PhenGold : η γνώμη μου & καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Όταν πρόκειται για λιποδιαλύτες, υπάρχουν πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα. Το PhenGold έφτασε πρόσφατα στην αγορά. Από τι αποτελείται; Τι αξίζει; Και τι κάνει; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα προσπαθήσω να απαντήσω. Στη συνέχεια θα προχωρήσω σε πιο πρακτικές ερωτήσεις, όπως το πώς να το αγοράσετε, την τιμή του, τη δοσολογία και τις πιθανές αντενδείξεις, καθώς και να μοιραστώ μαρτυρίες και απόψεις χρηστών.

Τι είναι το PhenGold;

Το PhenGold είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που εμπίπτει στην κατηγορία των συμπληρωμάτων αδυνατίσματος. Έχει αναπτυχθεί από την Swiss Research Labs, γνωστή για άλλα συμπληρώματα διατροφής για αθλητές και γενικότερη χρήση.

Bouteilles de PhenGoldΤο
PhenGold είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος

Στόχος του είναι να σας βοηθήσει να χάσετε χρόνο χρησιμοποιώντας μηχανισμούς που είναι γνωστοί στον τομέα αυτό. Με άλλα λόγια, δρα ως λιποδιαλύτης, κατασταλτικό της όρεξης και αυξάνει το μεταβολισμό σας. Αυτή η αύξηση του μεταβολισμού είναι ο κύριος παράγοντας για την απώλεια βάρους, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Ο στόχος είναι να κάνετε το σώμα σας να καταναλώνει όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες, περιορίζοντας παράλληλα την πρόσληψη. Έτσι ώστε το θερμιδικό σας ισοζύγιο να είναι ελλειμματικό!

Όπως είπα και παραπάνω, πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής μικτής διατροφής, που απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Αλλά ως ειδικός σε θέματα διατροφής, υπάρχουν διαφορές. Ακόμη και αν η διαδικασία είναι ουσιαστικά η ίδια.

Τα συστατικά του PhenGold

Το PhenGold είναι κατασκευασμένο από μια ποικιλία συστατικών. Είναι όλα φυσικά και προέρχονται είτε από φυτά και θάμνους είτε από μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός. Έτσι, δεν υπάρχουν χημικές ενώσεις με την υποτιμητική έννοια του όρου, με μόρια των οποίων η πλήρης σημασία είναι άγνωστη. Έτσι, συνέταξα έναν μη εξαντλητικό κατάλογο των διαφόρων συστατικών, με μια σύντομη επεξήγηση.

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι γνωστό εδώ και αιώνες, όπως και οι διάφορες επιδράσεις του στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι τόσο καλό που είναι ένα από τα συστατικά που βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα.

Η πιο περιζήτητη δράση του είναι αυτή της θερμογένεσης του σώματος. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι το σώμα γίνεται πιο ζεστό ως αποτέλεσμα ενός επιταχυνόμενου μεταβολισμού. Θερμαίνεστε. Αυτή η δράση είναι ενδιαφέρουσα για τους ανθρώπους που θέλουν να ζεσταθούν. Αλλά και για όσους θέλουν να χάσουν βάρος, είναι επίσης ενδιαφέρουσα, επειδή η θέρμανση του σώματος απαιτεί πολλή ενέργεια, και επομένως καύση θερμίδων (κυρίως αυτών που βρίσκονται στο λίπος).

Στη σύνθεση του PhenGold, η δόση του πράσινου τσαγιού είναι 500mg για 3 κάψουλες.

Το πράσινο τσάι έχει και άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις. Η διουρητική του δράση, ο ρόλος του στην πρόληψη της παχυσαρκίας και η ικανότητά του να μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης (μέσω της αντιοξειδωτικής δράσης των πολυφαινολών) είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

Το
πράσινο τσάι έχει πολλά οφέλη

Καφές

Ο καφές είναι ένα από τα πολλά φυσικά διεγερτικά. Στην πραγματικότητα, υπάρχει σχεδόν σε όλα τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να αδυνατίζουν ή να διεγείρουν τον οργανισμό. Η καφεΐνη δίνει στο σώμα μια ώθηση, αναγκάζοντάς το να λειτουργεί πιο γρήγορα και να ανταποκρίνεται καλύτερα. Στο πλαίσιο ενός προγράμματος αδυνατίσματος, ο καφές χρησιμοποιείται για την τόνωση της απώλειας βάρους μέσω του μεταβολισμού.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη αρετή που μπορεί να αποδοθεί στην καφεΐνη. Η καφεΐνη βρίσκεται επίσης στο PhenGold, και για τους ίδιους λόγους στα ενεργειακά ποτά όπως το Mountain Dew, το Redbull και η Coca-Cola. Η καφεΐνη έχει ενεργοποιητικές ιδιότητες που επιτρέπουν στον οργανισμό να συνεχίσει όταν χρειάζεται.

Το PhenGold περιέχει λίγο πάνω από 100 mg καφεΐνης ανά κάψουλα. Συγκριτικά, η Redbull περιέχει 30 mg σε ένα κουτάκι.

Πιπέρι καγιέν

Η κύρια δράση του PhenGold βασίζεται σε μια τριάδα συστατικών, συμπεριλαμβανομένων του πιπεριού καγιέν, του πράσινου τσαγιού και της καφεΐνης. Το πιπέρι καγιέν υπάρχει σε “πολύ” μεγάλες ποσότητες σε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής. Στην πραγματικότητα, έχει την υψηλότερη δοσολογία στην αγορά αυτή τη στιγμή. Για πληροφορίες, 3 κάψουλες περιέχουν 200 mg.

Το πιπέρι καγιέν είναι τόσο ενδιαφέρον επειδή, όπως και το πράσινο τσάι, ενεργοποιεί τη θερμογένεση στο σώμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φάτε ένα τσίλι για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, και θα νιώσετε πολύ ζεστά μετά.

Εκτός από την ενεργοποίηση της θερμογένεσης, το πιπέρι καγιέν έχει σημαντική κατασταλτική επίδραση στην όρεξη, γεγονός που εξηγεί και την παρουσία του στο PhenGold.

L-τυροσίνη

Πρόκειται για ένα αμινοξύ. Αποτελεί τη βάση για την παραγωγή ορμονών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι υπεύθυνες για την εγρήγορση και την αίσθηση κορεσμού. Έχει επίσης κατασταλτική δράση για την όρεξη.

Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, μια θεραπεία με βάση την L-τυροσίνη είναι ικανή να μειώσει το στρες . Όπως γνωρίζουμε, το άγχος αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την αύξηση του σωματικού βάρους. Επομένως, η κατανάλωση L-τυροσίνης θα βοηθούσε στην πρόληψη της αύξησης του σωματικού βάρους.

Composition de PhenGold

L-θεανίνη

Ένα άλλο απαραίτητο αμινοξύ, η L-θεανίνη, υπάρχει στο τσάι. Συμμετέχει σε διάφορους μεταβολισμούς στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που επιτρέπει τη συγκέντρωση. Από την άποψη αυτή, θεωρείται ότι έχει χαλαρωτικά οφέλη.

Καθώς υπάρχει στο τσάι, δεν υπάρχει κανένα παράδοξο στη χρήση του μαζί με την καφεΐνη. Πράγματι, το τσάι περιέχει επίσης καφεΐνη με τη μορφή θεΐνης.

Βιταμίνη Β

Το PhenGold περιέχει επίσης βιταμίνη Β. Προς το παρόν δεν υπάρχουν μελέτες που να εξετάζουν σε βάθος τις αλληλεπιδράσεις των διαφόρων βιταμινών Β (B1, B2, B3, B6, B12, για παράδειγμα), αλλά είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία. Μια ανεπάρκεια βιταμινών μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα και να οδηγήσει στην εμφάνιση ασθενειών. Στις αρχές του περασμένου αιώνα, για παράδειγμα, μια ασθένεια που ονομαζόταν beriberi ήταν διαδεδομένη στην Ασία. Προκαλούσε καρδιακά και νευρολογικά προβλήματα που μπορούσαν να οδηγήσουν στο θάνατο. Στην πραγματικότητα, η ασθένεια αυτή οφείλεται μόνο σε έλλειψη βιταμίνης Β1, η οποία εξαφανίζει τα συμπτώματα.

Οι βιταμίνες Β βρίσκονται αποκλειστικά στα τρόφιμα και δεν απαιτούν κάποιον ειδικό μεταβολισμό (σε αντίθεση με τη βιταμίνη D, για παράδειγμα). Έτσι, μια ποικίλη διατροφή βοηθά στην αποφυγή οποιασδήποτε έλλειψης, με τη διαφορά ότι στην περίπτωση των δίαιτων, οι ελλείψεις είναι πολύ πιο συχνές λόγω των επιλογών των τροφίμων που εμπλέκονται.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β βρίσκονται μόνο στις τροφές. Μια ανεπάρκεια μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές διαταραχές.

ΧΆΣΟΥΝ ΒΆΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΜΕ PHENGOLD


 • Δωρεάν παράδοση
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών
PhenGold

Παραγγείλτε το PHENGOLD τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω από το PhenGold;

Όπως είπα παραπάνω, το PhenGold λειτουργεί μέσω διαφορετικών φορέων για την επίτευξη του στόχου της απώλειας βάρους. Δεν λιώνει τον λιπώδη ιστό ως εκ θαύματος- βασίζεται στους γνωστούς μεταβολισμούς για να παράγει την επιθυμητή δράση.

Είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης

Ορισμένα από τα συστατικά του, όπως η βιταμίνη Β και το πιπέρι καγιέν, είναι φυσικά κατασταλτικά της όρεξης. Με άλλα λόγια, μειώνουν το αίσθημα της πείνας και προάγουν το αίσθημα του κορεσμού. Αυτό έχει αποδειχθεί σε αρκετές δημοσιευμένες μελέτες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η ποσότητα του φαγητού που καταναλώνεται μειώνεται κατά μέσο όρο 10% όταν καταναλώνεται πιπέρι καγιέν. Το ίδιο ισχύει και για τη βιταμίνη Β6.

Έτσι, η παρουσία τους στο σκεύασμα PhenGold έχει απόλυτο νόημα.

Βοηθά στην καύση λίπους

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένα τρόφιμο που καίει το λίπος. Πρόκειται για μια λανθασμένη ονομασία που εξηγεί μια κατάσταση στην οποία ένα τρόφιμο προωθεί τη χρήση του λίπους που περιέχεται στο λιπώδη ιστό.

Για να θεωρηθεί ένα τρόφιμο λιποδιαλυτικό, πρέπει να έχει μια δράση στον οργανισμό. Το σώμα πρέπει να αντλήσει από τους δικούς του πόρους. Ο μόνος μεταβολισμός που είναι ικανός να το κάνει αυτό είναι η θερμογένεση, η φυσική αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος. Εν ολίγοις, ένας λιποδιαλύτης είναι απλώς ένα τρόφιμο/συστατικό που αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος.

Στη σύνθεση του PhenGold, υπάρχουν αρκετά συστατικά με αυτή την ιδιαιτερότητα. Το πράσινο τσάι, για παράδειγμα, περιέχει θεΐνη. Το ίδιο συμβαίνει και με την καφεΐνη. Αυτά τα δύο μόρια έχουν την ικανότητα να αυξάνουν ελαφρώς τον ρυθμό ταχύτητας του σώματός μας και επομένως να το κάνουν να καταναλώνει περισσότερες θερμίδες στην ίδια κατάσταση. Αυτό υπολογίζεται στο 4%, το οποίο αντιστοιχεί σε 70 με 80 θερμίδες την ημέρα από το μέσο μπολ φαγητού. Ως γνωστόν, όταν κάνουμε δίαιτα, προσπαθούμε γενικά να στοχεύουμε σε έλλειμμα θερμίδων για να αναγκάσουμε το σώμα να στραφεί στα αποθέματά του και να τα κάψει.

Αυτό συμβαίνει και με το πιπέρι καγιέν, το οποίο είναι γνωστό για την ικανότητά του να προάγει την καύση του λίπους.

Τέλος, πρέπει να τονίσω ότι ο καλύτερος τρόπος για να κάψετε λίπος είναι να αθλείστε, να είστε δραστήριοι και να κινείστε. Η αρχή αυτή υποστηρίζεται από τη γαλλική κυβέρνηση μέσω της εκστρατείας “Φάτε και κινηθείτε”. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, οι δύο κύριοι τομείς εστίασης είναι η διατροφή και ο αθλητισμός.

Ο
αθλητισμός είναι ένας εξαιρετικός καταλύτης για την αύξηση του ρυθμού του σώματος και την καύση του λίπους

Αυξάνει τον μεταβολισμό

Όταν μιλάω για αύξηση του μεταβολισμού, αναφέρομαι φυσικά στη θερμογένεση, αλλά και στο απλό γεγονός ότι το σώμα δουλεύει πιο σκληρά και πιο γρήγορα. Αρκετά συστατικά στο σκεύασμα του PhenGold έχουν αυτή τη δράση: πιπέρι καγιέν, καφές και L-θεανίνη.

Αυτή η αρχή της αύξησης του μεταβολισμού επιτρέπει απλά την μετατροπή της απορροφούμενης τροφής σε ενέργεια και όχι σε λίπος. Γνωρίζουμε ότι μερικοί αργοί μεταβολισμοί δεν είναι σε θέση να μετατρέψουν όλα τα τρόφιμα γρήγορα, γεγονός που οδηγεί στην αποθήκευση του “πλεονάσματος” και επομένως στην εμφάνιση λίπους. Οι τροφές που αυξάνουν το μεταβολισμό βοηθούν στην καταπολέμηση αυτού του φαινομένου.

Έχετε περισσότερη ενέργεια

Πολλές έρευνες έχουν εξετάσει την αιτιώδη σχέση μεταξύ της κόπωσης, του στρες και της αύξησης του βάρους. Η σύνδεση αυτή έχει επισημανθεί και έχει γίνει κοινά αποδεκτό γεγονός. Τα σημερινά συμπληρώματα διατροφής λαμβάνουν πάντα υπόψη τους αυτή την παράμετρο. Αυτό ισχύει και για το PhenGold.

Η Rhodiola και η βιταμίνη Β12 είναι μεταξύ των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της κόπωσης και τη μείωση του στρες. Η τελευταία αποτελεί μέρος του κοκτέιλ βιταμινών Β. Είναι κυρίως υπεύθυνη για την ικανότητα του οργανισμού να χρησιμοποιεί σωστά την ενέργεια. Πρέπει να διατηρεί ένα σταθερό επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μια ανεπάρκεια Β12 δημιουργεί επομένως σκαμπανεβάσματα με εξάρσεις κόπωσης. Καλό είναι λοιπόν να φάτε κάτι, να τσιμπήσετε κάτι, για να αποκαταστήσετε την ενέργειά σας.

Η Rhodiola είναι ένα φυτό που φυτρώνει σε υψόμετρο και λέγεται ότι έχει ιδιότητες κατά της κόπωσης. Επίσης, βελτιώνει την πνευματική απόδοση και τη συγκέντρωση.

Και έπειτα υπάρχει το πράσινο τσάι και ο καφές, που είναι γνωστά για την ικανότητά τους να σας δίνουν ώθηση και να σας κάνουν πιο ενεργητικούς.

ΧΆΣΟΥΝ ΒΆΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΜΕ PHENGOLD


 • Δωρεάν παράδοση
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών
PhenGold

Παραγγείλτε το PHENGOLD τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Ποια είναι η δοσολογία του PhenGold;

Το PhenGold έχει μια πολύ απλή δοσολογία, η οποία είναι παρόμοια με εκείνη άλλων συμπληρωμάτων διατροφής. Σύμφωνα με τις συμβουλές του κατασκευαστή, μια πορεία του PhenGold περιλαμβάνει τη λήψη 3 καψουλών την ημέρα. Αυτό εξηγεί γιατί συχνά αναφερόμουν σε ένα βάρος για 3 κάψουλες, την ημερήσια δόση, και όχι ανά κάψουλα!

Η διάρκεια δεν καθορίζεται από τον κατασκευαστή. Αλλά μπορώ μόνο να σας συμβουλεύσω να μην κάνετε μια πορεία θεραπείας που είναι πολύ μεγάλη. Ένα μήνα, για παράδειγμα. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από ένα διάλειμμα μερικών εβδομάδων. Το πλεονέκτημα αυτής της λύσης είναι διπλό.

Πρώτον, μειώνει τον κίνδυνο παρενεργειών. Ακόμη και αν δεν υπάρχουν πολλές από αυτές, οι υψηλές δόσεις καφεΐνης δεν είναι καλές για τον οργανισμό. Δεύτερον, όπως συμβαίνει με τους αθλητές και τους bodybuilders, οι περίοδοι διακοπών δίνουν στον οργανισμό μια ανάπαυλα για να ενσωματώσει τον νέο τρόπο εργασίας και τις προόδους που έχουν γίνει.

Σε καθημερινή βάση, καλό είναι να λαμβάνετε :

 • 2 κάψουλες το πρωί. Ταυτόχρονα με το πρωινό, ώστε να μην είναι πολύ βαριά για το στομάχι. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται επίσης να έχετε τις επιπτώσεις της καφεΐνης το βράδυ και να μην μπορείτε να κοιμηθείτε. Να θυμάστε ότι η κόπωση είναι αντιπαραγωγική όταν κάνετε δίαιτα.
 • 1 κάψουλα την ώρα του μεσημεριανού γεύ ματος μαζί με ένα γεύμα ή λίγο πριν την προπόνηση. Κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής συνεδρίας, το PhenGold θα δώσει στο σώμα ένα μικρό επιπλέον κίνητρο για να κάνει τη συνεδρία πιο έντονη.
Το PhenGold λαμβάνεται μαζί με ένα γεύμα. Για τους αθλητές, μπορεί επίσης να ληφθεί πριν από την προπόνηση ή ένα πλούσιο γεύμα για να μεγιστοποιηθεί η προσπάθεια και η ενεργειακή δαπάνη.

Πού μπορώ να αγοράσω το PhenGold και σε ποια τιμή;

PhenGold - 3 bouteilles

Ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε το PhenGold είναι στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Μπορείτε να το αγοράσετε χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς πρόκειται για συμπλήρωμα διατροφής. Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα στην αγορά, η τιμή είναι λογική.

Σημειώστε ότι ο κατασκευαστής προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Έτσι, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το PhenGold κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή της τιμής αγοράς. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τα έξοδα παράδοσης. Ωστόσο, η προσφορά μιας τέτοιας εγγύησης αποτελεί ένδειξη σοβαρότητας και εμπιστοσύνης στο προϊόν.

Το PhenGold αγοράζεται με τη μορφή μιας πορείας θεραπείας, η οποία διαρκεί περίπου ένα μήνα.

 • 54,39 € για μια πορεία θεραπείας ενός μήνα
 • 108,78 € για δύο μήνες + 1 μήνα δωρεάν
 • 154,80 € για τρεις μήνες + 2 μήνες δωρεάν

Η παράδοση είναι γρήγορη και εύκολη. Μόλις πληρωθεί η παραγγελία, αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί. Για να επιταχύνουμε την παράδοση, χρησιμοποιούμε μια εταιρεία παράδοσης. Ωστόσο, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο διαμονής σας. Θα πρέπει να επιτρέψετε

 • 3 έως 20 εργάσιμες ημέρες για τη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες
 • 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες για το Ηνωμένο Βασίλειο
 • 5 έως 21 εργάσιμες ημέρες για άλλους προορισμούς

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όπως ανέφερα παραπάνω, τα συστατικά στο PhenGold είναι φυσικά. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν παρενέργειες μπορούν να προέλθουν από δύο πηγές:

 • Δυσανεξία ή υπερευαισθησία σε μια ένωση. Για παράδειγμα, ορισμένοι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι στην καφεΐνη και δεν θα ανέχονταν μια μεγάλη δόση. Σκέφτομαι ιδιαίτερα τις έγκυες γυναίκες, στις οποίες συνιστάται να μην καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα καφεΐνης.
 • Μια υπερβολική δόση μπορεί να οφείλεται είτε στο γεγονός ότι πήρατε πολλές κάψουλες επίτηδες είτε στο ότι ο οργανισμός σας δεν χρειάζεται 3 κάψουλες. Απλώς ανατρέξτε στις σχετικές συμβουλές του κατασκευαστή ή μειώστε την ημερήσια δόση σας μόνοι σας ή με τη συμβουλή του γιατρού σας.

Οι πιο συχνές παρενέργειες είναι τα γαστρεντερικά προβλήματα και οι διαταραχές του ύπνου. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν για περισσότερες από λίγες ημέρες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον παθολόγο σας.

Η λεπτομερής γνώμη μου

Η συνολική μου βαθμολογία: 4,1/5

Όταν δοκιμάζω προϊόντα, αξιολογώ διάφορα σημαντικά κριτήρια. Ακολουθούν μερικά πράγματα που λαμβάνω υπόψη μου:

 • Σύνθεση: Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη σύνθεση όσον αφορά τα μικροθρεπτικά συστατικά και τα μακροθρεπτικά συστατικά, καθώς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απώλεια βάρους και τη συνολική υγεία μου.
 • Ευαισθητοποίηση της μάρκας: Η φήμη της μάρκας αποτελεί βασικό κριτήριο για μένα. Είναι δύσκολο να εμπιστευτώ μια άγνωστη μάρκα χωρίς παρουσία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειδικά όταν πρόκειται για αυτού του είδους τα προϊόντα.
 • Τιμή: Το κόστος πρέπει να είναι λογικό, ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ τακτικά ως υποκατάστατο γεύματος χωρίς να θέτω σε κίνδυνο την οικονομική μου κατάσταση.
 • Δοσολογία: η απλότητα και η ευκολία της καθημερινής πρόσληψης είναι σημαντικές για μένα. Επιδιώκω να το χρησιμοποιώ χωρίς περιορισμούς ή δυσκολίες.

Εδώ είναι η ελαφρώς πιο λεπτομερής γνώμη μου για το PhenGold.

Σύνθεση: 4/5

Όσον αφορά τη σύνθεσή του, το βρίσκω πολύ ισχυρό. Αρκετά από τα συστατικά του είναι παρόντα σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Σκέφτομαι το πράσινο τσάι, τον καφέ και το πιπέρι καγιέν, μεταξύ άλλων. Αυτή η ισχυρή σύνθεση θα έχει πραγματική επίδραση στο σώμα του ατόμου που θέλει να χάσει βάρος. Και πάνω απ’ όλα, τα αποτελέσματα θα πρέπει να εμφανιστούν γρήγορα!

Δημοτικότητα: 4,5/5

Όσον αφορά τη δημοτικότητα, το PhenGold είναι ευρέως αναγνωρισμένο και απολαμβάνει μια σταθερή φήμη στον τομέα του bodybuilding, ακόμη και μεταξύ των εμπειρογνωμόνων. Παρόλο που η αρχική του χρήση είναι για αθλητές, το PhenGold ταιριάζει απόλυτα σε άτομα που θέλουν να σμιλέψουν τη φιγούρα τους και να βελτιώσουν τη φυσική τους εμφάνιση. Αυτό το άνοιγμα ανοίγει την πόρτα σε μια ισχυρή φήμη στο ευρύ κοινό.

Η τιμή: 4/5

Ένα μπουκάλι PhenGold κοστίζει 49,99 € και περιέχει 90 κάψουλες για θεραπεία ενός μηνός, στη συνέχεια 99,99 € για θεραπεία 2 μηνών συν ένα μήνα δωρεάν, και τέλος για 149,99 € για 3 μπουκάλια, το PhenGold προσφέρει 2 μήνες δωρεάν. Οι τιμές μπορεί να φαίνονται λίγο απότομες, αλλά η συρόμενη κλίμακα τιμών σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλη εξοικονόμηση: ενώ ένα μπουκάλι που αγοράζεται μόνο του κοστίζει 0,54 € ανά κάψουλα, η τελευταία προσφορά είναι 0,33 € ανά κάψουλα. Επιπλέον, ως συμπλήρωμα διατροφής, η δοσολογία του είναι πολύ απλή και δεν σας επιβαρύνει. Έτσι, δεν θα νιώσετε απαραίτητα καμία απώλεια κινήτρων με την πάροδο του χρόνου.

Γνώμη του καταναλωτή

Ακολουθούν μερικές μαρτυρίες που διάβασα και στην ιστοσελίδα:

Η χειρότερη συμβουλή που έλαβα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου ήταν: “Η εγκυμοσύνη είναι μια δικαιολογία για να τρώτε όσο θέλετε”. Κατά τη διάρκεια αυτών των 9 μηνών, αυτό ακριβώς έκανα και πήγα από ένα υγιές βάρος 57 κιλών σε σχεδόν 90 κιλά… […] Άρχισα να γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα και να τρώω πιο υγιεινά. Στην αρχή, δυσκολεύτηκα να τρώω λιγότερες θερμίδες, πράγμα που αναπόφευκτα οδηγούσε στο τσιμπολόγημα. Αυτό είναι όπου PhenGold έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά. Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από την προσθήκη του PhenGold στη ρουτίνα μου, είχα χάσει 5 εκατοστά από τη μέση μου και είχα χάσει 3 κιλά!”

ΗKristina λέει: “Έχω κάνει διάφορες δίαιτες πάνω κάτω, αφού πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα σε εσωτερικούς χώρους. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται σαν δικαιολογία, αλλά ο συνδυασμός της κακοκαιρίας και του ότι δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα με έκανε να θέλω να τσιμπολογάω συνεχώς. […] Μετά τη λήψη του PhenGold για 3 εβδομάδες, ένιωσα ότι είχα περισσότερη ενέργεια και καλύτερη συγκέντρωση. Και για μένα, ήταν ακριβώς το λάκτισμα που χρειαζόμουν για να προχωρήσω μπροστά. Χαίρομαι πολύ που δεν τα παράτησα, γιατί έχασα 9,5 κιλά σε διάστημα τεσσάρων μηνών! Αυτός ήταν ο μαγικός αριθμός για μένα, γιατί σήμαινε ότι επέστρεψα επιτέλους στο αρχικό μου βάρος!

ΧΆΣΟΥΝ ΒΆΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΜΕ PHENGOLD


 • Δωρεάν παράδοση
 • Μέχρι 2 μήνες δωρεάν θεραπεία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών
PhenGold

Παραγγείλτε το PHENGOLD τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Συμπέρασμα

Ως λάτρης της διατροφής, θεωρώ ότι το PhenGold προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα, ενώ παραμένει προσιτό σε σύγκριση με ορισμένα γνωστά προγράμματα. Ως συμπλήρωμα διατροφής, η δοσολογία του είναι απλή και δεν αποτελεί περιορισμό, γεγονός που αποφεύγει την αποθάρρυνση με την πάροδο του χρόνου.

Όσον αφορά τη σύνθεσή του, το θεωρώ εξαιρετικά ισχυρό. Αρκετά σημαντικά συστατικά, όπως το πράσινο τσάι, ο καφές και το πιπέρι καγιέν, είναι παρόντα σε σημαντικές ποσότητες. Αυτό το ισχυρό σκεύασμα είναι πιθανό να έχει πραγματικό αντίκτυπο στον οργανισμό όσων επιδιώκουν να χάσουν βάρος. Επιπλέον, τα αποτελέσματα θα πρέπει να γίνουν αισθητά γρήγορα!

Έχω επίσης διαβάσει αρκετές κριτικές χρηστών σε διάφορα φόρουμ, και όλοι φαίνονται ομόφωνοι σχετικά με τα οφέλη του PhenGold.

Τέλος, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η παρακολούθηση μιας θεραπείας PhenGold έχει απόλυτο νόημα όταν υιοθετείτε άλλα συμπληρωματικά μέτρα. Αυτά περιλαμβάνουν τακτική σωματική δραστηριότητα, όπως η άθληση, καθώς και μια πιο υγιεινή διατροφή, πλούσια σε λαχανικά και φρούτα και χαμηλή περιεκτικότητα σε επεξεργασμένα τρόφιμα, λίπος, ζάχαρη και αλάτι!

Οι εναλλακτικές λύσεις

Εάν θέλετε να ανακαλύψετε άλλες εναλλακτικές λύσεις για σύγκριση με το PhenGold, μπορείτε να συμβουλευτείτε το άρθρο μου σχετικά με τους καλύτερους λιποδιαλύτες ή να βρείτε άλλες επιλογές παρακάτω: