Fat Binder: η γνώμη μου & η καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Θα πρέπει να σημειωθεί εξαρχής ότι ένα Fat Binder είναι πολύ διαφορετικό από ένα Fat Burner. Οι λιποδιαλύτες χρησιμοποιούνται για την καύση του λίπους που είναι αποθηκευμένο στο σώμα. Αντίθετα, οι Fat Binders βοηθούν στην πρόληψη της αποθήκευσης λίπους. Τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές απορροφώνται κατά μήκος του εντερικού σωλήνα και μεταφέρονται στο σώμα για να χρησιμοποιηθούν όπως απαιτείται. Ο κύριος σκοπός ενός Fat Binder είναι να αποτρέψει την απορρόφηση του λίπους, ώστε να μην μπορεί να αποθηκευτεί. Λόγω της δράσης τους, οι λιποδεσμευτές θεωρούνται ιατρικές συσκευές και όχι συμπληρώματα.


Ενημέρωση: Το Fat Binder έχει πλέον αντικατασταθεί από το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ), το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και σε πιο ανταγωνιστική τιμή!
Μπορείτε να διαβάσετε το λεπτομερές άρθρο μου για το CLA ακριβώς εδώ ! Εναλλακτικά, δείτε τις εναλλακτικές λύσεις στο κάτω μέρος της σελίδας!

ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΎΣΗΣ ΛΊΠΟΥΣ ΜΕ ALC


 • Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Εύκολες στην κατάποση κάψουλες
 • Ένα μπουκάλι για θεραπεία 2 μηνών
 • Τιμές κλιμάκωσης

Αγοράστε το ALC τώρα

Τιμές του Fat Binder

Συμβουλές και πώς λειτουργεί

Fat Binder

Το πιο σημαντικό δραστικό συστατικό των λιποδετών είναι ένας πολυσακχαρίτης που ονομάζεται χιτοζάνη. Αυτό το μόριο υδατανθράκων, που αποτελείται τόσο από μια ακετυλιωμένη όσο και από μια αποακετυλιωμένη μονάδα γλυκοζαμίνης, σχηματίζεται από ένα φυσικό παράγωγο της γλυκόζης (χιτίνη) το οποίο υφίσταται επεξεργασία με αλκάλιο. Είναι ενδιαφέρον ότι η ίδια η χιτίνη προέρχεται από τον εξωσκελετό καρκινοειδών και εντόμων, όπως τα καβούρια και οι γαρίδες. Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, είναι σχεδόν τόσο άφθονη όσο και η κυτταρίνη που βρίσκεται στα κυτταρικά τοιχώματα των φυτών. Ωστόσο, οι εμπορικές χρήσεις της χιτίνης δεν σταματούν στους συνδετικούς λίπους και η ουσία έχει χρησιμοποιηθεί για την επούλωση πληγών για τη δημιουργία τεχνητού δέρματος, ως μυκητοκτόνο στα καλλυντικά, ακόμη και για την κατασκευή φακών επαφής.

Ο τρόπος με τον οποίο η χιτοζάνη επηρεάζει την αποθήκευση λίπους οφείλεται στην ικανότητά της να προσκολλάται στο λίπος στο στομάχι πριν από την πέψη. Όταν καταναλώνεται, η χιτοζάνη διαλύεται στους όξινους χυμούς του στομάχου και μετατρέπεται σε γέλη. Αυτή η μορφή φυτικών ινών διαφέρει από άλλες καταναλώσιμες μορφές λόγω του θετικού ιοντικού φορτίου της, το οποίο της επιτρέπει να συνδέεται με λιπίδια και λίπη που αποτελούνται από αρνητικά ιόντα.

Οι υψηλές γαλακτωματοποιητικές ιδιότητες της χιτοζάνης της επιτρέπουν να προσκολλάται στα σταγονίδια λίπους στα όργανα. Αυτή η μάζα χιτοζάνης και λίπους μεταφέρεται στη συνέχεια από το στομάχι στο έντερο. Σε αυτό το στάδιο, η χιτοζάνη θα μετατρέψει τις αδιάλυτες εναποθέσεις λίπους σε μια μορφή που δεν μπορεί πλέον να διασπαστεί από τα πεπτικά ένζυμα. Ουσιαστικά, ο λιποδεσμευτής θα παγιδεύσει τα λίπη και θα προστατεύσει τον οργανισμό από την απορρόφησή τους.

Δεσμευτικό λίπους στα φαρμακεία: τιμή και οφέλη

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν τους λιποδεσμευτές από άλλα συμπληρώματα διατροφής απλώς και μόνο επειδή έχουν τόσα πολλά οφέλη. Ενώ άλλα χάπια στοχεύουν συνήθως στο κεντρικό νευρικό σύστημα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, οι λιποδεσμευτές λειτουργούν μόνο στο έντερο, καθιστώντας τους απολύτως ασφαλείς για όλους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι επίσης τα χάπια διατροφής με την ταχύτερη δράση. Ο ασθενής απλά παίρνει τη δόση του αμέσως μετά το γεύμα και αρχίζουν να δουλεύουν αμέσως. Μπορείτε να εξοικονομήσετε θερμίδες από το πρώτο κιόλας γεύμα και να δείτε αποτελέσματα μετά τις πρώτες ημέρες.

Τα περισσότερα από αυτά τα χάπια καταστέλλουν επίσης την όρεξη και βελτιώνουν το μεταβολισμό, καθιστώντας τα εξαιρετικούς συμμάχους για την απώλεια βάρους. Ο ασθενής δεν χρειάζεται καν να εργάζεται κατά τη λήψη αυτού του συμπληρώματος. Πολλοί άνθρωποι έχουν δει σημαντικές μειώσεις στο σωματικό λίπος χωρίς να χρειάζεται να κάνουν δίαιτα ή προπόνηση.

Οφέλη από τη μείωση του λίπους

Έχουν προκύψει στοιχεία από ζωικά μοντέλα όπου αρουραίοι τρέφονταν με δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και εξετάστηκε η πεπτικότητα του λίπους που καταναλώθηκε. Μια τέτοια μελέτη πήρε μια ομάδα λιπών σε μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που συμπληρώθηκε με διαφορετικούς τύπους διαιτητικών ινών. Μετά από μια περίοδο δίαιτας δύο εβδομάδων, συλλέχθηκαν τα κόπρανα των ζώων και από τις 23 διαιτητικές ίνες που καταναλώθηκαν, η χιτοζάνη είχε σημαντικά υψηλότερο επίπεδο απέκκρισης λίπους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η πεπτικότητα του λίπους μειώθηκε κατά 50% σε σύγκριση με τον έλεγχο. Με άλλα λόγια, το 50% του λίπους που καταναλώθηκε εγκατέλειψε τον οργανισμό χωρίς να απορροφηθεί.

Μια μελέτη πήρε μια ομάδα 134 υπέρβαρων ενηλίκων και τους έδωσε 500 mg δισκία χιτοζάνης, έξι φορές την ημέρα. Στο τέλος της μελέτης μετρήθηκαν η απώλεια βάρους, η λιπώδης μάζα, το ποσοστό λίπους και ο δείκτης σύστασης σώματος. Σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο, η κατανάλωση χιτοζάνης έδειξε απώλεια βάρους 2,8 λίβρες, συμπεριλαμβανομένων 2,6 λίβρες σωματικού λίπους. Αυτό υποδηλώνει 78% μεγαλύτερη απώλεια λίπους στην ομάδα χιτοζάνης. Επιπλέον, η ομάδα αυτή παρουσίασε μειωμένο ποσοστό σωματικού λίπους και καλύτερη βελτίωση του δείκτη σωματικού λίπους.

Μια άλλη μελέτη 6 εβδομάδων σε ενήλικες εξέτασε την επίδραση του συνδυασμού αυτού του χαμηλού κόστους συμπληρώματος με άλλα συμπληρώματα απώλειας βάρους, δηλαδή γλυκομαννάνη, βιταμίνη C και τριγωνέλλα. Οι εν λόγω ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο συνδυασμός αυτών των ενώσεων οδήγησε σε στατιστικά σημαντική απώλεια σωματικού βάρους σε ενήλικες, χωρίς να αλλάξει ο αριθμός των θερμίδων που καταναλώνονται. Ενώ οι ομάδες ελέγχου δεν έχασαν βάρος, η ομάδα που έλαβε τα συμπληρώματα έχασε 2,3 κιλά. Οι μάρτυρες κέρδισαν 0,2 κιλά λίπους, ενώ η ομάδα των συμπληρωμάτων έχασε 2 κιλά λίπους.

Ενημέρωση: Το Fat Binder έχει πλέον αντικατασταθεί από το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ), το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και σε πιο ανταγωνιστική τιμή!
Μπορείτε να διαβάσετε το λεπτομερές άρθρο μου για το CLA εδώ ! Εναλλακτικά, δείτε τις εναλλακτικές λύσεις στο κάτω μέρος της σελίδας!

ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΎΣΗΣ ΛΊΠΟΥΣ ΜΕ ALC


 • Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Εύκολες στην κατάποση κάψουλες
 • Ένα μπουκάλι για θεραπεία 2 μηνών
 • Τιμές κλιμάκωσης

Αγοράστε το ALC τώρα

Οφέλη για τα επίπεδα χοληστερόλης

Άλλες μελέτες δείχνουν ότι τα οφέλη των λιποδετών δεν περιορίζονται αποκλειστικά στην απώλεια βάρους. Μια ενδιαφέρουσα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of American College of Nutrition μέτρησε την περιεκτικότητα του αίματος και των κοπράνων σε λιπίδια μετά την κατανάλωση χιτοζάνης. Διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα λιποπρωτεϊνών και χοληστερόλης στον ορό μειώθηκαν σημαντικά. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει μια αντιχοληστερολαιμική δράση της χρήσης λιποδεσμευτικών ουσιών και θετικά οφέλη για την καρδιαγγειακή υγεία.

Μια άλλη μελέτη πήρε 84 άτομα με υψηλά έως μέτρια επίπεδα χοληστερόλης και τους έδωσε 1,2 g χιτοζάνης την ημέρα ή εικονικό φάρμακο. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν σημαντική μείωση της ολικής χοληστερόλης σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο και σε μια υποομάδα ηλικιωμένων ατόμων (60 ετών και άνω) έδειξαν περαιτέρω μείωση της ολικής χοληστερόλης και της χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεϊνών. Αυτό αποδεικνύει και πάλι τα οφέλη των λιποδεσμευτικών ουσιών για την υγεία στη βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Fat Binder naturelΟι
λιποδεσμευτές συχνά παρασκευάζονται από 100% φυσικά προϊόντα

Είναι οι λιποδεσμευτές ασφαλείς;

Οι λιποδεσμευτές παρέχουν μια ασφαλή μέθοδο απώλειας βάρους και είναι σε θέση να δεσμεύουν το λίπος χωρίς να επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί κανονικά το σώμα. Οι περισσότεροι λιποδεσμευτές είναι 100% φυσικοί και δεν προκαλούν παρενέργειες. Σε γενικές γραμμές, όταν λαμβάνετε οποιοδήποτε συνδετικό λίπους, είναι καλύτερο να ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή προκειμένου να χάσετε βάρος αποτελεσματικά. Αυτός ο συνδυασμός θα προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Κατά τη γνώμη των γιατρών, ένα συνδετικό λίπους παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο μείωσης της πρόσληψης θερμίδων από τη διατροφή και αποτελεσματικής απώλειας βάρους. Μπορεί να μειώσει την πρόσληψη λίπους έως και κατά 28%. Αυτός ο τύπος προϊόντος λειτουργεί δεσμεύοντας τα διατροφικά μόρια λίπους για να μειώσει την απορρόφηση του λίπους από το σώμα και να μειώσει την πρόσληψη θερμίδων, με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους με την πάροδο του χρόνου.

Είναι οι δεσμευτές λίπους αποτελεσματικοί;

Οι έρευνες, οι μελέτες και οι απόψεις των χρηστών δείχνουν ότι οι λιποδεσμευτές είναι αποτελεσματικοί και ότι μειώνουν την ποσότητα του λίπους και των θερμίδων που προσλαμβάνονται. Καθώς οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, το ίδιο ισχύει και για τα αποτελέσματά τους. Ενώ ορισμένοι άνθρωποι μπορούν εύκολα να αρχίσουν να χάνουν βάρος με τα καλύτερα συμπληρώματα, για άλλους θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και θα πρέπει επίσης να δώσουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή στις διατροφικές τους συνήθειες και στις συνήθειες άσκησης για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το προϊόν.

Δεν λειτουργούν όλα τα χαμηλού κόστους λιποδεσμευτικά με τον ίδιο τρόπο. Συνιστάται να δοκιμάζετε μόνο τα καλύτερα προϊόντα με αποδεδειγμένα συστατικά, άριστα σχόλια και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Αγοράζοντας και παραδίδοντας συνδετικό λίπους

Το Fat Binder μπορεί να αγοραστεί από τους συνήθεις πωλητές συμπληρωμάτων. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μόνο από αξιόπιστους λιανοπωλητές. Τα πλαστά προϊόντα είναι λεγεώνα και είναι εύκολο να ξεγελαστείτε. Τα φαρμακεία είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε το συνδετικό λίπους σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε φαρμακεία τούβλου και νάρθηκα ή σε διαδικτυακά φαρμακεία.

Εκτός από τα φαρμακεία, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε γνήσια προϊόντα. Αυτές οι τοποθεσίες παραδίδουν γενικά σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν εγγυήσεις όπως “εγγύηση επιστροφής χρημάτων”. Τα προϊόντα παραδίδονται πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Ενημέρωση: Το Fat Binder έχει πλέον αντικατασταθεί από το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ), το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό και σε πιο ανταγωνιστικές τιμές!
Μπορείτε να διαβάσετε το λεπτομερές άρθρο μου για το CLA εδώ ! Εναλλακτικά, δείτε τις εναλλακτικές λύσεις ακριβώς παρακάτω!

ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΎΣΗΣ ΛΊΠΟΥΣ ΜΕ ALC


 • Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Εύκολες στην κατάποση κάψουλες
 • Ένα μπουκάλι για θεραπεία 2 μηνών
 • Τιμές κλιμάκωσης

Αγοράστε το ALC τώρα

Οι εναλλακτικές λύσεις

Δεν ενδιαφέρεστε για την αντικατασταθείσα φόρμουλα Fat Binder; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να βρείτε τις εναλλακτικές λύσεις καυστήρα λίπους παρακάτω: