Υπάρχουν συνταγογραφούμενα κατασταλτικά της όρεξης;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το υπερβολικό βάρος και η παχυσαρκία αποτελούν πραγματικά προβλήματα δημόσιας υγείας, τα οποία επηρεάζουν ένα σημαντικό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού. Εφαρμόζονται διάφορες λύσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Αυτές περιλαμβάνουν μια σειρά από κάψουλες αδυνατίσματος. Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής σας βοηθούν να χάσετε αυτά τα περιττά κιλά. Εξάλλου, μια δίαιτα συχνά δεν είναι αρκετή για να χάσετε αυτά τα επιπλέον κιλά. Σε αυτό το πλαίσιο, ορισμένες θεραπείες αδυνατίσματος (κατασταλτικά της όρεξης) παρέχουν στους χρήστες μια πολύτιμη χείρα βοηθείας για να ελέγξουν το βάρος τους και να τελειοποιήσουν τις φιγούρες τους. Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα συμπληρώματα διατροφής διατίθενται χωρίς ιατρική συνταγή, ορισμένα διατίθενται με ιατρική συνταγή.

Αγοράστε το Xenical, 24ωρη παράδοση, ηλεκτρονική διαβούλευση και συνταγογράφηση

Τι είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης;

médicament coupe-faim
Το Xenical είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης που πωλείται με ιατρική συνταγή στη Γαλλία, την Ευρώπη και την Αμερική.

Τα κατασταλτικά της όρεξης είναι συμπληρώματα διατροφής που σας βοηθούν να μειώσετε την ποσότητα φαγητού που τρώτε καθημερινά χωρίς να αισθάνεστε πεινασμένοι ή ακόμα και να μπλέκεστε στο μαρτύριο της λιγούρας και του τσιμπολογήματος.

Αυτές οι κάψουλες αδυνατίσματος σας βοηθούν να αισθάνεστε πιο γρήγορα χορτάτοι. Ένα κατασταλτικό της όρεξης σας δίνει το αίσθημα ότι είστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι με άλλα τρόφιμα. Το αίσθημα του κορεσμού σημαίνει ότι δεν θα τσιμπολογάτε. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χάσετε βάρος μετά από λίγο. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του κατασταλτικού της όρεξής σας είναι η σύνθεσή του. Περιέχει τα ακόλουθα θρεπτικά συστατικά

  • φυσικές ίνες (πηκτίνες) που διαστέλλουν το στομάχι σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε χορτάτοι πιο γρήγορα,
  • λίπος, το οποίο παρατείνει το αίσθημα πληρότητας, επειδή διαρκεί περισσότερο στο στομάχι σας,
  • πρωτεΐνες, οι οποίες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χωνευτούν.

Κατασταλτικά της όρεξης που διατίθενται με ιατρική συνταγή

Στη Γαλλία, το κατασταλτικό της όρεξης Xenical διατίθεται με ιατρική συνταγή.

Στη Γαλλία, ένα κατασταλτικό της όρεξης με την ονομασία Xenical (120 mg, κάψουλες, κουτί των 84) είναι διαθέσιμο με ιατρική συνταγή.

Το Xenical, προϊόν του εργαστηρίου Roche, είναι η μόνη εγκεκριμένη στη Γαλλία ιατρική θεραπεία κατά της παχυσαρκίας. Το κύριο δραστικό του συστατικό είναι η ορλιστάτη. Περιορίζει την απορρόφηση των λιπών στο πεπτικό σύστημα. Συχνά συνιστάται για τη θεραπεία της παχυσαρκίας (με Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) 30 ή περισσότερο) ή του υπέρβαρου (ΔΜΣ 28 ή περισσότερο) που σχετίζεται με παράγοντες κινδύνου. Αυτό το χάπι καταστολής της όρεξης συνιστάται επίσης σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων.

Κλινικές μελέτες πιστοποιούν την ιατρική και επιστημονική αποτελεσματικότητά του. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε ορλιστάτη, η θεραπεία σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 12 εβδομάδες, εάν δεν έχετε καταφέρει να χάσετε τουλάχιστον το 5% του αρχικού σας βάρους (πριν από τη θεραπεία).

Το χάπι Xenical που λαμβάνετε μαζί με ή αμέσως μετά το γεύμα, θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να περιορίσει τις θερμίδες, με πειστικά αποτελέσματα: απώλεια βάρους, μείωση της περιφέρειας της μέσης σας και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, καθώς και σημαντική βελτίωση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων χοληστερόλης.

Καλό είναι να γνωρίζετε: Από το 2009, το Xenical είναι η μόνη ιατρική θεραπεία κατά της παχυσαρκίας που έχει αναγνωριστεί ως αποτελεσματική. Ωστόσο, το περιοδικό Prescrire διαπιστώνει ότι έχει περισσότερους κινδύνους (ελλείψεις, συχνά πεπτικά προβλήματα και κατάγματα οστών σε εφήβους) από ό,τι οφέλη (μέτρια και προσωρινή αποτελεσματικότητα). Και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κανένα φάρμακο δεν μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος σταθερά και χωρίς κινδύνους.

Αγοράστε το Xenical, 24ωρη παράδοση, ηλεκτρονική διαβούλευση και συνταγογράφηση

Στη Βόρεια Αμερική, και συγκεκριμένα στον Καναδά, υπάρχουν τρία συνταγογραφούμενα φάρμακα για τη θεραπεία του υπέρβαρου ή της παχυσαρκίας

Xenical

Το Xenical® (ορλιστάτη) είναι ένας γαστρεντερικός αναστολέας της λιπάσης. Δεν μειώνει την όρεξη. Ο ρόλος του είναι να αναστέλλει τη δραστηριότητα του ενζύμου. Αυτό επιτρέπει στο σώμα σας να μειώσει την ποσότητα του λίπους που απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος.

Contrave

Εκτός από αυτό το φάρμακο, μπορείτε να προμηθευτείτε με ιατρική συνταγή το Contrave®, ένα άλλο αποτελεσματικό κατασταλτικό της όρεξης. Πρόκειται για έναν συνδυασμό ναλτρεξόνης (ένα μόριο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία του αλκοολισμού και της εξάρτησης από τα οπιοειδή) και βουπροπιόνης (ένα δραστικό συστατικό που δρα ως αντικαταθλιπτικό και καθιστά δυνατή τη διακοπή του καπνίσματος), αλλά σε χαμηλές δόσεις. Κυκλοφορεί σε μορφή χαπιού, με μέγιστη δόση 2 δισκία δύο φορές την ημέρα.

Είναι επίσης καλό να γνωρίζετε ότι το Contrave® συνιστάται για ενήλικες (εκτός από μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων και ένα πρόγραμμα σωματικής δραστηριότητας). Πρόκειται για άτομα με ΔΜΣ 30 kg/m2 ή περισσότερο ή ΔΜΣ μεγαλύτερο ή ίσο με 27 kg/m2 και παρουσιάζουν τουλάχιστον μία πάθηση που σχετίζεται με το βάρος τους: υπέρταση, διαβήτη τύπου 2, δυσλιπιδαιμία (παρουσία υψηλών επιπέδων τριγλυκεριδίων, χοληστερόλης ή λιπών στο αίμα).

Saxenda

Εάν, εκτός από την απώλεια βάρους, θέλετε να μειώσετε τη μέση σας ή να μειώσετε τον γλυκαιμικό δείκτη και τα επίπεδα χοληστερόλης, μπορείτε να μιλήσετε με τον παθολόγο σας. Αυτός μπορεί να σας συνταγογραφήσει το Saxenda®. Αυτό το άλλο φάρμακο αδυνατίσματος κυκλοφορεί με τη μορφή ενέσιμου διαλύματος σε προγεμισμένη πένα, την οποία μπορείτε να χορηγήσετε αρκετά εύκολα μόνοι σας.

Το Saxenda® (λιραγλουτίδη) βασίζεται σε μια ορμόνη που υπάρχει φυσικά στο σώμα σας (GLP-1 ή πεπτίδιο-1 που μοιάζει με τη γλυκαγόνη), η οποία θεωρείται ότι μειώνει την πρόσληψη τροφής και την όρεξη. Αυτό το φάρμακο Saxenda® είναι ένας σύμμαχος που θα σας δώσει μια χείρα βοηθείας στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρος. Βοηθάει στον περιορισμό της όρεξής σας.

Συνταγογραφικές προϋποθέσεις για αυτά τα κατασταλτικά της όρεξης

Coupe-faim
Εκτός από το PhenQ, το Zotrim είναι μια φυσική και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στα κατασταλτικά της όρεξης.

Η χορήγηση αυτών των κατασταλτικών της όρεξης, όπως και όλων των φαρμάκων, αποτελεί ευθύνη του γενικού σας ιατρού. Μια προκαταρκτική συνέντευξη με τον ιατρό σας θα του επιτρέψει να προσδιορίσει το προσωπικό και οικογενειακό σας ιστορικό, τον ΔΜΣ σας και τυχόν άλλες συννοσηρότητες που σχετίζονται με την παχυσαρκία (διαβήτης τύπου 2, υψηλή αρτηριακή πίεση), καθώς και τις παρενέργειες ορισμένων φαρμάκων.

Με βάση αυτές τις απαντήσεις, ο γιατρός σας θα είναι σε θέση να σας συνταγογραφήσει το κατάλληλο κατασταλτικό της όρεξης για την περίπτωσή σας, ελαχιστοποιώντας τυχόν κινδύνους.

Μια νέα σειρά κατασταλτικών της όρεξης ως σχετικές εναλλακτικές λύσεις κατά της παχυσαρκίας

Διαθέσιμα χωρίς ιατρική συνταγή, αυτά τα κατασταλτικά της όρεξης αποτελούν μη συνταγογραφούμενες εναλλακτικές λύσεις για την επίτευξη των στόχων σας για τον έλεγχο του βάρους. Πρόκειται για 100% φυσικές θεραπείες που σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε – στην πραγματικότητα, είναι από τα καλύτερα κατασταλτικά της όρεξης που κυκλοφορούν στην αγορά.

PhenQ

Ο ηγέτης της αγοράς στα κατασταλτικά της όρεξης (σύμφωνα με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες), το PhenQ είναι η 100% φυσική, 100% φυτική κάψουλα αδυνατίσματος. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για vegans και χορτοφάγους. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής είναι λιποδιαλύτης, κατασταλτικό της όρεξης και ενισχυτής ενέργειας, όλα σε ένα. Αν η απώλεια βάρους είναι πονοκέφαλος για εσάς, δεν υπάρχει λόγος να υποφέρετε άλλο: Το PhenQ είναι η ιδανική λύση.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


  • Δωρεάν αποστολή
  • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
  • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Zotrim

Διατίθεται επίσης χωρίς ιατρική συνταγή, το χάπι Zotrim είναι ένας ισχυρός σύμμαχος αδυνατίσματος. Οι κλινικές δοκιμές έχουν επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα αυτής της κάψουλας αδυνατίσματος. Το Zotrim είναι το πιο αποδεδειγμένο προϊόν καταστολής της όρεξης και απώλειας βάρους στην αγορά.