Capsiplex : η γνώμη μου & η καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το Capsiplex ή CapsiplexTM, που δεν πρέπει να συγχέεται με το Capsiplex Sport (από τον ίδιο κατασκευαστή), είναι ένας καυστήρας θερμίδων που εισήχθη στην αγορά το 2010. Υπήρξε μια τεράστια επιτυχία σε όλη τη Μάγχη και τον Ατλαντικό. Και για καλό λόγο: λέγεται ότι είναι η κάψουλα αδυνατίσματος, ή τουλάχιστον το “μυστικό αδυνατίσματος”, αστέρων όπως :

 • Η Kelly Osbourne, Αγγλίδα σχεδιάστρια μόδας, ηθοποιός και τραγουδίστρια, έχει δηλώσει δημοσίως ότι αγόρασε και χρησιμοποίησε το Casiplex για να διατηρήσει τη σιλουέτα της,
 • η Αμερικανίδα Τζένιφερ Λόπεζ ομολόγησε ότι πήρε Capsiplex για να απαλλαγεί από τα κιλά της μετά τη γέννα,
 • η Britney Spears δήλωσε ότι χρησιμοποίησε κάψουλες αδυνατίσματος Capsiplex για να αποκτήσει ένα πιο λεπτό σώμα,
 • Ο Μπραντ Πιτ μαρτυρεί επίσης την αποτελεσματικότητα του Capsiplex ως κάψουλα αδυνατίσματος.

Θα πρέπει να εμπιστευτούμε αυτές τις μαρτυρίες των σταρ; Τι αξίζει πραγματικά το Capsiplex; Τι περιέχει; Πού και πώς μπορεί να αποκτηθεί; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις θα απαντηθούν λεπτομερώς στις επόμενες γραμμές!

Τιμή Capsiplex

Παρουσίαση του Capsiplex, καυστήρα θερμίδων

Το Capsiplex είναι ένα εμπορικό σήμα της Bauer Nutrition. Παρασκευάζεται στα εργαστήρια Wolfson Berg στη Λάρνακα της Κύπρου, από μια ομάδα ιατρικών συμβούλων με εμπειρία στην ανάπτυξη συμπληρωμάτων διατροφής. Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Bauer Nutrition εξηγεί ότι αυτό το συμπλήρωμα λειτουργεί σύμφωνα με μια φυσική και σχετικά απλή αρχή που βασίζεται στην αύξηση της ενεργειακής δαπάνης για την πρόκληση σημαντικής απώλειας βάρους. Το Capsiplex παρουσιάζεται ως κάψουλα αδυνατίσματος. Η Bauer Nutrition πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα αποκαλύπτοντας το κύριο συστατικό: Capsium, γνωστότερο ως “καυτερό κόκκινο πιπέρι”.

Κατά τη γνώμη των ιατρικών συμβούλων της Bauer Nutrition, το καυτερό κόκκινο πιπέρι βοηθά στην καύση περισσότερων θερμίδων, στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και στη βελτίωση της αντοχής. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η συσσώρευση λίπους σε προβληματικές περιοχές του σώματος δεν μπορεί να αντέξει την αποκλειστική φόρμουλα του συμπληρώματος. Η λήψη μίας κάψουλας Capsiplex κάθε μέρα (αντί πολλών καψουλών για κάποιους λιποδιαλύτες) είναι αρκετή για να επιταχύνει τη θερμογένεση και να προκαλέσει την ταχεία διάσπαση των λιποκυττάρων.

Επιπλέον, το Capsiplex ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας των χρηστών. Ωστόσο, για να αναπαράγετε αυτά τα αποτελέσματα με την κατανάλωση καυτερού κόκκινου πιπεριού τσίλι, θα πρέπει να λαμβάνετε 10g από αυτό κάθε μέρα για αρκετές εβδομάδες. Είναι πιο βολικό και λογικό να λαμβάνετε το Capsiplex, του οποίου η συμπυκνωμένη σύνθεση, βασισμένη στην τεχνολογία Omnibead, προάγει την απορρόφηση του καψιού χωρίς τον παραμικρό ερεθισμό της γαστρικής και στοματικής οδού.

Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη από τη λήψη του Capsiplex;

Ο κατασκευαστής το λέει ευθέως στην ιστοσελίδα του: οι χρήστες του συμπληρώματος διατροφής μπορούν να αναμένουν να κάψουν 278 επιπλέον θερμίδες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις σωματικές τους δραστηριότητες (προπόνηση ή άλλη καθημερινή άσκηση). Διευκρινίζει ότι μπορείτε να περιμένετε να κάψετε :

 • 3% περισσότερες θερμίδες πριν από την άσκηση,
 • 3% περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της άσκησης
 • και 12 φορές περισσότερες θερμίδες στα πρώτα 60 λεπτά μετά την άσκηση.

Δηλώνει ότι το συμπλήρωμα θα βοηθήσει τους χρήστες να ελέγξουν την όρεξή τους, να ενισχύσουν το μεταβολισμό τους, να αυξήσουν την ενέργειά τους και να μειώσουν σημαντικά το σωματικό λίπος.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΑ ΜΕ CAPSIPLEX


 • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
 • Επιταχύνει το μεταβολισμό
 • Βοηθά στην απώλεια βάρους

Αγοράστε το Capsiplex τώρα

Σύνθεση

Το Capsiplex οφείλει την αποτελεσματικότητά του όχι μόνο στην καυτερή κόκκινη πιπεριά τσίλι (το κύριο συστατικό), αλλά και σε τρία φυσικά συστατικά των οποίων οι επιδράσεις δεν είναι αμελητέες στη διαδικασία απώλειας βάρους. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε αυτά τα τέσσερα πολύτιμα συστατικά, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στη δημοτικότητα αυτής της κάψουλας αδυνατίσματος.

Εκχύλισμα Capsicum

Μια κάψουλα περιέχει 80mg εκχυλίσματος καυτερής κόκκινης πιπεριάς, γνωστής ως Capsicum Annuum. Περιέχει διάφορα αλκαλοειδή όπως η διυδροκαψαϊκίνη και η καψαϊκίνη. Η καψαϊκίνη είναι γνωστό ότι διεγείρει την παραγωγή νοραδρεναλίνης και αδρεναλίνης, δύο ορμονών που προάγουν την καύση του αποθηκευμένου λίπους και των σακχάρων. Και δεν είναι μόνο αυτό! Η καψαϊκίνη λέγεται επίσης ότι είναι ικανή να μετατρέψει τα λευκά λιποκύτταρα σε καφέ λιποκύτταρα, τα οποία φημολογείται ότι καίνε θερμίδες. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο κατασκευαστής αυτού του συμπληρώματος επέλεξε το Capsicum ως κύριο συστατικό του.

Αρκετές μελέτες έχουν αποδείξει τα οφέλη του κόκκινου τσίλι στις κάψουλες αδυνατίσματος. Μία από αυτές, που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2013, περιελάμβανε τη χορήγηση 2,6 mg καψαϊκινοειδών (εκχυλίσματα καυτερής κόκκινης πιπεριάς) στους συμμετέχοντες για 6 ημέρες. Παρατηρήθηκε ότι η ενεργειακή δαπάνη αυξήθηκε και ο μεταβολισμός διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο (χωρίς να επιβραδύνεται). Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα καψαϊκινοειδή (στα οποία περιλαμβάνεται η πιπεριά) προκαλούν μικρή αύξηση του σωματικού λίπους λόγω της θερμογόνου φύσης τους και ενισχύουν τη θερμογένεση, συμβάλλοντας έτσι στην οξείδωση του λίπους.

Καφεΐνη

Μια κάψουλα του λιποδιαλύτη Capsiplex περιέχει 138 mg καφεΐνης (σημειώστε ότι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη είναι 200 mg έως 300 mg για έναν υγιή ενήλικα). Αυτό το αλκαλοειδές, που ανακαλύφθηκε το 1819, διεγείρει το καρδιακό και το νευρικό σύστημα. Η καφεΐνη προάγει την απελευθέρωση του λίπους (λιπολυτική δράση), ενισχύει τη θερμογένεση και προκαλεί καύση λίπους (θερμογενετική δράση). Μειώνει την όρεξη κάνοντάς σας να αισθάνεστε χορτάτοι. Αυξάνει τη συγκέντρωση και την εγρήγορση και σας βοηθάει να έχετε μεγαλύτερη αντοχή κάνοντάς σας λιγότερο ευαίσθητους στην κόπωση. Οι ερευνητές ξεκίνησαν να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ του μεταβολισμού, της θερμογενετικής απόκρισης στην καφεΐνη και της απώλειας βάρους σε παχύσαρκες γυναίκες. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χορήγηση άνυδρης καφεΐνης προκάλεσε προοδευτική απώλεια βάρους σε γυναίκες που παραπονιόντουσαν για παχυσαρκία.

Café
Το Capsiplex περιέχει καφεΐνη, η οποία προάγει την απελευθέρωση του λίπους

Πιπερίνη

Εκχυλισμένη από το μαύρο πιπέρι, η πιπερίνη συμβάλλει στη μείωση της γλυκόζης στο αίμα και των επιπέδων κακής χοληστερόλης. Επιπλέον, αυτό το αλκαλοειδές, δοσμένο σε δόση 5mg ανά κάψουλα Capsiplex, ενισχύει το μεταβολισμό, βοηθώντας στην απομάκρυνση των λευκών λιπών από τις αποθήκες τους και τη χρήση τους ως ενέργεια. Η χρησιμότητα της πιπερίνης αποδείχθηκε σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε τρωκτικά. Στα τρωκτικά χορηγήθηκε δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά για 2 μήνες, ώστε να αναπτυχθούν μεταβολικές αντιδράσεις που σχετίζονται με την παχυσαρκία. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε 2 ομάδες.

Όσα ανήκαν στην πρώτη ομάδα συνέχισαν τη δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, ενώ σε όσα ανήκαν στη δεύτερη ομάδα χορηγήθηκαν επίσης 40mg/kg πιπερίνης για 21 ημέρες. Η ερευνητική ομάδα παρατήρησε ότι τα τρωκτικά στα οποία χορηγήθηκε πιπερίνη παρουσίασαν αύξηση του επιπέδου της καλής χοληστερόλης και μείωση της κακής χοληστερόλης. Η χορήγηση πιπερίνης κατέστησε επίσης δυνατή την επιβράδυνση της συσσώρευσης λίπους με την ενεργοποίηση ενζύμων όπως η πρωτεϊνική λιπάση.

Βιταμίνη Β3

Εκτός του ότι συμβάλλει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, των επιπέδων της κακής χοληστερόλης και της μετατροπής των θρεπτικών συστατικών σε ενέργεια, η βιταμίνη Β3 ή νιασίνη έχει αντιφλεγμονώδη δράση στον λιπώδη ιστό. Το Capsiplex περιέχει 16mg βιταμίνης Β3 ανά κάψουλα, καθώς συμβάλλει στην απελευθέρωση ενέργειας από τα λίπη, τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες. Ως αποτέλεσμα, ο οργανισμός χρησιμοποιεί αυτή την ενέργεια πιο αποτελεσματικά.


Για όσους προτιμούν τη μορφή βίντεο, έφτιαξα ένα σύντομο βίντεο διάρκειας 3 λεπτών που παρουσιάζει το Capsiplex. Είναι ακριβώς εδώ! :

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΑ ΜΕ CAPSIPLEX


 • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
 • Επιταχύνει το μεταβολισμό
 • Βοηθά στην απώλεια βάρους

Αγοράστε το Capsiplex τώρα

Πώς πρέπει να λαμβάνεται το Capsiplex;

Η κάψουλα αδυνατίσματος Capsiplex είναι πολύ ισχυρή. Για το λόγο αυτό η δοσολογία συνίσταται στη λήψη μίας μόνο κάψουλας, μία φορά την ημέρα ως εξής.

Ημέρα χωρίς σωματική άσκηση

Συνιστάται να λαμβάνετε μία κάψουλα με ένα ποτήρι νερό το πρωί, ιδιαίτερα πριν από το πρωινό, για να μπορέσει το συμπλήρωμα να δράσει περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ημέρα προπόνησης

Συνιστάται έντονα να λαμβάνετε μία κάψουλα Capsiplex μία ώρα ή τριάντα λεπτά πριν από την έναρξη της σωματικής σας δραστηριότητας. Αυτή η προφύλαξη σας επιτρέπει να επωφεληθείτε πλήρως από την κάψουλα για να χάσετε βάρος. Η περιεκτικότητά του σε καψαϊκίνη (της οποίας η θερμογόνος δράση είναι αναμφισβήτητη) αποτελεί πλεονέκτημα για τα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος αποτελεσματικά. Στην πραγματικότητα, αυξάνει το μεταβολισμό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σωματική άσκηση για να κάψετε περισσότερο λίπος και να βελτιώσετε την αντοχή και την απόδοση.

Είτε πρόκειται για ημέρα προπόνησης είτε όχι, δεν συνιστάται η λήψη αυτού του συμπληρώματος διατροφής το απόγευμα, λόγω της περιεκτικότητάς του σε καφεΐνη. Η καφεΐνη θα μπορούσε να προκαλέσει αϋπνία σε ορισμένους χρήστες που είναι ευαίσθητοι σε αυτήν. Σε κάθε περίπτωση, μην κάνετε κανένα λάθος: ακόμη και αν ξεχάσετε να πάρετε μια δόση, μην προσπαθήσετε να το αναπληρώσετε. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η κάψουλα αδυνατίσματος λαμβάνεται μόνο μία φορά, το πρωί με ένα ποτήρι νερό.

Πώς λειτουργεί

Χάρη στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα των συστατικών του και τις σχολαστικά μετρημένες δοσολογίες τους, το Capsiplex έχει τεράστια αποτελέσματα στον οργανισμό. Επιδράσεις οι οποίες, με τη σειρά τους, προκαλούν αντιδράσεις που προωθούν την απώλεια βάρους.

Γρηγορότερος μεταβολισμός

Χάρη στη σχολαστική δοσολογία της καψαϊκίνης και της καφεΐνης, η κάψουλα αδυνατίσματος Capsiplex επιταχύνει το μεταβολισμό ενεργοποιώντας τη θερμογένεση. Αυτή η μικρή αύξηση της θερμότητας στο σώμα προκαλεί λιπόλυση ή καύση λίπους, η οποία παρέχει στο σώμα την ενέργεια που χρειάζεται για τη σωματική προσπάθεια. Αυτή η καύση του λιπώδους ιστού και η παραγωγή ενέργειας με θερμογένεση είναι δυνατή επειδή το σώμα χρησιμοποιεί το διαθέσιμο καφέ λίπος.

Από το 2009, η επιστημονική έρευνα κατάφερε να αποδείξει ότι το καφέ λίπος δεν είναι αποκλειστικότητα των ζώων που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη και των βρεφών. Γνωρίζουμε πλέον ότι και οι ενήλικες άνδρες και γυναίκες διαθέτουν καφέ λίπος, αποθηκευμένο σε περιοχές όπως ο λαιμός, οι μασχάλες και γύρω από τη σπονδυλική στήλη, την καρδιά και τα νεφρά. Τούτου λεχθέντος, υπό την επίδραση του Capsiplex, το καφέ λίπος θα κάψει θερμίδες για να εξασφαλίσει τη θερμογένεση και να κάψει το λευκό λίπος που συσσωρεύεται σε περιοχές όπως η κοιλιά, οι γοφοί και οι μηροί για να παράγει την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα.

Du pain sur la planche pour retrouver la ligne
Έχετε τη δουλειά σας για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας; Ορισμένα προϊόντα μπορούν να σας βοηθήσουν.

Αυξημένη καύση θερμίδων που σχετίζεται με αθλητικές δραστηριότητες

Σύμφωνα με τους ειδικούς, έχουμε την τάση να καίμε πολλές θερμίδες κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας (χάρη στο καφέ λίπος). Το Capiplex σας επιτρέπει να κάνετε ακόμα περισσότερα. Ενδεικτικά, οι ερευνητές προτείνουν ότι κατά μέσο όρο καίγονται 278 θερμίδες πριν, κατά τη διάρκεια και έως και 60 λεπτά μετά την άθληση, χρησιμοποιώντας την κάψουλα αδυνατίσματος. Αλλά πώς μπορείτε να αποκτήσετε αρκετό καφέ λίπος για να κάψετε θερμίδες, να προκαλέσετε θερμογένεση και να κάψετε λευκό λίπος για να παράγετε την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα;

Η απάντηση είναι αρκετά απλή, χάρη σε μια ορμόνη που ονομάζεται ιρισίνη, και χάρη στον αθλητισμό ή/και τη φρίση. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ποδηλασία για μία ώρα εκκρίνει ιριζίνη και παράγει τόσο καφέ λίπος από το λευκό λίπος όσο 15 λεπτά ρίγος σε θερμοκρασία περίπου -19°C. Σύμφωνα με τους ερευνητές, 100 γραμμάρια καφέ λίπους μπορούν να κάψουν περίπου 100 γραμμάρια λευκού λίπους. Για την ιστορία, η ιριζίνη ανακαλύφθηκε μόλις το 2012 από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Έλεγχος της όρεξης μέσω μιας δράσης καταστολής της όρεξης

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η καψαϊκίνη είναι ένα φυσικό κατασταλτικό της όρεξης. Από την άποψη αυτή, μια μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Laval στο Κεμπέκ, κυρίως από το Εργαστήριο Επιστημών Φυσικής Δραστηριότητας, αποδεικνύει ότι η καψαϊκίνη ενεργοποιεί τον κορεσμό στον εγκέφαλο, χάρη στην ομοιότητά της με ένα μόριο που υπάρχει στον υποθάλαμο. Παρόλο που, χάρη στην τεχνολογία Omnibead, δεν καίει τη στοματική κοιλότητα ή τον οισοφάγο, η καψαϊκίνη διατηρεί τις ιδιότητές της. Σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι. Κατ’ αρχήν, δεν επιθυμείτε φαγητό και δεν τσιμπολογάτε τόσο πολύ ή όσο συνηθίζατε.

Επιπλέον, δεν τρώτε τις ίδιες ποσότητες φαγητού. Η όρεξή σας μειώνεται, αλλά δεν αισθάνεστε ότι στερείστε. Αντιθέτως, αισθάνεστε άνετα σαν να έχει μειωθεί η πρόσληψη τροφής σας εξίσου πολύ. Με την πάροδο του χρόνου, το Capsiplex σας δίνει τη δυνατότητα να υιοθετήσετε μια πιο υγιεινή διατροφική συνήθεια, έτσι ώστε ακόμη και μετά τη διακοπή της λήψης της κάψουλας να μην υποφέρετε από το φαινόμενο yo-yo, επειδή έχετε συνηθίσει να είστε πιο προσεκτικοί με το τι τρώτε.

Αύξηση των καλών λιπαρών και μείωση των κακών λιπαρών

Το Capsiplex, χάρη στην περιεκτικότητά του σε νιασίνη, μειώνει σημαντικά τα επίπεδα λιπιδίων στο αίμα. Η κάψουλα αδυνατίσματος μειώνει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης και αυξάνει το επίπεδο της καλής χοληστερόλης. Ως αποτέλεσμα, το επίπεδο της καλής χοληστερόλης σας θα βελτιωθεί και θα προωθήσει την αποτελεσματική αγγείωση του λιπώδους ιστού. Το σώμα σας θα είναι τότε σε θέση να βρει και να χρησιμοποιήσει καλύτερα (και επομένως να αποβάλει) το αποθηκευμένο λίπος.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΑ ΜΕ CAPSIPLEX


 • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
 • Επιταχύνει το μεταβολισμό
 • Βοηθά στην απώλεια βάρους

Αγοράστε το Capsiplex τώρα

Ανεπιθύμητες επιδράσεις

Είναι αλήθεια ότι οι κάψουλες αδυνατίσματος Capsiplex είναι σχεδιασμένες από φυσικά συστατικά που είναι, εκ πρώτης όψεως, αξιόπιστα. Αλλά η φυσική φύση των συστατικών δεν αποτελεί εγγύηση ασφάλειας για όλους. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί σε ένα φυσικό προϊόν που ωστόσο είναι καλό για τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την καψαϊκίνη: ορισμένοι άνθρωποι είναι αλλεργικοί σε αυτήν, οπότε δεν μπορούν να λάβουν μια πορεία του Capsiplex. Η γαστρική παλινδρόμηση, η καούρα και ο στομαχικός ερεθισμός μπορεί να εμφανιστούν σε άτομα που δεν ανέχονται την καψαϊκίνη.

Άλλοι άνθρωποι αναπτύσσουν μεγαλύτερη ή μικρότερη ευαισθησία στην καφεΐνη που περιέχεται σε αυτή την κάψουλα αδυνατίσματος. Σε κάθε περίπτωση, δεν αντιδρούν όλοι οι χρήστες με τον ίδιο τρόπο σε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής. Μια ευαισθησία στην καφεΐνη, ή ακόμα και μια υπερδοσολογία, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακή διάθεση, ευερεθιστότητα, αυξημένο καρδιακό ρυθμό, αϋπνία ή ζάλη. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι μπορεί να παρουσιάσουν κρίσεις πανικού μετά από έντονη σωματική προσπάθεια. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να αποφύγετε τη λήψη του Capsiplex. Διαφορετικά, μπορείτε να ζητήσετε τη συμβουλή ενός γιατρού πριν πάρετε αυτή την κάψουλα αδυνατίσματος.

Femme souriante
Επιστρέψτε στη φόρμα σας και χαμογελάστε

Αντενδείξεις

Πότε δεν πρέπει να λαμβάνεται το Capsiplex; Μόνο μία κάψουλα θα πρέπει να λαμβάνεται μέσα σε ένα 24ωρο. Το Capsiplex δεν συνιστάται για τα ακόλουθα άτομα:

 • παιδιά κάτω των 18 ετών,
 • γυναίκες που είναι έγκυες,
 • γυναίκες που θηλάζουν,
 • ασθενείς που πάσχουν από καρδιαγγειακές διαταραχές,
 • ασθενείς που υποβάλλονται σε ιατρική θεραπεία ή άτομα που λαμβάνουν τουλάχιστον ένα άλλο συμπλήρωμα διατροφής. Οι ασθενείς αυτοί πρέπει να ζητούν τη συμβουλή του γιατρού τους πριν λάβουν το Capsiplex.

Συστάσεις και συμβουλές για τη χρήση

Συνιστάται να φυλάσσετε την κάψουλα αδυνατίσματος μακριά από παιδιά. Μην πάρετε αυτή την κάψουλα αδυνατίσματος εάν την έχετε ήδη πάρει το πρωί. Πάνω απ’ όλα, μην προσπαθήσετε να τη λάβετε το απόγευμα ή το βράδυ κατά την ώρα του ύπνου. Εάν σκοπεύετε να χάσετε 8 έως 10 κιλά, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια θεραπευτική αγωγή διάρκειας 2 έως 3 μηνών. Πέραν αυτού του στόχου, δηλαδή αν θέλετε να χάσετε 12 έως 15 κιλά σωματικού λίπους, θα πρέπει να προγραμματίσετε μια 6μηνη πορεία θεραπείας, η οποία θα κατανέμεται ως εξής: 3 μήνες στη σειρά, ένα διάλειμμα ενός μηνός και στη συνέχεια άλλους 3 μήνες στη σειρά. Κατά τη γνώμη των ειδικών, θα επιτύχετε γρήγορα και πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα εάν συνδυάσετε τη θεραπεία Capsiplex με μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και κάποιες τακτικές αθλητικές δραστηριότητες (όχι απαραίτητα έντονες), όπως περπάτημα, χορός, ποδηλασία και κολύμπι.

Η λεπτομερής γνώμη μου

Η συνολική μου βαθμολογία: 3,8/5

Ακολουθούν τα κριτήρια που έλαβα υπόψη μου για να καθορίσω τη συνολική αποτελεσματικότητά του:

 • Σύνθεση: Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά που υπάρχουν, καθώς παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην απώλεια βάρους και στη διατήρηση της καλής υγείας. Είναι σημαντικό για μένα να βεβαιωθώ ότι ο λιποδιαλύτης περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
 • Φήμη: Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για μένα. Έτσι, μαθαίνω για τη φήμη του προϊόντος και την αξιοπιστία της μάρκας. Μου αρέσει να επιλέγω προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών.
 • Κορεσμός: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το πρόωρο αίσθημα πείνας. Ψάχνω για ένα λιποδιαλυτικό που να προσφέρει ένα διαρκές αίσθημα κορεσμού, ώστε να μπορώ να παραμείνω ενεργός και να αποφεύγω τα σνακ.
 • Τιμή: Προφανώς, η τιμή είναι επίσης ένα σημαντικό κριτήριο. Θέλω ο λιποδιαλύτης να είναι προσιτός, ώστε να μπορώ να τον χρησιμοποιώ τακτικά χωρίς να ανησυχώ πολύ για τον προϋπολογισμό μου.
 • Δοσολογία: Η βολική, απεριόριστη χρήση είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για μένα. Εκτιμώ όταν η ημερήσια δόση είναι εύκολο να ληφθεί, χωρίς να απαιτείται πολύπλοκη οργάνωση.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, είμαι σε θέση να κάνω μια ενδελεχή αξιολόγηση της συνολικής αποτελεσματικότητας ενός λιποδιαλύτη.

Σύνθεση: 4,5/5

Το Capsiplex διακρίνεται για τη φυσική του σύνθεση, η οποία αναδεικνύει τα οφέλη του καψικού, ενός βασικού συστατικού που προέρχεται από το πιπέρι καγιέν. Το Capsicum έχει θερμογενετικές ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να διεγείρει το μεταβολισμό και να προωθήσει την καύση λίπους. Αυτή η φυσική ουσία είναι γνωστή για τη δυνατότητά της να αυξάνει την ενεργειακή δαπάνη και να προωθεί την απώλεια βάρους. Εκτός από το καψικό, το Capsiplex μπορεί επίσης να περιέχει και άλλα φυσικά συστατικά, όπως καφεΐνη, γνωστή για τα ενεργοποιητικά της αποτελέσματα, και πιπερίνη, που εξάγεται από το μαύρο πιπέρι, η οποία μπορεί να βελτιώσει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Αυτή η φυσική σύνθεση του Capsiplex αποτελεί πλεονέκτημα για όσους προτιμούν να επιλέγουν προϊόντα με βάση συστατικά φυτικής και φυσικής προέλευσης στο ταξίδι τους για την απώλεια βάρους!

Φήμη: 4/5

Το Capsiplex απολαμβάνει μια ορισμένη φήμη στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής για την απώλεια βάρους, αλλά μόνο μεταξύ των γνώστες ή ερασιτέχνες. Η μάρκα Capsiplex έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών, κυρίως στο εξωτερικό, χάρη στην εδραιωμένη φήμη της και την παρουσία της στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό. Επιπλέον, συχνά επωφελείται από θετικές κριτικές και μαρτυρίες ικανοποιημένων χρηστών, γεγονός που συμβάλλει στην ενίσχυση της αξιοπιστίας της.

Τιμή: 3/5

Τα συμπληρώματα διατροφής Capsiplex διατίθενται σε μέσες τιμές, αλλά με κάποια απροσδόκητα μπόνους. Ένα μόνο κουτί κοστίζει 59,99 λίρες, το οποίο είναι καλό για μια θεραπεία 30 ημερών, καθώς κάθε κουτί περιέχει 30 κάψουλες. Εάν αγοράσετε δύο κουτιά, παίρνετε τρία κουτιά (το ένα δωρεάν). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε μια πορεία θεραπείας διάρκειας 3 μηνών. Αυτή η επιλογή αγοράς συνιστάται για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν την κάψουλα αδυνατίσματος, με την εγγύηση “Ικανοποιημένος ή τα χρήματά σας πίσω” μετά από 60 ημέρες χρήσης.

Κριτικές πελατών : Το Capsiplex είναι αποτελεσματικό, αλλά όχι μια θαυματουργή κάψουλα

Χάρη στην αποτελεσματικότητά της και την υιοθέτησή της από διασημότητες, η κάψουλα αδυνατίσματος Capsiplex πουλάει σαν ζεστό ψωμί. Στα κοινωνικά δίκτυα και στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, οι μαρτυρίες από ικανοποιημένους πελάτες είναι λεγεώνες. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ενώ το συμπλήρωμα είναι αποτελεσματικό για έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων, μπορεί να μην λειτουργεί για άλλους.

Στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, οι πελάτες μπορούν να διατυπώσουν τις απόψεις τους. Η ανάγνωση αυτών των κριτικών αποκαλύπτει μια εντυπωσιακή αντίθεση. Η κάψουλα αδυνατίσματος Capsiplex λειτουργεί τέλεια για ορισμένους πελάτες που είναι ευτυχείς που έχουν χάσει δεκάδες κιλά λίπους. Αυτή ήταν η περίπτωση της Eglantine, για παράδειγμα, η οποία δήλωσε ότι έχασε 21 κιλά σε ένα χρόνο. Ο σύζυγός της έχασε 8 κιλά σε μόλις 120 ημέρες.

Από την άλλη πλευρά, η κάψουλα αδυνατίσματος δεν λειτούργησε για ορισμένους πελάτες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Agathe, η οποία, παρά την αγωγή σε συνδυασμό με μια ώρα γυμναστικής την ημέρα, εξακολουθεί να μην έχει επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Agathe ακολούθησε σωστά τις οδηγίες; Χρησιμοποίησε το Capsiplex για ένα εύλογο χρονικό διάστημα; Ποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα; Και είναι συχνά αυτή η προκατάληψη που υποδηλώνει ότι είναι καλύτερο να λαμβάνετε τις αξιολογήσεις των πελατών με επιφύλαξη, επειδή δεν προσδιορίζεται κάθε πτυχή της κατάστασης ενός πελάτη.

Εάν προτιμάτε τη μορφή “καθαρής γνώμης”, εδώ είναι μερικές μαρτυρίες που συλλέχθηκαν για το Capsiplex:

ΟRobert λέει: “Έχω δοκιμάσει μερικά διαφορετικά προϊόντα, αλλά θα πρέπει να πω ότι αυτό είναι μακράν το αγαπημένο μου. Το χρησιμοποιώ εδώ και μερικές εβδομάδες και μπορώ πλέον να παρατηρήσω ότι το σώμα μου είναι λίγο πιο μυώδες”.

ΟJohn λέει: “Έχω χρησιμοποιήσει αυτά τα προϊόντα στο παρελθόν και μόλις αγόρασα το δεύτερο! Έχω σίγουρα βελτιώσεις στη σωματική μου διάπλαση! Ανυπομονώ για την επόμενη παράδοσή μου!”

Μπορεί να αγοραστεί η κάψουλα αδυνατίσματος Capsiplex στα φαρμακεία;

Εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτή η κάψουλα αδυνατίσματος δεν μπορεί να αγοραστεί στα φαρμακεία. Για να την αποκτήσετε, πρέπει να κάνετε μια παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της Bauer Nutrition, ιδιοκτήτριας της μάρκας Capsiplex. Μόλις βρεθείτε στον ιστότοπο, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πολλές άλλες ειδικότητες και συμπληρώματα διατροφής. Με τόσα πολλά προϊόντα διαθέσιμα προς αγορά, ο ιστότοπος μοιάζει με ηλεκτρονικό φαρμακείο, αλλά δεν είναι.

Πώς γίνεται η παράδοση;

Η Bauer Nutrition παραδίδει το Capsiplex οπουδήποτε στον κόσμο, στη διεύθυνση που δίνεται κατά την παραγγελία. Μόλις ο πελάτης καταβάλει την τιμή, η κάψουλα αδυνατίσματος συσκευάζεται και αποστέλλεται εντός 24 ωρών, ώστε ο πελάτης να παραλάβει το δέμα του μεταξύ 24 και 48 εργάσιμων ωρών, ειδικά αν βρίσκεται στην Ευρώπη. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματός σας στον ιστότοπο του μεταφορέα. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ορισμένοι μεταφορείς παραδίδουν μόνο μετά από 3 ημέρες.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΑ ΜΕ CAPSIPLEX


 • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
 • Επιταχύνει το μεταβολισμό
 • Βοηθά στην απώλεια βάρους

Αγοράστε το Capsiplex τώρα

Οι εναλλακτικές λύσεις

Αν ψάχνετε για ένα προϊόν για να καταστείλετε την όρεξή σας και να διαχειριστείτε το βάρος σας και σας ενδιαφέρει το Capsiplex χωρίς να το επιλέξετε, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις στην αγορά. Στο άρθρο μου που συγκρίνει τους λιποδιαλύτες, έχω πραγματοποιήσει μια λεπτομερή ανάλυση αυτών των προϊόντων, θέτοντάς τα σε άμεσο ανταγωνισμό μεταξύ τους. Θα βρείτε πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση!
Ακολουθούν μερικές επιλογές: