Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στην Τουρ και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Ηυγιεινή διατροφή είναι απαραίτητη για την καλή υγεία και την αίσθηση ευεξίας. Τα άτομα με προβλήματα βάρους συχνά απευθύνονται σε διαιτολόγους/διατροφολόγους για να τους βοηθήσουν με τη διατροφή τους. Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν υποβληθεί σε ειδική εκπαίδευση στον τομέα της διαιτολογίας και διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για να προσφέρουν ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις διάφορες περιπτώσεις. Σε αυτό το άρθρο, μοιράζομαι μαζί σας τον κατάλογο με τους καλύτερους διαιτολόγους που εργάζονται στην Τουρ και τη γύρω περιοχή.

Céline Godart, διαιτολόγος-διατροφολόγος στην Tours

Παρουσίαση

Η Céline Godart είναι διαιτολόγος με πτυχίο βιολόγου μηχανικού, ψυχολογίας και υγιεινής τροφίμων. Αντιμετωπίζει διάφορες κατηγορίες ασθενών: έγκυες γυναίκες, άτομα που παίρνουν ή χάνουν βάρος με ταχείς ρυθμούς και άτομα επιρρεπή σε διάφορες ασθένειες. Κύριος στόχος της είναι να τους βοηθήσει να τρέφονται σωστά για να βελτιώσουν την υγεία και τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Meilleurs diététiciens à Tours
Διαιτολόγος Céline Godart

Υπηρεσίες

Οι διαβουλεύσεις στο ιατρείο της Céline Godart πραγματοποιούνται σε δύο στάδια. Η πρώτη επαφή της επιτρέπει να κατανοήσει τις διατροφικές συνήθειες του ασθενούς. Αξιολογεί όλες τις λεπτομέρειες ώστε να μπορέσει να καθορίσει τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν. Στη συνέχεια, πραγματοποιούνται επακόλουθες διαβουλεύσεις για να αξιολογηθεί η εξέλιξη της κατάστασης.

Επικοινωνία

Όνομα: Céline Godart
Δικτυακός τόπος: https: //dieteticienne-tours-godart.fr/
Τηλέφωνο: 06 80 01 77 91

Isabelle GARCIA, πτυχιούχος διαιτολόγος και σοφολόγος

Παρουσίαση

Η Isabelle GARCIA είναι πτυχιούχος διαιτολόγος και αυτοαπασχολείται εδώ και πολλά χρόνια. Το ιατρείο της βρίσκεται στη διεύθυνση 112 Boulevard Béranger 37000 Tours. Φροντίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να χάσουν βάρος και τους προσφέρει αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις. Στόχος της είναι να συστήνει υγιεινές τροφές στους ασθενείς χωρίς να τους κάνει να αισθάνονται ενοχές.

Meilleurs diététiciens à Tours
Διαιτολόγος και σοφολόγος Isabelle Garcia

Υπηρεσίες

Οι αλλαγές ξεκινούν με την πρώτη συνάντηση με τη διαιτολόγο. Η συνάντηση αυτή περιλαμβάνει την κατανόηση της αιτίας του προβλήματος αύξησης του βάρους και δίνει τη δυνατότητα στον διαιτολόγο να καταρτίσει ένα κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα. Οι επακόλουθες διαβουλεύσεις είναι απαραίτητες για να εκτιμηθεί η εξέλιξη της κατάστασης και να αποφασιστεί αν πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Επικοινωνία

Όνομα: Isabelle GARCIA
Ιστοσελίδα: https: //isabelle-garcia.wixsite.com/sophrodiet
Τηλέφωνο: 02 47 66 34 48 ή 06 37 58 38 05

Emilie Clément, έμπειρη διαιτολόγος-διατροφολόγος στην Tours

Παρουσίαση

Η Emilie Clément είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος που έχει λάβει εκτεταμένη εκπαίδευση στον τομέα αυτό. Η μέθοδος εργασίας της είναι τόσο αντικειμενική όσο και υποκειμενική. Οι λύσεις που προτείνει εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την κατάσταση κάθε ατόμου: αυτή η επαγγελματίας ξεκινά από την αρχή ότι δεν υπάρχει κοινή δίαιτα. Συνεργάζεται με άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να χάσουν βάρος.

Les meilleurs diététiciens Tours
Διαιτολόγος Emilie Clément

Υπηρεσίες

Οι διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται είτε στο σπίτι είτε μέσω του Διαδικτύου. Τα ραντεβού κλείνονται μέσω τηλεφώνου. Κατά την πρώτη προσωπική επαφή πραγματοποιείται διατροφική αξιολόγηση για να διαπιστωθούν οι συνήθειες του ασθενούς. Ακολουθούν 45λεπτες επαναληπτικές επισκέψεις (στο σπίτι, στο γραφείο ή εξ αποστάσεως) για την αξιολόγηση της εξέλιξης της κατάστασης.

Επικοινωνία

Όνομα: Emilie Clément
Δικτυακός τόπος: https: //dieteticienne-tours.fr/
Τηλέφωνο: 06 62 46 24 01

Lucile Michel, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Lucile Michel έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αθλητική διατροφή, τη διαιτολογία και την υγιεινή των τροφίμων, με εξειδίκευση στη διαβητολογία. Επικεντρώνεται κυρίως στη βοήθεια αθλητών, αλλά μπορεί επίσης να αναλάβει άτομα που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια δίαιτα. Αυτή η διαιτολόγος-διατροφολόγος εργάζεται επίσης σε εταιρείες και ιδρύματα υγείας.

Les meilleurs diététiciens Tours
Lucile Michel

Υπηρεσίες

Κατά τη διάρκεια κάθε ραντεβού, η Lucie Michel ακούει προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς. Με αυτόν τον τρόπο, καθορίζονται από κοινού οι στόχοι. Στη συνέχεια, μπορεί να εφαρμοστεί ένα κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής. Στην περίπτωση των αθλητών, αυτό θα πρέπει να αντιστοιχεί στην ένταση των δραστηριοτήτων τους.

Επικοινωνία

Όνομα: Lucile Michel
Ιστοσελίδα: http://www.lucile-michel.com/
Τηλέφωνο: 02 47 27 94 52

Caroline Bonneau, διαιτολόγος στην Tours

Παρουσίαση

Η Caroline Bonneau είναι πτυχιούχος διαιτολόγος που εργάζεται με ανθρώπους που δεν αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Κύριος στόχος της είναι να τους βοηθήσει να (ξανα)βρουν την ευχαρίστηση στο φαγητό. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας διαιτολόγος στο ιατρείο της στην Tours και προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να επαναφέρουν τη διατροφή τους σε ισορροπία. Στόχος είναι να τρώνε διαφορετικά και να συμφιλιώνονται με τον εαυτό τους.

Meilleurs diététiciens sur Tours
Caroline Bonneau

Υπηρεσίες

Όλα ξεκινούν με μια αξιολόγηση, ακολουθούμενη από τον καθορισμό του καταλληλότερου διατροφικού προγράμματος. Η διατροφολόγος παρέχει επίσης κάποιες πρακτικές συμβουλές. Στη συνέχεια, προγραμματίζονται συνεδρίες παρακολούθησης για να διαπιστωθεί αν επιτυγχάνονται οι στόχοι ή αν χρειάζεται να γίνουν αλλαγές.

Επικοινωνία

Όνομα: Caroline Bonneau
Ιστοσελίδα: https: //www.equilibre-gourmand.fr/
Τηλέφωνο: 06 83 82 98 31

Vanessa Gilbert, διαιτολόγος και θεραπεύτρια σιάτσου στην Τουρ

Παρουσίαση

Η Vanessa Gilbert είναι διαιτολόγος με DUT στη βιολογική μηχανική και τη διαιτολογία. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι συνδυάζει τη διαιτολογία και το σιάτσου για να βοηθήσει τους ασθενείς της. Εργάζεται από το ιατρείο της στην Tours, αλλά μπορεί επίσης να έρθει σε εσάς αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε. Καλωσορίζει άτομα όλων των ηλικιών. Αξίζει να επισημάνουμε ότι δεν εστιάζει στην απώλεια βάρους, αλλά κυρίως στην ισορροπημένη διατροφή.

Les meilleurs diététiciens à Tours
Διαιτολόγος και θεραπεύτρια σιάτσου Vanessa Gilbert

Υπηρεσίες

Η Vanessa Gilbert προσφέρει συμβουλές για μεμονωμένα άτομα ή ζευγάρια. Προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις και παρακολουθεί προσεκτικά την πρόοδο του κάθε ασθενούς, λαμβάνοντας υπόψη κάθε πτυχή για να εξασφαλίσει μόνιμα αποτελέσματα.

Επικοινωνία

Όνομα: Vanessa Gilbert
Ιστοσελίδα: https: //dietethique.org/
Τηλέφωνο: 06 82 08 80 24

Alexandra PAYS, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Alexandra PAYS είναι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος με σπουδές στη βιολογική μηχανική με επιλογή διαιτολογίας. Κύριος στόχος της είναι να βάλει τους ασθενείς σε μια άνετη κατάσταση με το τι υπάρχει στο πιάτο τους. Εργάζεται από το ιατρείο της στην Τουρ ή στο σπίτι, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Les meilleurs diététiciens Tours
Διαιτολόγος Alexandra Pays

Υπηρεσίες

Η πορεία της θεραπείας είναι σαφώς καθορισμένη. Κατά την αρχική επαφή, μαθαίνει πρώτα για τα διατροφικά προβλήματα του ασθενούς. Το διατροφικό πρόγραμμα που τίθεται σε εφαρμογή εξαρτάται από αυτό το πρώτο στάδιο. Στη συνέχεια, τα δύο μέρη συναντώνται τακτικά για πλήρη παρακολούθηση και για να αξιολογούν καλύτερα την εξέλιξη της κατάστασης.

Επικοινωνία

Όνομα: Alexandra PAYS
Ιστοσελίδα: http: //alequilibre37.com/
Τηλέφωνο: 06 80 36 33 54

Julie CAPELLE, ειδικευμένη διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Julie CAPELLE είναι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος. Η μέθοδος εργασίας της επιτρέπει στους πελάτες της να χάσουν τα περιττά κιλά με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στόχος της είναι να τους μάθει πώς να τρώνε καλύτερα χωρίς να χάνουν την απόλαυση.

Meilleurs diététiciens Tours
Διαιτολόγος Julie Capelle

Υπηρεσίες

Οι συμβουλές γίνονται κατόπιν ραντεβού και πραγματοποιούνται στο σπίτι, καθώς χρειάζεται να δει το περιβάλλον διαβίωσης του ασθενούς. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, προτείνει τις κατάλληλες λύσεις και κάνει τους ασθενείς να καταλάβουν ότι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν μόνο με σκληρή δουλειά και με την τήρηση των καθιερωμένων προγραμμάτων. Όλα ξεκινούν με μια διαβούλευση αξιολόγησης. Ακολουθούν επακόλουθες διαβουλεύσεις για την αξιολόγηση της εξέλιξης της κατάστασης.

Επικοινωνία

Όνομα: Julie CAPELLE
Ιστοσελίδα: http: //learn-to-eat.e-monsite.com/
Αριθμός τηλεφώνου: 06 86 34 23 57