Proactol XS: η γνώμη μου & η καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Παρά το όνομά του, αντάξιο ενός φαρμακευτικού σκευάσματος, το Proactol XS είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος δημόσιας υγείας που κερδίζει έδαφος σε όλο τον κόσμο: το υπερβολικό βάρος. Περισσότερο από το 25% του γαλλικού πληθυσμού είναι υπέρβαρο, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του INVS (Institut national de veille sanitaire). Σύμφωνα με στοιχεία του ΠΟΥ, το 2016 υπήρχαν περίπου 2 δισεκατομμύρια υπέρβαρα άτομα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 700 εκατομμυρίων παχύσαρκων ατόμων. Ο ΠΟΥ αναφέρει επίσης ότι η παχυσαρκία και το υπερβολικό βάρος, που έχουν ως αποτέλεσμα την υπερβολική συσσώρευση λίπους στο σώμα, προκαλούν 2,8 εκατομμύρια θανάτους ετησίως. Τούτου λεχθέντος, καθώς και οι αθλητές, ιδιαίτερα οι bodybuilders, τα υπέρβαρα άτομα θα εκτιμήσουν τις ιδιότητες καύσης λίπους και αποκλεισμού λίπους του συμπληρώματος Proactol XS.


Ενημέρωση : Το Proactol XS έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου“PhenQ: γνώμη, τιμή και συμβουλές” για περισσότερες λεπτομέρειες!

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Τιμή του Proactol XS

Πώς λειτουργεί το Proactol XS;

Proactol XS

Η συντριπτική πλειοψηφία των λιποδιαλυτών οφείλουν την αποτελεσματικότητά τους στην ικανότητά τους να αυξάνουν τη θερμογένεση, η οποία αντιστοιχεί στην παραγωγή θερμότητας (σχεδόν ανεπαίσθητης) στο σώμα. Αυτή η αύξηση της θερμοκρασίας δεκαπλασιάζει τη δαπάνη θερμίδων και οδηγεί στην εκκένωση του λίπους. Αυτό σημαίνει ότι τα συμπληρώματα καύσης λίπους επιταχύνουν το μεταβολισμό.

Παγίδα λίπους

Το Proactol XS δρα διαφορετικά: μπλοκάρει τα σάκχαρα και τα λίπη για να επιτύχει το ίδιο αποτέλεσμα με τους περισσότερους λιποδιαλύτες. Σχηματίζει ένα φράγμα που φιλτράρει τη διέλευση των σακχάρων και των λιπών στην κυκλοφορία του αίματος. Ως αποτέλεσμα, το σώμα δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει αποθέματα ενέργειας από το λίπος. Ως αποτέλεσμα, είναι αυτονόητο ότι, πρώτον, οι χρήστες του Proactol XS δεν θα πάρουν περισσότερο βάρος επειδή το σώμα τους δεν μπορεί να αποθηκεύσει λίπος. Δεύτερον, καθώς τα σάκχαρα και τα λίπη παρέχουν το μεγαλύτερο μέρος των θερμίδων, η επίδραση αποκλεισμού του Proactol XS έχει ως αποτέλεσμα τη χαμηλή πρόσληψη θερμίδων. Εν ολίγοις, το συμπλήρωμα διατροφής Proactol XS σας επιτρέπει να τρώτε ως συνήθως, αλλά μειώνει σημαντικά τις θερμίδες που προσλαμβάνονται από το σώμα σας.

Τούτου λεχθέντος, το Proactol XS δεν είναι πανάκεια για την απώλεια βάρους. Απαιτεί μια ελάχιστη πειθαρχία στις διατροφικές σας συνήθειες. Είναι αλήθεια ότι αυτό το συμπλήρωμα μπλοκάρει τα σάκχαρα (υδατάνθρακες) και τα λίπη (λιπίδια), αλλά δεν μπλοκάρει τις πρωτεΐνες ή το αλκοόλ. Σημειώστε ότι :

 • ένα γραμμάριο υδατανθράκων παρέχει στον οργανισμό 4 θερμίδες,
 • ένα γραμμάριο λίπους παρέχει 9 θερμίδες,
 • ένα γραμμάριο αλκοόλ παρέχει 7 θερμίδες,
 • και ένα γραμμάριο πρωτεΐνης παρέχει 4 θερμίδες.

Με την κατάχρηση αλκοόλ, για παράδειγμα, ο απείθαρχος χρήστης θα μπορούσε να υπονομεύσει τα αποτελέσματα του συμπληρώματος. Από την άλλη πλευρά, όταν χρησιμοποιείται σωστά, το Proactol XS είναι ένα πολύτιμο ψυχολογικό βοήθημα, καθώς αποφεύγεται η απογοήτευση από τους δρακόντειους διατροφικούς περιορισμούς των περισσότερων διαιτών απώλειας βάρους. Μπορείτε να τρώτε ως συνήθως, χωρίς να κάνετε κατάχρηση αλκοόλ, μεταξύ άλλων προϊόντων που είναι επιβλαβή για την υγεία σας.

Υπενθύμιση : Το Proactol XS έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ένα αποτέλεσμα καταστολής της όρεξης

Το Proactol XS δεν είναι απλώς ένας λιποδιαλύτης, αλλά είναι επίσης γνωστό για τον κατασταλτικό του ρόλο στην όρεξη. Μόλις εισέλθει στο στομάχι, η κάψουλα αδυνατίσματος σχηματίζει μια παχύρρευστη ένωση που χωνεύεται πολύ αργά. Ο χρήστης πεινάει λιγότερο και μάλιστα έχει την αίσθηση ότι είναι πολύ γεμάτος.

Πώς πρέπει να λαμβάνεται το Proactol XS;

Στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή, η δοσολογία υποδεικνύεται πολύ ξεκάθαρα: πάρτε 2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα πριν από κάθε κύριο γεύμα (δηλ. πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό). Δεν συνιστάται επισήμως η υπέρβαση αυτής της δοσολογίας. Είναι αυτονόητο ότι δεν συνιστάται να προσπαθείτε να αναπληρώσετε μια ξεχασμένη δόση. Σας ενθαρρύνω να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία σας, τηρώντας σχολαστικά τη δοσολογία που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να διαβάσετε και άλλα πράγματα στο διαδίκτυο, αλλά η σύσταση του κατασκευαστή υπερισχύει σε σχέση με οτιδήποτε άλλο γράφεται.

Femme sur une balanceΤα
αποτελέσματα στη ζυγαριά μπορούν να φανούν μετά από μερικούς μήνες, ανάλογα με το άτομο

Ποια είναι τα συστατικά του Proactol XS;

Χιτοζάνη

Οι κάψουλες αδυνατίσματος Proactol XS οφείλουν τη λιποανασταλτική τους δράση στο κύριο συστατικό τους: τη χιτοζάνη (προφέρεται “κιτοζάν”). Η χιτοζάνη είναι μια φυσική ίνα που λαμβάνεται με την έντονη αποακετυλίωση (πάνω από 85%) της χιτίνης που εξάγεται από το μυκήλιο τουAspergillus niger, ενός νηματοειδούς μύκητα (η χιτίνη μπορεί να εξαχθεί από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των κελυφών οστρακοειδών, αλλά η χιτίνη που χρησιμοποιείται στο Proactol είναι φυτικής προέλευσης, σύμφωνα με τον κατασκευαστή). Κάθε κάψουλα Proactol XS περιέχει 500mg χιτοζάνης.

Η χιτοζάνη δεσμεύεται με τα σάκχαρα και τα λίπη στο πέρασμά της. Μόλις δεσμευτούν, δεν μπορούν να μεταβολιστούν. Καθώς δεν απορροφώνται από το σώμα, τα σάκχαρα και τα λίπη αποβάλλονται από το σώμα. Μειώνοντας την ποσότητα των λιπιδίων και των υδατανθράκων που απορροφώνται στο στομάχι, η χιτοζάνη συμβάλλει στη σημαντική μείωση των επιπέδων της “κακής” χοληστερόλης. Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι η χιτοζάνη μειώνει το ουρικό οξύ και βελτιώνει την εντερική διέλευση, αλλά τα οφέλη αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν από διάφορες μελέτες.

Molécule de Chitosan
Μόριο χιτοζάνης

Άλλα συστατικά

Ο κατασκευαστής έχει ενσωματώσει και άλλα συστατικά στη σύνθεση του Proactol XS για να εξασφαλίσει τη μακροχρόνια χρήση του. Σε αυτά περιλαμβάνονται το πυρίτιο, το οποίο απορροφά την υγρασία, και το στεατικό μαγνήσιο, το οποίο δρα ως λιπαντικό. Στη συσκευασία της κάψουλας χρησιμοποιούνται διοξείδιο του τιτανίου και υπομελλόζη. Ο κατασκευαστής επιμένει ότι η κάψουλα αδυνατίσματος δεν περιέχει γλουτένη ή ουσίες ζωικής προέλευσης.

Υπενθύμιση : Το Proactol XS έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Ποιος παρασκευάζει το Proactol XS και πού;

Η κάψουλα αδυνατίσματος έχει αναπτυχθεί από την Bauer Nutrition, μέρος του ομίλου Bauer DMCC. Οι ευρωπαϊκές παραγγελίες εκτελούνται από τη θυγατρική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα προϊόντα παρασκευάζονται στα εργαστήρια Wolfsonberg, τα οποία διαθέτουν πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή συμπληρωμάτων διατροφής. Τα προϊόντα τους συμμορφώνονται με τα ισχύοντα πρότυπα.

Ο κατασκευαστής δεν φείδεται εξόδων για να προσφέρει στους πελάτες του κάψουλες άψογης ποιότητας και έχει επιστρατεύσει τις υπηρεσίες διακεκριμένων ερευνητών. Μεταξύ αυτών είναι ο Νορβηγός Erling, γιατρός με ειδίκευση στη βιοχημεία, ο οποίος έχει δημοσιεύσει πάνω από 37 ερευνητικά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά. Επίσης, μέλος της επιστημονικής ομάδας πίσω από την ανάπτυξη της κάψουλας αδυνατίσματος, ο Γερμανός Alfred Hasselbacher είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Nauka του Βερολίνου. Μία από τις μελέτες του επικεντρώνεται στους τρόπους με τους οποίους ο οργανισμός αντιδρά στην εναλλακτική στέρηση θερμίδων.

Γνώμη σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Proactol XS

Οι μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Proactol XS είναι πάμπολλες. Εδώ είναι δύο που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να πάρετε το συμπλήρωμα σας χωρίς φόβο.

Σε παχύσαρκα άτομα

Το 2004, σε άτομα που έπασχαν από παχυσαρκία χορηγήθηκαν 3g χιτοζάνης κάθε μέρα, μαζί με συμβουλές για το πώς να εξισορροπήσουν τη διατροφή τους. Μετά από 6 μήνες, οι άνθρωποι που έπαιρναν χιτοζάνη έχασαν 2 έως 4 κιλά περισσότερα από μια άλλη ομάδα ανθρώπων που δεν έπαιρναν το συμπλήρωμα.

Στις γυναίκες

Το 2006, σε μια άλλη μελέτη συμμετείχαν 150 γυναίκες που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Εκείνες στην πρώτη ομάδα έλαβαν 3 γραμμάρια χιτοζάνης για 60 ημέρες, ενώ εκείνες στη δεύτερη ομάδα έλαβαν εικονικό φάρμακο. Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι οι γυναίκες της πρώτης ομάδας έχασαν έως και 3 κιλά περισσότερα από εκείνες της δεύτερης ομάδας. Κατά τη γνώμη των ερευνητών, η αποτελεσματικότητα της χιτοζάνης έχει αποδειχθεί.

Γενικότερα, κατά τη γνώμη αρκετών ερευνητών που αφιέρωσαν χρόνο για να εξετάσουν περίπου δεκαπέντε μελέτες επί του θέματος, το Proactol XS είναι ικανό να συλλάβει σχεδόν το ένα τρίτο (27,4%) του λίπους στη διατροφή των χρηστών του. Αυτός είναι ήδη ένας ενδιαφέρων τρόπος πρόληψης της απώλειας βάρους, δεδομένου ότι περίπου το 40% της τροφής μας αποτελείται από λίπος. Ακόμα καλύτερα, μελέτες δείχνουν ότι η χιτοζάνη είναι ικανή να “παγιδεύει” λίπη που ζυγίζουν έως και 15 φορές το ίδιο της το βάρος. Τόσο ισχυρή είναι η δράση της. Η κάψουλα αδυνατίσματος είναι επίσης πιο αποτελεσματική όταν το συμπλήρωμα με βάση τη χιτοζάνη συνδυάζεται με σωματική άσκηση και υγιεινή διατροφή. Το Proactol XS τοποθετείται ως μια 100% φυσική λύση με σχεδόν καμία παρενέργεια για την απώλεια 2 έως 8 κιλών το μήνα.

Etudes menées sur le Chitosane
Έχουν διεξαχθεί αρκετές μελέτες σχετικά με τη χιτοζάνη

Γαλλική επιστημονική μελέτη που αναδεικνύει τη δράση της χιτοζάνης στα λιπίδια

Μια διδακτορική διατριβή που υπερασπίστηκε το 1994 στη Lyon 1 από την Sandrine Demarger André, ειδική στα μακρομοριακά και σύνθετα υλικά, ανέδειξε τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ χιτοζάνης και λιπιδίων. Οι ερευνητές παρατήρησαν το σχηματισμό αλάτων χιτοζάνης χρησιμοποιώντας χαμηλού μοριακού βάρους, υδατοδιαλυτά καρβοξυλικά οξέα. (Γνωρίζουμε ότι η χιτοζάνη είναι μια αμίνη και ότι είναι ασθενώς βασική. Στη συνέχεια οι ερευνητές παρασκεύασαν φιλμ από αυτά τα άλατα και παρατήρησαν πώς εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου. Παρουσία νερού, συμβαίνει υδρόλυση του άλατος με ασθενή, διαλυτά και πτητικά οξέα, ενώ το φιλμ παραμένει σταθερό όταν λαμβάνεται με ισχυρό οξύ. Οι ερευνητές έδειξαν στη συνέχεια ότι το νερό συμβάλλει σημαντικά στην κρυσταλλική εμφάνιση του πολυμερούς.

Χρησιμοποιώντας το undecylenic acid, χαρακτήρισαν τις επιδράσεις της χιτοζάνης με βάση τις υγρές διασπορές. Υπογράμμισαν το γεγονός ότι η χιτοζάνη προκαλεί κροκίδωση των λιπιδικών σωματιδίων και στη συνέχεια επαναδιάσπαση. Η κροκίδωση συμβαίνει όταν η αιωρούμενη ύλη σε ένα υγρό συσσωρεύεται μεταξύ της σχηματίζοντας κροκίδες. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η χιτοζάνη καταστρέφει τα λιπιδικά στρώματα της φωσφατιδυλοχολίνης και αλληλεπιδρά με τα λιποσώματά της (μικρές φυσαλίδες). Η φωσφατιδυλοχολίνη είναι ένα φωσφολιπίδιο, μία από τις μορφές στις οποίες βρίσκονται τα λιπίδια στο πλάσμα. Όπως βλέπετε, η δράση της χιτοζάνης στα λιπίδια δεν είναι απλώς αποκύημα της φαντασίας, αλλά έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Υπενθύμιση : Το Proactol XS έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Αμερικανική επιστημονική μελέτη που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της χιτοζάνης στην απώλεια βάρους

Για 90 ημέρες, οι ερευνητές εξέτασαν την αποτελεσματικότητα της απώλειας βάρους που προκαλείται από χιτοζάνη. Χώρισαν 96 υπέρβαρα άτομα σε 2 ομάδες. Κάθε άτομο στην πρώτη ομάδα έλαβε εικονικό φάρμακο, χωρίς να το γνωρίζει. Και κάθε μέλος της δεύτερης ομάδας έλαβε πέντε κάψουλες που περιείχαν 500mg χιτοζάνης κάθε μέρα. Για να διασφαλιστεί ότι η μελέτη ήταν αμερόληπτη, κάθε συμμετέχων τηρούσε τις δικές του διατροφικές συνήθειες.

Οι ερευνητές πραγματοποίησαν δύο έρευνες, μία στις 45 ημέρες και μία στο τέλος των 90 ημερών. Οι ερευνητές αξιολόγησαν τα αποτελέσματα όσον αφορά το λιπιδαιμικό προφίλ, τις σωματικές μετρήσεις και τη σωματική μάζα. Στο τέλος, κάθε συμμετέχων απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τη συνήθη διατροφή του.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα της δεύτερης ομάδας που έλαβαν χιτοζάνη έχασαν 3 κιλά περισσότερα από τα άτομα της πρώτης ομάδας που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Και δεν είναι μόνο αυτό! Οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι η χιτοζάνη βοήθησε τα άτομα που τη λάμβαναν να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Αν καταλαβαίνετε αγγλικά, μπορείτε να ελέγξετε την αποτελεσματικότητα αυτής της μελέτης.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία του Proactol XS είναι πέρα από κάθε αμφιβολία. Με γνώμονα τη φήμη του και την ευημερία των πελατών του, ο κατασκευαστής δεν φείδεται προσπαθειών για τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ποιότητας και τους ισχύοντες κανονισμούς. Στην Ευρώπη, για τον έλεγχο του βάρους, το προϊόν της συμμορφώνεται με το πρότυπο MDD 93/42/EEC. Και όταν ο κατασκευαστής ανακοινώνει ότι η κάψουλα αδυνατίσματος του είναι κατάλληλη για vegans και χορτοφάγους, είναι επειδή έχει λάβει πιστοποίηση ως βιολογικό προϊόν από τη γαλλική ECOcert.

Αντενδείξεις

Το Proactol XS έχει ορισμένες αντενδείξεις τις οποίες είναι σημαντικό να γνωρίζετε. Η χρήση αυτής της κάψουλας αδυνατίσματος δεν συνιστάται αυστηρά για :

 • παιδιά και εφήβους
 • διαβητικούς
 • ασθενείς με νεφρικά προβλήματα
 • άτομα με πεπτικά προβλήματα,
 • έγκυες γυναίκες,
 • γυναίκες που θηλάζουν,
 • άτομα που είναι ήδη αδύνατα (με ΔΜΣ κάτω από 18,5).

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, ο ΔΜΣ (δείκτης μάζας σώματος) υπολογίζεται διαιρώντας το βάρος σας σε κιλά με το τετράγωνο του ύψους σας σε μέτρα.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το συμπλήρωμα διατροφής Proactol XS, θα πρέπει να το λαμβάνετε στις προβλεπόμενες δόσεις. Παρόλο που δεν είναι φάρμακο, το Proactal XS δεν είναι ένα συνηθισμένο προϊόν διατροφής. Δεν πρέπει να λαμβάνεται αδιακρίτως. Παρόλο που πρόκειται για ένα προϊόν που παρασκευάζεται από 100% φυσικά συστατικά, η κάψουλα αδυνατίσματος μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες. Έχει αναφερθεί ότι ορισμένοι χρήστες δεν έχουν την ίδια σύσταση κοπράνων με εκείνη πριν από τη θεραπεία. Για άτομα με τακτικά πεπτικά προβλήματα, η χρήση των καψουλών αδυνατίσματος Proactol XS μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του εντέρου και φούσκωμα. Τούτου λεχθέντος, αυτού του είδους η ενόχληση είναι οριακή και υποχωρεί αρκετά γρήγορα.

Παραγγελία, τιμή και παράδοση

Η αγορά των καψουλών αδυνατίσματος Proactol XS διαχειρίζεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Σας συνιστούμε να ακολουθείτε τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Πού μπορώ να αγοράσω το Proactol XS;

Η κάψουλα είναι διαθέσιμη για αγορά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της Bauer Nutrition: https://bauernutrition.com. Αυτός ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος σε δέκα γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών. Είναι επίσης λιτός, εργονομικός και εύκολος στην πλοήγηση. Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν για τις παραγγελίες τους χρησιμοποιώντας διεθνείς μεθόδους πληρωμής, όπως χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες (Mastercard, Visa κ.λπ.). Οι συναλλαγές διασφαλίζονται με κρυπτογραφία και τα προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία που παρέχονται παραμένουν εμπιστευτικά.

Υπενθύμιση : Το Proactol XS έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Γιατί δεν μπορώ να αγοράσω το Proactol XS στα φαρμακεία;

Gélules de Proactol XS

Το Proactol XS δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στα φαρμακεία. Ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία είναι ότι ο κατασκευαστής προτιμά να διαθέτει αυτή την κάψουλα αδυνατίσματος απευθείας στην αγορά μέσω διαδικτύου. Αυτή η επιλογή υποκινείται επίσης από μια σαφή επιθυμία να εγγυηθεί μια ποιοτική υπηρεσία στους πελάτες. Στην πραγματικότητα, ο κατασκευαστής αποφεύγει τον πολλαπλασιασμό των καναλιών διανομής προκειμένου να πάρει τον αέρα από τα πανιά των απατεώνων που είναι συνηθισμένοι στην παραχάραξη και οι οποίοι δεν διστάζουν να προκαλέσουν σύγχυση στους πελάτες προκειμένου να πουλήσουν επικίνδυνα προϊόντα. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το Proactol XS δεν πωλείται σε φαρμακεία ή σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα συνεργατών. Εν ολίγοις, οι πελάτες γνωρίζουν τώρα ότι για να αγοράσουν την αυθεντική κάψουλα αδυνατίσματος Proactol XS, πρέπει να κάνουν μια παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Και τα άλλα καλά νέα είναι ότι οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές.

Πόσο κοστίζει η αγορά του Proactol XS;

Το Proactol XS μπορεί να αγοραστεί σε πολύ ελκυστική τιμή στην επίσημη ιστοσελίδα. Ακόμα και αν αγοράσετε μόνο ένα κουτί, θα επωφεληθείτε από ένα σημαντικό κίνητρο πωλήσεων που θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα. Η έκπτωση ή η εξοικονόμηση αυξάνεται με τον αριθμό των κουτιών που αγοράζονται. Για παράδειγμα, οι πελάτες λαμβάνουν ένα δωρεάν κουτί Proactol XS για κάθε δύο που αγοράζουν. Και αν αγοράσετε 3 κουτιά, παίρνετε άλλα 3 δωρεάν.

Υπάρχει ρήτρα επιστροφής χρημάτων;

Ο κατασκευαστής του Proactol XS, ο οποίος είναι και ο διανομέας, εγγυάται την επιστροφή της τιμής αγοράς εάν ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος μετά από 2 μήνες (60 ημέρες) χρήσης. Κάθε πελάτης που δεν επωφελείται από την απώλεια λίπους μεταξύ 500 γραμμαρίων και 2 κιλών την εβδομάδα μπορεί να ζητήσει επιστροφή χρημάτων μετά από 2 μήνες χρήσης. Όπως μπορείτε να δείτε, το προϊόν είναι τόσο αποτελεσματικό και αξιόπιστο που ο κατασκευαστής δεν φοβάται να προσφέρει μια τόσο ελκυστική ρήτρα επιστροφής χρημάτων.

Πώς παραδίδεται;

Μόλις πληρωθεί η αγορά και επικυρωθεί η παραγγελία, η κάψουλα αδυνατίσματος Proactol XS συσκευάζεται και αποστέλλεται εντός των πρώτων εργάσιμων ωρών, ώστε οι πελάτες να μπορούν να παραλάβουν το δέμα τους εντός 24 ωρών. Εάν ζουν λίγο πιο μακριά από τον τόπο αποστολής, οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν το δέμα τους εντός 48 ωρών. Ορισμένοι μεταφορείς παραδίδουν εντός 72 ωρών στους πιο απομακρυσμένους πελάτες. Σημειώστε ότι η παράδοση γίνεται οπουδήποτε στον κόσμο στη διεύθυνση που δόθηκε κατά την παραγγελία. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η παράδοση μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο, αλλά οι πελάτες μπορούν συνήθως να παρακολουθούν την αποστολή στον ιστότοπο του μεταφορέα.

Υπενθύμιση : Το Proactol XS έχει πλέον αντικατασταθεί από το PhenQ, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και με πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Οι εναλλακτικές λύσεις

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για το Proactol XS. Έχω επιλέξει μερικές από τις καλύτερες στην αγορά για εσάς: