PH375 : η γνώμη μου & η καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Η απώλεια λίγων ή αρκετών κιλών λίπους μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το υπερβολικό βάρος και η παχυσαρκία έχουν γίνει πραγματικές μάστιγες, επηρεάζοντας σχεδόν έναν στους τρεις ανθρώπους στον πλανήτη. Η πρόληψή τους με ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως το PH.375 δεν είναι απλώς θέμα αισθητικής, αλλά επείγον, αν αναλογιστείτε τα πολλά προβλήματα δημόσιας υγείας που εγείρουν.

Για τον καθένα από εμάς, είναι απαραίτητο και μάλιστα πολύ σημαντικό να φροντίζουμε την υγεία και το σώμα μας. Δεν είναι σημαντικό μόνο για τις γυναίκες, αλλά και οι άνδρες που ενδιαφέρονται για την υγεία και την ευεξία τους θα πρέπει να εκμεταλλευτούν μεθόδους και μέσα απώλειας των περιττών κιλών, προκειμένου να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή. Εάν είστε αθλητής, η απώλεια του περιττού λίπους μπορεί να είναι μια λογική επιλογή. Είναι ακόμη και απαραίτητη για όσους ασχολούνται με την οικοδόμηση μυών και το bodybuilding. Αλλά πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό;

Υπάρχουν δύο γνωστές επιλογές για την απώλεια βάρους:

 • Η πρώτη είναι απλά να στερηθείτε το φαγητό ή να τρώτε πολύ λίγο από αυτό για σύντομο χρονικό διάστημα. Αν και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά πολύ γρήγορα, τα οφέλη είναι βραχύβια, καθώς τα κιλά ξαναπαίρνουν όταν αρχίζετε να τρώτε ξανά κανονικά. Επιπλέον, η απώλεια βάρους που επιτυγχάνεται δεν είναι μόνο απώλεια λίπους. Υπάρχει επίσης σημαντική απώλεια πρωτεϊνών, των δομικών στοιχείων των μυών. Αυτό μπορεί να είναι πολύ αντιαισθητικό από αισθητική άποψη, ιδιαίτερα για τους bodybuilders και άλλους αθλητές.
 • Η δεύτερη μέθοδος περιλαμβάνει την καύση πολλών θερμίδων προκειμένου να χάσετε βάρος. Το κλειδί για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι να χορτάσετε πρωτεΐνες, να τρώτε σωστά και να κάνετε την κατάλληλη άσκηση με μοναδικό στόχο την απώλεια λίπους. Φυσικά, η εντατική ή/και παρατεταμένη χρήση των μυών μπορεί να οδηγήσει σε φθορά με την πάροδο του χρόνου. Όμως, συμπληρώνοντας με πρωτεΐνη, μπορείτε να βάλετε ένα τέλος σε αυτό. Το αποτέλεσμα: άπαχοι μύες. Και το μόνο που έχετε να κάνετε για να διαρκέσει είναι να συνεχίσετε. Ένα τέχνασμα που δίνει πειστικά αποτελέσματα χωρίς πολλή προσπάθεια είναι η χρήση λιποδιαλυτών.

Αν πρέπει να χάσετε βάρος για να αισθάνεστε καλά, να παραμείνετε σε φόρμα και να παραμείνετε υγιείς, τότε η λήψη ενός λιποδιαλύτη όπως το PH375 είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές. Ομολογουμένως, το διαδίκτυο είναι γεμάτο από μυριάδες προσφορές για χάπια αδυνατίσματος, αλλά το PH375 ξεχωρίζει ως ένα από τα ασφαλέστερα και πιο αποτελεσματικά που αξίζει πραγματικά να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε.

Ενημέρωση: Το Phen375 έχει αντικατασταθεί από το PhenQ, μια πιο αποτελεσματική και καλύτερης αξίας επιλογή. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μου“PhenQ: αξιολογήσεις, τιμές και συμβουλές“, το οποίο θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε!

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι το PH375;

Ph.375

Το PH375 είναι ένα ισχυρό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής αφιερωμένο στην απώλεια βάρους. Αυτό το τρομερό χάπι αδυνατίσματος, γνωστό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μεγάλη Βρετανία, έχει σχεδιαστεί και παραχθεί από τη Wolfson Berg Ltd, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή διαφόρων συμπληρωμάτων διατροφής για πάνω από μια δεκαετία. Αυτό το 100% φυσικό προϊόν τοποθετείται ως μια ολοκληρωμένη λύση για όποιον επιθυμεί να επιτύχει συγκεκριμένους στόχους απώλειας βάρους. Δεν είναι μόνο ένα προϊόν για άνδρες, ούτε είναι σχεδιασμένο μόνο για κορυφαίους αθλητές. Τηρώντας σχολαστικά τις αντενδείξεις, οι γυναίκες μπορούν επίσης να το λάβουν εάν δεν είναι έγκυες ή θηλάζουν.

Το PH375 είναι ένα από τα πιο πρόσφατα χάπια αδυνατίσματος που περιέχουν 100% φυσικά συστατικά, επιλεγμένα σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει τα προβλήματα αύξησης του βάρους (διαταραχές που συνδέονται με το υπερβολικό βάρος και την παχυσαρκία) και να σας βοηθά ταυτόχρονα να χάσετε τα ανεπιθύμητα κιλά. Εκτός του ότι είναι ένας αποτελεσματικός λιποδιαλύτης, το PH375 παρέχει επίσης στους χρήστες του τόνο και μια εξαιρετική κατάσταση ψυχικής και σωματικής ευεξίας. Είναι αυτονόητο ότι αυτό το προϊόν οφείλει την αποτελεσματικότητά του σε εκείνη των ενεργών συστατικών του.

Ποια είναι τα ενεργά συστατικά στο PH375;

Υπάρχουν ακριβώς οκτώ (8) συστατικά που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα του PH375. Ένα από τα κοινά τους στοιχεία, και μακράν το πιο σημαντικό, είναι ότι είναι 100% φυσικά (σε αντίθεση με τα συνθετικά).

Εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας

Η ελκυστικότητα του εκχυλίσματος φύλλων αγκινάρας στο PH375 έγκειται στην ικανότητά του να καταστέλλει την όρεξη. Χάρη στις ιδιότητες του φυτού που καταστέλλουν την όρεξη, οι χρήστες αισθάνονται χορτάτοι και αποφεύγουν το τσιμπολόγημα μεταξύ των γευμάτων. Και κατά τη διάρκεια των γευμάτων, τείνουν να τρώνε λογικά. Η υπερφαγία μειώνεται συστηματικά, αν δεν εξαλείφεται. Ο χρήστης τρώει με την καρδιά του, αλλά δεν έχει υπερχείλιση ή/και διαταραγμένες λιγούρες. Αυτή η νέα συνήθεια, η οποία στην πραγματικότητα συνίσταται στην αποκατάσταση της όρεξης σε ένα φυσιολογικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα είναι η λογική κατανάλωση θερμίδων και η σημαντική απώλεια βάρους.

L-καρνιτίνη, ένα συστατικό που καίει το λίπος

Η L-καρνιτίνη είναι ένα από τα βασικά συστατικά των διάσημων λιποδιαλυτών. Ο ρόλος αυτής της ένωσης είναι να καίει όλα τα είδη λίπους που είναι αποθηκευμένα στο σώμα. Ο τρόπος δράσης της είναι σχετικά απλός: μετατρέπει όλο το αποθηκευμένο λίπος σε ενέργεια, αυξάνοντας έτσι τη διαθέσιμη ενέργεια για να αντέξει την ένταση των προπονήσεων. Για τον μέσο χρήστη, όλη αυτή η ενέργεια είναι χρήσιμη κατά τη διάρκεια κανονικών δραστηριοτήτων όπως το περπάτημα, το κολύμπι και το τρέξιμο. Η L-καρνιτίνη βοηθά επίσης στον έλεγχο της όρεξης.

Καφεΐνη

Εκτός από τη βοήθεια στον έλεγχο της όρεξης και την τόνωση της διαδικασίας καύσης λίπους, η καφεΐνη είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο συστατικό για την παροχή ενέργειας, εγρήγορσης και βελτιωμένης συγκέντρωσης. Βρίσκεται όχι μόνο στον καφέ, αλλά και, σε μεγαλύτερο βαθμό, στους σπόρους γκουαρανά(Paullinia cupana).

Πιπέρι καγιέν

Το πιπέρι καγιέν, επίσης γνωστό ως καυτερό πιπέρι, Chili peper, Cayenne ή paprikam Mexican chili, είναι στην πραγματικότητα το πιπέρι καγιέν, μια καυτερή πιπεριά που είναι επίσης γνωστή ως πιπεριά jalapeño. Εκτός από την καυστικότητά του, η χρησιμότητά του στη σύνθεση του λιποδιαλύτη έγκειται στην περιεκτικότητά του σε καψαϊκίνη. Η καψαϊκίνη είναι μια θερμογόνος ένωση: αυξάνει τη θερμότητα του σώματος και οδηγεί σε μεγαλύτερη καύση θερμίδων. Βοηθά στον έλεγχο της όρεξης και διεγείρει το μεταβολισμό. Εν ολίγοις, συμβάλλει σημαντικά στην απώλεια βάρους.

La composition détaillée due Ph375 est précisée sur chaque bouteille
Η λεπτομερής σύνθεση του Ph375 προσδιορίζεται σε κάθε φιάλη
.

Φορσκολίνη, που εξάγεται από το Coleus Forskohlii

Το Coleus Forskohlii είναι ένα φυτό που ενδημεί στις τροπικές και υποτροπικές περιοχές της Ασίας. Το φυτό αυτό, το οποίο φύεται στην Ταϊλάνδη, την Ινδία, το Νεπάλ, τη Σρι Λάνκα και το Πακιστάν, περιέχει μια δραστική ουσία, τη φορσκολίνη, ιδιαίτερα στις ρίζες του. Η φορσκολίνη ενεργοποιεί ένα μεμβρανικό ένζυμο, την αδενυλική κυκλάση, χωρίς να περνάει από υποδοχείς ή πρωτεΐνες G. Η αδενυλική κυκλάση με τη σειρά της καταλύει την παραγωγή μιας ορμόνης, της κυκλικής μονοφωσφορικής αδενοσίνης (cAMP). Η cAMP διεγείρει την καύση του λίπους, ιδίως του λίπους που είναι αποθηκευμένο στην κοιλιά.

Εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού

Το εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού(Citrus Aurantium) περιέχει συνεφρίνη η οποία, μέσω της θερμογενετικής της δράσης, προκαλεί αύξηση της μεταβολικής δραστηριότητας. Αυτό έχει θετική επίδραση στην ικανότητα του οργανισμού να καίει περισσότερες θερμίδες. Αυτό με τη σειρά του προωθεί την απώλεια βάρους.

Πικολινικό χρώμιο

Το πικολινικό χρώμιο μετριάζει την όρεξη και μεγιστοποιεί την πρόσληψη σακχάρων από τα τρόφιμα για να μειώσει τους πόθους. Λέγεται επίσης ότι ελέγχει την επιθυμία για σάκχαρα και υδατάνθρακες. Επιπλέον, σας βοηθά να διατηρείτε την καλή σας διάθεση εξαλείφοντας το άγχος που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους.

Ανθρακικό ασβέστιο

Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, το ασβέστιο, εκτός του ότι κάνει καλό στα οστά, είναι χρήσιμο για τη διατήρηση της σωματικής μάζας σε ένα λογικό επίπεδο. Θεωρείται ότι είναι σε θέση να στείλει ένα σήμα στα κύτταρα, υποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη αποθήκευσης περιττού λίπους. Εξ ου και το ενδιαφέρον του στη φόρμουλα καυστήρα λίπους. Επιπλέον, το ανθρακικό ασβέστιο έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για την αντιμετώπιση της κόπωσης που σχετίζεται με την απώλεια βάρους.

Ενημέρωση: Το Phen375 έχει αντικατασταθεί από το PhenQ, μια πιο αποτελεσματική επιλογή που προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μου“PhenQ: γνώμη, τιμή και συμβουλές“, το οποίο θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε!

Ποια είναι τα οφέλη των λιποδιαλυτών;

Ο κατασκευαστής παρουσιάζει το PH375 ως ένα από τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος που διατίθενται στην αγορά. Ισχυρίζεται ότι το προϊόν αυτό περιέχει φυσικά συστατικά που το καθιστούν ασφαλές για όλους τους χρήστες άνω των 18 ετών (όπως αναφέρεται στις αντενδείξεις, ο λιποδιαλύτης δεν πρέπει να χορηγείται σε άτομα κάτω των 18 ετών). Μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτούς τους ισχυρισμούς μάρκετινγκ; Ποιες είναι οι απόψεις των χρηστών και των ειδικών σχετικά με τα οφέλη αυτού του λιποδιαλύτη;

Γνώμες σχετικά με την ικανότητά του να καίει το λίπος και να αποτρέπει την αποθήκευσή του

Χάρη στην αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών του, αυτός ο λιποδιαλύτης καταπολεμά αποτελεσματικά το αποθηκευμένο λίπος και οδηγεί σε σημαντική απώλεια βάρους. Είναι χρήσιμο για να δίνει στους χρήστες ενέργεια και τόνο. Αποτρέπει επίσης τη συσσώρευση λίπους. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα θαυματουργό χάπι που λειτουργεί χωρίς την παραμικρή προσπάθεια εκ μέρους του χρήστη του. Προφανώς, πρέπει να καταβάλλετε κάποια προσπάθεια (σωματική δραστηριότητα, ισορροπημένη διατροφή) για να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Μετατρέπει το ήδη αποθηκευμένο λίπος σε ενέργεια, η οποία είναι απαραίτητη για τη σωματική προσπάθεια. Ως εκ τούτου, αποτελεί μια τέλεια λύση για την απώλεια βάρους.

Αποτελεσματικός έλεγχος της όρεξης

Αυτός ο λιποδιαλύτης είναι αποτελεσματικός στο να βάζει τέλος στις λιγούρες και στη συναισθηματική κατανάλωση τροφής. Αυτή δεν είναι μόνο η γνώμη του κατασκευαστή, αλλά και των καταναλωτών. Με την καταστολή της όρεξης, το συμπλήρωμα διατροφής βάζει τέλος στην υπερκατανάλωση τροφής μεταξύ των χρηστών του. Το αποτέλεσμα είναι η σημαντική απώλεια βάρους, καθώς η αύξηση του σωματικού λίπους οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υπερκατανάλωση τροφής.

Τόνος και ενέργεια

Όταν χάνετε βάρος, αισθάνεστε επίσης κουρασμένοι. Με τη λήψη αυτού του λιποδιαλύτη, θα αισθάνεστε αναζωογονημένοι. Ο τόνος και η ενέργεια που αποκτάτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιταχύνετε τη διαδικασία απώλειας βάρους με τζόκινγκ, περπάτημα, κολύμπι ή άλλες σωματικές δραστηριότητες, όχι απαραίτητα έντονες.

Βελτιωμένη διάθεση

Το αίσθημα κακοκεφιού είναι σύνηθες σε άτομα που χάνουν βάρος καίγοντας θερμίδες αλλά έχουν χαμηλή πρόσληψη θερμίδων. Χάρη στα συστατικά αυτού του συμπληρώματος, οι εναλλαγές της διάθεσης ανήκουν στο παρελθόν. Οι χρήστες αισθάνονται μάλιστα πολύ χαρούμενοι όταν χάνουν βάρος.

Ενημέρωση: Το Phen375 έχει αντικατασταθεί από το PhenQ, μια πιο αποτελεσματική επιλογή που προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μου“PhenQ: γνώμη, τιμή και συμβουλές“, το οποίο θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε!

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Πώς μπορώ να πάρω το PH375;

Ποια είναι η δοσολογία για αυτό το συμπλήρωμα διατροφής; Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να λαμβάνετε συνολικά 2 δισκία σε μία ημέρα, σε δύο ξεχωριστές δόσεις με διαφορά τουλάχιστον 4 ωρών μεταξύ τους. Το πρώτο δισκίο πρέπει να λαμβάνεται το πρωί τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από το πρωινό με ένα ποτήρι νερό. Το δεύτερο δισκίο (το τελευταίο της ημέρας) θα πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από το μεσημεριανό γεύμα, επίσης με ένα ποτήρι νερό.

Εάν ξεχάσετε να πάρετε ένα δισκίο, δεν συνιστάται να προσπαθήσετε να αναπληρώσετε τη δόση που παραλείψατε, καθώς υπάρχει κίνδυνος υπερδοσολογίας. Κατά τη γνώμη των ερευνητών, η υπερδοσολογία είναι σίγουρα αναποτελεσματική και δυνητικά επικίνδυνη για την υγεία.

Λόγω της περιεκτικότητας αυτού του συμπληρώματος σε καφεΐνη, συνιστάται να περιορίσετε τη διαιτητική πρόσληψη καφεΐνης και να μην το λαμβάνετε αργά το απόγευμα λόγω του κινδύνου αϋπνίας. Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να ελέγχουν την ανοχή τους στην καφεΐνη πριν από τη λήψη αυτού του συμπληρώματος με την αυστηρή έννοια του όρου. Η καλύτερη συμβουλή είναι να ξεκινήσετε με τη μισή συνιστώμενη δοσολογία.

Ο κατασκευαστής διευκρινίζει ότι κάθε κουτί PH375b περιέχει 30 δισκία. Αυτό αντιστοιχεί σε μια πορεία θεραπείας 15 ημερών. Είναι δυνατόν να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να αγοράσετε εύκολα ένα απόθεμα χαπιών αδυνατίσματος PH375 για μια πορεία 3 μηνών. Το κόλπο είναι να αγοράσετε 4 κουτιά στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Στη συνέχεια, ο κατασκευαστής προσφέρει 2 άλλα κουτιά δωρεάν, γεγονός που ισοδυναμεί με την αγορά 6 κουτιών στην τιμή των 4.

Les gélules de Ph.375 se présente ainsiΟι
κάψουλες Ph.375 διατίθενται
στη διεύθυνση .

Πόσα κιλά μπορείτε να χάσετε με αυτό το συμπλήρωμα διατροφής;

Αυτό το προϊόν απώλειας βάρους, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε έως και 2,5 κιλά την εβδομάδα ή έως και 10 κιλά το μήνα. Το μυστικό για την επίτευξη ενός τέτοιου αποτελέσματος είναι η μείωση της πρόσληψης θερμίδων και ο συνδυασμός της λήψης του συμπληρώματος με άσκηση, όχι απαραίτητα εντατική άσκηση, αλλά άσκηση που κάνει το σώμα να κινείται. Το τζόκινγκ, το γρήγορο περπάτημα, η γιόγκα, ο χορός και το κολύμπι μπορούν να κάνουν το κόλπο.

Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, τα πρώτα αποτελέσματα είναι αισθητά μετά από χρήση μερικών εβδομάδων. Και η διαφορά είναι πολύ σαφής. Σε γενικές γραμμές, οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την όρεξή τους, επειδή το χάπι αδυνατίσματος φροντίζει γι’ αυτό. Επίσης, όταν ενεργοποιείται η απώλεια βάρους, οι χρήστες δεν αισθάνονται κουρασμένοι ή εξαντλημένοι. Οι ιδιότητες του προϊόντος που βελτιώνουν τη διάθεση αποτρέπουν το άγχος, την υπερκατανάλωση τροφής και τη συναισθηματική κατανάλωση τροφής. Ένα άλλο σημαντικό θετικό σημείο είναι ότι η ενέργεια που αποκτάται με τη λήψη αυτού του χαπιού είναι τόσο αξιοσημείωτη που μπορείτε να κάνετε χωρίς το πρωινό φλιτζάνι καφέ σας. Οι μαρτυρίες και οι κριτικές συμφωνούν όλες σε αυτή την άλλη ευεργετική πτυχή.

Ενημέρωση: Το Phen375 έχει αντικατασταθεί από το PhenQ, μια πιο αποτελεσματική επιλογή που προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μου“PhenQ: κριτικές, τιμές και συμβουλές“, το οποίο θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε!

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες του συμπληρώματος;

Παρά το γεγονός ότι είναι 100% φυσικά, τα συμπληρώματα διατροφής που καίνε το λίπος μπορεί να έχουν παρενέργειες. Το να υποστηρίζετε το αντίθετο είναι μη ρεαλιστικό, δεδομένου ότι κάθε φυσική ένωση αντιδρά χημικά με ουσίες στο σώμα. Καθώς το σώμα κάθε χρήστη είναι μοναδικό, ενδέχεται να εμφανιστούν μεμονωμένες αντιδράσεις. Στην περίπτωση του PH375, οι πιθανές παρενέργειες είναι αυτές των φυσικών δραστικών συστατικών του.

Η L-καρνιτίνη μπορεί να προκαλέσει ναυτία, πόνο στο στομάχι, εμετό, καούρα, διάρροια και σπασμούς σε ορισμένους ανθρώπους.

Αν και λαμβάνεται σε φυσιολογικές δόσεις, το ανθρακικό ασβέστιο μπορεί να προκαλέσει αέρια και ρέψιμο.

Αν και είναι γνωστό ότι είναι γενικά ασφαλές, το χρώμιο μπορεί να προκαλέσει ναυτία, πονοκεφάλους, ερεθισμό του δέρματος, ζάλη, εναλλαγές της διάθεσης και διαταραχές της σκέψης, του συντονισμού και της κρίσης σε ορισμένους χρήστες.

Εκτός από αϋπνία, ανησυχία και νευρικότητα, η καφεΐνη μπορεί να προκαλέσει ναυτία, εμετό, ερεθισμό του στομάχου, γρήγορη αναπνοή και ταχυκαρδία.

Το πιπέρι καγιέν μπορεί να προκαλέσει ρινική καταρροή, αυξημένη εφίδρωση, εξάψεις και ερεθισμό του στομάχου.

Το Coleus Forskolii μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, να αυξήσει τον κίνδυνο αιμορραγίας και ακόμη και να αυξήσει την αιμορραγία κατά τη διάρκεια και μετά από χειρουργική επέμβαση.

Το εκχύλισμα Citrus Aurantium μπορεί να αποτελέσει πηγή σοβαρών παρενεργειών, σύμφωνα με αρκετούς ερευνητές. Όταν χρησιμοποιείται για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή σε συνδυασμό με διεγερτικά τύπου καφεΐνης, η συνεφρίνη που περιέχεται σε αυτό το φυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο υψηλής αρτηριακής πίεσης, λιποθυμίας, καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου, μεταξύ άλλων.

Μην κάνετε κανένα λάθος, όλες αυτές οι παρενέργειες δεν αφορούν ειδικά το PH375, αλλά ισχύουν για όλα τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν αυτά τα φυσικά συστατικά. Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από τις απόψεις πλήθους ερευνητών που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Όπως θα έχετε καταλάβει, η χρήση 100% φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής δεν είναι συνώνυμη με την απουσία κινδύνων ή παρενεργειών, όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές θα ήθελαν να σας κάνουν να πιστέψετε. Εναπόκειται σε κάθε άτομο να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά προτού ξεκινήσει ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να περιορίσετε το χρόνο που χρησιμοποιείτε αυτά τα συμπληρώματα.

Ποιες είναι οι αντενδείξεις;

Τα παιδιά και οι έφηβοι κάτω των 18 ετών δεν πρέπει να λαμβάνουν αυτό το χάπι αδυνατίσματος, καθώς δεν έχουν αποδειχθεί οφέλη απώλειας βάρους σε αυτόν τον πληθυσμό. Η χρήση αυτού του συμπληρώματος δεν ενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Τα άτομα που είναι αλλεργικά στην καφεΐνη ή σε οποιοδήποτε άλλο συστατικό θα πρέπει επίσης να απέχουν από τη λήψη αυτού του προϊόντος.

Άτομα με ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν από τη λήψη αυτού του συμπληρώματος διατροφής. Συνιστάται επίσης προηγούμενη ιατρική συμβουλή για άτομα με νεφρικά προβλήματα και διάφορα ιατρικά ιστορικά.

Απλά σταματήστε τη λήψη αυτού του συμπληρώματος μόλις αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση ή ανωμαλία και ενημερώστε έναν γιατρό.

Bouteille de Ph375 en main
Έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα του Ph375 για εσάς

Ενημέρωση: Το Phen375 έχει αντικατασταθεί από το PhenQ, μια πιο αποτελεσματική επιλογή που προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, δείτε το άρθρο μου“PhenQ: γνώμη, τιμή και συμβουλές“, το οποίο θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε!

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Πώς αγοράζεται και παραδίδεται το PH375;

Μπορώ να αγοράσω το PH375 στα φαρμακεία και σε ποια τιμή;

Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής είναι σπάνια διαθέσιμο στα φαρμακεία. Αντ’ αυτού, μπορεί να αγοραστεί μόνο ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, χρησιμοποιώντας τους ακόλουθους διεθνείς τρόπους πληρωμής:

 • Skrill (πρώην Moneybookers), ένα διαδικτυακό πορτοφόλι που αποτελεί γνήσια εναλλακτική λύση στο Paypal,
 • πιστωτικές κάρτες Mastercard, Visa ή American Express,
 • χρεωστικές κάρτες.

Συνήθως δεν θα το βρείτε σε άλλους ιστότοπους ή αγορές όπως το Amazon ή το eBay. Για να αποφύγετε τη σπατάλη των χρημάτων σας σε πλαστά, κακής ποιότητας ή και επιβλαβή προϊόντα, σας συνιστούμε να μεταβείτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή. Εκτός από μια δελεαστική τιμή, ο κατασκευαστής δεν διστάζει να προσφέρει επιπλέον κουτιά στους πελάτες του. Εδώ είναι ένα προφανές παράδειγμα: όταν αγοράζετε δύο κουτιά του συμπληρώματος, παίρνετε ένα τρίτο δωρεάν- όταν αγοράζετε τέσσερα κουτιά, παίρνετε άλλα δύο δωρεάν. Και ούτω καθεξής. Επιπλέον, με γνώμονα την ευημερία των πελατών του, ο κατασκευαστής έχει συμπεριλάβει 5 οδηγούς χρήσης. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ένας εισαγωγικός οδηγός, ένας οδηγός διατροφής, ένας οδηγός συμπληρωμάτων, ένας οδηγός συντήρησης και ένας οδηγός προπόνησης.

Υπάρχει εγγύηση;

Ο κατασκευαστής προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, κοινώς γνωστή ως “εγγύηση επιστροφής χρημάτων”. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να υπαναχωρήσουν από τη σύμβαση, εάν δεν επιθυμούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το προϊόν ή δεν είναι ικανοποιημένοι από αυτό μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα χρήσης. Με την εγγύηση 60 ημερών, ο χρήστης έχει χρόνο να επιστρέψει το προϊόν μετά από 30 ημέρες μη ικανοποιητικής χρήσης.

Πόσο κοστίζει η παράδοση και πόσο διαρκεί;

Μόλις πραγματοποιηθεί και επικυρωθεί η αγορά, η διαδικασία παράδοσης ξεκινά αμέσως. Το δέμα προετοιμάζεται προσεκτικά και γρήγορα για παράδοση εξπρές εντός 24 έως 48 ωρών. Η παράδοση σπάνια διαρκεί περισσότερο από 72 ώρες. Για όλη αυτή την ποιοτική υπηρεσία, ο πελάτης δεν πληρώνει ούτε δεκάρα παραπάνω (εκτός αν οι τιμές αναθεωρηθούν αργότερα). Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να παραδοθεί οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι εναλλακτικές λύσεις