Arti Shot : η γνώμη μου & η καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το υπερβολικό βάρος βλάπτει την υγεία σας. Ενώ ορισμένοι άνθρωποι επιλέγουν δίαιτες ή αθλήματα για να χάσουν μερικά επιπλέον κιλά, άλλοι προτιμούν να χρησιμοποιούν προϊόντα αδυνατίσματος.

Το Arti Shot είναι ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Τα περισσότερα από τα συστατικά του είναι φυσικά και η λήψη του δεν έχει δυσμενείς επιπτώσεις στη γενική υγεία.

Μάθετε σε αυτό το άρθρο πώς μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος διατηρώντας παράλληλα την ευεξία σας, καθώς και τη γνώμη μας σχετικά με την αποτελεσματικότητά του.

Ενημέρωση: Το προϊόν Arti Shot δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας.

Παρουσίαση της Arti Shot

Γενική περιγραφή

Γνωστό και ως “Shot for Slim”, το Arti Shot είναι ένας λιποδιαλύτης με βάση την αγκινάρα που αναπτύχθηκε από την JB CONSEIL SLMT.

Το
Arti Shot είναι ένας λιποδιαλύτης με βάση την αγκινάρα

Διαφέρει ελαφρώς από άλλα συμπληρώματα διατροφής του είδους του στην υγρή του μορφή. Και για να είναι πιο εύκολη η λήψη του, κάθε ημερήσια δόση έρχεται σε ένα μικρό μπουκαλάκι.

Ωστόσο, διατίθεται επίσης σε μορφή κάψουλας.

Κάθε μπουκάλι είναι ερμητικά κλειστό, ώστε να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας στα ταξίδια σας χωρίς τον κίνδυνο διαρροής.

Αν δεν σας αρέσει ιδιαίτερα η γεύση της αγκινάρας, διατίθεται σε διάφορες γεύσεις: μήλο, ανανά και κόκκινα φρούτα.

Σύνθεση

Το Arti Shot οφείλει την ιδιότητά του ως φάρμακο αδυνατίσματος σε ένα μείγμα διαφόρων φυσικών προϊόντων που συνεργάζονται για να ενεργοποιήσουν την αποβολή του λίπους από το σώμα.

Τα κύρια συστατικά του Arti Shot είναι :

 • ασκορβικό οξύ
 • θειαμίνη και νιασίνη,
 • βιοτίνη,
 • ρίζα τζίνσενγκ
 • και πράσινο τσάι.

Ακολουθεί λεπτομερής περιγραφή.

Αγκινάρα (60 mg)

Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε κυναρίνη, η αγκινάρα είναι ένα εξαιρετικό φυσικό διουρητικό. Με αυτόν τον τρόπο, ενθαρρύνει την αποβολή των τοξινών και των λιπών από το σώμα μέσω των ούρων, εξ ου και η αδυνατιστική της δράση.

Πράσινο τσάι (72 mg)

Στο Arti Shot, το πράσινο τσάι χρησιμοποιείται κυρίως για τις λιποδιαλυτικές του ιδιότητες, κάνοντάς σας φυσικά να καίτε περισσότερες θερμίδες από το συνηθισμένο.

Βιοτίνη (25 μg)

Πρόκειται για μια βιταμίνη Β8. Βοηθά τον εγκέφαλο να διαχειρίζεται καλύτερα τις προσλαμβανόμενες θερμίδες, προκειμένου να μειωθεί η ποσότητα του λίπους που αποθηκεύεται στο σώμα.

Θειαμίνη (0,23 mg) και νιασίνη (3,8 mg)

Πρόκειται επίσης για βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1 και Β3 αντίστοιχα). Κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, καθοδηγούν το σώμα σας να κάψει λίπος και αποθηκευμένα σάκχαρα.

Ρίζα τζίνσενγκ (12 mg)

Η ρίζα τζίνσενγκ είναι ένα φυσικό τονωτικό με ιδιαίτερη ικανότητα απορρόφησης οξυγόνου. Ως αποτέλεσμα, καταπολεμά την κόπωση και, κυρίως, περιορίζει τη συσσώρευση λίπους στο σώμα.

Περιέχει επίσης ασκορβικό οξύ, παντοθενικό ασβέστιο (ή βιταμίνη Β5), υδροχλωρική πυριδοξίνη (ή βιταμίνη Β6) και κυανοκοβαλαμίνη (ή βιταμίνη Β12) σε μικρές ποσότητες. Όλα αυτά συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητά του ως προϊόν αδυνατίσματος.

Ενημέρωση: Το προϊόν Arti Shot δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ο ρόλος του Arti Shot στον οργανισμό

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το Arti Shot είναι αποτελεσματικό για :

 • Καταπολέμηση της κατακράτησης νερού,
 • Κάψιμο λίπους ,
 • Μείωση της ποσότητας του λίπους που αποθηκεύεται στο σώμα,
 • Μετατροπή του λίπους σε ενέργεια,
 • Πρόληψη της απογοήτευσης που προκαλείται από τη δίαιτα.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες διαπιστώνουν ότι η διαδικασία απώλειας βάρους είναι πολύ αργή. Προφανώς, δεν λειτουργεί καν αν δεν ακολουθήσετε κατά γράμμα τον οδηγό διατροφής που παρέχεται με τη συσκευασία. Ως αποτέλεσμα, μερικοί άνθρωποι ξαναπαίρνουν γρήγορα βάρος στο τέλος της θεραπείας.

Επομένως, συνιστάται να συνοδεύετε την κατανάλωση του Arti Shot με τη μέθοδο IMG (Index Minceur Global) που έχει καθιερώσει ο ίδιος ο κατασκευαστής.

Τρόπος δράσης

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το Arti Shot προωθεί την απώλεια βάρους βοηθώντας τον εγκέφαλο να ελέγχει καλύτερα τις θερμίδες και καίγοντας το λίπος χάρη στα διάφορα ένζυμα και τις βιταμίνες που περιέχει.

arti shot
Αυτό το φάρμακο με βάση την αγκινάρα βοηθά το σώμα σας να διαχειρίζεται καλύτερα τις θερμίδες

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Arti Shot δεν περιέχει κανένα συστατικό για αδυνάτισμα. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ακριβώς ένα φάρμακο για τη δίαιτα.

Απλώς βοηθά το σώμα σας να διαχειρίζεται καλύτερα τις θερμίδες και να ρυθμίζει το ρυθμό συσσώρευσης λίπους στο σώμα σας.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε οποιοδήποτε είδος δίαιτας ή προγράμματος άσκησης για να επωφεληθείτε από την αποτελεσματικότητά του.

Ενημέρωση: Το προϊόν Arti Shot δεν είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επιστημονικά στοιχεία

Οι αρετές αυτού του προϊόντος αδυνατίσματος δικαιολογούνται από διάφορες επιστημονικές μελέτες. Οι πιο ενδιαφέρουσες αφορούν τα κύρια συστατικά του: την αγκινάρα και το πράσινο τσάι.

Αγκινάρα

Η πρώτη ερευνητική μελέτη εξέτασε τις επιδράσεις των ενώσεων με βάση το εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας στα επίπεδα χοληστερόλης.

Το προϊόν δοκιμάστηκε σε 92 άτομα με μέτρια υπερχοληστερολαιμία. Μετά τη λήψη του προϊόντος για κάποιο χρονικό διάστημα, παρατηρήθηκε ότι το επίπεδο της καλής χοληστερόλης (HDL) αυξήθηκε, ενώ εκείνο της κακής χοληστερόλης (LDL) μειώθηκε σημαντικά.

Το Arti Shot, με βάση την αγκινάρα, είναι επομένως ένα εξαιρετικό βοήθημα στην καταπολέμηση της περιττής χοληστερόλης, η οποία είναι επιβλαβής για την υγεία και ενθαρρύνει την αύξηση του σωματικού βάρους.

Πράσινο τσάι

Η μελέτη για το πράσινο τσάι πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του Τμήματος Διατροφής και Υγιεινής Τροφίμων του Πανεπιστημίου του Πεκίνου.

Τα αποτελέσματα των πειραμάτων που διεξήχθησαν σε μεγάλο αριθμό Κινέζων ατόμων έδειξαν σαφώς ότι η υψηλή περιεκτικότητα του πράσινου τσαγιού σε κατεχίνες προάγει σημαντική μείωση του κοιλιακού λίπους.

IMG: ο οδηγός διατροφής

Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος απλά εξαλείφουν τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες από την καθημερινή τους διατροφή.

Ωστόσο, ορισμένες από αυτές είναι ωφέλιμες, ακόμη και ζωτικής σημασίας, για τον οργανισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι αρρωσταίνουν μετά από δίαιτα.

Ο οδηγός τροφίμων Arti Shot σας ενημερώνει για το ποια τρόφιμα επιτρέπονται, όχι σύμφωνα με τον αριθμό των θερμίδων που παρέχουν, αλλά σύμφωνα με την “αποθηκευτική τους ικανότητα”. Τα τρόφιμα αυτά είναι κωδικοποιημένα με χρώμα.

 • Πράσινο: πρόκειται για τρόφιμα με χαμηλή αποθηκευτική ικανότητα. Μπορείτε να τα καταναλώνετε χωρίς μέτρο (π.χ. καφές, τσάι, τσάι από βότανα, κεράσια, ακτινίδια, αμύγδαλα, 0% γιαούρτι και 0% τυρί, ψάρια και οστρακοειδή, κρέας, αυγά κ.λπ,)
 • Πορτοκαλί: πρόκειται για τρόφιμα με μέτρια αποθηκευτική ικανότητα. Μπορείτε να τις φάτε, αλλά μόνο αν τις καταναλώνετε μαζί με τρόφιμα από την πράσινη ζώνη (π.χ. αβοκάντο, φυτικά έλαια, κεμπάπ, πίτσα, όσπρια κ.λπ.),
 • Κόκκινη: αυτή η ζώνη περιέχει τρόφιμα με υψηλή αποθηκευτική ικανότητα. Επιτρέπεται να τα τρώτε κατά διαστήματα, αλλά μόνο αν τα συνδυάζετε με τρόφιμα από την πράσινη ζώνη (π.χ. αλλαντικά, επιδόρπια, βερίκοκα, μαγειρεμένα καρότα, αποξηραμένοι χουρμάδες, λίπη, τσιπς, χοτ ντογκ, ζυμωμένα τυριά, πλήρες αγελαδινό γάλα κ.λπ,)
 • Βιολετί: τα τρόφιμα αυτής της ζώνης έχουν επίσης υψηλό δείκτη αδυνατίσματος. Σε αντίθεση με αυτές της κόκκινης ζώνης, είναι ιδιαίτερα σκόπιμο να τις εξορίσετε εντελώς από τη διατροφή σας (φιστίκια, πατατάκια, βιομηχανικές μπαγκέτες, λευκή ζάχαρη, βιομηχανικά γλυκά, κ.λπ.).

Ενημέρωση: Το προϊόν Arti Shot δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πώς το παίρνω;

Η λήψη του Arti Shot είναι ιδιαίτερα εύκολη. Απλά ανοίξτε το μπουκάλι και πιείτε όλο το περιεχόμενο στη μέση ή στο τέλος του γεύματός σας.

Σε γενικές γραμμές, ένας κύκλος θεραπείας διαρκεί 14 ημέρες (ο αριθμός των φιαλών), αλλά μπορεί να επαναληφθεί μία φορά εάν εξακολουθείτε να μην είστε ικανοποιημένοι με το βάρος σας.

Για να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά του, σας συνιστούμε να ακολουθείτε κατά γράμμα τον οδηγό διατροφής που συνοδεύει το προϊόν.

Είστε ελεύθεροι να τρώτε οτιδήποτε, αλλά σας συμβουλεύουμε να εξισορροπήσετε τη διατροφή σας, σεβόμενοι τη σύνθεση των πιάτων σας.

Arti shot
Η τήρηση της διατροφής που προτείνεται στο Arti Shot θα συμβάλει στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς του

Σας συμβουλεύουμε επίσης να συμμετέχετε σε απλές σωματικές δραστηριότητες, ακόμη και αν οι κατασκευαστές αναφέρουν ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η δράση της θιανίνης και της νιασίνης θα επιταχύνει τη διαδικασία απώλειας βάρους.

Για ποιους προορίζεται αυτό το φάρμακο;

Το Arti Shot προορίζεται για ενήλικες που είναι υπέρβαροι (υψηλού ή χαμηλού βάρους). Εάν δεν είστε σίγουροι αν είστε υπέρβαροι ή/και θέλετε να μάθετε πόσο πρέπει να χάσετε, σας προτείνουμε να υπολογίσετε το Δείκτη Μάζας Σώματος.

Απλά διαιρέστε το βάρος σας σε κιλά με το τετράγωνο του ύψους σας σε μέτρα.

Για παράδειγμα, για ένα άτομο με ύψος 1,65 μ. και βάρος 58 κιλά: ΔΜΣ = (58 / 1,65²) = 21,30.

Ακολουθούν οι ερμηνείες του ΔΜΣ από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας):

 • Λιγότερο από 18,5: λιποβαρής ,
 • 18,5 έως 25: φυσιολογικό βάρος,
 • 25 έως 30: υπέρβαρο ή ελαφρώς υπέρβαρο,
 • 30 έως 35: παχυσαρκία Ι (μέτρια),
 • 35 έως 40: παχυσαρκία ΙΙ (σοβαρή),
 • Πάνω από 40: παχυσαρκία ΙΙΙ (μαζική).

Επομένως, συνιστάται να λαμβάνετε το Arti Shot εάν ο ΔΜΣ σας είναι 25 ή παραπάνω.

Ωστόσο, αν και χρησιμοποιείται ευρέως από ειδικούς και διαιτολόγους, ο δείκτης αυτός έχει τους περιορισμούς του. Δεν λαμβάνει υπόψη την περιεκτικότητα σε λίπος, μυς ή οστά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για έγκυες γυναίκες και ηλικιωμένους.

Εν ολίγοις, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε αυτό το φάρμακο, για λόγους ασφαλείας.

Ενημέρωση: Το προϊόν Arti Shot δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας.

Προφυλάξεις για τη χρήση και αντενδείξεις που πρέπει να γνωρίζετε

Καθώς το Arti Shot περιέχει κυναρίνη (από αγκινάρες), δεν συνιστάται αυστηρά σε άτομα που πάσχουν από πέτρες στα νεφρά ή από αποφράξεις των χοληφόρων οδών.

Για την ασφάλειά σας, μην λαμβάνετε περισσότερες από μία δόσεις την ημέρα.

Αυτό το φάρμακο είναι επικίνδυνο για τα παιδιά, γι’ αυτό κρατήστε το μακριά από τα χέρια τους.

Οι έγκυες γυναίκες και τα άτομα με ιατρικό ιστορικό δεν πρέπει να λαμβάνουν το Arti Shot.

Είναι σημαντικό να διατηρείτε τη σωστή ενυδάτωση όταν λαμβάνετε αυτό το προϊόν λόγω της διουρητικής του δράσης.

Ποια παρακολούθηση απαιτείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Καθώς το Arti Shot καίει λίπος, θα μπορούσε να επηρεάσει την αφομοίωση ορισμένων λιποδιαλυτών θρεπτικών συστατικών, όπως οι βιταμίνες, ειδικά για όσους παρατείνουν τη διάρκεια της θεραπείας.

Επομένως, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε συστηματικά τις μεταβολές των επιπέδων αυτών των ζωτικών στοιχείων και να διακόπτετε αμέσως τη θεραπεία εάν υπάρχει σημαντική πτώση.

Η λήψη αυτής της θεραπείας πρέπει επομένως να συνοδεύεται από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη χρήση του Arti Shot. Ωστόσο, οι πιο δυσανεκτικοί πάσχοντες έχουν αναφέρει μερικές ενοχλήσεις όπως μετεωρισμός, κακοσμία και συχνή διάρροια.

Τα οφέλη από τη χρήση του Arti Shot

Υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε εάν αποφασίσετε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε το Arti Shot.

 • Η διάρκεια της θεραπείας είναι σύντομη (14 ημέρες, 28 το πολύ). Περιορίζει την έκθεση του οργανισμού στα διάφορα συνθετικά προϊόντα που περιέχει,
 • Ο οδηγός διατροφής που παρέχεται με το προϊόν μας διδάσκει πώς να εξισορροπήσουμε τη διατροφή μας. Συνιστάται επίσης ιδιαίτερα να συνεχίσετε να ακολουθείτε τη δίαιτα ακόμη και μετά τη θεραπεία, για να αποφύγετε την εκ νέου αύξηση του βάρους και, κυρίως, για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία,
 • Χάρη στην αρχή της δράσης του, δεν υπάρχουν διατροφικοί περιορισμοί. Το μόνο που απαιτείται είναι τα γεύματα να είναι ισορροπημένα και οι τροφές να συνδυάζονται έξυπνα, σύμφωνα με τις συμβουλές του οδηγού διατροφής. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει μικρότερος κίνδυνος να πάθετε σοβαρή ανεπάρκεια, όπως συμβαίνει με τα ανορεκτικά,
 • Η μορφή του “μίνι ημερήσιου μπουκαλιού” είναι εξαιρετικά πρακτική, ειδικά όταν ταξιδεύετε.
Η
μορφή της μίνι ημερήσιας φιάλης του Arti Shot είναι εξαιρετικά πρακτική

Τα μειονεκτήματα αυτού του προϊόντος

Αν και το Arti Shot είναι ένα ενδιαφέρον προϊόν αδυνατίσματος, έχει ορισμένα σημαντικά μειονεκτήματα.

 • Αν και οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι δεν χρειάζεται να λαμβάνεται σε συνδυασμό με δίαιτα, αποδεικνύεται ότι δεν είναι πολύ αποτελεσματικό αν δεν ακολουθήσετε κατά γράμμα τον οδηγό διατροφής (IMG),
 • Ορισμένοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι μετά τη λήψη του Arti Shot, ξαναπαχαίνουν πολύ γρήγορα (φαινόμενο yo-yo),
 • Η τιμή του προϊόντος είναι αρκετά υψηλή σε σχέση με την αποτελεσματικότητά του.

Πού μπορώ να αγοράσω το Arti Shot;

Το Arti Shot πωλείται ελεύθερα στη Γαλλία. Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία, παραφαρμακεία και ορισμένα εξειδικευμένα καταστήματα ομορφιάς.

Ή, αν είστε πολύ απασχολημένοι, μπορείτε να το αγοράσετε από το διαδίκτυο. Υπάρχουν διάφορες πλατφόρμες που προσφέρουν αυτό το προϊόν, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας του κατασκευαστή και των μεγαλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων, όπως το Amazon, το M6 Boutique και το Cdiscount.

Αναζητήστε αυτό που θέλετε, επιβεβαιώστε την αγορά σας και περιμένετε να σας παραδοθεί στο σπίτι σας.

Ωστόσο, σας συνιστούμε να ελέγξετε τη γνησιότητα και την αξιοπιστία του ιστότοπου πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή, καθώς ορισμένες από αυτές προσφέρουν αντίγραφα και μάλιστα κακής ποιότητας!

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε τις κριτικές των πελατών πριν δεσμευτείτε, για να έχετε μια καλή ιδέα για το τι να περιμένετε.

Ενημέρωση: Το προϊόν Arti Shot δεν είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος της σελίδας.

Τιμή

Η τιμή του Arti Shot ποικίλλει ανάλογα με τα καταστήματα και τις πλατφόρμες. Σε γενικές γραμμές, όμως, μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο 14 φιαλών για 35 έως 40 ευρώ στα ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής πώλησης. Ορισμένες πλατφόρμες χρεώνουν 3 έως 5 ευρώ για την παράδοση.

Γνώμες για το Arti Shot

Μαρτυρίες

Λάβαμε μια μαρτυρία από έναν χρήστη που έκανε θεραπεία 28 ημερών. Μετά από μία εβδομάδα, είχε χάσει 1,5 κιλό χωρίς καν να ακολουθήσει τις διατροφικές οδηγίες που παρέχονται στον οδηγό. Και την επόμενη εβδομάδα, έχασε 4 κιλά υιοθετώντας την. Στο τέλος, έχασε 9 κιλά σε 28 ημέρες.

Έτσι, συμφωνεί με τους περισσότερους χρήστες ότι το Arti Shot είναι αποτελεσματικό μόνο αν ο οδηγός ακολουθηθεί στο σύνολό του. Ωστόσο, ήταν θετική για το προϊόν χάρη στην ευκολία της διαδικασίας αδυνατίσματος που της προσέφερε.

Η γνώμη μας

Σύνθεση

Πρώτον, είμαστε ευχαριστημένοι με τη σύνθεση του Arti Shot. Ενώ η πλειονότητα των φαρμάκων αδυνατίσματος είναι γεμάτη με συνθετικά προϊόντα για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητά τους, αυτό αποτελείται ουσιαστικά από φυσικά στοιχεία. Σε αντίθεση με ορισμένους χρήστες, προτιμούμε να χάνουμε βάρος διατηρώντας παράλληλα την υγεία μας, ακόμη και αν η διαδικασία είναι μερικές φορές αργή.

Σε ποια μορφή;

Θεωρούμε επίσης ότι η υγρή μορφή είναι πιο βολική και πιο εύπεπτη. Επιπλέον, το γεγονός ότι κάθε δόση περιέχεται σε ξεχωριστό μπουκάλι απλοποιεί πραγματικά τη ζωή. Το μικρό μπουκαλάκι μπορεί να μεταφερθεί σε τσάντες, σακίδια ή ακόμη και σε μολυβοθήκες χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί.

Διατίθενται διάφορες γεύσεις

Πιστεύουμε ότι οι γεύσεις είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Στην πραγματικότητα, το να μην χρειάζεται να μυρίζετε τις γεύσεις που μισείτε είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των δισκίων και των καψουλών. Ευτυχώς, οι κατασκευαστές του Arti Shot το σκέφτηκαν αυτό και επινόησαν προϊόντα με διάφορες φυσικές γεύσεις: μήλο, κόκκινα φρούτα και ανανά. Επιπλέον, όλες αυτές οι γεύσεις έχουν ιδιότητες αδυνατίσματος.

Arti shotΤο
Arti Shot διατίθεται σε μια σειρά από φυσικές γεύσεις

Περιορισμοί

Οι περισσότεροι χρήστες παραπονιούνται ότι το φάρμακο είναι αποτελεσματικό μόνο όταν ακολουθείται κατά γράμμα ο οδηγός διατροφής. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι επανέκτησαν τα κιλά τόσο γρήγορα όσο τα έχασαν.

Μια υγιεινή διατροφή βελτιστοποιεί τη δράση του Arti Shot. Φυσικά, δεν είναι ζήτημα να στερηθείτε όλες τις τροφές που βρίσκονται στην κόκκινη και τη μοβ ζώνη, αλλά απλώς να τις περιορίσετε και να εξισορροπήσετε τις αναλογίες τους.

Φαινόμενο Yo-yo;

Όσον αφορά το φαινόμενο γιο-γιο, ο οδηγός διατροφής που παρέχεται δεν αφορά μόνο τα άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία. Σας συμβουλεύουμε να τον ακολουθήσετε και μετά, έτσι ώστε το σώμα σας να μπορεί να αποβάλλει ευκολότερα τις θερμίδες που προσλαμβάνετε σε καθημερινή βάση, μόλις το φάρμακο κάνει τη δουλειά του στο περιττό λίπος.

Εν ολίγοις, το Arti Shot είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που ενεργοποιεί την καύση του λίπους και τη μετατροπή του σε ενέργεια. Παρόλο που δεν είναι υποχρεωτικό να αθλείστε όταν παίρνετε το Arti Shot, συνιστούμε τακτική σωματική δραστηριότητα για να επιταχύνετε τη διαδικασία. 30 λεπτά έως 1 ώρα περπάτημα κάθε μέρα ή κολύμπι ή ποδηλασία την εβδομάδα είναι κάτι παραπάνω από αρκετά.

Ενημέρωση: Το προϊόν Arti Shot δεν διατίθεται πλέον προς πώληση. Το άρθρο έχει διατηρηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς. Εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες ακριβώς παρακάτω.

Εναλλακτικές λύσεις

Το Arti Shot δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ωστόσο, είναι δυνατή η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής, για παράδειγμα, τα οποία μπορεί κάλλιστα να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών! Ακολουθούν μερικά συμπληρώματα: