PhenQ ή Keto

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το υπερβολικό βάρος ή η παχυσαρκία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας. Υπάρχουν σήμερα διάφορες λύσεις για το πρόβλημα αυτό, συμπεριλαμβανομένων των καψουλών αδυνατίσματος, του αθλητισμού και της δίαιτας. Η αποτελεσματικότητα αυτών των μεθόδων ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Οι κίνδυνοι στους οποίους σας εκθέτουν ποικίλλουν επίσης. Ανακαλύψτε τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ του συμπληρώματος διατροφής PhenQ και της δίαιτας Keto.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

PhenQ: τι είναι;

Το PhenQ είναι μια κάψουλα αδυνατίσματος κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από 100% φυσικά συστατικά. Σε αντίθεση με αυτό που υποδηλώνει το όνομά της, δεν περιέχει φαιντερμίνη. Η φαιντερμίνη απαγορεύεται από το νόμο στη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θεωρείται ψυχοτρόπος ουσία από το 2012 και αποτελεί κίνδυνο για την υγεία.

PhenQ ou Keto
Το PhenQ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για ταχεία απώλεια βάρους.

Το PhenQ οφείλει την αποτελεσματικότητά του, που επιβεβαιώνεται από περισσότερους από 190.000 πελάτες (Πηγή: https://phenq.fr/), στο μυστικό συστατικό του: α-LACYS RESET®. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε έως και 7% λίπος και να αποκτήσετε σχεδόν 4% μυϊκή μάζα. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει επίσης και άλλα στοιχεία όπως L-καρνιτίνη, καφεΐνη και πικολινικό χρώμιο για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων του.

Τι είναι η δίαιτα Keto;

Η δίαιτα Keto είναι ένας τύπος δίαιτας που έχει σχεδιαστεί για να θέτει τον οργανισμό σε κέτωση. Το σώμα χρησιμοποιεί το λίπος ως κύρια πηγή ενέργειας λόγω έλλειψης ζάχαρης. Επομένως, η μέθοδος συνίσταται στη μείωση της ποσότητας των υδατανθράκων που καταναλώνονται στο ελάχιστο και στην προτίμηση των υγιεινών λιπών. Οι συνιστώμενες ημερήσιες αναλογίες έχουν ως εξής:

 • 5 έως 10% υδατάνθρακες ,
 • 25 έως 30% πρωτεΐνες
 • 60-70% λίπος.

Το ρύζι, τα άμυλα και τα όσπρια δεν επιτρέπονται επομένως. Από την άλλη πλευρά, συνιστούμε να προτιμάτε τροφές όπως το αβοκάντο, το τυρί, το μπέικον, το κόκκινο κρέας και τα λιπαρά ψάρια. Σημειώστε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται τουλάχιστον 3 ημέρες για να εισέλθει σε κέτωση. Στη συνέχεια πρέπει να περιμένετε περίπου 4 εβδομάδες για να προσαρμοστείτε. Πολλές μάρκες προσφέρουν επίσης συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν το σώμα σας να εισέλθει πιο γρήγορα στην κέτωση.

PhenQ VS Keto Diet: τι κοινό έχουν

Το αποτέλεσμα της καύσης λίπους

Η καφεΐνη, η σκόνη Capsimax, το α-LACYS RESET® και η L-Carnitine που περιέχονται στην κάψουλα αδυνατίσματος PhenQ είναι υπεύθυνα για την λιποδιαλυτική της δράση. Η δίαιτα Keto μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Επομένως, αυτές οι δύο λύσεις φαίνεται να είναι αποτελεσματικές για αδυνάτισμα και γρήγορη απώλεια βάρους, ιδιαίτερα αν ασκείστε.

Καμία κατανάλωση χημικών ουσιών

Οι χημικές ουσίες που περιέχονται σε ορισμένα συμπληρώματα διατροφής είναι επικίνδυνες για την υγεία και διαταράσσουν το μεταβολισμό. Μία από τις μεγαλύτερες ομοιότητες μεταξύ αυτών των 2 λύσεων απώλειας βάρους είναι ότι σας απαλλάσσουν από αυτές τις επιβλαβείς ουσίες.

PhenQ VS Keto Diet: οι διαφορές

Αυτές οι λύσεις αδυνατίσματος έχουν πολλές άλλες διαφορές εκτός από τη φύση τους.

Οι πρόσθετες θετικές επιδράσεις

PhenQKeto Diet
Κατασταλτικό της όρεξης ,
Ενισχυτικό ενέργειας,
Βελτιωμένη διάθεση.
Μειωμένος κίνδυνος επιληψίας, ιδιαίτερα στα παιδιά.

Παρενέργειες

PhenQKeto Diet
Το PhenQ γενικά δεν έχει σοβαρές παρενέργειες. Απλώς συνιστάται να επισκεφθείτε έναν γιατρό εάν εμφανίσετε ασυνήθιστα συμπτώματα, καθώς αυτό θα μπορούσε να είναι αλλεργία ή δυσανεξία σε ένα από τα συστατικά.Κόπωση κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών,
Κακή αναπνοή ,
Πονοκέφαλοι ; Ζάλη
Ζάλη,
Μειωμένη απόδοση του εγκεφάλου ,
Αϋπνία ,
Δυσκοιλιότητα,
Απογοήτευση ή ακόμη και κατάθλιψη.

PhenQ VS Keto Diet: περίληψη

PhenQKeto Diet
ΦύσηΚάψουλα αδυνατίσματοςΔιατροφή
Κοινά σημείαΚαυστήρας λίπους
Χωρίς χημικές ουσίες
Άλλα αποτελέσματαΚατασταλτικό της όρεξης
Ενισχυτικό ενέργειας
Ενισχυτής διάθεσης
Μειώνει την επιληψία
ΑντενδείξειςΑνήλικοι
Εγκυμοσύνη και θηλασμός
Σοβαρές ασθένειες
Σοβαρές ασθένειες
Εγκυμοσύνη και θηλασμός
Παρενέργειες;ΌχιΝαι: μειωμένη απόδοση του εγκεφάλου, ζάλη ή κόπωση
Ιατρική συνταγή;ΌχιΌχι

PhenQ ή Keto Diet: ποιος είναι ο νικητής;

Τα φόρουμ συζητήσεων είναι γεμάτα από θετικές κριτικές για αυτές τις λύσεις αδυνατίσματος. Είναι και οι δύο αποτελεσματικές και παράγουν ικανοποιητικά αποτελέσματα γρήγορα. Η διαφορά; Η Keto έχει πάρα πολλές παρενέργειες. Αυτές μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη σκέψη και τη σωματική σας απόδοση. Επιπλέον, ο περιορισμός των τροφίμων είναι πιθανό να οδηγήσει σε απογοήτευση και κατάθλιψη. Αυξάνει επίσης τον κίνδυνο του φαινομένου yo-yo: παίρνετε γρήγορα ξανά βάρος μόλις φάτε περισσότερη ζάχαρη. Έτσι είναι η κάψουλα αδυνατίσματος PhenQ που κερδίζει αυτό το VS.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα