Λειτουργούν τα χάπια αδυνατίσματος;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Σε μια εποχή που η εμφάνιση συχνά επηρεάζει την κρίση και την αυτοεκτίμηση των άλλων ανθρώπων, τα χάπια αδυνατίσματος είναι το talk of the town. Και όχι μόνο αυτό: είναι όλη η μόδα, καθώς χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο ως φάρμακα με τη δύναμη να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά. Σας βοηθούν να αδυνατίσετε, να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά, υπέροχους κοιλιακούς και μηρούς… εν ολίγοις, ένα λεπτό σώμα χωρίς εξογκώματα ή κυτταρίτιδα. Όμως, τα χάπια αδυνατίσματος λειτουργούν πραγματικά;

Καλοί λόγοι για να πάρετε χάπια αδυνατίσματος

Υπάρχουν όλων των ειδών τα χάπια αδυνατίσματος. Και στο ερώτημα που θέτουν στον εαυτό τους πολλοί άνθρωποι που δεν τα έχουν δοκιμάσει ακόμη, “Τα χάπια αδυνατίσματος λειτουργούν πραγματικά;”, μπορούμε να απαντήσουμε χωρίς καθυστέρηση: ναι, ΚΑΠΟΙΑ χάπια αδυνατίσματος αυτού του τύπου λειτουργούν. Ωστόσο, δεν θα σας ικανοποιήσουν όλα τα προϊόντα αυτής της σειράς που διατίθενται στην αγορά.

Σε γενικές γραμμές, ένα χάπι αδυνατίσματος απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να χάσουν βάρος και να αποκτήσουν ξανά ένα πιο λεπτό σώμα, απαλλαγμένο από ρολά λίπους και δέρμα φλοιού πορτοκαλιού. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου φαρμάκου – καθώς τα χάπια αδυνατίσματος είναι φάρμακα – είναι ότι συχνά λειτουργούν πιο γρήγορα από άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Επιπλέον, αυτές οι λύσεις είναι εύκολες στη χρήση: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα καταπιείτε. Ένα σημείο που τείνει να ενθαρρύνει τη δίαιτα εδώ είναι ότι έχουν μια ψυχολογική υποστηρικτική δύναμη, επειδή απλοποιούν τα πράγματα και δίνουν την εντύπωση ότι η απώλεια βάρους θα είναι εξίσου εύκολη. Αν θέλετε να βρείτε τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος κατά τη γνώμη μου, δείτε το άρθρο μου!

Les pilules minceur marchent-elles vraiment ?

Ωστόσο, ενώ τα χάπια διατροφής λειτουργούν σε πολλές περιπτώσεις, ανάλογα με τη μάρκα, έχουν και τα μειονεκτήματά τους. Συγκεκριμένα, ως φάρμακο, ενέχει κινδύνους για την υγεία, παρόλο που σας κάνει και καλό με την εξάλειψη των περιττών κιλών. Επιπλέον, το καθεστώς αδυνατίσματος που επιβάλλει ένα φάρμακο αυτού του τύπου συχνά συνεπάγεται αλλαγή του τρόπου ζωής και διατροφής μόλις σταματήσετε να το παίρνετε, και επομένως συνεπάγεται ορισμένους περιορισμούς. Και έπειτα υπάρχει το ζήτημα της τιμής: τα χάπια αδυνατίσματος είναι συχνά ακριβά.

Προσέξτε, λοιπόν, ότι ορισμένα χάπια που λειτουργούν πραγματικά συνιστώνται μόνο για άτομα που χαρακτηρίζονται ως παχύσαρκα και τα οποία επομένως έχουν να χάσουν δεκάδες κιλά.

Δημοφιλή και αποτελεσματικά χάπια απώλειας βάρους

Το Acai Berry, η χιτοζάνη, το Hoodia Gordonii, η κετόνησμέουρων , το πράσινο τσάι και η Garcinia Cambogia είναι μερικά μόνο από τα γνωστά και εξίσου αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος. Άλλες μάρκες περιλαμβάνουν το διάσημο PhenQ, το Reductil, με δραστικό συστατικό τη σιβουτραμίνη, το Xenical ή Orlistat, το πρώτο φάρμακο του είδους του στην αγορά, το Alli, το Proactol, το XLS Medical και το Capsilex. Το Xenical, από την άλλη πλευρά, δεν συνιστάται για άτομα που θέλουν να χάσουν μόνο μερικά κιλά ή καμπύλες: απευθύνεται σε άτομα που είναι υπέρβαρα. Εδώ είναι μια μικρή κατάταξη των καλύτερων κατά τη γνώμη μου: