Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι στην Αμιένη και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Η παροχή βοήθειας στους ασθενείς για την απώλεια βάρους και η παροχή συμβουλών σχετικά με τη διατροφή τους είναι μερικά μόνο από τα καθήκοντα ενός διαιτολόγου-διατροφολόγου. Οι συμβουλές που προσφέρει ο εν λόγω επαγγελματίας πραγματοποιούνται είτε στο ιατρείο του είτε στο σπίτι. Ζείτε στην Αμιένη και την ευρύτερη περιοχή; Ακολουθούν οι 8 καλύτεροι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι στην περιοχή.

Adeline Benoist: διαιτολόγος-διατροφολόγος στην Amiens

Παρουσιάζουμε το

Η Adeline Benoist είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με πιστοποιητικό στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών. Έχει ολοκληρώσει ένα σεμινάριο για τη συνεκτίμηση του νευροεντερικού άξονα στο IEPP (Institut Européen de Physio nutrition et de Phytothérapie). Η εμπειρία της στον τομέα της διαιτολογίας και της διατροφής της επιτρέπει να υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα ασθενών.

Meilleurs diététiciens Amiens
Διαιτολόγος Adeline Benoist

Υπηρεσίες

Η Adeline Benoist δέχεται ασθενείς που έχουν κλείσει εκ των προτέρων ραντεβού στο ιατρείο της στην Αμιένη. Οι συμβουλές της είναι ανοιχτές σε όλους και ιδίως σε άτομα που θέλουν να επιτύχουν τους στόχους τους ή να γίνουν καλύτερα αλλάζοντας τον τρόπο διατροφής τους. Τους εξηγεί τα οφέλη μιας νέας διατροφής, ώστε να έχουν επίγνωση της σημασίας της θεραπείας.

Επικοινωνία

Όνομα: Adeline Benoist
Ιστοσελίδα: http://www.benoist-dieteticienne-amiens.fr/
Τηλέφωνο: 03 68 89 02 26

Marie Samier: ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η επαγγελματίας υγείας Marie Samier εντάχθηκε στον κόσμο της διαιτολογίας και της διατροφής μετά την απόκτηση του DUT στη διαιτολογία το 2009. Εργάζεται τόσο σε νοσοκομεία όσο και σε ιδιωτικό ιατρείο. Παράλληλα με την κύρια δραστηριότητά της, συνεργάζεται επίσης με τοπικές αρχές για τη διεξαγωγή εργαστηρίων μαγειρικής.

Meilleurs diététiciens Amiens
Διαιτολόγος Marie Samier

Υπηρεσίες

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος συμβουλεύει στο ιδιωτικό της ιατρείο στο Saint Riquier ή στην Polyclinique de Picardie στην Amiens. Οι υπηρεσίες της απευθύνονται σε μεμονωμένους ασθενείς ή σε ζευγάρια που επιθυμούν να υιοθετήσουν μια νέα διατροφική προσέγγιση. Μπορεί να βοηθήσει με τη διατροφική εξισορρόπηση, την πρόληψη ασθενειών ή την απώλεια βάρους.

Επικοινωνία

Όνομα: Marie Samier
Ιστοσελίδα: https://samiermarie.wixsite.com/site-marie-samier
Τηλέφωνο: 03 22 71 67 74

Séverine Sénéchal: ειδικευμένος διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Séverine Sénéchal απέκτησε δίπλωμα διαιτολόγου-διατροφολόγου το 2004. Άνοιξε το δικό της ιατρείο στην Αμιένη το 2005. Είναι μέλος της APSARES (Association des Professionnels de Santé pour une Alimentation Responsable) και της GROS (Groupe de Réflexion sur l’Obésité et le Surpoids).

Meilleurs diététiciens Amiens
Séverine Sénéchal

Υπηρεσίες

Οι διαβουλεύσεις της Séverine Sénéchal πραγματοποιούνται σε 2 στάδια. Η πρώτη συνεδρία επικεντρώνεται κυρίως στη διάγνωση. Μαζί, τα 2 μέρη καθορίζουν τον αποτελεσματικότερο τρόπο επίτευξης των στόχων μελετώντας το ποσοστό επιτυχίας του προτεινόμενου διατροφικού προγράμματος. Τα επόμενα ραντεβού χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της προόδου της θεραπείας. Μπορούν να πραγματοποιηθούν στο γραφείο, στο σπίτι ή μέσω διαδικτύου.

Επικοινωνία

Όνομα: Séverine Sénéchal
Δικτυακός τόπος: https://www.dieteticienne-amiens.fr/
Αριθμός τηλεφώνου: 06 32 92 92 74

Obéline Goubet: ειδικευμένος διαιτολόγος-διατροφολόγος κοντά στην Amiens

Παρουσίαση

Η Obéline Goubet είναι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος. Διαθέτει πτυχίο BTS στη διαιτολογία και DU στη θεραπευτική αγωγή. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην περιοχή Somme. Οι ικανότητές της την καθιστούν ικανή να αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων που μπορούν να επιλυθούν με διατροφικά προγράμματα.

Meilleurs diététiciens Amiens
Διαιτολόγος-διατροφολόγος Obéline Goubet

Υπηρεσίες

Η Obéline Goubet παρέχει καθοδήγηση σε όσους επιθυμούν να υιοθετήσουν μια διατροφική προσέγγιση προσαρμοσμένη σε συγκεκριμένες ανάγκες, όπως η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, του διαβήτη, οι αλλαγές στη διατροφή κ.λπ. Διδάσκει στους ασθενείς της πώς να τρώνε σωστά, δηλαδή χωρίς περιορισμούς και απογοητεύσεις, επιτυγχάνοντας παράλληλα τους στόχους τους.

Επικοινωνία

Όνομα: Obéline Goubet
Δικτυακός τόπος: http://www.obeline-goubet.fr/
Τηλέφωνο: 06 43 60 02 65

Thomas Zirn: Διαιτολόγος-διατροφολόγος με κρατικό δίπλωμα

Παρουσίαση

Ο Thomas Zirn εργάζεται ως διαιτολόγος-διατροφολόγος στην Amiens. Ειδικεύεται στη διατροφή που σχετίζεται με τις επιδόσεις, τον έλεγχο των τροφίμων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και την επανεξισορρόπηση των διαιτών. Είναι κάτοχος πτυχίου DUT στη βιολογική μηχανική με επιλογή διαιτολογίας. Η συνεργασία του με επαγγελματίες του χώρου της διαιτολογίας και της διατροφής στο νοσοκομείο Kremlin Bicêtre του επιτρέπει να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του.

Meilleurs diététiciens Amiens
Διαιτολόγος Thomas Zirn

Υπηρεσίες

Ο Thomas Zirn έχει επιλέξει ως μεθοδολογία του την εξατομικευμένη προσέγγιση. Εξάλλου, κάθε μεταβολισμός είναι διαφορετικός. Ο επαγγελματίας υγείας εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός προτείνοντας ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε κάθε άτομο, ώστε να εγγυάται ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

Όνομα: Thomas Zirn
Ιστοσελίδα: https: //www.tzdietetiqueetnutrition.com/
Τηλέφωνο: 06 64 49 35 89

Barbara Desmarest: Διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Barbara Desmarest είναι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος. Είναι επαγγελματίας που ακούει τους πελάτες της και είναι πεπεισμένη ότι υπάρχουν τροφές που ταιριάζουν σε όλους, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Meilleurs diététiciens Amiens
Διαιτολόγος-διατροφολόγος Barbara Desmarest

Υπηρεσίες

Η Barbara Desmarest συνεργάζεται με τους ασθενείς της για την εξεύρεση του κατάλληλου διατροφικού προγράμματος. Στόχος της είναι να αποφύγει την επιβολή μιας τυποποιημένης δίαιτας, αλλά να την προσαρμόσει στο άτομο: όλοι, μεγάλοι ή μικροί, άνδρες ή γυναίκες (έγκυες ή μη) έχουν διαφορετικό μεταβολισμό. Επισκεφθείτε το ιατρείο του για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του.

Επικοινωνία

Όνομα: Barbara Desmarest
Δικτυακός τόπος: https: //visidiet.fr/dieteticienne-nutritionniste-amiens-80000-1057
Τηλέφωνο: 03 67 23 01 83

Mylène Debeauvais: διαιτολόγος-διατροφολόγος κοντά στην Amiens (Querrieu)

Παρουσίαση

Η Mylène Debeauvais είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος που έχει εκπαιδευτεί στην ETP ή στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών. Διαθέτει εξειδίκευση στο παιδιατρικό υπέρβαρο και την παχυσαρκία εγκεκριμένη από το νοσοκομείο Necker στο Παρίσι. Δίδαξε επίσης μαθήματα μάρκετινγκ υγιεινών τροφίμων στο Institut Universitaire de Technologie.

Meilleurs diététiciens Amiens
Mylène Debeauvais

Υπηρεσίες

Η εργασία της Mylène Debeauvais περιλαμβάνει την παροχή συμβουλών σχετικά με τη σωστή διατροφή για έναν συγκεκριμένο ασθενή. Απευθύνεται σε ένα ευρύ και ποικίλο κοινό, από τους νέους έως τους ηλικιωμένους, από τις εγκύους έως τους αθλητές και τους ηλικιωμένους, είτε πάσχουν από κάποια παθολογία (διαβήτης, χοληστερίνη) είτε όχι. Προσφέρει συμβουλές στο ιατρείο της ή στο σπίτι.

Επικοινωνία

Όνομα: Mylène Debeauvais
Ιστοσελίδα: https: //www.mylenediet.com/
Τηλέφωνο: 06 15 48 39 61

Amélie Roguez: Διαιτολόγος-διατροφολόγος πολλαπλών ειδικοτήτων

Παρουσίαση

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Amélie Roguez διαθέτει δίπλωμα CAP στη μαγειρική που απονέμεται από το κέντρο κατάρτισης Saint-Martin στην Αμιένη. Διαθέτει επίσης πτυχίο BTS στη διαιτολογία και πανεπιστημιακό δίπλωμα στην εθνολογία (2018). Διοργανώνει επίσης θεματικά εργαστήρια.

Meilleurs diététiciens Amiens
Διαιτολόγος Amélie Roguez

Υπηρεσίες

Η Amélie Roguez προσφέρει ατομικές και ομαδικές συμβουλές σε άτομα που επιθυμούν να επιτύχουν μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Οι δεξιότητές της της επιτρέπουν να τους βοηθήσει με τη διατροφή τους για να χάσουν βάρος ή να αναρρώσουν από μια παθολογία. Προσφέρει επίσης μαθήματα μαγειρικής για άτομα και εταιρικές εκδηλώσεις.

Επικοινωνία

Όνομα: Amélie Roguez
Ιστοσελίδα: https: //aroguezdieteticienne.wixsite.com/amelieroguez
Αριθμός τηλεφώνου: 06 08 04 55 16