Ποια είναι η σωστή δοσολογία για το PhenQ;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

ΤοPhenQ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα καύσης λίπους. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι, συνολικά, είναι αρκετά αποτελεσματικό. Αλλά ας προχωρήσουμε παραπέρα. Πώς πρέπει να λαμβάνεται; Έχει οποιεσδήποτε γνωστές ανεπιθύμητες παρενέργειες; Υπάρχουν κίνδυνοι που σχετίζονται με την τακτική λήψη του PhenQ κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας;

Θα απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις στο υπόλοιπο του παρόντος άρθρου.

Δοσολογία: Πώς πρέπει να λαμβάνεται το PhenQ για να χάσετε βάρος αποτελεσματικά;

Οι κάψουλες αδυνατίσματος PhenQ πρέπει να λαμβάνονται δύο φορές την ημέρα:

  • 1 κάψουλα το πρωί στο πρωινό με ένα ποτήρι νερό ή χυμό φρούτων.
  • 1 κάψουλα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος με ένα ποτήρι νερό, είτε μετά το ορεκτικό είτε μετά το κυρίως γεύμα.

Για ορισμένους χρήστες, τα αποτελέσματα που αισθάνονται είναι τόσο ισχυρά που συνιστάται να προσαρμόσουν τη δοσολογία στην κατάστασή τους, λαμβάνοντας μόνο μία κάψουλα την ημέρα, ιδανικά με το πρωινό.

Πόσο καιρό πριν δω τα πρώτα αποτελέσματα του συμπληρώματος διατροφής PhenQ;

Το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το PhenQ εξαρτάται από τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε.

Εάν ο χρήστης αναμένει να χάσει 8 κιλά, μπορεί να επιλέξει να επεκτείνει το πρόγραμμα απώλειας βάρους του σε 2 μήνες. Η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί σε 3 μήνες, εάν δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος.

Εάν αγοράσετε δύο κουτιά στην επίσημη ιστοσελίδα PhenQ, το τρίτο κουτί είναι δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι η επέκταση της θεραπείας σε 3 μήνες δεν αυξάνει το κόστος.

Mesurer son tour de hanche
Πόσο καιρό πριν δω τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της PhenQ;

Οι συμβουλές μας για τη βελτιστοποίηση της απώλειας βάρους σας χάρη στις ιδιότητες καταστολής της όρεξης του PhenQ

Για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα των καψουλών PhenQ, συνιστάται να μην στερηθείτε το φαγητό και να τρώτε όσο θέλετε, αλλά όχι πολύ ζάχαρη ή λίπος. Τούτου λεχθέντος, η PhenQ δεν είναι ένα προϊόν που πρέπει να παίρνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας! Όταν έρθει η ώρα να σταματήσετε, είναι σημαντικό να μην επιστρέψετε στο να τρώτε ό,τι μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας. Εάν επιστρέψετε στην κατανάλωση υπερβολικού λίπους, υπερβολικής ζάχαρης και υπερβολικού αλατιού, είναι βέβαιο ότι θα ξαναπαχύνετε.

Για να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας μετά τη διακοπή της PhenQ, θα πρέπει να

  • Να υιοθετήσετε μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή με πρωτεΐνες (ψάρι, αυγά, κρέας), ένα φρούτο, ένα γλυκό, αμυλούχες τροφές το μεσημέρι, λαχανικά το βράδυ, κ.λπ.
  • Να τρώτε όσο θέλετε. Δεν υπάρχει λόγος να στερείστε τον εαυτό σας ή να τρώτε υπερβολικά. Το καλύτερο είναι να μην τρώτε το ίδιο γεύμα τρεις φορές την ημέρα.
  • Σταματήστε ή μειώστε το γρήγορο φαγητό.
  • Καταναλώστε αναψυκτικά με μέτρο και πιείτε περισσότερο νερό.
Fast Food
Φυσικά, το γρήγορο φαγητό θα πρέπει να απαγορευτεί αν θέλετε πραγματικά να χάσετε βάρος παίρνοντας PhenQ.

Τι προφυλάξεις πρέπει να λάβω με αυτή την κάψουλα αδυνατίσματος;

Δεν είναι απαραίτητα ωφέλιμο να λαμβάνετε πολλά συμπληρώματα αδυνατίσματος ταυτόχρονα. Το PhenQ περιέχει ήδη έναν μεγάλο αριθμό από αυτά. Κατά τη λήψη του PhenQ, είναι καλύτερο να μην προσθέσετε άλλα, ώστε να μην διαταράξετε τα αποτελέσματα.

Επιπλέον, τα άτομα που λαμβάνουν PhenQ και δυσκολεύονται να κοιμηθούν τη νύχτα θα πρέπει να σταματήσουν ή να μειώσουν την κατανάλωση καφέ, ο οποίος περιέχει επίσης καφεΐνη.

Ποιες είναι οι αντενδείξεις για τη λήψη του καυστήρα PhenQ;

Οι ασθενείς που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να χρησιμοποιούν το PhenQ μόνο κατόπιν ιατρικής συμβουλής. Τούτου λεχθέντος, η χρήση του PhenQ είναι αυστηρά μη ενδεδειγμένη για τα ακόλουθα άτομα:

  • Παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών,
  • Διαβητικούς ασθενείς,
  • Γυναίκες που θηλάζουν:
  • Έγκυες γυναίκες.
Ouverture de ma première bouteille de PhenQ

Υπάρχουν γνωστοί κίνδυνοι ή κίνδυνοι που σχετίζονται με τη λήψη χαπιών αδυνατίσματος PhenQ;

Τα χάπια αδυνατίσματος PhenQ δεν αποτελούν ιδιαίτερο κίνδυνο για την υγεία λόγω της 100% φυσικής τους σύνθεσης. Επιπλέον, οι παρενέργειες που έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρές: ναυτία, στομαχικές διαταραχές ή πονοκέφαλοι.

Ωστόσο, η δυσανεξία σε ένα από τα συστατικά μπορεί να είναι επικίνδυνη σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, η ουσία αυτή δεν συνιστάται για άτομα που πάσχουν από καταστάσεις όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης ή ο υπερθυρεοειδισμός. Δεν συνιστάται επίσης για παιδιά, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Τέλος, μια υπερβολική δόση μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία σας. Επομένως, είναι απαραίτητο να ζητάτε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν ξεκινήσετε μια πορεία θεραπείας. Πρέπει επίσης να ακολουθείτε κατά γράμμα τη συνταγογραφούμενη δόση.