Top 10 εφαρμογές αδυνατίσματος

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Ψάχνετε βοήθεια για να χάσετε βάρος; Μπράβο! Αν βρίσκεστε εδώ, έχετε κάνει το επόμενο βήμα προς τον στόχο σας. Ακολουθούν οι 10 καλύτερες εφαρμογές μου για να σας βοηθήσουν στο πρόγραμμα αδυνατίσματος.

Μεταξύ των προγραμμάτων που μετρούν την κατανάλωση θερμίδων και εκείνων που σας βοηθούν να χάσετε θερμίδες, προτιμώ τις λύσεις που σας ενθαρρύνουν να ασκείστε. Στην πραγματικότητα, τις βρίσκω πιο αποτελεσματικές! Πείτε λοιπόν αντίο στα χάπια διατροφής και τα άλλα λιποδιαλυτικά!


Για όσους προτιμούν τη μορφή βίντεο, συνέταξα ένα σύντομο βίντεο διάρκειας 5 λεπτών που μιλάει για τις 10 εφαρμογές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Βρίσκεται ακριβώς εδώ:

Περίληψη

8fit – Γυμναστική και διατροφή – Urbanite Inc.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: iOS & Android ,
 • Μέγεθος: 63 MB ,
 • Αριθμός χρηστών: πάνω από 125.000 ,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων: Εγκαταστάσεις: πάνω από 10 εκατομμύρια.
application pour maigrir
8fit, διατροφή και φυσική κατάσταση

Εξατομικευμένη διατροφή

Το 8fit αλλάζει τη ζωή σας, καθοδηγώντας σας στο καθημερινό σας μενού και διαχειριζόμενο το σώμα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σας καθοδηγεί στη διατροφή σας με διατροφικές συμβουλές και αλλάζετε ακόμη και τον τρόπο ζωής σας. Στόχος της Urbanite Inc είναι να σας βοηθήσει να τρώτε καλά χωρίς να παίρνετε βάρος.

Η εφαρμογή σας βοηθάει να κάνετε τα ψώνια σας και σας προτείνει διάφορα μενού. Ανάλογα με τις επιλογές σας, το φαγητό κατανέμεται σε όλη την εβδομάδα, ώστε να μην ξεπεράσετε ένα συγκεκριμένο θερμιδικό επίπεδο, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες σας.

Ένα πρόγραμμα άσκησης

Αυτή η εφαρμογή αδυνατίσματος εξασφαλίζει ότι οι ασκήσεις σας είναι αποτελεσματικές. Μερικές κινήσεις που προγραμματίζονται εδώ και εκεί στο πρόγραμμά σας αλλάζουν τα πάντα. Είτε σηκώνεστε από το κρεβάτι είτε πηγαίνετε στη δουλειά σας, θα μάθετε να γυμνάζεστε χωρίς εξοπλισμό.

Οι προσφερόμενες ασκήσεις μπορούν να προσαρμοστούν στο τρέχον βάρος σας και η εφαρμογή θα σας ενημερώνει για τις αλλαγές στο σώμα σας, αρκεί να ακολουθείτε τις οδηγίες κατά γράμμα. Χάρη σε αυτό το εργαλείο, δεν θα χρειαστεί να πάτε στο γυμναστήριο.

Runtastic Τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία, γυμναστική – Runtastic

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: iOS & Android ,
 • Μέγεθος: ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή,
 • Αριθμός χρηστών: πάνω από 850.000,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων: πάνω από 10 εκατομμύρια.
application pour maigrir
Runtastic: τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία και γυμναστική

Ένας αθλητικός προπονητής στη διάθεσή σας

Το Runtastic φροντίζει να έχετε κίνητρα και σας παρέχει έναν προπονητή για να σας ενθαρρύνει καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεών σας. Αντί να κοιτάτε απλώς τους αριθμούς, θα ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε, ειδικά όταν ο προπονητής σας λέει ότι έχετε σχεδόν φτάσει!

Ένα μέρος για να μοιράζεστε και να ανταγωνίζεστε

Αυτή η εφαρμογή αδυνατίσματος σας φέρνει επίσης σε επαφή με άλλους ανθρώπους που έχουν κατεβάσει το Runtastic, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας ή να τα μοιραστείτε για να ενθαρρύνετε τους άλλους να τρέχουν περισσότερο.

Βελτιστοποιημένο για Android Wear 2.0

Δεν είναι πρακτικό να τρέχετε κοιτάζοντας συνεχώς το τηλέφωνό σας. Το Runtastic σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία και σας δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με το Android Wear 2.0 βραχιόλι σας.

Προκαθορισμένες διαδρομές

Με ενεργοποιημένο το GPS του smartphone σας, θα βρείτε διαδρομές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και προγραμματιστεί ανάλογα με το επίπεδό σας. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να αναρωτιέστε αν οι κατηφόρες και οι ανηφόρες μετράνε πραγματικά, η εφαρμογή αδυνατίσματος θα σας το πει. Σημειώστε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις διαδρομές σας, ώστε να μπορείτε να τις μοιραστείτε με φίλους και συγγενείς ή ακόμα και με άλλους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου.

FizzUp – Αθλητική προπόνηση, διατροφή και διαλογισμός – Fysiki

Τι τρώτε, τα είδη άσκησης που κάνετε, οι επιδόσεις σας – όλα αυτά εμφανίζονται στο FizzUp.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: iOS & Android ,
 • Μέγεθος: 67 MB ,
 • Αριθμός χρηστών: Πάνω από 25.000 ,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων : Αριθμός εγκαταστάσεων: Πάνω από 1 εκατομμύριο.
application pour maigrir
Fizzup: αθλητικός προπονητής, διατροφή και διαλογισμός

Πρόγραμμα απώλειας βάρους 6 εβδομάδων

Χάστε πάνω από 10 κιλά σε λιγότερο από 3 μήνες! Αν άλλοι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να το κάνουν, γιατί όχι και εσείς; Ακολουθήστε πρωτότυπα αθλητικά προγράμματα και τακτικά προγράμματα προπόνησης με το FizzUp. Τα συνιστώμενα μενού εγγυώνται ότι θα επιτύχετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας μετά από μόλις 6 εβδομάδες χρήσης.

Δωρεάν προγράμματα και τακτικές ενημερώσεις

Το FizzUp προσφέρει διάφορα δωρεάν προγράμματα προπόνησης για να σας διευκολύνει να επιτύχετε τους στόχους σας. Επιπλέον, η εφαρμογή ενημερώνεται τακτικά για να λαμβάνει υπόψη τις συνήθειες των χρηστών.

Basic-Fit Online – Virtuagym Professional

Η εφαρμογή προσφέρει ολοκληρωμένες προπονήσεις για να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: Android ,
 • Μέγεθος: 25 MB ,
 • Αριθμός χρηστών: πάνω από 15.000,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων: πάνω από 500.000.
application pour maigrir
Basic-fit online: γυμναστική και κοινότητα

Γίνετε μέλος μιας πραγματικής κοινότητας

Παρουσιάζεται ως ένα πολύ ποικίλο και ολοκληρωμένο εργαλείο, το Basic-Fit σας προπονεί και σας συμβουλεύει συνδέοντάς σας με άλλους χρήστες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εσάς, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς συγκρίνονται οι ικανότητές σας με αυτές των φίλων σας. Γίνετε μέλος και αντικαταστήστε τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με μια κοινότητα που σας βοηθά να αδυνατίσετε το σώμα σας.

Μεγάλη ποικιλία ασκήσεων

Θα βρείτε πολλούς διαφορετικούς τύπους ασκήσεων για να επιλέξετε, ανάλογα με την αρχική σας ικανότητα και τον εξοπλισμό σας, αν διαθέτετε. Για πλήρη εμπειρία και αποτελέσματα, αποκτήστε πρόσβαση στην επαγγελματική έκδοση.

Τρέξτε για να χάσετε βάρος, τρέξιμο, περπάτημα – FITAPP

Αυτή η εφαρμογή αδυνατίσματος αποδεικνύει ότι το GPS δεν είναι μόνο για να βρίσκετε το δρόμο σας. Χάρη στις πολλαπλές λειτουργίες του, το FITAPP σας επιτρέπει να διασκεδάζετε ενώ χάνετε βάρος.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: Android ,
 • Μέγεθος: ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή,
 • Αριθμός χρηστών: πάνω από 21.000,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων: πάνω από 1 εκατομμύριο.
application pour maigrir
Fitapp: άσκηση με GPS

Μια εφαρμογή που σας παρακινεί

Το FITAPP σας προσφέρει ασκήσεις που ενσωματώνονται στην καθημερινή σας ρουτίνα. Σας βοηθάει να χάσετε βάρος με τρέξιμο και περπάτημα, αναφέρει την καθημερινή σας δραστηριότητα και σας ενημερώνει για το τι πρέπει να αλλάξετε ή να βελτιώσετε για να πετύχετε τον στόχο σας.

Στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα από τον τρόπο σωματικής σας κίνησης – περπάτημα, ποδήλατο ή ακόμη και πατίνια – σας ενημερώνει για τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται και σας ενθαρρύνει να κάνετε περισσότερα για να χάσετε βάρος.

Το FITAPP σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε το βάρος σας σύμφωνα με τους στόχους σας. Οι υπερβολικές θερμίδες θα ειδοποιούνται από το δείκτη μάζας σώματος και η εφαρμογή θα σας καθοδηγεί στο τι πρέπει να κάνετε.

GPS

Πολλές εφαρμογές κάνουν χρήση του GPS του κινητού σας τηλεφώνου, αλλά το FITAPP το κάνει αποτελεσματικά για να σας δείχνει τι έχετε πετύχει και να το καταγράφει για να σας υπενθυμίζει τι μπορείτε να κάνετε. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο παρακινητικό

6: Τρέξιμο και τζόκινγκ – Zeopoxa

Θα βλέπετε την απόδοσή σας πιο ξεκάθαρα μέσα από διαφορετικούς μετρητές.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: Android ,
 • Μέγεθος: 4,8 MB ,
 • Αριθμός χρηστών: πάνω από 15.000,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων: πάνω από 1 εκατομμύριο.
application pour maigrir
Zeopoxa: τζόκινγκ και τρέξιμο

Μια ελαφριά αλλά ολοκληρωμένη εφαρμογή

Πρόκειται για μία από τις λίγες εφαρμογές αδυνατίσματος που είναι εντελώς δωρεάν. Είναι αξιόπιστη και διατηρεί τη συσκευή σας Android δροσερή χάρη στην ελάχιστη χρήση του χώρου στο δίσκο.

Θέστε στον εαυτό σας έναν στόχο και παρατηρήστε την προσωπική σας απόδοση. Θα δείτε πόσο έχετε βελτιωθεί από τότε που το χρησιμοποιήσατε για πρώτη φορά.

Πληροφορίες στην οθόνη

Τα στατιστικά στοιχεία για την απόσταση, το χρόνο και την ταχύτητα, χωρίς να ξεχνάτε τον αριθμό των θερμίδων που κάψατε, εμφανίζονται όλα για να σας ενημερώνουν σχετικά με την “απόδοσή” σας στο πλαίσιο του προγράμματος αδυνατίσματος.

Ultimate Workout Nutrition – Insplisity

Το Insplisity συνδυάζει τη διατροφή και την άσκηση για να σας δώσει μια δωρεάν λύση για αδυνάτισμα.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: Android ,
 • Μέγεθος: 4,6 MB ,
 • Αριθμός χρηστών: 931 ,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων: Αριθμός εγκαταστάσεων: Πάνω από 500.000.
application pour maigrir
Ultimate Workout Nutrition: η εφαρμογή διατροφής

Συνδυάστε αποτελεσματικά τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή

Αυτή η εφαρμογή αδυνατίσματος προτείνει μια συγκεκριμένη διατροφή, ώστε οι αθλητικές σας συνεδρίες να είναι αποτελεσματικές. Στη συνέχεια, προτείνει διατροφικά προγράμματα και τροφές πριν και μετά την προπόνηση, καθώς και σας βοηθά να λιώσετε το λίπος.

Ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας

Η εφαρμογή εγγυάται γρήγορα και σταθερά αποτελέσματα σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας. Σας διδάσκει επίσης πώς, τι και πότε να τρώτε. Δυστυχώς, οι διαφημίσεις είναι αρκετά επίμονες στη διεπαφή. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να είναι αποτελεσματική.

Keep – Ο αθλητικός προπονητής στο σπίτι

Αυτή η εφαρμογή για την άθληση στο σπίτι είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες του Διαδικτύου.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: Android ,
 • Μέγεθος: ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή,
 • Αριθμός χρηστών: 64.671 ,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων: πάνω από 5.000.000.
application pour maigrir
Διατηρήστε: ο οικιακός σας προπονητής αθλημάτων

Δωρεάν ασκήσεις προπόνησης

Αυτή η εφαρμογή αδυνατίσματος προσφέρει αμέτρητες ασκήσεις, όλες δωρεάν. Οι προπονήσεις προγραμματίζονται έτσι ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε το σχέδιο απώλειας βάρους σας.

Οι προπονήσεις Keep μπορούν να γίνουν οπουδήποτε, αν έχετε λίγο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας πολύ πιο γρήγορα.

Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τις ασκήσεις σας. Επιλέξτε αυτό που θέλετε να δουλέψετε, ενώ παράλληλα παρακολουθείτε τις θερμίδες σας.

Συνεδρίες για όλα τα επίπεδα

Χάρη στις διάφορες υποστηρίξεις βίντεο, μπορείτε να προπονηθείτε και να ακολουθήσετε τις κινήσεις που καταγράφονται. Μπορείτε να τις αλλάζετε καθώς προοδεύετε.

Εφαρμογή προπόνησης 7 λεπτών – Χάστε βάρος σε 30 ημέρες! -Εφαρμογές προπόνησης

Αφιερώστε 7 λεπτά από την ημέρα σας για να χάσετε βάρος. Γίνετε ο συνειδητός λήπτης αποφάσεων για τη σωματική σας υγεία και κάψτε αυτές τις επιπλέον θερμίδες.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: iOS & Android ,
 • Μέγεθος: 26 MB ,
 • Αριθμός χρηστών: 1.039 ,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων: πάνω από 50.000.
application pour maigrir
Εφαρμογή προπόνησης 7 λεπτών: χάστε βάρος σε 30 ημέρες

Πλήρεις, πιστοποιημένες ασκήσεις

Το Workout Apps έχει συγκεντρώσει προπονήσεις που έχουν μελετηθεί σε συνεργασία με επιστήμονες. Μπορεί να δοκιμάζεται ολόκληρο το σώμα σας, αλλά τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και το “μαρτύριο” διαρκεί μόλις λίγα λεπτά την ημέρα.

Ένας γυμναστής που σας συνοδεύει

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπειρίας σας με την εφαρμογή, θα σας συνοδεύει και θα σας ενθαρρύνει. Βίντεο σας δείχνουν τι να κάνετε και πώς, ενώ προγραμματισμένες φωνές σας καθοδηγούν και σας ενθαρρύνουν.

Χάστε βάρος σε 21 ημέρες – Εφαρμογές Fit

Αυτή η εφαρμογή αδυνατίσματος είναι μία από τις πιο απλές, αλλά και πιο αποτελεσματικές.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λειτουργικό σύστημα: iOS & Android ,
 • Μέγεθος: 11 MB ,
 • Αριθμός χρηστών: πάνω από 28.000 ,
 • Αριθμός εγκαταστάσεων: πάνω από 1 εκατομμύριο.
application pour maigrir
Χάστε βάρος σε 21 ημέρες: απλό και αποτελεσματικό

Αντίστροφη μέτρηση 21 ημερών

Το Fit Apps ήρθε σε επαφή με επαγγελματίες για να καταρτίσουν σχέδια άσκησης για μια περίοδο 21 ημερών. Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός: επιλέγετε ένα επίπεδο και ακολουθείτε τον ημερήσιο ρυθμό που σας προτείνεται.

Ολοκληρωμένες ασκήσεις

Αντί να σας προτείνει ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε εν κινήσει, η εφαρμογή προγραμματίζει το χρονοδιάγραμμά σας και σας υπενθυμίζει να γυμναστείτε. Εμφανίζει επίσης την πρόοδο απώλειας βάρους σας κατά τη διάρκεια των 21 ημερών προπόνησης.

Εφαρμογές απώλειας βάρους αφιερωμένες σε συνταγές

Εκτός από τις εφαρμογές που σας βοηθούν με τη σωματική σας άσκηση, θα ήθελα επίσης να σας προτείνω μερικά προγράμματα που εστιάζουν στις συνταγές. Να θυμάστε ότι το μυστικό για να χάσετε βάρος μακροπρόθεσμα είναι να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεστε επιμελώς.

Εύκολες συνταγές διατροφής 2018 – bino-apps

Οι συνταγές που παρουσιάζονται εδώ ταξινομούνται ανά τύπο δίαιτας ή ακόμα και ανά θερμίδες. Αυτή η εφαρμογή προτείνει τα καλύτερα μενού ανάλογα με τον στόχο σας.

Εύκολες υγιεινές συνταγές αδυνατίσματος 2018 – Tiptop-Apps

Αυτή η εφαρμογή συνταγών είναι λίγο-πολύ ίδια με την προηγούμενη, αλλά σε μεγάλο βαθμό εκτιμάται περισσότερο λόγω του τρόπου λειτουργίας της και του πλήθους των ακριβών πληροφοριών που αποκαλύπτονται.

Υγεία και δίαιτα – Αδυνάτισμα & μετρητής θερμίδων – DROID INFINITY

Για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, το DROID INFINITY σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις ώρες που κοιμάστε και τον τρόπο που τρώτε. Με ένα πολύ πρακτικό και εργονομικό περιβάλλον εργασίας, σας δείχνει τι χρειάζεται το σώμα σας χάρη στους διάφορους μετρητές που εμφανίζονται, από τον μετρητή νερού μέχρι τις θερμίδες.

Αυτές οι εφαρμογές αδυνατίσματος είναι αποτελεσματικές εφόσον ακολουθείτε τους καθορισμένους κανόνες, ιδίως όσον αφορά τον ρυθμό. Δεδομένου ότι οι περισσότερες από αυτές είναι δωρεάν, εμφανίζουν μερικές φορές δυσάρεστες διαφημίσεις. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε ένα συγκεκριμένο ποσό για να τις αποφύγετε. Τέλος, θα σας συμβούλευα να χρησιμοποιείτε το πολύ δύο εφαρμογές. Μία που επικεντρώνεται κυρίως στη διατροφή, και μία άλλη που επικεντρώνεται στη σωματική άσκηση.