θέσετε τη ζωή σας σε κίνδυνο. Αυτή η ένωση, η οποία δίνει στα σμέουρα την εξαίσια γεύση τους, έχει αποδειχθεί ότι έχει μια εκπληκτική ικανότητα να λιώνει το λίπος και να περιορίζει την όρεξη. Δύο δισκία την ημέρα θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας αντιμετωπίζει το λίπος. Παράγονται από την Evolution Slimming, το Raspberry Ketone Plus και το Raspberry Ketone Pure αποτελούν σημεία αναφοράς για τα συμπληρώματα κετόνης σμέουρων.

Τι είναι η κετόνη σμέουρων;

Η κετόνη σμέουρων είναι ένα από τα 200 μόρια που βρίσκονται στα σμέουρα. Είναι υπεύθυνη για το μοναδικό άρωμα και τη γεύση του φρούτου. Η ένωση αυτή υπάρχει επίσης στα ακτινίδια, τα κράνμπερι και τα βατόμουρα. Στο ανθρώπινο σώμα, οι “κετόνες” είναι εναλλακτικές πηγές ενέργειας που παράγονται από τη διάσπαση των λιπών όταν υπάρχει έλλειψη πρόσληψης υδατανθράκων.

Εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, οι κετόνες χρησιμοποιούνται για την προσθήκη γεύσης και αρώματος στα τρόφιμα και τα καλλυντικά μας. Τώρα, ωστόσο, η ουσία αυτή πωλείται ως φυτικό συμπλήρωμα με την υπόσχεση ότι μπορεί να θεραπεύσει την παχυσαρκία, να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, να αυξήσει τη μυϊκή μάζα και να αντιμετωπίσει ακόμη και την τριχόπτωση.

Όσον αφορά τα συμπληρώματα, η ένωση αυτή παράγεται γενικά συνθετικά, δεδομένου του πολύ υψηλού κόστους εξαγωγής κετονών από πραγματικά σμέουρα. Ως πρόχειρος οδηγός, θα χρειαστείτε περίπου 90 κιλά σμέουρων μόνο και μόνο για να λάβετε αρκετή κετόνη για μια μόνο δόση.

Μέρος του προβλήματος με τα συμπληρώματα ταχείας χορήγησης είναι ότι ρυθμίζονται πολύ διαφορετικά από τα φάρμακα.

Ρυθμίζονται περισσότερο όπως τα τρόφιμα“, εξηγεί ο Eliseo Guallar, καθηγητής επιδημιολογίας και ιατρικής στη Σχολή Δημόσιας Υγείας Bloomberg του Johns Hopkins. ” Δεν έχουν τόσο αυστηρά πρότυπα, και ορισμένοι από τους ισχυρισμούς αντικατοπτρίζουν αυτό “.

Πώς λειτουργεί το Raspberry Ketone Pure;

Η λήψη ενός συμπληρώματος κετόνης σμέουρων, όπως το Raspberry Ketone Pure, θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής αδιπονεκτίνης, μιας φυσικής ορμόνης στο σώμα. Είναι αυτή η ορμόνη που θα προκαλέσει αύξηση του μεταβολικού σας ρυθμού για να βοηθήσει στην καύση θερμίδων και αποθηκευμένου σωματικού λίπους. Καθώς αυτό το συμπλήρωμα περιέχει 600 mg δραστικού συστατικού σε κάθε κάψουλα, μπορείτε να φανταστείτε πόσο λίπος θα μπορέσετε να κάψετε.

Παρόλο που η έρευνα βρίσκεται στα σπάργανα, αυτές οι κετόνες έχουν αποδειχθεί σε κλινική μελέτη ότι μειώνουν το λίπος σε ποντίκια.

Για ανθρώπινα αποτελέσματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε τον αυξανόμενο αριθμό μαρτυριών που δίνουν πραγματικοί χρήστες του Raspberry Ketone Pure.

Ένας χρήστης του Raspberry Ketone Pure δήλωσε: “Μου πήρε 2 εβδομάδες για να παρατηρήσω διαφορά, αλλά η συνέχεια ήταν καταπληκτική. Έχω χάσει βάρος σταθερά από τότε, περίπου 1,8 κιλά την εβδομάδα σε σύγκριση με 900 γραμμάρια χωρίς συμπληρώματα”.

Ένας άλλος είπε επίσης: “Πηγαίνω τακτικά στο γυμναστήριο και χρειαζόμουν κάτι για να ενισχύσω την απόδοσή μου. Το Raspberry Ketone Pure επιτάχυνε τα συνηθισμένα μου αποτελέσματα χωρίς κανένα τρέμουλο ή καρδιακό παλμό”.

framboise dans une barquette

Πώς λειτουργούν οι κετόνες σμέουρων;

Κατά την προσεκτικότερη εξέταση της δομής των κετονών βατόμουρου, διαπιστώθηκε ότι μοιάζουν με δύο άλλα μόρια, την καψαϊκίνη (που βρίσκεται στις πιπεριές τσίλι) και τη συνεφρίνη (η οποία είναι διεγερτικό). Αυτά τα δύο μόρια είναι γνωστά για τις ιδιότητες που ενισχύουν τον μεταβολισμό τους. Ως εκ τούτου, οι ερευνητές σκέφτηκαν ότι οι κετόνες βατόμουρου θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο πράγμα.

Κατά τη μελέτη των λιποκυττάρων των αρουραίων, παρατήρησαν θετικά αποτελέσματα όταν προστέθηκαν κετόνες βατόμουρου. Η πρώτη παρατήρηση ήταν ότι οι κετόνες βατόμουρου αύξησαν τη διάσπαση του λίπους. Αυτό οφειλόταν στην ευαισθησία των κυττάρων στη νορεπινεφρίνη, μια ορμόνη που εμπλέκεται στη μετατροπή του λίπους σε ενέργεια.

Δεύτερον, διαπιστώθηκε ότι τα λιποκύτταρα απελευθέρωναν περισσότερη αδιπονεκτίνη όταν βρίσκονταν παρουσία αυτής της ένωσης. Η αδιπονεκτίνη είναι μια ορμόνη που απελευθερώνεται από τα λιποκύτταρα και προάγει έναν πιο ισορροπημένο μεταβολισμό και σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Οι άνθρωποι που είναι πιο αδύνατοι τείνουν να έχουν υψηλότερα επίπεδα αδιπονεκτίνης από εκείνους που είναι υπέρβαροι. Όταν τα υπέρβαρα άτομα χάνουν βάρος, η ορμόνη αυτή τείνει να αυξάνεται.

red strawberry fruits

Αυτό είναι σημαντικό επειδή τα χαμηλά επίπεδα αυτής της ορμόνης αυξάνουν τον κίνδυνο λιπώδους νόσου του ήπατος, διαβήτη τύπου ΙΙ, παχυσαρκίας και καρδιακών παθήσεων. Για να μειώσετε τον κίνδυνο, είναι σημαντικό να συνδυάσετε τη σωματική άσκηση και τη λήψη συμπληρωμάτων.

Διάφορα συμπληρώματα και χάπια αδυνατίσματος είναι αποτελεσματικά στην πρόκληση απώλειας βάρους. Τα συμπληρώματα κετόνης βατόμουρου είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να καταβροχθίζετε επιβλαβή λίπη και σάκχαρα, να αρνείστε την άσκηση και να ελπίζετε ότι θα χάσετε βάρος λαμβάνοντας μόνο συμπληρώματα κετόνης βατόμουρου. Για να είναι αποτελεσματική, η λήψη κετονών βατόμουρου πρέπει να συνδυαστεί με μια αλλαγή στον τρόπο ζωής και μια πλούσια, ισορροπημένη διατροφή.

“Απόπροσωπική άποψη, δεν έχω δει ή ακούσει ποτέ κανέναν να χάνει σωματικό λίπος μόνο με τη λήψη μη συνταγογραφούμενων συμπληρωμάτων.Πρέπει νασυνδυαστεί με μια αλλαγή στον τρόπο ζωής“, εξηγεί η Christel Oerum, προπονήτρια, αθλήτρια και ιδρύτρια του Diabetes Strong.

Πώς μπορείτε να χάσετε βάρος με Raspberry Ketone Pure;

Το Raspberry Ketone Pure είναι ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποβάλλετε το περιττό σωματικό λίπος. Το επιτυγχάνει αυτό μέσω της χρήσης ισχυρών συστατικών που λειτουργούν συνεργικά με το σώμα σας για να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Σας παρέχει μια σειρά από οφέλη που σας βοηθούν να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το βάρος σας. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες. Αυτό το προϊόν λειτουργεί προωθώντας τη λιπόλυση, καταστέλλοντας τα επίπεδα της όρεξής σας και ενισχύοντας την ενέργειά σας, μεταξύ άλλων.

Ο κατασκευαστής αυτού του οικονομικού συμπληρώματος είναι η Evolution Slimming Company, μια εταιρεία που εδρεύει στο Birchington του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το προϊόν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην παροχή αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Ισχυρίζεται επίσης ότι το συμπλήρωμα έχει συνταχθεί με φυσικά συστατικά που εγγυώνται την ασφάλεια στη χρήση.

Maigrir grâce à la cétone de framboise

Ποια είναι τα συστατικά στο Raspberry Ketone Pure;

Η κετόνη του βατόμουρου είναι το κύριο συστατικό στο Raspberry Ketone Pure. Είναι καλή πηγή βιταμίνης C, περιέχει κάλιο, μαγνήσιο, μικρή ποσότητα ασβεστίου και βιταμίνης Α, καθώς και μεγάλες ποσότητες φυτικών ινών. Σε αντίθεση με τόσα άλλα συμπληρώματα, αυτό το προϊόν περιέχει πραγματικά ακριβώς τη σωστή ποσότητα αυτού του ευεργετικού ενζύμου. Κάθε κάψουλα περιέχει 100 mg αυτής της ένωσης αδυνατίσματος. Καθώς θα πρέπει να καταναλώνετε δύο από αυτές τις κάψουλες την ημέρα, θα καταναλώνετε 200 mg κετονών βατόμουρου την ημέρα. Το Ινστιτούτο Βέλτιστης Διατροφής έχει δηλώσει ότι η κατανάλωση μεγαλύτερης από τη συνιστώμενη ποσότητα θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη για όσους έχουν υποκείμενα προβλήματα υγείας. Αυτή η ένωση έχει μια καλή λειτουργία απώλειας βάρους και η απώλεια βάρους που προκαλεί είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από εκείνη της καψαϊκίνης. Ιάπωνες ειδικοί έχουν σημειώσει ότι μια δίαιτα με κετόνη βατόμουρου μπορεί να ενισχύσει τον βασικό μεταβολισμό και να μειώσει το σωματικό λίπος.

Οι κάτοικοι των νησιών του Ειρηνικού καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες σμέουρων. Η κετόνη σμέουρων μέσα στο σώμα τους είναι πέντε φορές υψηλότερη από το κανονικό, γι’ αυτό και είναι ψηλοί, ζωηροί και πολύ αδύνατοι. Αυτή η ένωση είναι γνωστή ως φυσικός παράγοντας μετατροπής του λίπους. Συμμετέχει άμεσα στην καύση και τη διάσπαση των λιποκυττάρων για την παραγωγή ενέργειας.

Ένα άλλο συστατικό είναι το αφρικανικό μάνγκο. Αυτό το συστατικό είναι γνωστό για την ικανότητά του να ενισχύει το μεταβολισμό. Προσφέρει επίσης πολλά άλλα οφέλη για την υγεία. Το Acai berry και η ρεσβερατρόλη αποτελούν επίσης μέρος της φόρμουλας αυτού του συμπληρώματος. Αυτά τα δύο ευεργετικά συστατικά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής σας υγείας. Περιέχει επίσης μηλόξυδο, ένα άλλο συστατικό που είναι γνωστό ότι βοηθά στην απώλεια βάρους. Το Raspberry Ketone Pure περιέχει επίσης φύκια, καφεΐνη και εκχύλισμα γκρέιπφρουτ, συστατικά που βρίσκονται και σε άλλα προϊόντα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτά στο άρθρο μου σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής για την απώλεια βάρους!

ΕΞΑΛΕΊΨΕΙ ΤΟ ΛΊΠΟΣ ΜΕ ΒΑΤΌΜΟΥΡΟ ΚΕΤΌΝΗ ΚΑΘΑΡΌ


 • 100% φυσικό
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • 20% έκπτωση για 3 φιάλες ή περισσότερες

Παραγγελία Raspberry Kétone Pure τώρα

Ποια είναι τα οφέλη από τη λήψη Raspberry Ketone Pure;

Τα οφέλη του προϊόντος

Κατά τη γνώμη των ειδικών σε θέματα φυσικής κατάστασης, το προϊόν αυτό θεωρείται αποτελεσματικό στην τόνωση της απώλειας βάρους, καθώς περιέχει ισχυρά συστατικά που είναι γνωστά για το ρόλο τους στην απώλεια βάρους. Τα οφέλη του περιλαμβάνουν

 • Περιέχει τη συνιστώμενη ποσότητα κετόνης βατόμουρου (200 mg).
 • Διαθέτει κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλα.
 • Είναι φτιαγμένο από ένα μοναδικό μείγμα σούπερ φρούτων.
 • Είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά.
 • Είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικά συστατικά.
 • Είναι φτιαγμένο με συστατικά υψηλής ποιότητας.
 • Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες.
 • Διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
 • Παρουσιάζεται στο FOX News.

Αποτελέσματα του προϊόντος

Τα συστατικά σε κάθε κάψουλα του Raspberry Ketone Pure έχουν προστεθεί για να διεγείρουν βασικά στοιχεία της ευεξίας σας, όπως η καύση λίπους και τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας. Αυτοί οι παράγοντες είναι στην πραγματικότητα ιδιαίτερα συνεργιστικοί μεταξύ τους, δεδομένου ότι τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας θα βοηθήσουν στην αύξηση της δραστηριότητας καύσης λίπους, ενώ δρουν ανεξάρτητα. Το ίδιο ισχύει και για την ενίσχυση της αντιοξειδωτικής υποστήριξης, η οποία διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στη διαχείριση του βάρους. Τελικά, το προϊόν παρέχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Σας βοηθά να απαλλαγείτε από το περιττό σωματικό λίπος.
 • Καταστέλλει το αίσθημα της πείνας.
 • Ενισχύει τη λιπόλυση.
 • Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειάς σας.
 • Βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματός σας.

Φυσικά, η λειτουργία καύσης λίπους του προϊόντος θα βοηθήσει τα επίπεδα ενέργειας και την αίσθηση ευεξίας σας, επειδή το λίπος σας θα χρησιμοποιείται πιο εύκολα ως καύσιμο για τις μεταβολικές διεργασίες. Επιπλέον, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι ορισμένες ορμόνες μεταβάλλονται με τη χρήση κετονών βατόμουρου. Αυτές οι ορμόνες φάνηκε να αυξάνουν την ικανότητα του σώματος να καίει λίπος.

Cétone de framboise
Το κύριο συστατικό της Raspberry Ketone είναι, φυσικά, η κετόνη βατόμουρου!

Πόσο κοστίζει το Raspberry Ketone Pure;

Το Raspberry Ketone Pure είναι ένα ποιοτικό προϊόν σε προσιτή τιμή. Είναι κατασκευασμένο με τη χρήση αποδεδειγμένων φυσικών συστατικών. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε να χάσετε βάρος χωρίς να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε παρενέργειες.

Μια μηνιαία προμήθεια 180 καψουλών θα κοστίσει 23,99 λίρες, η οποία είναι σημαντικά φθηνότερη από πολλά προϊόντα που διατίθενται στο διαδίκτυο. Υπάρχουν επίσης μεγαλύτερες προσφορές, οι οποίες θα σας εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα. Για παράδειγμα, η αγορά 3 φιαλών Raspberry Ketone Pure μπορεί να σας εξοικονομήσει 20% στη συνολική τιμή ή 540 κάψουλες – δηλαδή 18 μήνες θεραπείας!

Θυμηθείτε, το Raspberry Ketone Pure δεν είναι διαθέσιμο για αγορά σε καταστήματα. Η παράδοση είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και οι τιμές είναι σε διαφορετικά νομίσματα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μπορείτε πραγματικά να χάσετε βάρος με το Raspberry Ketone Pure;

Το Raspberry Ketone Pure είναι ένα κλινικά δοκιμασμένο χάπι αδυνατίσματος που εγγυάται γρήγορη και ασφαλή απώλεια βάρους. Όπως γνωρίζετε, τα σμέουρα είναι οι σημερινές διασημότητες όταν πρόκειται για τη βιομηχανία απώλειας βάρους. Είστε ένας από τους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να χάσουν βάρος με κετόνες σμέουρων;

Αν ναι, η σημερινή ανασκόπηση του προϊόντος είναι για εσάς. Αυτό το συμπλήρωμα αδυνατίσματος είναι ένα νέο προϊόν που διατίθεται αποκλειστικά από την Evolution Slimming, έναν κατασκευαστή και διανομέα ποιοτικών συμπληρωμάτων υγείας και απώλειας βάρους. Έτσι, αν θέλετε ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα για το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας, τότε αυτό το προϊόν θα μπορούσε να είναι ο φίλος σας για αδυνάτισμα! Διαβάστε παρακάτω και μάθετε περισσότερα για αυτό το νέο χάπι διατροφής!

Όπως όλα τα άλλα προϊόντα με το εμπορικό σήμα Evolution Slimming, το Raspberry Ketone Pure παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα υψηλότερα πρότυπα και από ποιοτικά συστατικά. Δεν περιέχει καφεΐνη, σόγια, σιτάρι ή γλουτένη.

Μερικά από τα ισχυριζόμενα οφέλη του Raspberry Ketone Pure περιλαμβάνουν:

 • αυξημένη ενέργεια,
 • αυξημένα επίπεδα μεταβολισμού,
 • ισχυρές ιδιότητες καύσης λίπους,
 • καταστολή της όρεξης,
 • αυξημένη φυσική θερμογένεση, με
 • χωρίς γνωστές παρενέργειες.

Αυτό το προϊόν που παραδίδεται διεθνώς διαθέτει επίσης Πιστοποιητικό Ανάλυσης ή COA, μια απόδειξη για την υψηλή ποιότητα και την ασφάλειά του. Υπάρχουν μόνο λίγες μάρκες χαπιών διατροφής με αυτό το είδος πιστοποιητικού.

Oui, la cétone de framboise contenu dans les gélules de Raspberry Ketone aide à maigrir
Ναι, η κετόνη σμέουρων που περιέχεται στις κάψουλες Raspberry Ketone σας βοηθά να χάσετε βάρος

Αγορά και παράδοση του Raspberry Ketone Pure

Το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Raspberry Ketone Pure είναι η ιστοσελίδα Evolution Slimming. Θα λάβετε ένα ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα διατροφής με κάθε παραγγελία, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ο ιστότοπος Evolution Slimming προσφέρει επίσης προστασία αγοραστών Trusted Shops, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε με ασφάλεια με την εγγύηση ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

Το Raspberry Ketone Pure είναι διαθέσιμο για αγορά για £ 24,99 ($ 39), αλλά για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση θα πρέπει να παραγγείλετε ένα από τα μεγαλύτερα πακέτα. Το πακέτο 3 μηνών, για παράδειγμα, θα κοστίσει μόλις 59,99 λίρες Αγγλίας (93 δολάρια).

Το καλύτερο από όλα Raspberry Ketone Pure δεν είναι διαθέσιμο ως δοκιμή. Έτσι, μπορείτε να το αγοράσετε αμέσως χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για επανειλημμένες πληρωμές που λαμβάνονται από τον τραπεζικό σας λογαριασμό χωρίς την άδειά σας. Όσον αφορά την παράδοση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ο κατασκευαστής παραδίδει παγκοσμίως και σε πολύ προσιτές τιμές.

ΕΞΑΛΕΊΨΕΙ ΤΟ ΛΊΠΟΣ ΜΕ ΒΑΤΌΜΟΥΡΟ ΚΕΤΌΝΗ ΚΑΘΑΡΌ


 • 100% φυσικό
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • 20% έκπτωση για 3 φιάλες ή περισσότερες

Παραγγελία Raspberry Kétone Pure τώρα

Μπορεί το Raspberry Ketone Pure να προκαλέσει παρενέργειες;

Το Raspberry Ketone Pure δεν περιέχει καφεΐνη ή άλλα διεγερτικά όπως τόσα άλλα συμπληρώματα διατροφής. Έτσι, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως πονοκεφάλους, αϋπνία ή νευρικότητα.

Όπως συμβαίνει με κάθε συμπλήρωμα διατροφής, είναι πάντα σκόπιμο να μιλάτε με το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, είστε κάτω των 18 ετών ή έχετε κάποιο υπάρχον πρόβλημα υγείας. Το Raspberry Ketone Pure παρασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας GMP και ISO 2000: 9001.

Η λεπτομερής γνώμη μου

Η συνολική βαθμολογία μου: 4,1/5

Κατά την αξιολόγηση αυτού του προϊόντος, έλαβα υπόψη μου διάφορους παράγοντες, ιδιαίτερα για ένα προϊόν αντικατάστασης γεύματος. Ακολουθούν τα κριτήρια που εξέτασα για να αξιολογήσω τη συνολική αποτελεσματικότητά του:

 • Σύνθεση: Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά, τα οποία παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην απώλεια βάρους και την υγεία,
 • Ευαισθητοποίηση της μάρκας: Αυτό το κριτήριο μπαίνει στο παιχνίδι, επειδή είναι δύσκολο να εμπιστευτείς μια μάρκα που δεν γνωρίζεις και που δεν έχει καθόλου Τύπο, ειδικά όταν πρόκειται για αυτού του είδους τα προϊόντα,
 • Τιμή: το κόστος του προϊόντος πρέπει να είναι λογικό, ώστε να μπορεί να διατηρηθεί η τακτική χρήση του υποκατάστατου γεύματος χωρίς αδικαιολόγητη οικονομική επιβάρυνση,
 • Δοσολογία: η ευκολία και η πρακτικότητα της λήψης της ημερήσιας δόσης είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, έτσι ώστε το προϊόν να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς ή δυσκολίες!

Για μένα, το Raspberry Kétone Pure πληροί όλα αυτά τα κριτήρια! Θα σας αφήσω να ανακαλύψετε λεπτομερώς την υπόλοιπη κριτική μου.

Σύνθεση: 4,5/5

Το Raspberry Kétone Pure περιέχει φυσικά συστατικά που με κέρδισαν. Το αλεύρι από καστανό ρύζι παρέχει μια υγιή, ισορροπημένη διατροφική βάση, προσφέροντας σταθερή ενεργειακή υποστήριξη.

Το στεατικό μαγνήσιο, εκτός από τις λιπαντικές του ιδιότητες, συμβάλλει στη σταθερότητα αυτού του συμπληρώματος.
Παρατήρησα επίσης την παρουσία της υπομελλόζης, η οποία στην πραγματικότητα είναι ένας τύπος υλικού που προέρχεται από την κυτταρίνη, μια φυσική ουσία που βρίσκεται στα φυτά. Λειτουργεί ως επικάλυψη για να κάνει το προϊόν ευκολότερο στην κατάποση και την πέψη. Τέλος, φυσική κετόνη βατόμουρου, η οποία προσδίδει στο προϊόν τη χαρακτηριστική γεύση και αποτελεσματικότητα. Αυτό το διεγερτικό συστατικό προάγει το μεταβολισμό του λίπους και συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους. Με μια τόσο καλά μελετημένη σύνθεση, το Raspberry Kétone Pure είναι σίγουρα ένας σύμμαχος της επιλογής μου για την υποστήριξη των στόχων της ευεξίας μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο του έδωσα αυτή τη βαθμολογία.

Ευαισθητοποίηση της μάρκας: 4/5

Η WeightWorld είναι μια μάρκα που ειδικεύεται στα προγράμματα απώλειας βάρους και αδυνατίσματος, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων προϊόντων και θεραπειών. Ο ιστότοπος ξεχωρίζει για την αξιοπιστία του, η οποία υποστηρίζεται από πιστοποιημένες από το TrustPilot κριτικές και σταθερές συνεργασίες, γεγονός που μου δίνει μια σχετική εμπιστοσύνη. Οι εμπειρίες μου από τις παραγγελίες ήταν πάντα ικανοποιητικές, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το WeightWorld απλώς δεν έχει ακόμη επιτύχει ευρεία αναγνώριση.

Τιμή: 4/5

Η τιμή είναι σωστή, αλλά είναι πάντα πολύ καλύτερα αν πάτε μέσω της WeightWorld, η οποία προσφέρει μια κλιμακούμενη κλίμακα τιμών ανάλογα με το αν αγοράζετε ένα, δύο ή τρία μπουκάλια. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή της κάψουλας πέφτει από 0,13 ευρώ σε 0,11 ευρώ η κάθε μία. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά όταν αγοράζετε πολλά μπουκάλια, η διαφορά γίνεται πραγματικά αισθητή!

Ποιες είναι οι απόψεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα της κετόνης βατόμουρου;

Οι απόψεις των ερευνητών

Η Life Sciences δημοσίευσε μια μελέτη σε ποντίκια το 2005 για να διαπιστώσει αν οι κετόνες βατόμουρου θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον έλεγχο της αύξησης του σωματικού βάρους, εξαλείφοντας παράλληλα το λίπος για ενέργεια.

Χωρισμένη σε δύο ομάδες, η μία ομάδα ποντικιών τρέφονταν με δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά με συμπληρώματα κετονών βατόμουρου για 10 εβδομάδες, ενώ η άλλη ομάδα έλαβε τα συμπληρώματα κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε εβδομάδων της μελέτης. Η πλειονότητα των ποντικών δεν παρουσίασε σημαντική αύξηση του βαθύ λιπώδους ιστού ή του σωματικού βάρους.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι τα συμπληρώματα κετόνης βατόμουρου προλαμβάνουν τη φλεγμονή του ηπατικού ιστού σε αρουραίους που τρέφονται με δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Αυτή η μελέτη του 2012, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Medical Food, υπέδειξε ότι οι κετόνες προστατεύουν το συκώτι.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι και οι δύο μελέτες αφορούσαν πολύ υψηλές δόσεις αυτής της ένωσης. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι έλαβαν ημερήσια ποσότητα του συμπληρώματος ίση με 300 χιλιοστόγραμμα (mg) για τον άνθρωπο, περισσότερο από 200 φορές την προτεινόμενη δόση.

Υπάρχει μια ανθρώπινη μελέτη που περιλαμβάνει κετόνες βατόμουρου σε συνδυασμό με άλλες ουσίες που ενισχύουν τον μεταβολισμό. Οι ερευνητές παρείχαν σε 70 παχύσαρκες γυναίκες συμπληρώματα που περιείχαν κετόνες καθώς και καψαϊκίνη, σκόρδο, τζίντζερ, καφεΐνη και συννεφρίνη σε διάστημα οκτώ εβδομάδων.

Η μία ομάδα χρησιμοποίησε τις ουσίες με άσκηση και καταμέτρηση θερμίδων για να χάσει σχεδόν το οκτώ τοις εκατό του σωματικού της λίπους, ενώ η δεύτερη ομάδα μέτρησε μόνο θερμίδες και ασκήθηκε για να χάσει σχεδόν το τρία τοις εκατό του σωματικού λίπους.

Το ποσοστό επιτυχίας στη συγκεκριμένη μελέτη δεν θα μπορούσε να αποδοθεί στη χρήση της κετόνης βατόμουρου, καθώς οποιαδήποτε από αυτές τις ουσίες θα μπορούσε να είναι ο βασικός παράγοντας για την απώλεια βάρους.

“Συνολικά, η μελέτη αυτή διεξήχθη σε υγιή άτομα. Πρέπει να διεξαχθούνμελέτες σε άτομα με διαβήτη για να διαπιστωθεί η πραγματική αποτελεσματικότητα και εφαρμογή τους “, εξήγησε η Jennifer Smith, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια διαβήτη και εγγεγραμμένη διαιτολόγος στην Integrated Diabetes Services.

Γνώμες των καταναλωτών

Ακολουθούν μερικές κριτικές των καταναλωτών:

Έλενα λέει: “Είμαι στο δεύτερο μάθημα του Raspberry και έχω χάσει ακόμα λίπος, ειδικά στους μηρούς και τους γλουτούς μου, όπου δεν μπορούσα να απαλλαγώ από αυτό. Αυτή τη φορά το πήρα μαζί με τη γαρκινία και νιώθω ότι είμαι σε καλύτερη φόρμα.

ΗElisabeth λέει: “Εξαιρετικό προϊόν. Η επίδραση σε μένα ήταν απίστευτη. Για πρώτη φορά, χάνω αποτελεσματικά βάρος.

ΕΞΑΛΕΊΨΕΙ ΤΟ ΛΊΠΟΣ ΜΕ ΒΑΤΌΜΟΥΡΟ ΚΕΤΌΝΗ ΚΑΘΑΡΌ


 • 100% φυσικό
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • 20% έκπτωση για 3 φιάλες ή περισσότερες

Παραγγελία Raspberry Kétone Pure τώρα

Από την πλευρά μου, μετά από διάφορες δοκιμές, έγραψα ένα άρθρο που συγκρίνει τα χάπια αδυνατίσματος της αγοράς. Σας προσκαλώ να δείτε ποιο χάπι ξεχωρίζει πραγματικά από τα άλλα! Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα!

Οι εναλλακτικές λύσεις

Όταν ψάχνετε για ένα υποκατάστατο γεύματος, είναι πάντα ωφέλιμο να εξερευνήσετε διάφορες επιλογές για να βρείτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενώ το Raspberry Ketone Pure για το οποίο μιλάω σε αυτό το άρθρο μπορεί να ακούγεται ελκυστικό, εδώ είναι μερικές άλλες εναλλακτικές επιλογές που μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν: