Mysimba : η γνώμη μου & Αγοράστε στην καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε τη σωματική διάπλαση που πάντα ονειρευόσασταν. Φυσικά, είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με τακτική άσκηση. Σε αυτό μπορεί να προστεθεί η χρήση ορισμένων ειδικών προϊόντων που παρέχουν ανεκτίμητη βοήθεια.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης. Μεταξύ των πολλών προϊόντων που διατίθενται στην αγορά, το Mysimba είναι το ιδανικό συμπλήρωμα στο πρόγραμμα αδυνατίσματος. Μάθετε περισσότερα για αυτό το καινοτόμο προϊόν, τον τρόπο χρήσης του, τα αποτελέσματά του, χωρίς να ξεχνάτε την τιμή του…

Ενημέρωση: Το προϊόν MySimba δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικά προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας!

Παρουσίαση της Mysimba

Σύνθεση, λειτουργία και τιμή

Αναπτυγμένο από το εργαστήριο Consilient Health, το Mysimba είναι μια θεραπεία απώλειας βάρους που κατατάσσεται στην κατηγορία των “κατασταλτικών της όρεξης”, πράγμα που σημαίνει ότι η λήψη του βοηθά στον περιορισμό του αισθήματος της πείνας, βελτιστοποιώντας παράλληλα τον κορεσμό.

Παρουσιάζεται με τη μορφή γαληνικού δισκίου και αποτελείται από δύο δραστικές ουσίες: ναλτρεξόνη (7,2 mg) και βουπροπιόνη (78 mg), οι οποίες επηρεάζουν ένα τμήμα του εγκεφάλου που είναι γνωστό ως σύστημα ανταμοιβής.

Το πρώτο μόριο είναι ένας ανταγωνιστής των οπιούχων που χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία ατόμων που πάσχουν από εθισμό στα ναρκωτικά (αλκοολισμό), ενώ το δεύτερο δρα ως αντικαταθλιπτικό. Λειτουργούν με το φαινόμενο της “παρατεταμένης απελευθέρωσης”, που σημαίνει ότι οι επιδράσεις τους γίνονται ισχυρότερες με την πάροδο ωρών και όχι άμεσα.

Σημειώστε ότι η τιμή αυτού του προϊόντος ποικίλλει ανάλογα με τον πωλητή: μπορεί να είναι διαφορετική ανάλογα με το αν αγοράζετε online με ηλεκτρονική διαβούλευση ή πηγαίνετε απευθείας στο φαρμακείο μετά από επίσκεψη στο γιατρό. Ένα κουτί περιέχει 112 δισκία. Το θεραπευμένο ηλεκτρονικό φαρμακείο χρεώνει 277,29 ευρώ ανά κουτί.

Εάν πρόκειται να αρχίσετε να παίρνετε το Mysimba, συνιστάται να διαβάσετε προηγουμένως το φύλλο οδηγιών χρήσης. Θα βρείτε κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τη δοσολογία, τις ανεπιθύμητες ενέργειες και τα συστατικά, σε περίπτωση που είστε αλλεργικοί σε κάποιο από αυτά. Συνιστάται να λάβετε υπόψη σας τις ουσίες που ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργίες.

mysimba
Το Mysimba είναι μια θεραπεία απώλειας βάρους που δρα ως κατασταλτικό της όρεξης

Μηχανισμός δράσης

Ο τρόπος δράσης του Mysimba βασίζεται στη ναλτρεξόνη και τη βουπροπιόνη. Οι δράσεις τους συνδυάζονται για να επηρεάσουν το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την επιθυμία για φαγητό. Η πρώτη είναι ανταγωνιστής των οπιούχων, ενώ η δεύτερη είναι αντικαταθλιπτικό.

Και οι δύο επιταχύνουν την απώλεια βάρους μειώνοντας την ευχαρίστηση που σχετίζεται με το φαγητό, μειώνοντας έτσι την ποσότητα της τροφής που καταναλώνεται. Με αυτό το φάρμακο, θα τρώτε λιγότερο χωρίς να αισθάνεστε πεινασμένοι για λίγες στιγμές μετά. Σας βοηθούν να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες.

Η συνοδεία αυτής της θεραπείας με σωματική δραστηριότητα είναι απαραίτητη, ακόμη και αν πρόκειται μόνο για ένα 30λεπτο περπάτημα κάθε μέρα. Αν μπορείτε να κάνετε περισσότερα, αυτό είναι ακόμα καλύτερο.

Ένα προϊόν επικυρωμένο από τις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές

Το Mysimba έχει εγκριθεί για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον Μάρτιο του 2015.

Έχουν διεξαχθεί αρκετές ερευνητικές μελέτες και δοκιμές για να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα του Mysimba. Περίπου 4.500 άτομα που ήταν παχύσαρκα ή υπέρβαρα έλαβαν μέρος στα πειράματα. Αυτές οι δοκιμές επέτρεψαν στις ευρωπαϊκές αρχές να εγκρίνουν αυτή τη θεραπεία.

Οι ασθενείς που δοκίμασαν το προϊόν υποβλήθηκαν πρώτα σε ιατρικό έλεγχο για να μάθουν περισσότερα για την ατομική τους κατάσταση, κάτι που είναι απαραίτητο για την καλύτερη παρακολούθηση τυχόν θετικών ή αρνητικών επιδράσεων του φαρμάκου.

Για το πείραμα, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: η πρώτη δοκίμασε το Mysimba, ενώ η δεύτερη έλαβε εικονικό φάρμακο. Ο στόχος ήταν να χάσουν βάρος σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: όσοι πήραν το Mysimba παρουσίασαν απώλεια βάρους περίπου 9,3%, σε σύγκριση με 1,3% έως 5,1% για όσους πήραν το εικονικό φάρμακο.

Εκτός από την αποτελεσματικότητα, η δοκιμή κατέγραψε επίσης τις απόψεις των συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένων των παρενεργειών όπως ναυτία, έμετος, ζάλη, ξηροστομία, δυσκοιλιότητα και πονοκέφαλοι.

Η κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής για την προώθηση της απώλειας βάρους συχνά αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων. Το Mysimba θεωρείται ότι μειώνει αυτόν τον κίνδυνο, αλλά η απουσία προβλημάτων δεν έχει αποδειχθεί. Ως αποτέλεσμα, τα εργαστήρια αναλαμβάνουν πιο εμπεριστατωμένη έρευνα για να διαλύσουν τις όποιες αμφιβολίες. Διεξάγονται πειράματα για την επαλήθευση των μακροπρόθεσμων επιδράσεων του Mysimba στην καρδιαγγειακή υγεία.

Επικαιροποίηση: Το προϊόν MySimba δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικά προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας!

mysimba
Αν και εγκεκριμένο από την ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή, το Mysimba μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Τι πιστεύουν οι επαγγελματίες;

Σύμφωνα με την ANSM (Agence Nationale de Sécurité de Médicament), η χρήση του Mysimba πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή λόγω των ουσιών που περιέχει, οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις των οποίων δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητές. Απαιτούνται εμπεριστατωμένες μελέτες για την εξάλειψη κάθε αβεβαιότητας.

Όπως και να έχει, πρέπει να σημειωθεί ότι στις 19 Δεκεμβρίου 2014, ο EMEA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) και η CHMP (Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση) εξέδωσαν θετική γνώμη για την πώληση του προϊόντος που καταπολεμά την παχυσαρκία και το υπερβολικό βάρος. Ωστόσο, οι εν λόγω επαγγελματίες συνιστούν την υιοθέτηση υγιεινής διατροφής και ταυτόχρονης σωματικής δραστηριότητας.

Η AEM τονίζει ότι το Mysimba πρέπει να χορηγείται μόνο σε ενήλικες ασθενείς με ιατρική συνταγή. Οι ασθενείς αυτοί πρέπει να έχουν αρνητικές εξετάσεις για χοληστερόλη και υπέρταση. Η θεραπεία δεν πρέπει να υπερβαίνει το ένα έτος είτε για υπέρβαρους είτε για παχύσαρκους ασθενείς.

Όσον αφορά τους διανομείς, αρκετοί έχουν εκδώσει θετική γνώμη, μεταξύ των οποίων και το φαρμακείο Treated, το οποίο διανέμει το προϊόν αυτό. Το προϊόν λέγεται ότι μειώνει το βάρος κατά περίπου 5%. Για άλλη μια φορά, συνιστάται στους χρήστες να ασκούν σωματική δραστηριότητα και να τρώνε υγιεινά.

Όποιος λαμβάνει το Mysimba θα πρέπει να παρακολουθείται από το γιατρό του. Μετά από 16 εβδομάδες λήψης αυτού του προϊόντος, εάν ο ασθενής χάσει μόνο το 5% ή λιγότερο του αρχικού του βάρους, θα πρέπει να διακόψει τη θεραπεία. Επιπλέον, εάν ο ιατρός παρατηρήσει έλλειψη κινήτρων εκ μέρους του ασθενούς να συμπεριλάβει μια ισορροπημένη διατροφή και άθληση στη θεραπεία του, είναι επίσης καθήκον του να ακυρώσει τη συνταγή.

Για ποιον προορίζεται το Mysimba;

Το Mysimba σας βοηθά να χάσετε βάρος χάρη στα συγκεκριμένα δραστικά συστατικά που περιέχει. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η θεραπεία δεν είναι για όλους. Πρέπει να πληροίτε ορισμένα κριτήρια για να επωφεληθείτε από αυτήν. Αυτά περιλαμβάνουν τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) σας. Στη συνέχεια, η συνταγή συνοδεύεται από τις προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε. Προφανώς, πρέπει να τηρείται μια συγκεκριμένη δοσολογία. Οι ασθενείς πρέπει επίσης να τηρούν αυστηρά ορισμένους νέους κανόνες του τρόπου ζωής.

Ενημέρωση: Το προϊόν MySimba δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικά προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας!

Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ)

Παλαιότερα γνωστός ως δείκτης Quetelet, ο όρος ΔΜΣ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1972. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) άρχισε να τον χρησιμοποιεί διεθνώς το 1997.

Πρόκειται για έναν τρόπο υπολογισμού του σωματικού βάρους ενός ατόμου. Πριν πάρετε το Mysimba ή οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χάσετε μερικά επιπλέον κιλά, πρέπει να γνωρίζετε ποιος είστε. Στη συνέχεια, πρέπει να υπολογίσετε το ΔΜΣ σας για να μάθετε πόσο υπέρβαροι είστε και πόσα κιλά πρέπει να χάσετε.

Αυτή η τιμή είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση του βάρους σας. Για να την υπολογίσετε, πρέπει να γνωρίζετε το βάρος και το ύψος ενός ατόμου. Ο ΔΜΣ υπολογίζεται διαιρώντας το βάρος με το τετράγωνο του ύψους. Μια φυσιολογική τιμή είναι περίπου 18,5.

Για να ακολουθήσετε μια θεραπεία με βάση το Mysimba, ο ΔΜΣ πρέπει να είναι τουλάχιστον 30. Ανάλογα με την αξιολόγηση του γιατρού, ένα άτομο με ΔΜΣ μεταξύ 27 και 30 μπορεί να είναι επιλέξιμο για αυτή τη θεραπεία απώλειας βάρους.

mysimba
Το Mysimba προορίζεται για άτομα με ΔΜΣ πάνω από 27

Ενδείξεις για το Mysimba

Το Mysimba είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες και γυναίκες που είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο ΔΜΣ του ασθενούς είναι μεταξύ 27 και 30.

Η θεραπεία συνταγογραφείται γενικά για τους ασθενείς αυτής της κατηγορίας όταν το υπερβολικό βάρος συνοδεύεται από καταστάσεις όπως ο διαβήτης, τα υψηλά επίπεδα λίπους στο αίμα ή η υπερβολικά υψηλή αρτηριακή πίεση. Οι καταστάσεις αυτές αποτελούν πραγματικό κίνδυνο για την υγεία.

Το Mysimba μπορεί επίσης να συνιστάται σε ασθενείς που έχουν δοκιμάσει άλλες ανεπιτυχείς τεχνικές απώλειας βάρους, όπως δίαιτα και άθληση. Σε κάθε περίπτωση, κάθε θεραπεία πρέπει να παρακολουθείται αυστηρά και ένας γιατρός πρέπει να παρακολουθεί κάθε ενδιαφερόμενο ασθενή.

Αντενδείξεις

Υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις που πρέπει να γνωρίζετε όταν συνταγογραφείτε το Mysimba. Το Mysimba απαγορεύεται σε ορισμένες καταστάσεις.

 • Το Mysimba δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες,
 • Τα χημικά συστατικά που περιέχονται στο φάρμακο δεν είναι κατάλληλα για άτομα που έχουν καταναλώσει τακτικά και υπερβολικά αλκοόλ στη ζωή τους,
 • Η θεραπεία με Mysimba δεν είναι κατάλληλη για ασθενείς που είναι υπερευαίσθητοι στη ναλτρεξόνη, τη βουπροπιόνη ή άλλα συστατικά αυτού του φαρμάκου (διαβάστε προσεκτικά το φύλλο οδηγιών χρήσης για λεπτομέρειες),
 • Αυτό το φάρμακο δεν συνιστάται για άτομα με επιληψία που έχουν ή δεν έχουν υποβληθεί σε θεραπεία για επιληψία,
 • Το Mysimba δεν είναι κατάλληλο για ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση,
 • Άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία για/αποσύρονται από οπιοειδή παυσίπονα ή πάσχουν από ανορεξία ή βουλιμία δεν πρέπει να ξεκινήσουν πρόγραμμα απώλειας βάρους χρησιμοποιώντας το Mysimba.

Εάν δεν εμπίπτετε σε καμία από αυτές τις κατηγορίες, συνιστάται πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο σε συνεχή βάση, για να αποφύγετε κάθε κίνδυνο επιπλοκών ή δυσανεξίας.

Ενημέρωση: Το προϊόν MySimba δεν διατίθεται πλέον προς πώληση- το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικά προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας!

Δοσολογία και συμβουλές χρήσης

Δοσολογία

Πρώτα απ’ όλα, το Mysimba διατίθεται μόνο με ιατρική συνταγή. Η θεραπεία διαρκεί τουλάχιστον 4 εβδομάδες, με διαφορετική δοσολογία κάθε εβδομάδα:

 • εβδομάδα: ένα δισκίο κάθε πρωί
 • εβδομάδα: δύο δισκία την ημέρα (ένα το πρωί, ένα το βράδυ)
 • εβδομάδα: τρία δισκία την ημέρα (δύο το πρωί και ένα το βράδυ)
 • εβδομάδα (και επόμενες εβδομάδες): τέσσερα δισκία την ημέρα (δύο το πρωί και δύο το βράδυ)

Οδηγίες χρήσης

Αυτό το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται στη μέση ενός γεύματος για να αποφεύγονται στομαχικές διαταραχές. Συνιστάται να καταπίνετε το δισκίο απευθείας με λίγο νερό, χωρίς να το μασάτε. Προσοχή: Μπορεί να εμφανιστεί επιληπτική κρίση εάν το φάρμακο λαμβάνεται τακτικά με λιπαρά τρόφιμα: τηγανητά, λιπαρά κρέατα κ.λπ.

Εάν ξεχάσετε να πάρετε το φάρμακό σας, δεν πρέπει να πάρετε διπλή δόση την επόμενη ημέρα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συνιστάται να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας για το τι πρέπει να κάνετε.

Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας συνιστάται έντονα μια υγιεινή διατροφή με χαμηλή χοληστερόλη και η άσκηση αθλητισμού. Εάν μισείτε τον αθλητισμό, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να κινητοποιήσετε το σώμα σας: περπάτημα, κηπουρική κ.λπ.

Απαραίτητη η ιατρική παρακολούθηση

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας με Mysimba, η ιατρική παρακολούθηση είναι απαραίτητη. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς πρέπει να παρακολουθείται τακτικά. Ο ασθενής ενδέχεται να εμφανίσει παρενέργειες όπως πονοκεφάλους ή αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να αποφασιστεί η άμεση διακοπή της θεραπείας.

mysimba
Η ιατρική παρακολούθηση είναι σημαντική κατά τη λήψη του Mysimba

Μετά από 4 μήνες θεραπείας, ο γιατρός θα πρέπει να πραγματοποιήσει έναν έλεγχο. Είναι σημαντικό ο ασθενής να έχει χάσει περισσότερο από το 5% του αρχικού του βάρους. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, η θεραπεία θα θεωρηθεί αναποτελεσματική. Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο διακοπής του Mysimba.

Ενημέρωση: Το προϊόν MySimba δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικά προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας!

Αποτελέσματα της λήψης του Mysimba

Η λήψη του Mysimba σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι. Τα μόρια που υπάρχουν σε κάθε δισκίο δρουν στον εγκέφαλο και πιο συγκεκριμένα στη λεπτίνη, την ορμόνη που προάγει τον κορεσμό, και στη γκρελίνη, την ορμόνη της πείνας.

Αισθανόμενοι λιγότερο πεινασμένοι, οι ασθενείς μειώνουν αυτόματα την πρόσληψη τροφής. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι η σταδιακή απώλεια βάρους.

Ανεπιθύμητες ενέργειες και κίνδυνοι που σχετίζονται με τη λήψη του Mysimba

Η θεραπεία με Mysimba μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες όπως :

 • Ναυτία
 • Έμετος
 • Διάρροια
 • Πονοκέφαλοι,
 • ζάλη ,
 • Αϋπνία ,
 • Ξηροστομία,
 • Κατάθλιψη ή επιδείνωσή της,
 • Ιδρώτας ,
 • Διαταραχές ύπνου ,
 • Γρίπη ,
 • Ασυνήθιστα όνειρα ,
 • Απώλεια μαλλιών ,
 • Γεύση ατσαλιού στο στόμα,
 • Δερματικό εξάνθημα ,
 • Κοιλιακό άλγος,
 • Έλλειψη συγκέντρωσης,
 • Καούρα.

Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν περιπτώσεις πιο συγκεκριμένων ανεπιθύμητων ενεργειών. Εάν εμφανίσετε μία ή περισσότερες από αυτές, ενημερώστε αμέσως τον γιατρό σας:

 • Παρορμητική και επικίνδυνη συμπεριφορά,
 • Ταραχή
 • Επιθετικότητα
 • Άγχος,
 • Εμφάνιση σημείων κατάθλιψης,
 • Βίαιη συμπεριφορά,
 • Οργισμένη συμπεριφορά
 • Κρίσεις πανικού,
 • Αύξηση της αρτηριακής πίεσης,
 • Αύξηση του καρδιακού ρυθμού,
 • Ψευδαισθήσεις,
 • Ηπατικά προβλήματα,
 • Σημάδια χαμηλού σακχάρου στο αίμα,
 • Συμπτώματα γλαυκώματος (θολή όραση),
 • Κουδούνισμα στα αυτιά.

Γνώμες των χρηστών

Η αποτελεσματικότητα του Mysimba εξαρτάται πάνω απ’ όλα από την προθυμία του ασθενούς να λάβει σοβαρά υπόψη του όλες τις συμβουλές του γιατρού του.

mysimba
Σύμφωνα με τους χρήστες, το Mysimba είναι αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους

Σύμφωνα με τη γνώμη των καταναλωτών, η λήψη των δισκίων επιφέρει καλά αποτελέσματα. Έχει παρατηρηθεί απώλεια βάρους τουλάχιστον 5% σε πολλούς χρήστες, ιδίως σε εκείνους που δοκιμάστηκαν υπό την επίβλεψη επαγγελματιών υγείας. Η μείωση της όρεξης είναι το αποτέλεσμα που εκτιμούν περισσότερο οι ασθενείς. Οι ποσότητες που καταναλώνονται σε κάθε γεύμα είναι πιο λογικές και το τσιμπολόγημα αποφεύγεται εύκολα.

Μια πλήρης διάγνωση από γιατρό είναι απαραίτητη πριν ξεκινήσετε αυτή την περιπέτεια για να αποφύγετε δυσάρεστες αντιδράσεις.

Συμπέρασμα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει μια παγκόσμια αύξηση των ποσοστών παχυσαρκίας, ιδίως στις ανεπτυγμένες χώρες. Ο αριθμός αυτός έχει διπλασιαστεί από το 1980, και γενικά επηρεάζει άτομα ηλικίας 20 ετών και άνω. Ωστόσο, η παχυσαρκία δεν είναι ασθένεια και σίγουρα δεν είναι αναπόφευκτη. Είναι απολύτως δυνατό να καταπολεμηθεί το υπερβολικό βάρος.

Αρχικά, πρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας μέσω μιας υγιεινής διατροφής και τακτικής άσκησης. Όταν τα μέτρα αυτά δεν αποδίδουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, είναι δυνατόν να στραφείτε σε πιο ριζοσπαστικές λύσεις, όπως το Mysimba, το οποίο δρα απευθείας στην όρεξή σας. Αυτό το προϊόν περιέχει ενεργά συστατικά που ρυθμίζουν την όρεξή σας, επιτρέποντάς σας να μειώσετε τη διατροφή σας και να χάσετε βάρος. Αλλά γιατί να χάσετε μερικά επιπλέον κιλά; Επειδή το υπερβολικό βάρος και η παχυσαρκία έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας. Όσον αφορά τη λήψη του Mysimba, δεν πρόκειται για μια θαυματουργή φόρμουλα. Πρόκειται για μια αμφίδρομη θεραπεία: πρέπει να υιοθετήσετε μια δίαιτα λογικών θερμίδων και πρέπει επίσης να αθλείστε. Η αποτελεσματικότητά του εξαρτάται αποκλειστικά από το συνδυασμό αυτών των δύο σημείων. Τέλος, η βοήθεια ενός επαγγελματία υγείας είναι απαραίτητη, για να μην πω υποχρεωτική.

Ενημέρωση: Το προϊόν MySimba δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικά προϊόντα είναι διαθέσιμα παρακάτω!

Εναλλακτικές λύσεις

Το MySimba δεν είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά υπάρχουν άλλα προϊόντα που το αναπληρώνουν με το παραπάνω! Ακολουθούν μερικά από αυτά: