Μπορώ να αγοράσω ένα κατασταλτικό της όρεξης από ένα φαρμακείο;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Εάν αισθάνεστε πεινασμένοι αφού τελειώσετε το φαγητό, κινδυνεύετε να πάρετε βάρος. Μπορείτε όμως να τρώτε λιγότερο και να χάνετε βάρος χρησιμοποιώντας ένα αποτελεσματικό κατασταλτικό της όρεξης. Στην πραγματικότητα, τα κατασταλτικά της όρεξης είναι κατάλληλα για να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος ως συμπλήρωμα της δίαιτας και της σωματικής δραστηριότητας. Διατίθενται στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα υγιεινής διατροφής και στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα κατασταλτικό της όρεξης στα φαρμακεία, με ή χωρίς ιατρική συνταγή.

Τι είναι τα κατασταλτικά της όρεξης;

Τα κατασταλτικά της όρεξης μειώνουν την πείνα και σας βοηθούν να χάσετε βάρος. Μετριάζουν ή καταστέλλουν την όρεξη για να ρυθμίσουν τις λιγούρες και να διευκολύνουν την απώλεια βάρους. Σας κάνουν να αισθάνεστε λιγότερο πεινασμένοι και να τρώτε λιγότερο. Χάρη στη χορταστική τους δράση, τα κατασταλτικά της όρεξης :

 • σας βοηθούν να μειώσετε την επιθυμία σας για τσιμπολόγημα και να περιορίσετε τις απαιτήσεις σας σε τροφή,
 • αυξάνουν το αίσθημα κορεσμού, ώστε να μην αισθάνεστε πεινασμένοι και να μην τσιμπολογάτε μεταξύ των γευμάτων,
 • προάγουν τον ταχύτερο κορεσμό και συμβάλλουν στην ταχύτερη απώλεια βάρους, περιορίζοντας την όρεξή σας.
acheter un coupe-faim en pharmacie
Λαμβάνοντας ένα κατασταλτικό της όρεξης, θα τρώτε λιγότερο ή σε μικρές ποσότητες κατά τη διάρκεια των γευμάτων και δεν θα τσιμπολογάτε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα κατασταλτικό της όρεξης είναι σύμμαχος για όλους εκείνους που δυσκολεύονται να μειώσουν την ποσότητα φαγητού που καταναλώνουν κατά τη διάρκεια των γευμάτων και που δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να τσιμπολογήσουν. Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας.

Ορισμένα κατασταλτικά της όρεξης πωλούνται στα φαρμακεία και μπορεί να απαιτούν συνταγή γιατρού, ενώ άλλα μπορούν να αγοραστούν από τον πάγκο.

Αγοράζοντας κατασταλτικά της όρεξης που απαιτούν συνταγή γιατρού

Μπορείτε να αγοράσετε ένα κατασταλτικό της όρεξης από ένα φαρμακείο. Ορισμένα κατασταλτικά της όρεξης επιτρέπεται να πωλούνται στα φαρμακεία. Ακολουθούν δύο από αυτά: Xenical και Generic Orlistat, με δραστική ουσία την ορλιστάτη. Πρόκειται ουσιαστικά για φάρμακα που χορηγούνται μόνο με ιατρική συνταγή

Xenical 120 mg

Xenical 12mg
Ένα κουτί Xenical 120 mg

Εγκεκριμένο στη Γαλλία και εγκεκριμένο από τον FDA (Food and Drug) και τον EMEA (European Medicines Agency), το Xenical είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης που αναπτύχθηκε από την Laboratoires Roches. Περιέχει 120 mg της δραστικής ουσίας ορλιστάτη και διατίθεται σε μορφή κάψουλας. Είναι συσκευασμένο σε κουτί με 54 κάψουλες. Χαρακτηρίζεται από την κατασταλτική της όρεξης δράση, είναι κατάλληλη για άτομα που πάσχουν από μέτρια έως σοβαρή παχυσαρκία. Λειτουργεί εμποδίζοντας το σώμα σας να απορροφήσει μέρος του λίπους από την τροφή που τρώτε.

Για να αποκτήσετε το Xenical, πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε έναν γιατρό, ο οποίος μπορεί να σας συνταγογραφήσει αυτό το κατασταλτικό της όρεξης υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Πρέπει να έχετε είτε δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) μεγαλύτερο ή ίσο του 30, είτε ΔΜΣ μεγαλύτερο ή ίσο του 28 και να έχετε ορισμένους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με την υγεία ή το βάρος (διαβήτης, υπέρταση κ.λπ.).

Αγοράστε το Xenical, 24ωρη παράδοση, ηλεκτρονική διαβούλευση και συνταγογράφηση

Orlistat EG 120 mg

Orlista EG
Ένα κουτί του φαρμάκου Orlistat

Υπάρχουν πολλά γενόσημα του φαρμάκου Xenical, συμπεριλαμβανομένου του Orlistat EG 120 mg. Η δοσολογία (120 g) και η δραστική ουσία (ορλιστάτη) είναι πανομοιότυπα με αυτά του Xenical. Μπορεί να αγοραστεί στα φαρμακεία με την προσκόμιση ιατρικής συνταγής.

Αυτή η γενόσημη έκδοση έχει την ίδια συσκευασία, γαληνική μορφή, θεραπευτικές ενδείξεις και μηχανισμό δράσης με το Xenical. Σε σύγκριση με το Xenical, το Orlistat EG από την EG Labo είναι λιγότερο ακριβό.

Αγοράστε Orlistat, 24ωρη παράδοση, ηλεκτρονική διαβούλευση και συνταγογράφηση

Ποια μη συνταγογραφούμενα κατασταλτικά της όρεξης πρέπει να αγοράζω στα φαρμακεία;

Ορισμένα κατασταλτικά της όρεξης δεν απαιτούν ιατρική συνταγή. Μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά.

PhenQ

Το PhenQ είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό κατασταλτικό της όρεξης που βασίζεται σε φυσικά συστατικά. Πωλείται σε μορφή δισκίου, τα συστατικά του περιλαμβάνουν :

 • εκχύλισμα πιπερίνης (μια ένωση που προέρχεται από το μαύρο πιπέρι),
 • πιπεριά (μια δραστική ένωση που βρίσκεται στις πιπεριές τσίλι),
 • άνυδρη καφεΐνη
 • τρυγική L-καρνιτίνη (ένα αμινοξύ).

Με αυτά τα διάφορα φυσικά συστατικά, το PhenQ μειώνει την όρεξή σας και βοηθά στην πρόληψη του τσιμπολογήματος. Έχει επίσης μια λιποδιαλυτική δράση που καίει το αποθηκευμένο λίπος και εξαλείφει το περιττό λίπος, ενώ εμποδίζει την παραγωγή λίπους. Βελτιώνει επίσης τη διάθεση και τα επίπεδα ενέργειας. Έτσι, αυτό το κατασταλτικό της όρεξης, που χρησιμοποιείται σε θεραπείες αδυνατίσματος, σας βοηθά να χάσετε βάρος εύκολα.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Μοναδική Hoodia

Complément alimentaire Unique Hoodia
Ένα κουτί με τα συμπληρώματα διατροφής Unique Hoodia

Το Unique Hoodia είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης που βοηθά αποτελεσματικά στον έλεγχο του βάρους και στη μείωση της όρεξης. Διατίθεται σε μορφή κάψουλας και συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης της πείνας, ενώ σας επιτρέπει να τρώτε λιγότερο και να περιορίζετε τις λιγούρες μακροπρόθεσμα. Αυτό το κατασταλτικό της όρεξης μετριάζει την όρεξή σας για να σας αποτρέψει από το να τρώτε μεταξύ των γευμάτων.

Αυτό το κατασταλτικό της όρεξης περιέχει φυσικά εκχυλίσματα Hoodia Gordonii, ένα είδος κάκτου που φύεται στη νότια Αφρική, του οποίου το ενεργό μόριο είναι ο στεροειδής γλυκοζίτης οξυπρεγνάνης P57AS3. Αυτό το μόριο, γνωστό και ως P57, δρα για τη ρύθμιση της όρεξης και την προώθηση της φυσικής απώλειας βάρους. Τα άλλα φυσικά συστατικά είναι :

 • πιπερίνη, που περιέχεται στο πιπέρι. Αυτό το συστατικό έχει επίσης αποτελέσματα αδυνατίσματος.
 • Εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και καφέ, τα οποία βελτιστοποιούν τις επιδράσεις τουHoodia Gordonii στο σώμα σας.