Plenity, το “μαγικό” χάπι αδυνατίσματος

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να χάσουν βάρος αλλά δυσκολεύονται να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Έχοντας αυτό κατά νου, η Gelesis έχει αναπτύξει το Plenity, ένα χάπι που λέγεται ότι βοηθά στον έλεγχο της αίσθησης του κορεσμού.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το πολυαναμενόμενο θαυματουργό φάρμακο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020.

Παρουσίαση

Το Plenity είναι ένα χάπι που αποτελείται ουσιαστικά από κυτταρίνη, υδατάνθρακες και κιτρικά οξέα φυσικής προέλευσης (φρούτα και λαχανικά).

Plenity
Το Plenity είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βασίζεται σε εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών.

Δεν έχει θερμιδική αξία, αλλά συμβάλλει στην τόνωση του αισθήματος κορεσμού. Δεν απαιτεί αυστηρή δίαιτα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει εγκριθεί για πώληση από τον FDA (Food And Drugs Administration) και θα είναι διαθέσιμο από το 2020. Οι Ευρωπαίοι, εν τω μεταξύ, θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να μπορέσουν να το αγοράσουν.

Πώς λειτουργεί το Plenity

Το Plenity βοηθά τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξαλείφει το λίπος. Στην πραγματικότητα, δρα ως κατασταλτικό της όρεξης.

Μόλις μπει στο στομάχι, απελευθερώνει πολυάριθμα μόρια τα οποία απορροφούν όλο το νερό στο στομάχι και διογκώνονται.

Ως αποτέλεσμα, ο καταναλωτής τρώει πολύ λίγο φαγητό κατά τη διάρκεια των 3 γευμάτων, επειδή δεν υπάρχει πλέον χώρος. Στη συνέχεια, τα μόρια επιστρέφουν σταδιακά στο αρχικό τους μέγεθος και χωνεύονται κανονικά.

Αποτρέπει επίσης το αίσθημα πείνας μεταξύ των γευμάτων, ώστε να μην χρειάζεται να τσιμπολογάτε ή να επιθυμείτε φαγητό στη μέση της ημέρας.

Η αποτελεσματικότητα του μαγικού χαπιού Plenity

Πριν επικυρώσουν τη φόρμουλα, οι ομάδες ερευνητών που την ανέπτυξαν πραγματοποίησαν μια δοκιμή αποτελεσματικότητας στο εργαστήριο.

Επέλεξαν 436 άτομα με ΔΜΣ μεταξύ 27 και 40. Στους μισούς έδωσαν τα πραγματικά χάπια Plenity, ενώ στους άλλους μισούς έδωσαν εικονικά φάρμακα. Ούτε οι γιατροί ούτε οι ασθενείς ενημερώθηκαν για τη διανομή τους.

Μετά από μερικούς μήνες, ανακάλυψαν ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ο αριθμός των κιλών που έχασαν τα άτομα που είχαν πάρει το Plenity ήταν περίπου 2% υψηλότερος από ό,τι στην άλλη ομάδα.

Κατέληξαν λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το προϊόν ήταν αποτελεσματικό και το ενέκριναν για πώληση.

Σε ποιον απευθύνεται το Plenity;

Ένα προϊόν για υπέρβαρα άτομα

Το Plenity μειώνει σημαντικά την ποσότητα τροφής που προσλαμβάνεται σε καθημερινή βάση. Επομένως, θα πρέπει να καταναλώνεται μόνο από άτομα που είναι υπέρβαρα ως αποτέλεσμα υπερφαγίας.

Υπολογίστε τον ΔΜΣ σας

Εάν ανησυχείτε, θα σας ενθάρρυνα πρώτα να υπολογίσετε τον ΔΜΣ σας (ή Δείκτη Μάζας Σώματος) για να επιβεβαιώσετε ότι είστε πράγματι “επιλέξιμοι”.

Πρόκειται για έναν τρόπο προσδιορισμού της αναλογικότητας της σωματικής διάπλασης ενός ατόμου σε σχέση με το μήκος και το βάρος του.

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται “χοντροί” και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους καταπίνοντας αδιακρίτως διάφορα φάρμακα.

Πρακτικά, διαιρείτε το βάρος σας σε κιλά με το τετράγωνο του ύψους σας σε μέτρα.

Παράδειγμα: Για ένα άτομο που ζυγίζει 60 κιλά και έχει μήκος 1,70 μ.: ΔΜΣ = 60/(1,70)² = 20,8.

Πώς πρέπει να ερμηνεύεται ο ΔΜΣ;

Ακολουθούν οι ερμηνείες του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) για τα αποτελέσματα που προκύπτουν:

 • Λιγότερο από 18,5: λιποβαρές, το άτομο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λαμβάνει φάρμακα αδυνατίσματος ή/και καταστολής της όρεξης, ανεξάρτητα από το βάρος του,
 • 18,5 έως 25: φυσιολογικό βάρος, αυτού του είδους τα χάπια δεν είναι απαραίτητα ή και δεν ενδείκνυνται,
 • 25 έως 30: ελαφρώς υπέρβαρο, σε αυτό το σημείο επιτρέπεται η χρήση συμπληρωμάτων όπως το Plenity για να χάσετε λίγο βάρος,
 • 30 έως 35: μέτρια παχυσαρκία,
 • 35 έως 40: σοβαρή παχυσαρκία,
 • Πάνω από 40: νοσογόνος παχυσαρκία.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει;

Ένα φάρμακο αδυνατίσματος συνιστάται σε άτομα που είναι μέτρια παχύσαρκα ή υπέρβαρα, ακόμη και αν αυτό οφείλεται σε υπερκατανάλωση τροφής.

Plenity
Το Plenity προορίζεται για άτομα που είναι παχύσαρκα ή υπέρβαρα.

Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύω να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν πάρετε το Plenity. Εκείνος είναι στην καλύτερη θέση να κάνει ακριβή διάγνωση της αιτίας του υπερβολικού σας βάρους και να σας συνταγογραφήσει μια αποτελεσματική θεραπεία που δεν ενέχει κινδύνους ή κινδύνους για την υγεία σας.

Επιπλέον, το φάρμακο αυτό διατίθεται μόνο με ιατρική συνταγή. Ο όμιλος Gelesis έχει επίσης δημιουργήσει μια διαδικτυακή υπηρεσία διαβούλευσης για όσους δεν έχουν το χρόνο να ταξιδέψουν σε έναν ειδικό ή δεν γνωρίζουν κάποιον.

Αντενδείξεις

Καθώς πρόκειται για ένα χάπι καταστολής της όρεξης, μειώνει την ποσότητα της προσλαμβανόμενης τροφής και επομένως την ποσότητα των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών ταυτόχρονα.

Επομένως, εάν πάσχετε από οποιουδήποτε είδους ανεπάρκεια, σας συμβουλεύω να μην το πάρετε. Σε κάθε περίπτωση, μιλήστε πρώτα με το γιατρό σας.

Όπως τα περισσότερα χάπια αδυνατίσματος, δεν συνιστάται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Οι γυναίκες αυτές χρειάζονται ιδιαίτερη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών και τροφίμων για να διασφαλίσουν την υγεία τους και την υγεία του παιδιού τους.

Παρενέργειες αυτού του φαρμάκου

Σε δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν ήταν πολύ σοβαρές:

 • Ήπιες γαστρεντερικές διαταραχές,
 • Πόνος στο στομάχι,
 • Ανησυχία,
 • Δυσκοιλιότητα.

Τα οφέλη από τη χρήση του Plenity για την απώλεια βάρους

Το Plenity θεωρείται από τους κατασκευαστές του ως θαυματουργή θεραπεία για την αύξηση του σωματικού βάρους ή την παχυσαρκία. Να γιατί:

 • Πρώτον, οι άνθρωποι που το παίρνουν δεν χρειάζεται να στερηθούν ορισμένες τροφές,
 • Δεύτερον, το γεγονός ότι δεν είναι ιδιαίτερα αποφασισμένοι να μειώσουν την ποσότητα φαγητού που καταναλώνουν δεν αποτελεί πρόβλημα. Θα νιώθει χορτάτη μετά από λίγες μόνο μπουκιές και ο περιορισμός της πρόσληψης θα συμβεί αυτόματα,
 • Η πληρότητα διευκολύνει επίσης την υιοθέτηση νέων υγιεινών διατροφικών συνηθειών. Μειώνοντας την ποσότητα των γευμάτων σας και κόβοντας ορισμένες μη ενδεδειγμένες τροφές, θα ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστείτε χωρίς βοήθεια. Με αυτό το χάπι, θα αισθάνεστε γρήγορα χορτάτη και δεν θα μπαίνετε στον πειρασμό να τρώτε υπερβολικά,
 • Το προϊόν δεν περιέχει συνθετικές ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία σας,
 • Η αποτελεσματικότητά του έχει αποδειχθεί.

Τα μειονεκτήματα της λήψης του Plenity

Παρόλο που αυτό το φάρμακο από την εταιρεία Gelesis έχει πολλά πλεονεκτήματα και φαίνεται να είναι μια απλή θεραπεία για την παχυσαρκία, υπάρχουν επίσης ορισμένα σημαντικά μειονεκτήματα για τη λήψη του.

Πρώτον, είναι αποτελεσματικό μόνο εάν ο λόγος που είστε υπέρβαροι είναι η υπερκατανάλωση τροφής. Δεν καίει το περιττό λίπος όπως κάποια άλλα χάπια, αλλά απλώς μειώνει την όρεξή σας.

Καθώς τρώτε λιγότερο φαγητό, κινδυνεύετε να αναπτύξετε με την πάροδο του χρόνου περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα ανεπάρκειας, και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους θα πρέπει πάντα να ζητάτε ιατρική συμβουλή πριν το πάρετε.

Απαιτούμενη παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας

Η θεραπεία με το Plenity απαιτεί αυστηρή ιατρική παρακολούθηση. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά τα επίπεδα των βασικών θρεπτικών συστατικών (ασβέστιο, βιταμίνες, μαγνήσιο… και όλα εκείνα που υπάρχουν γενικά στα τρόφιμα) στον οργανισμό για την πρόληψη ελλείψεων.

Plenity
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών για την αποφυγή ελλείψεων.

Ορισμένοι άνθρωποι χρειάζονται επίσης ψυχολογική βοήθεια επειδή εξακολουθούν να αισθάνονται την έλλειψη και μπορεί να πέσουν σε κατάσταση δυσφορίας. Αυτή είναι μία από τις παρενέργειες που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών αυτού του χαπιού.

Τέλος, το βάρος πρέπει να ελέγχεται τακτικά, όπως συνιστά ο γιατρός. Εάν δεν παρατηρηθεί καμία βελτίωση, η θεραπεία πρέπει να διακοπεί αμέσως.

Οι συμβουλές μας για την απώλεια βάρους με ταυτόχρονη διατήρηση της υγείας σας με το Plenity

Πρώτον, είναι άσκοπο και πολύ επικίνδυνο να υπερβείτε τη δόση που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας, ακόμη και αν θέλετε να χάσετε βάρος πιο γρήγορα.

Παρόλο που οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι οι διατροφικοί περιορισμοί δεν είναι απαραίτητοι για καλά αποτελέσματα, θα σας συμβούλευα παρόλα αυτά να υιοθετήσετε μια υγιεινή διατροφή.

Εάν συνεχίσετε να τρώτε λιπαρά τρόφιμα, για παράδειγμα, το λίπος θα συνεχίσει να συσσωρεύεται στο σώμα σας, καθώς το Plenity δεν το εμποδίζει αυτό.

Επιπλέον, η θεραπεία έχει περιορισμένη διάρκεια και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσετε. Εάν έχετε ήδη συνηθίσει σε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, θα σας είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείτε και να διατηρήσετε το βάρος σας.

Από την άλλη πλευρά, αν δεν διατηρήσετε τη διατροφή σας υπό έλεγχο, θα πάρετε γρήγορα το βάρος σας πίσω.

Θα σας συμβούλευα επίσης να γυμνάζεστε τακτικά για να διατηρήσετε τη φόρμα σας. Ένας περίπατος 1 ώρας την ημέρα είναι αρκετός. Αν δεν έχετε χρόνο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε 1 ή 2 ώρες κολύμπι την εβδομάδα.

Συμπέρασμα

Μπροστά στην ανακοίνωση αυτής της νέας θεραπείας για τα περιττά κιλά, πολλοί άνθρωποι, ιδίως διατροφολόγοι, γιατροί και φυσιολογικοί άνθρωποι, είναι λίγο επιφυλακτικοί. Κατά την άποψή τους, αυτού του είδους τα φάρμακα δεν είναι ποτέ αποτελεσματικά και ο μόνος πραγματικά αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να υιοθετήσετε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, να αθλείστε και να πίνετε άφθονο νερό.

Από την άλλη πλευρά, οι κατασκευαστές του χαπιού καταστολής της όρεξης Plenity υπόσχονται πειστικά αποτελέσματα με μια καινοτόμο, καλά αναπτυγμένη φόρμουλα. Και οι δοκιμές μιλούν από μόνες τους. Ας περιμένουμε λοιπόν υπομονετικά μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά για να κρίνουμε την αποτελεσματικότητά του. Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι κάθε σώμα έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, οπότε αυτό το προϊόν θα μπορούσε να είναι αποτελεσματικό για κάποιους και όχι για άλλους. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε έναν γιατρό πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία αυτού του τύπου.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα