Δαχτυλίδι ποδιών αδυνατίσματος: η γνώμη μου & η καλύτερη τιμή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Στην αρχαιότητα, πολλοί πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν μαγνήτες για τη θεραπεία ορισμένων ασθενειών. Οι αρχαίοι λαοί της Κίνας, της Ελλάδας και της Αιγύπτου πίστευαν ότι οι μαγνήτες μπορούσαν να αποκαταστήσουν τη φυσική ισορροπία και αρμονία των συστημάτων του σώματος. Οι αρχαιολόγοι έχουν βρει αποδείξεις για τη χρήση μαγνητών για θεραπεία. Φυσικοί μαγνήτες χρησιμοποιούνταν επίσης την εποχή της Κλεοπάτρας στην Αίγυπτο. Λέγεται ότι αυτοί κατασκευάζονταν χρησιμοποιώντας ψυχρή λάβα, ένα υλικό που περιέχει σίδηρο και μαγνητίζεται από ασβεστολιθικά πετρώματα.

Από την αυγή του χρόνου, οι υποστηρικτές της μαγνητικής θεραπείας προωθούν τη δύναμη των μαγνητών για την αποκατάσταση της ισορροπίας στο σώμα. Σε συνδυασμό με τη διακύμανση των επιπέδων αίματος και οξυγόνου, η δράση αυτή διεγείρει τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματος. Στην πραγματικότητα, η αυξομείωση της ροής του αίματος και του οξυγόνου προάγει την κυτταρική αναπνοή. Αυτό, με τη σειρά του, διεγείρει τον θερμιδικό μεταβολισμό ώστε να καίγονται περισσότερες θερμίδες. Όπως μπορείτε να δείτε, η μαγνητική θεραπεία προσφέρει μια αξιόπιστη και αποτελεσματική θεραπεία, παρά τις διάφορες συζητήσεις σχετικά με τις πραγματικές κυτταρικές επιδράσεις αυτής της μεθόδου. Το κύριο εργαλείο της είναι ο μαγνήτης, ο οποίος ευθυγραμμίζει τα μαγνητικά πεδία στο σώμα. Αυτή η ψευδοεπιστημονική πρακτική έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων, με τα αποτελέσματά της να επιβεβαιώνονται αλλά και να επικρίνονται. Πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε αυτή την εναλλακτική ιατρική για να ανακουφίσουν τον επίμονο πόνο και να θεραπεύσουν ορισμένες ασθένειες. Πολλοί πιστεύουν επίσης ότι οι μαγνήτες έχουν τη δύναμη να τροποποιούν την κυτταρική φυσιολογία. Αυτή η πτυχή της μαγνητοθεραπείας την έχει κάνει όλο και πιο δημοφιλή σε ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος.

Περίληψη

Τι είναι το δαχτυλίδι ποδιών αδυνατίσματος;

Anneau minceur Slimdoo Stop

Πριν μπω στην ουσία του θέματος και σας δώσω τη γνώμη μου για το δαχτυλίδι αδυνατίσματος, είναι σημαντικό να γνωρίζω τον ορισμό αυτής της συσκευής αδυνατίσματος! Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική και το ιαπωνικό ορθοπεδικό δαχτυλίδι, το δαχτυλίδι αδυνατίσματος είναι ένας δακτύλιος αδυνατίσματος που τοποθετείται στα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών. Ο μαγνήτης στο εσωτερικό του δακτυλίου ενεργοποιεί τους μεσημβρινούς του σώματος με τον ίδιο τρόπο που ενεργοποιούνται οι βελόνες βελονισμού. Ο δακτύλιος αδυνατίσματος είναι συχνά κατασκευασμένος από εύκαμπτο υλικό, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος του μεγάλου δακτύλου του ποδιού. Διακριτικό, δεν θα προκαλέσει καμία ενόχληση όταν βρίσκεστε έξω και μπορεί να φορεθεί καθημερινά.

Σε γενικές γραμμές, τα δαχτυλίδια αδυνατίσματος για τα δάχτυλα των ποδιών είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ή σιλικόνη, πολύ άνετα υλικά που προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα των δαχτύλων των ποδιών σας. Ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν ακόμη και διαφανείς εκδόσεις, ώστε να μην τα καταλαβαίνετε όταν βγαίνετε για καλοκαιρινή βόλτα με ανοιχτά σανδάλια.

Ο τρόπος λειτουργίας του δαχτυλιδιού για τα δάχτυλα του ποδιού είναι πολύ απλός: απλά τοποθετήστε το στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και φορέστε το όλη μέρα. Η δράση του δαχτυλιδιού προκύπτει από το μαγνητικό πεδίο που ασκείται από την επαφή μεταξύ του εδάφους, του δαχτυλιδιού και των μεσημβρινών σημείων.

Δαχτυλίδι αδυνατίσματος για τα δάχτυλα των ποδιών: πώς λειτουργεί;

Βασισμένο στη μέθοδο της μαγνητοθεραπείας, το δαχτυλίδι αδυνατίσματος είναι ένα είδος θεραπείας που συνήθως αναφέρεται ως εναλλακτική ιατρική. Ακόμα ελάχιστα γνωστή και ακόμη και διαψευσμένη από την παραδοσιακή ιατρική, η μαγνητοθεραπεία αποτελεί, μαζί με τον βελονισμό και την εναλλακτική ιατρική, μια νέα μέθοδο θεραπείας με σημαντικά οφέλη.

Πρέπει να τονιστεί ότι η δράση των δακτυλίων αδυνατίσματος έγκειται στο κύριο συστατικό τους: τον μαγνήτη. Είναι ο μαγνήτης που, μέσω της μαγνητοθεραπείας, μας προσφέρει τα πολλαπλά οφέλη της μαγνητοθεραπείας με κάθε μας βήμα. Οι μαγνήτες τοποθετούνται κάτω από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, ακριβώς πάνω σε ένα συγκεκριμένο βελονιστικό σημείο, το οποίο αποτελεί την αφετηρία για αρκετούς από τους μεσημβρινούς του σώματος. Η δράση των μαγνητών ανακουφίζει από το στρες, αποκαθιστά τη σωματική ισορροπία και ενισχύει τη ζωτική ενέργεια του σώματος. Προερχόμενο από την αρχαία κινεζική ιατρική, το δαχτυλίδι αδυνατίσματος είναι επίσης ιδιαίτερα πολύτιμο ως μέρος ενός προγράμματος αδυνατίσματος. Στην πραγματικότητα, η διέγερση των σημείων βελονισμού κάτω από τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών οδηγεί σε φυσική και χωρίς κίνδυνο μείωση της όρεξης. Με ορατά αποτελέσματα μετά από λίγες μόνο εβδομάδες χρήσης, ο δακτύλιος ποδιών αδυνατίσματος είναι γνωστός για την επιτάχυνση της διαδικασίας απώλειας βάρους. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο δακτύλιος αυτός θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Αυτές περιλαμβάνουν μια υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση. Και να θυμάστε, ο δακτύλιος ποδιών αδυνατίσματος δεν σας βοηθά απλώς να χάσετε βάρος! Οι γιατροί το συνιστούν επίσης για την ανακούφιση από το στρες, την ενίσχυση της ζωτικής ενέργειας, τη μείωση του πόνου, τη βελτίωση της σωματικής λειτουργίας και την αποκατάσταση της ισορροπίας του σώματος.

Ο δακτύλιος για τα δάχτυλα των ποδιών, ένα εργαλείο υποστήριξης

Ο δακτύλιος αδυνατίσματος είναι πρωτίστως ένα βοήθημα διατροφής για να αυξήσετε τις πιθανότητες απώλειας βάρους και να ενθαρρύνετε τη φυσική αποβολή του λίπους. Ο μηχανισμός του δακτυλίου αδυνατίσματος βασίζεται στην αρχή ενός μαγνητικού πεδίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπευτικούς σκοπούς. Αυτό είναι αυτό που ονομάζω μαγνητοθεραπεία. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτής της θεραπείας, ο δακτύλιος ασκεί πίεση στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού προκειμένου να εφαρμόσει μαγνητισμό στο σώμα και να ενθαρρύνει την απώλεια βάρους. Πιο τεχνικά, ο μαγνήτης στο δαχτυλίδι ασκεί πίεση σε σημεία βελονισμού που συνδέονται με μεσημβρινούς σε όλο το σώμα. Επομένως, είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ του μαγνήτη και αυτών των σημείων των μεσημβρινών που, με τη δράση του μαγνητικού πεδίου που δημιουργείται έτσι, θα δράσει ως κατασταλτικό της όρεξης στο σώμα.

porter le Slimdoo

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, ένα δαχτυλίδι ποδιών λειτουργεί με τρεις τρόπους για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Πρώτα απ’ όλα, οι κατασταλτικές του ιδιότητες ρυθμίζουν την όρεξή σας χωρίς την ανάγκη για συμπλήρωμα διατροφής. Ο δακτύλιος αδυνατίσματος μειώνει επομένως την αίσθηση της πείνας δουλεύοντας στο σημείο βελονισμού που σχετίζεται με την όρεξη. Ταυτόχρονα, ο μαγνήτης στο δαχτυλίδι για τα δάχτυλα των ποδιών ενθαρρύνει τη φυσική αποβολή των λιπαρών οξέων από το σώμα. Το λίπος απομακρύνεται αποτελεσματικά από τα όργανα και τους ιστούς αντί να αποθηκεύεται από το σώμα. Τέλος, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας αποκάλυψαν επίσης τη δύναμη του δαχτυλιδιού αδυνατίσματος στην εξάλειψη του στρες. Επιπλέον, αυτή η ορθοπεδική συσκευή είναι γνωστή για τις θετικές επιδράσεις της στη ζωτική ενέργεια.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα δαχτυλίδι αδυνατίσματος;

Το δαχτυλίδι για τα δάχτυλα των ποδιών που πωλείται για μερικές δεκάδες ευρώ, προσφέρει σε κάθε χρήστη τρεις βασικές θεραπευτικές αρετές:

 • Ένα ιδανικό κατασταλτικό της όρεξης για να περιορίσετε την όρεξή σας και να περιορίσετε στο ελάχιστο την πρόσληψη τροφής,
 • Ένα αποτέλεσμα καύσης λίπους που εξαλείφει το περιττό βάρος και ενθαρρύνει την ταχεία απώλεια βάρους,
 • Μια αρετή κατά του στρες που εξαλείφει το άγχος και την ανησυχία για τη διατροφή.

Με άλλα λόγια, τα αποτελέσματα του δακτυλίου αδυνατίσματος δεν περιορίζονται στις ιδιότητες καταστολής της όρεξης, καύσης λίπους και καταπολέμησης του στρες. Στην πραγματικότητα, η ανατροφοδότηση από ορισμένους χρήστες του δακτυλίου Slimdoo Stop, το οποίο είναι 100% γαλλικής κατασκευής, μου λέει ότι αυτός ο τύπος συσκευής αδυνατίσματος έχει πολλά άλλα μη αναμενόμενα οφέλη:

 • Ταχεία απώλεια βάρους,
 • Ανακούφιση από το άγχος,
 • Αδυνάτισμα της σιλουέτας,
 • Χαλάρωση και θετική νοοτροπία,
 • Ρύθμιση του ύπνου,
 • Εγγυημένη χαλάρωση και ξεκούραση.

Στη Γαλλία, πάνω από ένα άτομο στα τρία είναι υπέρβαρο ή παχύσαρκο, σύμφωνα με μελέτη του INSEE. Το ποσοστό αυτό είναι ακόμη πιο απογοητευτικό, δεδομένου ότι πολλοί Γάλλοι έχουν στραφεί στις πολυάριθμες μεθόδους αδυνατίσματος, των οποίων η αποτελεσματικότητα δεν ανταποκρίνεται πάντα στις προσδοκίες τους. Οι υπέρβαροι δοκιμάζουν μια ολόκληρη σειρά από δίαιτες χωρίς να γλιτώνουν από τα φοβερά φαινόμενα “γιο-γιο”, αλλά και χωρίς να πετυχαίνουν τον τελικό τους στόχο: την εξάλειψη του λίπους και του περιττού βάρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι που στρέφονται σε δίαιτες αδυνατίσματος συχνά έρχονται αντιμέτωποι με ένα σημαντικό εμπόδιο: την έλλειψη χρόνου για σωματική άσκηση. Και όμως, όπως ακριβώς και η υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, η τακτική σωματική δραστηριότητα αποτελεί προϋπόθεση για την προσπάθεια απώλειας βάρους.

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε δαχτυλίδια για τα δάχτυλα των ποδιών αντί για ένα ακόμη συμπλήρωμα διατροφής; Θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ευθύς εξαρχής ότι ένα δαχτυλίδι αδυνατίσματος δεν έχει σχεδόν καμία αρνητική επίδραση στην υγεία, σε αντίθεση με τα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, αλλά των οποίων οι παρενέργειες δεν είναι πάντα γνωστές. Επιπλέον, τα μαγνητικά δαχτυλίδια καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο και είναι αρκετά διακριτικά ώστε να φοριούνται όπου κι αν πηγαίνετε στην καθημερινότητά σας. Είτε φοράτε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, γόβες ή αθλητικά παπούτσια, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να περπατήσετε με αυτές τις συσκευές αδυνατίσματος. Επιπλέον, τα δαχτυλίδια είναι συχνά διαφανή, ώστε να περνούν απαρατήρητα όταν βγαίνετε με τους φίλους σας! Κατασκευασμένα από μαλακό πλαστικό ή ακόμη και σιλικόνη, έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι ρυθμιζόμενα: δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τα φορέσετε, ανεξάρτητα από το μέγεθος των ποδιών σας. Και, μέρα ή νύχτα, δεν θα νιώσετε άβολα φορώντας τα στο κρεβάτι, στο γραφείο ή στην αγορά!

ΑΠΛΆ ΧΆΣΤΕ ΒΆΡΟΣ ΜΕ ΤΟ SLIMDOO


 • Ρυθμίζει την όρεξη και δρα ως κατασταλτικό της όρεξης
 • Παρέχει “χαλαρωτικό αποτέλεσμα
 • Τοποθετείται διακριτικά στο δάχτυλο του ποδιού
Anneau minceur Slimdoo Stop

Επωφεληθείτε τώρα από το δαχτυλίδι αδυνατίσματος Slimdoo Stop

Τα οφέλη του δακτυλίου για τα δάχτυλα των ποδιών

Γνωρίζω ήδη ότι τα οφέλη του αδυνατίσματος βρίσκονται στην καρδιά του ίδιου του μαγνήτη. Στην πραγματικότητα, αυτό το μαγνητικό στοιχείο επιταχύνει το μεταβολισμό για να σας βοηθήσει να χάσετε γρήγορα βάρος. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω ότι η επιτυχία αυτών των μαγνητών δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τα οφέλη μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής σωματικής δραστηριότητας, τα οποία βοηθούν στην εξάλειψη του περιττού βάρους. Ο δακτύλιος αδυνατίσματος για τα δάχτυλα των ποδιών είναι επίσης γνωστό ότι βοηθά στην εξάλειψη των λιπαρών οξέων, γεγονός που συμβάλλει στην καταπολέμηση του στρες και του άγχους, ενώ παράλληλα ενισχύει τη ζωτική ενέργεια, γνωστή ως “τσι” στην κινεζική ιατρική. Όταν πρόκειται για τη διαχείριση του πόνου, ο δακτύλιος αδυνατίσματος συνιστάται εξίσου συχνά με τις φαρμακευτικές θεραπείες. Βοηθά στη βελτίωση των φυσικών λειτουργιών των διαφόρων οργάνων. Λόγω της διεγερτικής επίδρασής του στα ίδια τα πόδια, το δαχτυλίδι για τα δάχτυλα των ποδιών βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, για μέγιστη ευεξία και ανακούφιση.

Anneaux magnétiques sur orteil

Επικεντρωθείτε στη λειτουργία αδυνατίσματος του δακτυλίου για τα δάχτυλα των ποδιών

Αφού σπατάλησαν πολύ χρόνο με τις συμβατικές μεθόδους αδυνατίσματος, πολλοί άνθρωποι στράφηκαν στη μαγνητοθεραπεία, η οποία, παρά τις αντιξοότητες, φαίνεται να προσφέρει μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση στα φάρμακα. Το δαχτυλίδι αδυνατίσματος πωλείται σε τιμή που είναι συχνά φθηνότερη από τα συμπληρώματα καύσης λίπους και προσφέρει όλα τα οφέλη της εναλλακτικής ιατρικής για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και του υπέρβαρου. Ορισμένοι κατασκευαστές δαχτυλιδιών για τα δάχτυλα των ποδιών προσφέρουν ακόμη και συμπληρωματικά πακέτα που παρέχουν πρόσβαση σε συνταγές αδυνατίσματος, τεχνικές αυτο-προπόνησης, ατομικές συμβουλές για τη διαχείριση του προγράμματος αδυνατίσματος, ηλεκτρονικό ημερολόγιο διατροφής, λογισμικό αδυνατίσματος, καθώς και φόρουμ και συχνές ερωτήσεις.

Πού μπορώ να αγοράσω ένα δαχτυλίδι αδυνατίσματος;

Όπως τα δερματικά επιθέματα και τα συμπληρώματα διατροφής, η αγορά ενός δακτυλίου αδυνατίσματος είναι μια προσεκτικά μελετημένη απόφαση που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ευεξία και την υγεία σας. Γι’ αυτό συνιστώ ανεπιφύλακτα μια διαβούλευση με τον διαιτολόγο σας ή τουλάχιστον τη συμβουλή ενός προπονητή φυσικής κατάστασης. Οπλισμένοι με τη γνώμη και τις φωτισμένες συμβουλές αυτών των ειδικών, μπορείτε να επιλέξετε το δαχτυλίδι αδυνατίσματος καλύτερα σε ένα φυσικό κατάστημα ή στο διαδίκτυο.

Αγοράζοντας το δαχτυλίδι αδυνατίσματος σε μια μπουτίκ γυμναστικής

Τα γυμναστήρια και τα καταστήματα προσφέρουν συχνά εξοπλισμό και συσκευές για τα μέλη τους. Αν είστε μέλος ενός τέτοιου καταστήματος, ρωτήστε τον υπεύθυνο αν μπορεί να σας προσφέρει δαχτυλίδια αδυνατίσματος για τα πόδια. Και παρόλο που τα δαχτυλίδια ποδιών είναι γενικά ρυθμιζόμενα, μη διστάσετε να δοκιμάσετε μερικά μοντέλα για να βεβαιωθείτε ότι το δαχτυλίδι σας ταιριάζει ακριβώς στο πόδι σας. Οι κατασκευαστές προσφέρουν συνήθως σετ δαχτυλιδιών που περιλαμβάνουν επίσης χάρτινους οδηγούς και συμβουλές.

Αγοράζοντας ένα δαχτυλίδι αδυνατίσματος στο διαδίκτυο

Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε το δαχτυλίδι των ονείρων σας για τα δάχτυλα των ποδιών! Σύμφωνα με τις απόψεις των αγοραστών, ο ευκολότερος τρόπος είναι να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή, όπου θα βρείτε διάφορες εκδόσεις σε διαφορετικά χρώματα και φινιρίσματα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα διαδικτυακά φαρμακεία για να βρείτε δαχτυλίδια για τα δάχτυλα των ποδιών πιστοποιημένα από το φαρμακείο. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που ειδικεύονται στη γυμναστική προσφέρουν επίσης αυτού του είδους τα προϊόντα.

Προσοχή όμως! Στο διαδίκτυο, ορισμένα καταστήματα προσφέρουν προϊόντα μέτριας ποιότητας ή ακόμη και απομιμήσεις! Το ίδιο ισχύει και για τα δαχτυλίδια αδυνατίσματος ποδιών: ο μαγνήτης πρέπει να είναι καλής ποιότητας για να παράγει ένα μαγνητικό πεδίο αρκετά ισχυρό ώστε να διεγείρει τους μεσημβρινούς. Μη διστάσετε λοιπόν να επιλέξετε μια αξιόπιστη μάρκα και να πάρετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Montre connectéeΗ
σωματική δραστηριότητα παραμένει απαραίτητη αν θέλετε να παραμείνετε σε φόρμα

ΑΠΛΆ ΧΆΣΤΕ ΒΆΡΟΣ ΜΕ ΤΟ SLIMDOO


 • Ρυθμίζει την όρεξη και δρα ως κατασταλτικό της όρεξης
 • Παρέχει “χαλαρωτικό αποτέλεσμα
 • Τοποθετείται διακριτικά στο δάχτυλο του ποδιού
Anneau minceur Slimdoo Stop

Επωφεληθείτε τώρα από το δαχτυλίδι αδυνατίσματος Slimdoo Stop

Δαχτυλίδι για τα δάχτυλα των ποδιών: ποια είναι τα πλεονεκτήματα και οι περιορισμοί του;

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες χρήσης, μπορείτε να περιμένετε εποικοδομητικά αποτελέσματα, που μετριούνται στον αριθμό των χαμένων κιλών. Συχνά κατασκευασμένα από μαλακά, μη τοξικά υλικά, τα δαχτυλίδια αδυνατίσματος δεν έχουν γενικά επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία σας. Εάν κάνετε δίαιτα, τα δαχτυλίδια για τα δάχτυλα των ποδιών θα σας βοηθήσουν επίσης εξαλείφοντας το αίσθημα της πείνας. Είναι το αίσθημα της πείνας που συχνά σας ενθαρρύνει να καταβροχθίζετε γλυκά ή τσιμπολογήματα κατά τη διάρκεια περιόδων δίαιτας. Χωρίς να περιορίσετε την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών, θα έχετε λιγότερη όρεξη και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατροφή σας. Χάρη σε αυτά τα δαχτυλίδια, μετά από χρήση μερικών εβδομάδων θα δείτε την κοιλιά σας να αδυνατίζει σταδιακά και την κυτταρίτιδα να εξαφανίζεται χωρίς ίχνος.

Τα βοηθήματα απώλειας βάρους, συμπεριλαμβανομένων των επιθεμάτων, των ζωνών, ακόμη και των συμπληρωμάτων διατροφής, φαίνεται να λειτουργούν μόνο σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση. Και το δαχτυλίδι αδυνατίσματος δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, καθώς δεν θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα χωρίς αυτές τις δύο προϋποθέσεις. Μακριά από το να θεωρούνται από μόνοι τους μέθοδος αδυνατίσματος, αυτά τα δαχτυλίδια είναι περισσότερο μια συσκευή υποστήριξης ενός προγράμματος αδυνατίσματος.

Επιπλέον, πολλοί προπονητές αδυνατίσματος συνιστούν δαχτυλίδια δαχτύλων μόνο για άτομα με καλή υγεία που δεν πάσχουν από κάποια παθολογία. Οι έγκυες γυναίκες απλώς δεν συνιστάται να χρησιμοποιούν δαχτυλίδι αδυνατίσματος και το ίδιο ισχύει και για ασθενείς που πάσχουν από σωματικές ή ψυχολογικές ασθένειες.

Επωφεληθείτε από το δαχτυλίδι αδυνατίσματος Slimdoo Stop τώρα!

Δακτύλιος για τα δάχτυλα των ποδιών: υπάρχουν παρενέργειες;

Σύμφωνα με τις γνώμες και τις μαρτυρίες των χρηστών δακτυλιδιών toe, αυτός ο τύπος συσκευής δεν έχει σοβαρές παρενέργειες. Ωστόσο, πρέπει να δοθεί προσοχή, καθώς η χρήση ενός δακτυλίου αδυνατίσματος για περισσότερες από 24 ώρες τη φορά μπορεί να εκθέσει τον χρήστη σε μαγνητικό πεδίο. Στην περίπτωση αυτή, η κύρια παρενέργεια είναι η προσωρινή ζάλη, ιδίως για τα ευαίσθητα άτομα.

Τα οφέλη του δακτυλίου αδυνατίσματος δεν είναι διαθέσιμα σε όλους. Η ορθοπεδική συσκευή δεν συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εγκυμοσύνη,
 • Εάν υποβάλλεστε σε θεραπεία με βηματοδότη (οι συσκευές αυτές ενδέχεται να επηρεαστούν από τα μαγνητικά πεδία που εκπέμπει ο δακτύλιος αδυνατίσματος),
 • Να φοράτε δερματικά επιθέματα. Το περιεχόμενο των δερματικών επιθεμάτων μπορεί να απορροφηθεί ταχύτερα από τα αιμοφόρα αγγεία που διαστέλλονται από τον δακτύλιο αδυνατίσματος.
 • Η παρουσία αιμορραγικών διαταραχών και χαμηλής αρτηριακής πίεσης. Και εδώ, ο δακτύλιος αδυνατίσματος κινδυνεύει να διαστείλει τα αιμοφόρα αγγεία και να διαταράξει την κυκλοφορία του αίματος.
Femme enceinteΟ
δακτύλιος για τα δάχτυλα των ποδιών δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από έγκυες
γυναίκες

Η λεπτομερής γνώμη μου

Η συνολική μου βαθμολογία: 3/5

Όταν αξιολογώ προϊόντα, λαμβάνω υπόψη μου διάφορες παραμέτρους που είναι σημαντικές για μένα. Ακολουθούν τα κριτήρια που εξετάζω προσεκτικά:

 1. Σύνθεση: Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά, καθώς είναι απαραίτητα για την απώλεια βάρους και τη διατήρηση της καλής υγείας. Θέλω να βεβαιωθώ ότι τα προϊόντα προσφέρουν ποιοτικά διατροφικά στοιχεία.
 2. Ευαισθητοποίηση της μάρκας: Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για μένα. Προτιμώ τις μάρκες που είναι γνωστές και προβάλλονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επειδή έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό. Βασίζομαι στη φήμη τους για να εγγυηθώ την αξιοπιστία των προϊόντων, ειδικά στον συγκεκριμένο τομέα.
 3. Τιμή: Φροντίζω το κόστος των προϊόντων να είναι λογικό, ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιώ τακτικά χωρίς να αντιμετωπίζω υπερβολικούς οικονομικούς περιορισμούς. Αναζητώ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, ώστε να διασφαλίσω ότι τα προϊόντα είναι προσιτά και αποτελεσματικά.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις κριτικές για το δαχτυλίδι ποδιών αδυνατίσματος, σας προσκαλώ να συμβουλευτείτε τις πλήρεις πληροφορίες ακριβώς παρακάτω!

Σύνθεση: 2/5

Ο δακτύλιος αδυνατίσματος Slimdoo είναι ένα καινοτόμο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Αυτό το δαχτυλίδι, που φοριέται γύρω από το πόδι, έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει ορισμένες περιοχές του σώματος ώστε να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία καύσης λίπους. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη με 2 μικρούς μαγνήτες καύσης λίπους – τίποτα το φυσικό, αν και η πτυχή της ανακούφισης φαίνεται προφανής.

Από την άλλη πλευρά, η σύνθεση του δακτυλίου παρέχει έναν βαθμό άνεσης κατά τη χρήση του.

Ευαισθητοποίηση της μάρκας: 3/5

Συνολικά, το Slimdoo Stop έχει μια αρκετά καλή φήμη στο διαδίκτυο, αν και οι απόψεις των καταναλωτών είναι λίγο-πολύ ανάμεικτες. Οι περισσότεροι καταναλωτές δηλώνουν ικανοποιημένοι με το προϊόν.

Τιμή: 4/5

Οι δακτύλιοι αδυνατίσματος κοστίζουν 28,95 ευρώ για 2 δακτυλίους, δηλαδή περίπου 15 ευρώ ανά δακτύλιο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δακτύλιοι μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά, η τιμή είναι αρκετά λογική.

Γνώμες και μαρτυρίες χρηστών δακτυλίων αδυνατίσματος

Το δαχτυλίδι αδυνατίσματος είναι ο τέλειος σύμμαχος για όλους εκείνους που θέλουν να χάσουν τα ανεπιθύμητα κιλά χωρίς να καταφύγουν σε συμπληρώματα διατροφής. Χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό μαγνήτη, σας προσφέρει όλα τα οφέλη της μαγνητοθεραπείας χωρίς να σας ενοχλεί όταν είστε έξω και κυκλοφορείτε. Ο τέλειος σύμμαχος για μια λεπτή σιλουέτα, το δαχτυλίδι ποδιών ενισχύει τη μεταβολική ικανότητα του σώματος, ενώ αδυνατίζει κάθε καμπύλη του σώματος. Μια επίπεδη κοιλιά, πιο σφριγηλοί μηροί και σταθερός καρδιακός ρυθμός είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που έχω αντλήσει από τις κριτικές που έχουν υποβληθεί από χρήστες που έχουν αγοράσει δαχτυλίδια ποδιών.

Ωστόσο, όπως κάθε άλλη συσκευή αδυνατίσματος, το θαύμα λειτουργεί μόνο σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους αδυνατίσματος: υιοθέτηση μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και αρκετή άσκηση. Παρουσιάζεται με τη μορφή ενός διακριτικού, διαφανούς δακτυλίου, το δαχτυλίδι αδυνατίσματος σας προσφέρει όλα τα οφέλη της εναλλακτικής ιατρικής χωρίς την ταλαιπωρία των παραδοσιακών διαιτών αδυνατίσματος.

ΑΠΛΆ ΧΆΣΤΕ ΒΆΡΟΣ ΜΕ ΤΟ SLIMDOO


 • Ρυθμίζει την όρεξη και δρα ως κατασταλτικό της όρεξης
 • Παρέχει “χαλαρωτικό αποτέλεσμα
 • Τοποθετείται διακριτικά στο δάχτυλο του ποδιού
Anneau minceur Slimdoo Stop

Επωφεληθείτε τώρα από το δαχτυλίδι αδυνατίσματος Slimdoo Stop

Συμπέρασμα

Το δαχτυλίδι αδυνατίσματος με τα δάχτυλα των ποδιών είναι μια ιδανική τεχνική για να χάσετε βάρος γρήγορα και χωρίς πολλή προσπάθεια. Με περίπου είκοσι ευρώ (μέση τιμή με βάση τις μαρτυρίες των χρηστών), έχετε το ιδανικό εργαλείο για την καταπολέμηση των περιττών κιλών, αρκεί να γυμνάζεστε τακτικά και να τρέφεστε υγιεινά.

Σας λείπει ο χρόνος για να πηγαίνετε σε ένα γυμναστήριο ή να κάνετε καθημερινό τζόκινγκ; Δεν καταφέρνατε πάντα να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά με τις παραδοσιακές μεθόδους αδυνατίσματος; Φορώντας ένα απλό δαχτυλίδι σιλικόνης για τα δάχτυλα των ποδιών, μπορείτε να ξεπεράσετε τα όρια του προγράμματος αδυνατίσματος και να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Επιπλέον, το ίδιο το δαχτυλίδι αδυνατίσματος σας επιτρέπει να επαναφέρετε τη διατροφή σας και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποχαιρετήσετε το άγχος και το στρες χάρη στην εξισορροπητική δύναμη του μαγνητικού πεδίου- ή τουλάχιστον, ο μαγνήτης σας επιτρέπει να ελέγχετε καλύτερα το άγχος σας, ώστε να αισθάνεστε καλύτερα σε όλες τις καταστάσεις.

Η τελική μου ετυμηγορία: αν και τα δαχτυλίδια αδυνατίσματος δεν αποτελούν τέλεια λύση για όλα τα προβλήματα της ζωής, είναι ωστόσο ένα πολύτιμο βοήθημα για την απώλεια βάρους και ένας τρόπος εξισορρόπησης του τρόπου ζωής σας.

Οι εναλλακτικές λύσεις

Δεν σας αρέσει η τεχνολογία του δακτυλίου αδυνατίσματος; Κανένα πρόβλημα! Άλλοι τρόποι αδυνατίσματος είναι πάντα δυνατοί, ιδίως με θεραπείες ή υποκατάστατα γεύματος. Ακολουθούν μερικές εναλλακτικές λύσεις: