Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στο Annecy και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Ένας διαιτολόγος/διατροφολόγος παρέχει διατροφικές συμβουλές. Αυτός ο επαγγελματίας έχει τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία να σας συστήσει τη σωστή διατροφή για εσάς, αν θέλετε να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Συνήθως εργάζονται σε ιατρείο ή σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Σήμερα, μπορούν να προσφέρουν ακόμη και συμβουλές στο σπίτι. Μάθετε περισσότερα για τους καλύτερους γιατρούς στο Annecy και τη γύρω περιοχή.

Περίληψη

Γιατρός Elisabeth Caillet: διατροφολόγος που ειδικεύεται στην απώλεια βάρους

Παρουσίαση

Η Δρ Elisabeth Caillet ασκεί το επάγγελμα του διατροφολόγου στο Annecy. Οι δεξιότητές της στη γενική ιατρική της επιτρέπουν επίσης να αντιμετωπίζει ασθενείς με προβλήματα υγείας, όπως οι αλλεργίες.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Annecy et sa région ?
Η διατροφολόγος Δρ Elisabeth Caillet.

Υπηρεσίες

Μία από τις ειδικότητες της διατροφολόγου Dr Elisabeth Caillet είναι η ανάπτυξη διατροφικών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ασθενείς να χάσουν βάρος. Κάθε ασθενής επωφελείται από μια εξατομικευμένη προσέγγιση.

Τους υποστηρίζει και τους παρακινεί να αδυνατίσουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στόχος της είναι να τους βοηθήσει να αλλάξουν τις ανθυγιεινές διατροφικές τους συνήθειες και να σταθεροποιήσουν το βάρος τους. Η συχνότητα των επακόλουθων διαβουλεύσεων καθορίζεται κατά περίπτωση.

Επικοινωνία

Όνομα: Docteur Elisabeth Caillet
Δικτυακός τόπος: http: //nutrition-esthetique-annecy.com/
Τηλέφωνο: 06 74 71 32 81

Aline Bernachot: έμπειρος διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Aline Bernachot εργάζεται ως διαιτολόγος-διατροφολόγος. Ίδρυσε το δικό της ιατρείο στο Annecy το 2007, μετά την απόκτηση του διπλώματος BTS στη διαιτολογία το 2006. Διαθέτει επίσης DESS στον έλεγχο ποιότητας τροφίμων. Έχει παρακολουθήσει δύο διαφορετικά μαθήματα σχετικά με :

 • Διατροφικές διαταραχές,
 • Διεξαγωγή μιας συνέντευξης σχέσης.
Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Annecy et sa région ?
Διαιτολόγος Aline Bernachot.

Υπηρεσίες

Το πρόγραμμα διατροφής που προτείνει η Aline Bernachot δεν περιλαμβάνει καμία μορφή στέρησης τροφής, η οποία, όπως λέει, είναι απλώς κουραστική και απογοητευτική. Επιπλέον, τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα μακροχρόνια. Διαθέτει μια σειρά από στρατηγικές για να βοηθήσει τους ασθενείς να επιτύχουν τους στόχους τους:

 • Να τους εκπαιδεύσει ώστε να επιλέγουν τις σωστές τροφές,
 • Να μάθουν να εκτιμούν τις γεύσεις των τροφίμων,
 • Παρακίνηση και υποστήριξη.

Επικοινωνία

Όνομα: Aline Bernachot
Δικτυακός τόπος: http: //aline-dieteticienne-annecy.com/
Τηλέφωνο: 06 10 55 79 03

Ambre Mota: Αθλητικός διαιτολόγος και διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Ambre Mota είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Annecy με πάθος για τον αθλητισμό. Ειδικεύεται σε διάφορους τομείς, όπως η διατροφή παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, ηλικιωμένων, αθλητών (από διάφορους κλάδους) και εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών. Έχει επίσης εκπαιδευτεί στη διατροφή.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Annecy et sa région ?
Διαιτολόγος Ambre Mota.

Υπηρεσίες

Η Ambre Mota προσαρμόζει την προσέγγισή της στη φύση και τις συνήθειες των ασθενών της. Λαμβάνει υπόψη το φύλο, την ηλικία και τις αθλητικές δραστηριότητες του ασθενούς και στόχος της είναι να ενθαρρύνει την ηρεμία, ώστε να αποφευχθεί κάθε απογοήτευση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποτυχία.

Κάθε διατροφικό πρόγραμμα προσαρμόζεται στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς. Η πρώτη διαβούλευση με τον ειδικό υγείας διαρκεί από 1 έως 1 ώρα και 30 λεπτά και περιλαμβάνει διάγνωση του τρόπου ζωής και των διατροφικών συνηθειών του ασθενούς. Οι υπόλοιπες διαβουλεύσεις αφορούν την παρακολούθηση και την τελειοποίηση και διαρκούν μεταξύ 30 και 45 λεπτών.

Επικοινωνία

Όνομα: Ambre Mota
Ιστοσελίδα: https: //www.am-dieteticienne-annecy.com/
Τηλέφωνο: 06 49 30 89 32

Geraldine Person: ειδικευμένος διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η Geraldine Person εργάζεται ως διαιτολόγος στο ιατρείο της στο Annecy. Έχει αποκτήσει διάφορα διπλώματα και έχει παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα κατάρτισης:

 • BTS στη διαιτολογία,
 • DU στην παιδική και εφηβική παχυσαρκία,
 • DU στη διατροφή παιδιών και εφήβων,
 • Εκπαίδευση στην παιδική παχυσαρκία και τις πολλαπλές αναπηρίες.

Το έργο της ως εκπαιδεύτρια PNNS είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Υγείας. Είναι μέλος της AFDN (Association Française des Diététiciens Nutritionnistes).

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Annecy et sa région ?
Διαιτολόγος Geraldine Person.

Υπηρεσίες

Οι συμβουλές της Geraldine Person πραγματοποιούνται στο ιατρείο της. Είναι επίσης δυνατή η συνεργασία με τον γενικό ιατρό του ασθενούς. Το πρόγραμμα υποστήριξης και διατροφής της στοχεύει σε :

 • Άτομα που επιθυμούν να αλλάξουν το βάρος τους,
 • Άτομα με δυσανεξία ή αλλεργία
 • Θύματα παθολογικών καταστάσεων,
 • Ηλικιωμένους πολίτες, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Επικοινωνία

Όνομα: Geraldine Person
Ιστοσελίδα: http://www.dieteticienne-geraldineperson.com/
Τηλέφωνο: 09 67 73 58 67

Véronique Zavagno: διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στη φυσιοδιατροφή

Παρουσίαση

Η Véronique Zavagno είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές. Συμμετέχει σε εκδηλώσεις που απαιτούν τη συμβολή ενός επαγγελματία της αγωγής υγείας και σε σχολεία. Εκπαιδεύει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Annecy et sa région ?
Σχετικά με τη Véronique Zavagno, διαιτολόγο.

Υπηρεσίες

Η κύρια αποστολή της Véronique Zavagno είναι να προσφέρει συμβουλές σε ασθενείς που επιθυμούν να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες. Η προσέγγισή της προς τους ασθενείς βασίζεται στη φυσιογνωστική διατροφή.

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος βοηθά τους ασθενείς που επιθυμούν να :

 • Να γίνουν χορτοφάγοι,
 • Να χάσουν βάρος χωρίς στερήσεις,
 • Να απαλλαγούν από τις συνήθειες του τσιμπολογήματος,
 • Να επωφεληθούν από ένα διατροφικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην παθολογία τους.

Επικοινωνία

Όνομα: Véronique Zavagno
Ιστοσελίδα: https: //www.dieteticiennenutritionnisteannecysallanches.com/
Τηλέφωνο: 06 82 04 12 15

Margaux Moulin: διαιτολόγος-διατροφολόγος με ειδίκευση στη διατροφή των παιδιών

Παρουσίαση

Η Margaux Moulin επέλεξε να γίνει διαιτολόγος-διατροφολόγος μετά την απόκτηση του BTS στη διαιτολογία. Διαθέτει επίσης κρατικό δίπλωμα παιδικής φροντίδας. Αυτή η επαγγελματίας υγείας είναι μέλος της :

 • CEDE ή Club Européen des Diététiciens de l’Enfance ,
 • AFDN ή Association Française des Diététiciens Nutritionnistes.
Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Annecy et sa région ?
Σχετικά με τη διαιτολόγο Margaux Moulin.

Υπηρεσίες

Όποιος κι αν είναι ο λόγος της διαβούλευσής σας, η προσέγγιση της Margaux Moulin παραμένει η ίδια: ακρόαση, ευχαρίστηση και υγεία. Προσπαθεί να σας κατανοήσει και λαμβάνει υπόψη της τις συνήθειες και τα συναισθήματά σας σχετικά με το φαγητό.

Η διαφορά, ή μάλλον η εξατομίκευση, έγκειται στην προσέγγιση. Διαθέτει ορισμένες ειδικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της διατροφής των παιδιών. Το ίδιο ισχύει και για τους ηλικιωμένους, τα θύματα παθολογιών, τα παιδιά, τους εφήβους κ.λπ.

Επικοινωνία

Όνομα: Margaux Moulin
Ιστοσελίδα: https://margaux-moulin.fr/
Τηλέφωνο: 07 67 30 57 95

Isabelle Mouy: ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Isabelle Mouy εργάζεται ως διαιτολόγος/διατροφολόγος στο Annecy. Ξεκίνησε να εργάζεται με ασθενείς πριν από περίπου 15 χρόνια. Διαθέτει πτυχίο BTS στη διαιτολογία και DEUST στα τρόφιμα και τη διατροφή και έχει εκπαιδευτεί στη μικροδιατροφή και στις τεχνικές παρουσίασης και χρήσης γραπτού υλικού στο CODES (Comité Départemental pour L’Education à la Santé). Στο παρελθόν εργάστηκε σε εργαστήριο ανάλυσης τροφίμων για 8 χρόνια.

Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Annecy et sa région ?
Δικτυακός τόπος της διαιτολόγου Isabelle Mouy.

Υπηρεσίες

Η προσέγγιση της Isabelle Mouy βασίζεται στη μικροδιατροφή, η οποία δεν εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία. Η εν λόγω επαγγελματίας αξιολογεί τα επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών του ασθενούς για να καταρτίσει ένα εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην κατάστασή του. Η Isabelle Mouy αντιμετωπίζει όλους τους τύπους περιπτώσεων που απαιτούν την παρέμβαση διαιτολόγου ή διατροφολόγου.

Επικοινωνία

Όνομα: Isabelle Mouy
Ιστοσελίδα: https://www.nutritionniste-annecy.fr/
Τηλέφωνο: 06 85 56 34 58

Valerie Pera: ειδικευμένος διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Valerie Pera είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος και θεραπεύτρια ύπνωσης που έχει εκπαιδευτεί στη μικροδιατροφή και έχει προσόντα σε :

 • Διαιτολογία (BTS) ,
 • Ψυχολογία και διδασκαλία της διατροφικής συμπεριφοράς (DU) που απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας.

Είναι μέλος των ακόλουθων συλλόγων:

 • AFDN ,
 • ACCCES.
Quels sont les meilleurs diététiciens/nutritionnistes sur Annecy et sa région ?
Σχετικά με τη Valérie Pera.

Υπηρεσίες

Οι ειδικότητες της Valerie Pera είναι η επανεξισορρόπηση της διατροφής και η απώλεια βάρους. Πριν προτείνει μια θεραπεία ή/και ένα πρόγραμμα, πραγματοποιεί πρώτα μια σε βάθος γενική ανάλυση. Αυτό της δίνει μια καλύτερη κατανόηση της σχέσης μεταξύ της διατροφής και των αλλαγών στο βάρος.

Δεύτερον, επεξεργάζεται το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στον ασθενή πριν προτείνει μια θεραπεία. Ακούει προσεκτικά τις ανάγκες του ασθενούς καθώς εισέρχεται σε μια νέα φάση της ζωής του.

Επικοινωνία

Όνομα: Valerie Pera
Ιστοσελίδα: http: //www.dietetiquecenter.fr/
Τηλέφωνο: 06 44 04 15 53

Virginie Delestrade, διαιτολόγος-διατροφολόγος και ψυχοδιατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Virginie Delestrade είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με ειδίκευση στην ψυχοδιατροφή, την ύπνωση, τη βαριατρική χειρουργική, τη θεραπεία παιδιών (οικογενειακή και συμπεριφορική προσέγγιση), αθλητών, ασθενών που πάσχουν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και στη θεραπεία των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής. Το ιατρείο της βρίσκεται στο Medic Center στο Annecy, 6 rue Jean Louis Grivaz.

Virginie Delestrade

Υπηρεσίες

Η Virginie Delestrade έχει μια ανθρωπιστική προσέγγιση στη διαιτολογία, δουλεύοντας πάνω στα συναφή συναισθήματα πείνας για να επιτύχει διαρκή απώλεια βάρους. Ο σεβασμός στο σώμα και η ακρόασή του είναι κεντρικά σημεία των συζητήσεών της. Καθώς κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, προσαρμόζεται στον καθένα και προτείνει ένα εξατομικευμένο σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το ιστορικό σας. Μια δίαιτα που σας σέβεται.

Επικοινωνία

Όνομα: Virginie Delestrade
Ιστοσελίδα: https: //www.dieteticienne-nutritionniste-annecy.com
Τηλέφωνο: 04 50 10 04 69