Ποιο φάρμακο απώλειας βάρους;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Πολλοί από εμάς αναζητούν ένα θαυματουργό προϊόν απώλειας βάρους. Κάποιοι από εμάς έχουν ήδη δοκιμάσει δίαιτες, αλλά δεν έχουν ακόμη επιτύχει το στόχο τους, ενώ άλλοι βιάζονται πολύ περισσότερο και έχουν προτιμήσει να στραφούν στα φάρμακα. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι απαραίτητα όλες οι ουσίες αποτελεσματικές και ορισμένα προϊόντα έχουν αποσυρθεί από την αγορά λόγω των επιβλαβών επιπτώσεών τους στην υγεία. Ποιο φάρμακο είναι λοιπόν το καλύτερο για την απώλεια βάρους; Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά…

Κατασταλτικά της όρεξης

Όταν σκεφτόμαστε τα φάρμακα για την απώλεια βάρους, σκεφτόμαστε αμέσως τα χάπια καταστολής της όρεξης, τα οποία μειώνουν τις λιγούρες και επομένως τις μερίδες που καταναλώνονται. Και πράγματι, μειώνοντας την ποσότητα των γευμάτων, τα κατασταλτικά της όρεξης μπορεί να είναι αποτελεσματικά για την απώλεια βάρους. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πρακτικά κανένα κατασταλτικό της όρεξης που να έχει εγκριθεί στην αγορά με τη μορφή φαρμάκου. Σύμφωνα με τις γαλλικές υγειονομικές αρχές, αυτά τα “ανορεκτικά” είναι πολύ επικίνδυνα. Τούτου λεχθέντος, είναι πλέον διαθέσιμα ορισμένα προϊόντα με φυσική βάση που διευκολύνουν τον περιορισμό της όρεξής σας.

Σε αυτά περιλαμβάνονται τα τετράγωνα Pectiligne της Nutreov για την καταστολή της όρεξης, τα οποία βασίζονται στην πηκτίνη μήλου, οι κάψουλες bladderwrack από τα εργαστήρια Naturege και το Garcinia Cambogia Plus από τη Maxmedix. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται καταχρηστικά ως κατασταλτικά της όρεξης, όπως το Prozac ή το Epitomax. Αν και μπορούν να μειώσουν το αίσθημα της πείνας, οι επιπτώσεις τους στην υγεία μπορεί να είναι επικίνδυνες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή πριν από τη λήψη οποιουδήποτε προϊόντος.

Légumes colorés

Καυστήρες λίπους

Όσοι αναζητούν ένα φάρμακο για την απώλεια βάρους μπορούν επίσης να επιλέξουν προϊόντα καύσης λίπους. Αυτά τα φάρμακα καταπολεμούν άμεσα την αποθήκευση του λίπους και ενθαρρύνουν επίσης την καταστροφή του. Κυκλοφορούν, μεταξύ άλλων, σε μορφή χαπιού, αμπούλας ή τσαγιού βοτάνων. Οι λιποδιαλύτες μπορεί να είναι πραγματικά αποτελεσματικοί στο να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, υπό την προϋπόθεση ότι συνδυάζετε τη θεραπεία με μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Στην πραγματικότητα, η απώλεια βάρους είναι αισθητή μόνο αν περιοριστεί η απορρόφηση του λίπους στο σώμα. Και για όσους θέλουν αποτελέσματα εξπρές, η άσκηση αθλητισμού θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία.

Πολλοί λιποδιαλύτες είναι πλέον διαθέσιμοι στα φαρμακεία και μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή. Το Lipophedrine liporéducteur βοηθά στην εξάλειψη του λίπους από το σώμα, όπως και το Liporédux της Forte Pharma και το Fat Captor της XL-S Medical. Και έπειτα υπάρχει το φάρμακο για αδυνάτισμα Alli ®, το οποίο απορροφά το λίπος, αλλά οι παρενέργειες του οποίου είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση.

Αντικαταστάσεις γευμάτων

Επειδή όμως το τσιμπολόγημα είναι μία από τις κύριες αιτίες της παχυσαρκίας, μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με τη χρήση προϊόντων αντικατάστασης γευμάτων. Αυτό περιλαμβάνει την κατανάλωση ελαφρύτερων τροφών που παρέχουν επίσης ένα καλό αίσθημα κορεσμού κατά τη διάρκεια των σνακ και των γευμάτων. Τα τρόφιμα αυτά μπορεί να είναι φυσικά, όπως γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά ή φρούτα, αλλά υπάρχουν επίσης προϊόντα υποκατάστασης που διατίθενται από τα φαρμακεία.

Αυτά τα προϊόντα απώλειας βάρους έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να αποφύγετε γεύματα που είναι πολύ λιπαρά ή πλούσια σε θερμίδες. Παραδείγματα περιλαμβάνουν το υποκατάστατο γεύματος Linéavi, το οποίο είναι χαμηλής θερμιδικής αξίας και πωλείται σε μορφή σκόνης, τις καθαρές κάψουλες Raspberry Ketone από τη MaxMedix, που αποτελούνται κυρίως από φρούτα, και το γεύμα express της Milical με σοκολάτα ή μπάρες καραμέλας.

ΕΞΑΛΕΊΨΕΙ ΤΟ ΛΊΠΟΣ ΜΕ ΒΑΤΌΜΟΥΡΟ ΚΕΤΌΝΗ ΚΑΘΑΡΌ


  • 100% φυσικό
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • 20% έκπτωση για 3 φιάλες ή περισσότερες

Παραγγελία Raspberry Kétone Pure τώρα

Ομοιοπαθητικά προϊόντα αδυνατίσματος

Εκτός από τα φάρμακα που πωλούνται στα φαρμακεία, οι ομοιοπαθητικές λύσεις μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Τα προϊόντα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως κατασταλτικά της όρεξης, λιποδιαλύτες ή ενισχυτές του μεταβολισμού. Μια θεραπεία με βάση το Pilosella (μητρικό βάμμα) για 3 εβδομάδες, 20 σταγόνες 3 φορές την ημέρα, είναι ένας καλός τρόπος για να αδυνατίσετε. Οι κόκκοι Ignatia amara βοηθούν στην καταπολέμηση της πείνας, ενώ οι κόκκοι Thuya occidentalis βοηθούν στην πρόληψη της κατακράτησης νερού στους μηρούς και τους γλουτούς. Υπάρχουν πολλές άλλες ομοιοπαθητικές θεραπείες για το αδυνάτισμα, οι οποίες πωλούνται όλες έτοιμες για χρήση σε εξειδικευμένα καταστήματα. Για να μάθετε, ωστόσο, ποια προϊόντα είναι τα καταλληλότερα για εσάς, είναι σοφότερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Quel médicament pour maigrir, là est la question !

Ποιο είναι λοιπόν το καλύτερο φάρμακο για την απώλεια βάρους;

Παρά τα διάφορα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν υπάρχει ΤΟ φάρμακο αδυνατίσματος. Αυτές οι λύσεις προσφέρονται απλώς για να υποστηρίξουν τη διαδικασία, αλλά δεν αποτελούν θεραπείες απώλειας βάρους. Για να χάσετε βάρος γρήγορα και υγιεινά, πρέπει να τρώτε μια ελαφριά, ισορροπημένη διατροφή και να ασκείστε τακτικά. Η φαρμακευτική αγωγή μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για συμβουλές.