Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στην Καέν και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Η αποκατάσταση μιας ισορροπημένης διατροφής, η παροχή βοήθειας για την απώλεια ή την αύξηση του σωματικού βάρους και η πρόταση ενός διατροφικού προγράμματος προσαρμοσμένου στην παθολογική θεραπεία είναι από τα κύρια καθήκοντα ενός διαιτολόγου/διατροφολόγου. Η εξειδίκευσή τους είναι τόσο προληπτική όσο και θεραπευτική. Αυτός ο ειδικός σε θέματα υγείας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο διατροφής κατά τη διάρκεια των συμβουλών σας. Έχω επιλέξει για εσάς τα καλύτερα στην Καέν και τη γύρω περιοχή.

Anne Marie Clapet: ευέλικτη διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Anne Marie Clapet είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος και θεραπευτική υπνωτίστρια στην Caen. Είναι πιστοποιημένη από το Ινστιτούτο Mimethys στη Νάντη.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Caen et sa région ?
Σχετικά με τη διαιτολόγο Anne Marie Clapet

Υπηρεσίες

Η Anne Marie Clapet προσφέρει μια συνεδρία ύπνωσης κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων. Η αξία αυτής της πρακτικής έγκειται στο γεγονός ότι βοηθά τους ασθενείς να ανακαλύψουν περισσότερα για τον εαυτό τους. Ως αποτέλεσμα, είναι σε θέση να ελέγχουν τις διατροφικές τους επιθυμίες, να κατανοούν το σώμα τους και να επανασυνδέονται με το φαγητό.

Αυτός ο ειδικός διατροφής υποστηρίζει και παρακινεί τον ασθενή κατά τη διάρκεια της θεραπείας, απαλλάσσοντάς τον από την απογοήτευση και τον πειρασμό, ώστε να θεραπευτεί από :

 • Το υπερβολικό βάρος,
 • Διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Επικοινωνία

Όνομα: Anne Marie Clapet
Ιστοσελίδα: http://nutrition-hypnose-caen.fr/
Τηλέφωνο: 07 83 72 35 15

Armelle Vanot: ειδικευμένος διαιτολόγος/διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Armelle Vanot εργάζεται ως διαιτολόγος/διατροφολόγος στην Caen. Διαθέτει όλες τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία στον τομέα της διαιτολογίας και της διατροφής χάρη στο κρατικό της δίπλωμα. Έχει επίσης λάβει εκπαίδευση στη θεραπευτική αγωγή.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Caen et sa région ?
Δικτυακός τόπος της διαιτολόγου Armelle Vanot.

Υπηρεσίες

Η προσέγγιση της διαιτολόγου Armelle Vanot είναι πάντα εξατομικευμένη. Δύο άτομα με τους ίδιους στόχους δεν χρειάζονται απαραίτητα το ίδιο διατροφικό πρόγραμμα. Αυτή είναι η στρατηγική αυτής της ειδικού σε θέματα διατροφής.

Στο ιατρείο του υποδέχεται παιδιά, εφήβους, ενήλικες και ηλικιωμένους που θέλουν να :

 • Να αδυνατίσουν ή να πάρουν βάρος,
 • Να επιτύχουν μια ισορροπημένη διατροφή,
 • Να αντιμετωπίσουν τις διατροφικές διαταραχές.

Επικοινωνία

Όνομα: Armelle Vanot
Δικτυακός τόπος: https://www.dieteticienne-vanot-caen.fr/
Τηλέφωνο: 02 31 23 14 00

Sandrine Ambroise-Blossier: έμπειρος διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η Sandrine Ambroise-Blossier εργάζεται ως διαιτολόγος για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Στο παρελθόν εργάστηκε σε γηροκομεία και δημοτικά σχολεία. Η δουλειά της ήταν να καταρτίζει ένα ισορροπημένο μενού για ηλικιωμένους και παιδιά. Συμβουλεύει σε αυτές τις 4 τοποθεσίες κοντά στην Caen, την Argetan, τη Falaise και το Villers, για να διευκολύνει τη μετακίνηση ορισμένων ασθενών.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Caen et sa région ?
Διαιτολόγος Sandrine Ambroise Blossier.

Υπηρεσίες

Η Sandrine Ambroise-Blossier προσδιορίζει την προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα σε κάθε τύπο ασθενούς, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος τους χωρίς απογοήτευση ή ενοχές. Μπορεί να είναι προληπτική ή θεραπευτική, ιδίως για να :

 • Την αντιμετώπιση της βλάβης που προκαλούν οι διατροφικές διαταραχές,
 • Να χάσει βάρος,
 • Να βρει μια ισορροπημένη διατροφή,
 • Να θεραπεύσει τα πεπτικά προβλήματα.

Επικοινωνία

Όνομα: Sandrine Ambroise-Blossier
Δικτυακός τόπος: https: //www.dieteticien-calvados.com/
Τηλέφωνο: 06 61 26 16 02

Véronique Blin: διαιτολόγος-διατροφολόγος με ειδίκευση στην απώλεια βάρους

Παρουσίαση

Η Véronique Blin εργάζεται ως διαιτολόγος-διατροφολόγος στην Caen. Η ιστοσελίδα της είναι γεμάτη με συμβουλές διατροφής. Παρέχει επίσης οδηγίες για τη διεύθυνσή της. Καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί της για να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας της και να κλείσετε ραντεβού.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Caen et sa région ?
Η διαιτολόγος Véronique Blin.

Υπηρεσίες

Η Véronique Blin ειδικεύεται στην απώλεια βάρους. Στο πρόγραμμά της δεν υπάρχουν διατροφικοί περιορισμοί. Κατά τη διάρκεια των συμβουλευτικών συνεδριών, διαγιγνώσκει τον ασθενή της προτού του συνταγογραφήσει μια δίαιτα που εγγυάται μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αυτή η επαγγελματίας της διατροφής τους συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους για να διασφαλίσει ότι παραμένουν υγιείς.

Επικοινωνία

Όνομα: Véronique Blin
Ιστοσελίδα: https: //dieteticienne-blin-veronique.business.site/
Τηλέφωνο: 06 60 46 98 57

Véronique Allali-Zerah: διατροφολόγος γενικής διατροφής

Παρουσίαση

Η Véronique Allali-Zerah είναι διατροφολόγος που ειδικεύεται επίσης στην ενδοκρινολογία, τον διαβήτη, την ιατρική γυναικολογία και την υπογονιμότητα. Είναι μέλος της Commission des permis de conduire και κάτοχος διπλώματος θεραπευτικής εκπαίδευσης από την IPCEM. Συνεργάζεται με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο της Caen. Διαθέτει DU στη νομική εμπειρογνωμοσύνη και DEA στη βιοχημεία της ανθρώπινης αναπαραγωγής.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Caen et sa région ?
Δικτυακός τόπος της Véronique Allali Zerah.

Υπηρεσίες

Οι συμβουλές της Véronique Allali-Zerah πραγματοποιούνται στο ιατρείο της στην Caen. Οι συζητήσεις διεξάγονται στα γαλλικά ή στα αγγλικά, καθώς η εν λόγω επαγγελματίας είναι δίγλωσση. Οι υπηρεσίες της είναι διαθέσιμες σε ασθενείς που επιθυμούν να

 • Ένα διατροφικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε μια συγκεκριμένη ιατρική κατάσταση, όπως ο διαβήτης ή η υπογονιμότητα,
 • Να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Επικοινωνία

Όνομα: Véronique Allali-Zerah
Ιστοσελίδα: https://www.docvadis.fr/dr.allalizerah/
Τηλέφωνο: 02 31 50 03 41

Carine Lamotte: ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η διαιτολόγος Carine Lamotte εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας διαιτολόγος στα δύο ιατρεία της στην Caen και στο Torigny-les-Villes, χάρη στο BTS της στη διαιτολογία. Διαθέτει εικοσαετή πείρα στον τομέα αυτό. Πριν δημιουργήσει το δικό της ιατρείο, εργάστηκε σε νοσοκομεία. Αποστολή της ήταν να καθιερώσει ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο σε ασθενείς που πάσχουν από υποσιτισμό και διαβήτη.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Caen et sa région ?
Σχετικά με τη διαιτολόγο Carine Lamotte.

Υπηρεσίες

Η ειδικότητα της Carine Lamotte είναι η φροντίδα των ηλικιωμένων και των διαβητικών. Οι συμβουλές βασίζονται σε :

 • Διάγνωση ,
 • Αξιολόγηση
 • Παρακολούθηση
 • συμβουλές.

Προσφέρει επίσης εργαστήρια μαγειρικής. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να διδάξουν στους ασθενείς πώς να προετοιμάζουν προληπτικές ή θεραπευτικές συνταγές.

Επικοινωνία

Όνομα: Carine Lamotte
Ιστοσελίδα: https://www.carine-dietetique.fr/
Τηλέφωνο: 06 62 80 81 24

Clémentine Lapasset: ειδικευμένος διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Clémentine Lapasset διατηρεί ιατρείο στην Caen. Βρίσκεται επίσης στον άλλο τόπο εργασίας της: Hôpital Privé Saint-Martin. Παρακολουθεί τη διατροφή των ασθενών που εισάγονται στο νοσοκομείο. Αυτή η επαγγελματίας υγείας εργάζεται επίσης στο L’Apomat Médical. Πήρε το πτυχίο BTS στη διαιτολογία το 2010 και ολοκλήρωσε ένα μάθημα στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών το 2015.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Caen et sa région ?
Σχετικά με τη διαιτολόγο Clémentine Lepasset.

Υπηρεσίες

Το ιατρείο της Clémentine Lapasset είναι ανοιχτό σε όλους: παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους, αθλητές, άτομα με καθιστική ζωή, υγιείς ή μη υγιείς. Είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μια σειρά από περιπτώσεις και να βοηθήσει στην επίτευξη ενός στόχου, ιδίως για:

Επικοινωνία

Όνομα: Clémentine Lapasset
Δικτυακός τόπος: https://clementinelapasset.wixsite.com/clementine-diet-caen
Τηλέφωνο: 07 60 10 90 90

Alice Lemonnier: διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η διαιτολόγος/διατροφολόγος Alice Lemonnier άρχισε να ασκεί το επάγγελμά της μετά την αποφοίτησή της το 2012. Το 2014 δημιούργησε το ιδιωτικό της ιατρείο στην Caen. Εκεί δέχεται τους ασθενείς της και πραγματοποιεί όλες τις διαβουλεύσεις. Αυτή η επαγγελματίας υγείας έχει εκπαίδευση στη θεραπευτική αγωγή.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Caen et sa région ?
Ιστοσελίδα της διαιτολόγου Alice Lemonnier.

Υπηρεσίες

Εκτός από τις συμβουλευτικές συνεδρίες, η Alice Lemonnier διοργανώνει εργαστήρια μαγειρικής και υγείας. Στόχος της είναι να μάθει στους ασθενείς της να επιλέγουν συνταγές κατάλληλες για την κατάσταση ή τη θεραπεία τους.

Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν επίσης μαθήματα άθλησης που ταιριάζουν σε κάθε κατάσταση υγείας. Οι διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά και στο ιατρείο της για μεγαλύτερη ευκολία.

Επικοινωνία

Όνομα: Alice Lemonnier
Ιστοσελίδα: https: //www.dieteticienne-lemonnier.fr/
Αριθμός τηλεφώνου: 07 82 27 81 37