Ποιες είναι οι απόψεις για το PhenQ;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το PhenQ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ισχυρή φήμη για τις ιδιότητες καύσης λίπους και καταστολής της όρεξης. Για να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητά του και την ικανότητά του να εκτελεί αυτές τις λειτουργίες, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις πολλές απόψεις που εκφράζονται από τους χρήστες με βάση τις εμπειρίες τους, με τις βαθμολογίες να δίνονται όλες από 5 για να είναι πιο εύκολο να τις διαβάσετε.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Γνώμες για το PhenQ: Αξιολογήσεις πάνω από 4 στα 5

Πολλοί χρήστες εκτίμησαν την αποτελεσματικότητα του PhenQ και του έδωσαν βαθμολογία πάνω από 4/5. Έμειναν ικανοποιημένοι με την επίδραση καύσης λίπους, τον κατασταλτικό ρόλο της όρεξης και χωρίς να ξεχνάμε τα αποτελέσματα στην κοιλιά, και όλα αυτά σε προσιτή τιμή.

Quels résultats ont-eu les consommateurs de PhenQ
Το PhenQ είναι ένα αναγνωρισμένο συμπλήρωμα διατροφής για την απώλεια βάρους.

Το αποτέλεσμα καύσης λίπους

Οι περισσότεροι χρήστες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της λιποδιαλυτικής δράσης αυτού του συμπληρώματος διατροφής. Ορισμένοι έχουν χάσει ακόμη και περισσότερα από 10 κιλά.

Πάνω από 15 κιλά χάθηκαν σε λιγότερο από 10 εβδομάδες

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας στο Maigrir Vite Pro, η λήψη του PhenQ τη βοήθησε να χάσει περίπου 15,5 κιλά σε λιγότερο από 10 εβδομάδες, παρόλο που δεν υιοθέτησε καμία δίαιτα.

Λέει: “Μετά την ένατη εβδομάδα, τα αποτελέσματά μου ήταν εκπληκτικά. Είχα χάσει απίστευτα 15,5 κιλά. Έχασα 15,5 κιλά σωματικού λίπους σε 9 εβδομάδες χωρίς καμία ειδική δίαιτα ή έντονη άσκηση”.

Από 5 έως 20 κιλά χάθηκαν

Στον επίσημο ιστότοπο του παραγωγού, βρήκαμε ακόμη και μια μαρτυρία από μια νεαρή γυναίκα που έχασε σχεδόν 20 κιλά κάνοντας λίγο αθλητισμό και λαμβάνοντας PhenQ.

Στην ίδια πλατφόρμα, ο Ghislain R., ένας 31χρονος άνδρας, ισχυρίστηκε ότι έχασε 5 κιλά σωματικού λίπους σε 4 εβδομάδες. Η Valerie O. έχασε 2 μεγέθη και 9 κιλά σε 5 μήνες και η April R. έχασε 9 κιλά σε 3 μήνες μετά τον τοκετό.

Ouverture de ma première bouteille de PhenQ

12 κιλά χάθηκαν σε 1,5 μήνα

Ένας άλλος χρήστης έχασε 12 σε 1,5 μήνα και έγραψε ένα ολόκληρο άρθρο για την PhenQ για να μιλήσει για την εμπειρία της. Το συνιστά μάλιστα σε όποιον έχει πρόβλημα με την απώλεια βάρους.

Λέει επίσης ότι δεν είναι ένα θαυματουργό προϊόν, αλλά ότι υπάρχουν ορισμένες συνήθειες του τρόπου ζωής που πρέπει να ακολουθήσετε:

“Ποτέ πριν δεν ήμουν σε θέση να τηρήσω μια δίαιτα. Με το PhenQ, όχι μόνο πέτυχα τους στόχους μου, αλλά τους ξεπέρασα: μέσα σε έξι μήνες έχασα 12 κιλά, χωρίς καν να το σκέφτομαι. Εγώ η ίδια χρειαζόμουν να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά, γι’ αυτό και συνέχισα τη θεραπεία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχω επίσης δει πολλές κριτικές για το PhenQ που περιγράφουν λεπτομερώς πώς η θεραπεία είχε χρησιμοποιηθεί για πολύ μικρότερα χρονικά διαστήματα (1 μήνα) και είχε δώσει πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα (απώλεια 5 κιλών).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το συνιστώ τώρα στους φίλους μου που λένε ότι δεν μπορούν να χάσουν βάρος και ότι το να κάνεις ένα τεστ ενός μήνα δεν σημαίνει και πολλά… Φυσικά, θα πρέπει να προσαρμόσω τον τρόπο ζωής μου: το PhenQ δεν είναι ένα θαυματουργό χάπι που θα εξαφανίσει τα κιλά σου με ένα χτύπημα των δαχτύλων. Είναι, ωστόσο, ένα πολύ πολύτιμο βοήθημα και ένα ισχυρό διεγερτικό στον αγώνα σας να χάσετε βάρος.

Η κατασταλτική επίδραση της όρεξης

Η Sophie, μια νεαρή γυναίκα περίπου 23 ετών, επιβεβαίωσε την κατασταλτική επίδραση της όρεξης του PhenQ. Σύμφωνα με την ίδια, μετά από μόλις 3 ημέρες χρήσης, το αίσθημα της πείνας μεταξύ των γευμάτων έχει εξαφανιστεί εντελώς. Στην πραγματικότητα, έχασε πάνω από 1 κιλό σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με έναν χρήστη που έγραψε μια μαρτυρία στην πλατφόρμα Nutshell Nutrition, το PhenQ είναι πολύ αποτελεσματικό ως κατασταλτικό της όρεξης. Το συμπλήρωμα διατροφής ήταν μια μεγάλη βοήθεια στο να σταματήσει τις λιγούρες της μεταξύ των γευμάτων. Επιπλέον, τη βοήθησε να καταπολεμήσει τη χρόνια δυσκοιλιότητα από την οποία υπέφερε για χρόνια.

Les gélules PhenQ sont d'excellents coupes-faim
Οι κάψουλες PhenQ είναι εξαιρετικά κατασταλτικά της όρεξης

Ένας άλλος “πιστός” δήλωσε ότι λίγες ώρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης PhenQ, ήταν σε θέση να επωφεληθεί από τις ιδιότητες καταστολής της όρεξης. Την πήρε πριν από το πρωινό. Εξακολουθούσε να καταναλώνει τη συνηθισμένη ποσότητα. Παρατήρησε όμως ότι δεν χρειαζόταν σνακ όλο το πρωί, και αυτό που βρήκε πιο εντυπωσιακό ήταν ότι ακόμα και στο μεσημεριανό γεύμα δεν μπορούσε να τελειώσει το γεύμα της επειδή ήταν τόσο χορτάτη μετά από λίγες μόνο μπουκιές. Έφαγε ένα ελαφρύ απογευματινό σνακ την πρώτη μέρα, αλλά τη δεύτερη μέρα τα είχε απαγορεύσει εντελώς από το διατροφικό της πρόγραμμα. Χάρη στην αποτελεσματικότητα αυτού του φυσικού φυτικού φαρμάκου, έτρωγε πολύ λιγότερο και έχασε σχεδόν 5 κιλά σε 25 ημέρες. Επιπλέον, παρέμεινε γεμάτη ενέργεια και, αντίθετα με ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι, η λήψη του PhenQ δεν την ενόχλησε ποτέ στον ύπνο της. Για αυτή τη γυναίκα, η λήψη 1 δισκίου την ημέρα χωρίς καμία σωματική δραστηριότητα έκανε όλη τη διαφορά.

Η επίδραση στο στομάχι

Axelle W.: Αυτή η νεαρή γυναίκα δεν είναι ιδιαίτερα υπέρβαρη, αλλά έχει λίγη κοιλιά. Γι’ αυτό και αποφάσισε να ακολουθήσει μια πορεία με PhenQ. Μετά από 4 εβδομάδες, είχε χάσει 4 κιλά και το κοιλιακό της λίπος είχε εξαφανιστεί. Δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφίες πριν και μετά στην επίσημη ιστοσελίδα. Αποφάσισε να συνεχίσει τη θεραπεία της.

Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα, η Nicola D., μια 36χρονη γυναίκα, ισχυρίζεται ότι έχασε 6 κιλά σε μόλις 9 εβδομάδες. Είπε ότι μετά από αυτό το διάστημα, είχε χάσει ένα νούμερο. Επιπλέον, δεν επιθυμεί πλέον τα μικρά σνακ μεταξύ των γευμάτων, παρόλο που στην αρχή της θεραπείας της δυσκολευόταν πολύ να εγκαταλείψει τη σοκολάτα.

Φυσική σύνθεση

Το PhenQ είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από φυσικές ουσίες. Αυτό το καθιστά πολύ πιο υγιεινό από τα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής γεμάτα χημικά. Αν και έχει μερικές μικρές παρενέργειες, δεν είναι τόσο σοβαρές και επικίνδυνες όσο οι καρκίνοι, οι ψυχικές ανισορροπίες ή οι ορμονικές και πεπτικές διαταραχές που προκαλούνται από ορισμένα συνθετικά συστατικά.

Εγκεκριμένα και δοκιμασμένα συστατικά

Με τα λόγια ενός χρήστη που πήραμε συνέντευξη στο Nutshell Nutrition: “Το PhenQ είναι ένα ολοκαίνουργιο χάπι αδυνατίσματος που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μείγμα δοκιμασμένων συστατικών για να σας δώσει τη δύναμη πολλαπλών προϊόντων απώλειας βάρους σε ένα χάπι”.

Ελάχιστες ή καθόλου ανεπιθύμητες παρενέργειες

Επιπλέον, ως φυσικό προϊόν, πολύ σπάνια προκαλεί αλλεργίες και ακόμη και η εμφάνιση ανεπιθύμητων παρενεργειών δεν είναι τόσο συχνή, σύμφωνα με τα πολλά σχόλια και σχόλια σχετικά με την εμπειρία με το PhenQ. Τις περισσότερες φορές, εμφανίζονται επειδή ο καταναλωτής έχει δυσανεξία σε ένα από τα συστατικά. Σε αυτή την περίπτωση, το πρόβλημα δεν είναι με το φάρμακο, αλλά με το σώμα.

Για αυτούς τους λόγους ένας χρήστης του Διαδικτύου συνιστά τη λήψη PhenQ σε άτομα που θέλουν να κάνουν δίαιτα.

PhenQ avis
Οι παρενέργειες του PhenQ είναι σπάνιες.

Φυσικό και αποτελεσματικό

Λέει στην ενότητα Γνώμη και προσωπική μαρτυρία της επίσημης ιστοσελίδας: “Σας συνιστώ να δοκιμάσετε το Phenq χωρίς δισταγμό, επειδή αυτό το συμπλήρωμα αδυνατίσματος είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικό. Το Phenq λειτουργεί αμέσως μόλις το πάρετε για πρώτη φορά, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε τη σιλουέτα σας σε 3 έως 6 μήνες. Αυτό το συμπλήρωμα είναι επίσης 100% φυσικό και οι παρενέργειές του είναι τόσο ελάχιστες όσο και σπάνιες… Είναι γενικά καλά ανεκτό από τους περισσότερους χρήστες, αν και μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει πεπτικά προβλήματα ή φούσκωμα. Το Phenq περιέχει καφεΐνη, οπότε τα άτομα που είναι ευαίσθητα στις επιδράσεις αυτού του διεγερτικού θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση του. Το Phenq είναι πραγματικά ένας φανταστικός καυστήρας λίπους. Πληρεί όλα τα πρότυπα και προσφέρει πολλά οφέλη. Το PhenQ είναι το καλύτερο συμπλήρωμα αδυνατίσματος που έχω δοκιμάσει. Σας συνιστώ να το δοκιμάσετε”.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Γνώμη για τις κάψουλες αδυνατίσματος PhenQ: Βαθμολογία μεταξύ 3 και 4

Από την άλλη πλευρά, όσοι έχασαν λιγότερο βάρος ή έπρεπε να υιοθετήσουν μια συγκεκριμένη διατροφή και τακτική σωματική δραστηριότητα, του έδωσαν βαθμολογία μεταξύ 3 και 4.

Το αποτέλεσμα της καύσης λίπους

Ακολουθήστε μια ελαφριά δίαιτα

Η Alice, μια νεαρή γυναίκα γύρω στα είκοσι, ήθελε να χάσει τα περιττά της κιλά πριν φτάσει το καλοκαίρι. Αφού δοκίμασε διάφορες μεθόδους, από την άθληση που συνοδεύεται από δρακόντεια δίαιτα μέχρι χημική φαρμακευτική αγωγή, χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα, αποφάσισε να δοκιμάσει το PhenQ. Στην αρχή ήταν λίγο απογοητευμένη, γιατί μετά από δώδεκα ημέρες είχε χάσει μόνο 2 κιλά.

Μια μέρα, μια φίλη της τη συμβούλεψε να τηρήσει μια ελαφριά διατροφή (κυρίως ισορροπημένη) και να αθλείται λίγο, και η απώλεια βάρους της επιταχύνθηκε ραγδαία. Σε διάστημα μόλις 1? μήνα, η σωματική της μάζα είχε μειωθεί κατά 11 κιλά. Στην πραγματικότητα, περίμενε ένα θαυματουργό χάπι που θα τη βοηθούσε να χάσει βάρος χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι της. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπεία για ένα δεκαπενθήμερο και στη συνέχεια να την αρχίσει ξανά.

Κατασταλτικό της όρεξης και τονωτικό

Ένα άλλο άτομο δήλωσε ότι χάρη στο PhenQ, έχασε σχεδόν 2 κιλά σε 6 ημέρες. Φάνηκε ικανοποιημένη με την λιποδιαλυτική, κατασταλτική της όρεξης επίδραση του συμπληρώματος διατροφής. Εκτιμά επίσης το γεγονός ότι από τότε που πήρε το PhenQ, είναι γεμάτη ενέργεια, ειδικά καθώς είναι καθηγήτρια στίβου.

Το μόνο πρόβλημά της είναι ότι έχει γίνει εύκολα ευερέθιστη από την πορεία της θεραπείας της. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό δεν αποτελεί σημαντική ενόχληση. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μάθει σταδιακά να προσαρμόζεται στη διάθεσή της και να την ελέγχει. Ωστόσο, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο της έδωσε βαθμολογία 3,7/5. Επιπλέον, δεν της αρέσει ιδιαίτερα η μυρωδιά του χαπιού.

Des avis positifs sur PhenQ
Το PhenQ έχει ιδιότητες τόνωσης

Το αποτέλεσμα καταστολής της όρεξης

Παρά τις επιφυλάξεις των γύρω της σχετικά με τους κινδύνους από τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής για κάποια στην ηλικία της, η Agnès, μια γυναίκα στα πενήντα της, αποφάσισε να πάρει το PhenQ για να χάσει λίγο βάρος. Ήταν ιδιαίτερα έκπληκτη και ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα: μετά από 15 ημέρες, είχε χάσει 2 κιλά, ενώ πριν, παρά τη δίαιτα, δεν είχε καταφέρει ποτέ να χάσει ούτε 100 γραμμάρια.

Επιβεβαιώνει ότι η δράση καταστολής της όρεξης είναι πραγματικά υπαρκτή, ειδικά όταν πρόκειται για την εξάλειψη της επιθυμίας για μικρές λιχουδιές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η μόνη της ανησυχία είναι ότι έπρεπε να συνδυάσει τη λήψη του με λίγο αθλητισμό για να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα. Λέει ότι όταν ήταν νεότερη, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα, αλλά καθώς μεγαλώνει, δυσκολεύεται να συμβαδίσει. Ως αποτέλεσμα, ανησυχεί ότι όταν μια μέρα δεν θα μπορεί να το κάνει πια, θα επιστρέψει σε αυτό που έκανε τόσο καιρό για να χάσει.

Ο Jacky M., ένας νεαρός άνδρας, κατέθεσε επίσης την αποτελεσματικότητα του PhenQ ως κατασταλτικό της όρεξης. Έχασε μάλιστα σχεδόν 5 κιλά σε δύο μήνες χάρη σε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μετά από δύο μήνες, άρχισε να επιθυμεί και πάλι σνακ γύρω στις 10 το πρωί και στις 4 το απόγευμα. Όταν σταμάτησε να το παίρνει, όλα τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Μετά από δέκα ημέρες περίπου, δεν είχε πάρει ακόμα βάρος πίσω. Σύμφωνα με τον ίδιο, το PhenQ είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο αδυνατίσματος, ακόμη και αν η δράση του είναι αργή, αλλά μόνο αν δεν το παρακάνετε. Γι’ αυτό και του έδωσε βαθμολογία 3,2/5. Επιπλέον, σημείωσε επίσης ότι από τότε που άρχισε να παίρνει αυτό το φάρμακο, δεν υποφέρει πλέον από δυσκοιλιότητα.

Η επίδραση στο στομάχι

Στοχευμένα αποτελέσματα στην περιοχή του στομάχου

Το PhenQ βοηθά επίσης στην εξάλειψη του λίπους της κοιλιάς: αυτό ανακάλυψε η Victoria M., μια νεαρή γυναίκα 30 ετών, όταν το χρησιμοποίησε. Στην αρχή, ο στόχος της ήταν απλώς να χάσει μερικά επιπλέον κιλά και να δείχνει καλύτερα, αλλά καθώς περνούσε ο καιρός, συνειδητοποίησε ότι έχανε μόνο το λίπος της κοιλιάς.

Μόνο τότε φάνηκε ότι το συμπλήρωμα έπαψε να λειτουργεί καθόλου. Δεν παρατήρησε καμία αλλαγή στους μηρούς και τα χέρια της, ακόμη και μετά από 8 εβδομάδες θεραπείας. Και τότε παρατήρησε ότι ήταν λίγο κουρασμένη. Κατά τη γνώμη της, αυτό οφειλόταν στην έλλειψη φαγητού, καθώς από τότε που πήρε το PhenQ, έτρωγε μόνο 3 φορές την ημέρα (χωρίς να νιώθει πείνα) και η ποσότητα των γευμάτων της μειώθηκε κατά 25%. Το βαθμολόγησε με 3/5 μόνο για την ικανοποιητική επίδρασή του στην κοιλιά της.

PhenQ
Το συμπλήρωμα διατροφής PhenQ σας βοηθά να χάσετε βάρος.

Αποτελεσματικό, αλλά με παρενέργειες

Η Bernadette S., ένας άλλος χρήστης, έμεινε επίσης ικανοποιημένη από την ικανότητα του συμπληρώματος διατροφής να εξαλείφει το λίπος της κοιλιάς. Παρατήρησε μια αλλαγή σε μόλις μία εβδομάδα. Από την άλλη πλευρά, αντιμετώπισε πολύ δυσάρεστες παρενέργειες όπως πονοκεφάλους, φούσκωμα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και εμετό.

Ωστόσο, μίλησε σε έναν φίλο της γι’ αυτό και προφανώς, όταν ήταν σε μια πορεία του PhenQ, αντιμετώπισε τα ίδια συμπτώματα. Ωστόσο, δεν επηρέασαν σε καμία περίπτωση την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ενοχλήσεις εξαφανίστηκαν όταν ο οργανισμός συνήθισε τη θεραπεία. Εντυπωσιασμένη από τα αποτελέσματα που είδε στον συνάδελφό της, αποφάσισε να τελειώσει το μπουκάλι των 60 δισκίων που αγόρασε στην επίσημη ιστοσελίδα. Έτσι, γι’ αυτήν, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων δεν πρόκειται να βοηθήσει. Σχεδιάζει μάλιστα να το ξαναπάρει μετά από ένα διάλειμμα μερικών ημερών, αν τα αποτελέσματα πραγματικά εξασθενήσουν με την πάροδο του χρόνου.

Φυσική σύνθεση

Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, άνδρες και γυναίκες, τα φυσικά συστατικά λειτουργούν πιο αργά και λιγότερο αποτελεσματικά από τα συνθετικά προϊόντα. Οι περισσότεροι από αυτούς έχασαν λιγότερα από 5 κιλά σε 2 μήνες. Έδωσαν βαθμολογία μεγαλύτερη από 3 επειδή το συμπλήρωμα διατροφής τους βοήθησε να χάσουν βάρος, αλλά ο αριθμός των χαμένων κιλών δεν ήταν ικανοποιητικός.

Γνώμη για το προϊόν αδυνατίσματος PhenQ: Βαθμολογία μεταξύ 2 και 3

Το αποτέλεσμα της καύσης λίπους

Σύμφωνα με την εμπειρία της Steph, αυτό το συμπλήρωμα καίει λίπος, αλλά πολύ αργά. Της πήρε σχεδόν 3 μήνες για να χάσει περίπου 3 κιλά, παρά την υιοθέτηση μιας δραστικής δίαιτας και την άθληση αρκετών ωρών την εβδομάδα. Επιπλέον, χρειάστηκε να περιμένει σχεδόν δύο εβδομάδες για να παραλάβει το προϊόν. Ωστόσο, εκτίμησε πραγματικά το γεγονός ότι η παράδοση ήταν δωρεάν, παρόλο που ζει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Η κατασταλτική επίδραση της όρεξης

Ακούσαμε από τον Alain D., έναν άνδρα που είχε χρησιμοποιήσει το PhenQ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε μια ομάδα υποστήριξης για υπέρβαρα άτομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αρχικά χάρηκε ιδιαίτερα που το συμπλήρωμα διατροφής ήταν διαθέσιμο χωρίς συνταγή γιατρού. Και πράγματι, από τις πρώτες κιόλας δόσεις, το αίσθημα της πείνας μεταξύ των γευμάτων εξαφανίστηκε εντελώς και επίσης έτρωγε λιγότερο. Αλλά μετά από περίπου ένα μήνα, έπρεπε να αντιμετωπίσει περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα ανεπάρκειας. Επιπλέον, ακόμη και όταν σταμάτησε τη θεραπεία, η όρεξή του δεν επέστρεψε. Θεώρησε ότι θα ήταν πιο ωφέλιμο να παρακολουθείται από γιατρό, επειδή το φάρμακο είναι πολύ ισχυρό για ορισμένους ανθρώπους.

PhenQ avis
Ορισμένοι χρήστες αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του PhenQ

Γνώμη για το PhenQ: Βαθμολογία κάτω από 2

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Aurélie H., ένας χρήστης, ξεκίνησε μια πορεία του PhenQ. Σύμφωνα με την ίδια, παρά τις σωματικές της προσπάθειες και όλους τους διατροφικούς περιορισμούς, δεν είδε καμία αλλαγή, παρόλο που παίρνει δύο δισκία την ημέρα (πρωί και μεσημέρι). Θα μπορούσε να τα πάρει και το βράδυ, αλλά αυτό δεν συνιστάται μετά τις 4 μ.μ., επειδή το προϊόν περιέχει καφεΐνη.

Ωστόσο, δεν έχει βιώσει ούτε αυτή καμία παρενέργεια. Αναρωτήθηκε αν το πρόβλημα μπορεί να έγκειται στον οργανισμό της. Σε κάθε περίπτωση, καθώς παρήγγειλε από τον επίσημο ιστότοπο, της επιστράφηκε το ποσό μετά από δύο μήνες χρήσης.

Ένας άλλος χρήστης δημοσίευσε το εξής μήνυμα σε ένα φόρουμ: “Γεια σας, είχα μεγάλη αναμονή, αλλά το παρήγγειλα στις 12/02 (χρεώθηκε 2 ημέρες αργότερα) και το έλαβα 1 μήνα αργότερα (12/03)”.

Η γνώμη μας για το PhenQ σε βίντεο

Συμπέρασμα

Πολλοί χρήστες έχουν δώσει μια θετική κριτική για την ικανότητα του PhenQ να μειώνει το σωματικό λίπος. Η εντελώς φυσική σύνθεσή του είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το προϊόν δεν είναι σε καμία περίπτωση μια “θαυματουργή θεραπεία”. Απλώς συνοδεύει και βελτιστοποιεί τις προσπάθειές σας για την υιοθέτηση ενός υγιεινού, ισορροπημένου τρόπου ζωής (αθλητισμός και διατροφή). Εάν έχετε ιστορικό ανεπάρκειας ή υψηλής αρτηριακής πίεσης ή εάν είστε ανήλικος, δεν πρέπει να το πάρετε.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πρέπει να εμπιστευτώ τις κριτικές των πελατών στα φόρουμ;

Σε απόλυτους όρους, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι μαρτυρίες χρηστών που δημοσιεύονται σε φόρουμ θα πρέπει να είναι παραπλανητικές. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι οι άνθρωποι που εκφράζουν τη γνώμη τους για ένα προϊόν, είτε πρόκειται για αδυνάτισμα είτε όχι, είναι συχνά εκείνοι που είναι δυσαρεστημένοι με το προϊόν. Οι άνθρωποι που είναι ικανοποιημένοι σπάνια σχολιάζουν σε φόρουμ. Σημειώστε ότι η ίδια λογική ισχύει και για τα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι το Doctissimo μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σχετικά με την αποτελεσματικότητα των καψουλών αδυνατίσματος PhenQ;

Καθώς το Doctissimo είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστό μέσω του φόρουμ του, η λογική είναι παρόμοια με αυτή που περιγράφηκε στην προηγούμενη ερώτηση σχετικά με τα φόρουμ. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι, κατ’ αρχήν, πραγματικές, αλλά όχι απαραίτητα αντιπροσωπευτικές της άποψης της πλειοψηφίας των πελατών.

Είναι το συμπλήρωμα διατροφής PhenQ μια απάτη;

Οι 190.000 ικανοποιημένοι πελάτες αυτού του προϊόντος αδυνατίσματος αποδεικνύουν το αντίθετο. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι πέρα από τα αποτελέσματα του καυστήρα PhenQ, ένας υγιεινός τρόπος ζωής εξακολουθεί να είναι απαραίτητος εάν ελπίζετε να χάσετε βάρος αποτελεσματικά και σταθερά. Θαυματουργά χάπια που υπόσχονται να χάσετε βάρος χωρίς να κάνετε τίποτα άλλο δεν υπάρχουν!

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα