Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στο Μπορντό της Ζιρόντ;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Μια δίαιτα για την αύξηση ή την απώλεια βάρους πρέπει να λαμβάνει υπόψη ορισμένες παραμέτρους, ιδίως τον ΔΜΣ ή Δείκτη Μάζας Σώματος. Σε κάθε περίπτωση, κάθε πρόγραμμα αδυνατίσματος διαφέρει από άτομο σε άτομο. Γι’ αυτό χρειάζεστε τη βοήθεια ενός διαιτολόγου-διατροφολόγου για να πάρετε ή να χάσετε αρκετά κιλά με υγιεινό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος είναι ένας επαγγελματίας υγείας που προσφέρει σε κάθε ασθενή του ένα διατροφικό πρόγραμμα κατάλληλο για την περίπτωσή του. Στο Μπορντό, φημίζονται για τη σοβαρότητα και την ικανότητά τους και παρέχουν υψηλής ποιότητας διατροφική εκπαίδευση ή/και επανεκπαίδευση. Ανακαλύψτε τους καλύτερους διαιτολόγους-διατροφολόγους στο Μπορντό.

Lou PETITJEAN, ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος στο Μπορντό

Ο Lou PETITJEAN είναι ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος που βοηθά άτομα με μεταβολικά ή διατροφικά προβλήματα. Βλέπει τους ασθενείς της στο ιδιωτικό της ιατρείο στο Μπορντό και τους προσφέρει τα οφέλη της πιο επιστημονικής της προσέγγισης στη διατροφή.

Diététicien nutritionniste à Bordeaux
Η ιστοσελίδα της διαιτολόγου Lou Petitjean.

Συστήνει τη σωστή διατροφή για μια ισορροπημένη διατροφή, απώλεια βάρους ή ένα διατροφικό πρόγραμμα για αθλητές ή έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Εκτός από διαιτολόγος, η Lou PETITJEAN εργάζεται επίσης σε δύο άλλες κλινικές, όπου ο ρόλος της είναι να βοηθά ανθρώπους με προβλήματα ύπνου και μνήμης.

Όνομα: Lou PETITJEAN
Ιστοσελίδα: https://www.lou-dieteticienne.com/
Αριθμός τηλεφώνου: 06 58 12 52 23

Hélène Ageneau, διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Arès, στη λεκάνη του Arcachon

Η Hélène Ageneau είναι αυτοαπασχολούμενη διαιτολόγος-διατροφολόγος με έδρα την περιοχή Gironde γύρω από το Μπορντό. Διατηρεί το δικό της ιατρείο στο Arès, όπου οι πελάτες της έρχονται για συμβουλές σχετικά με τη διατροφή και τη διαιτολογία.

Diététicien nutritionniste à Bordeaux
Διαιτολόγος Hélène Ageneau.

Αυτή η διαιτολόγος-διατροφολόγος από τη λεκάνη του Arcachon φημίζεται για τη σχολαστική παρακολούθηση κάθε περίπτωσής της και για τον ικανοποιητικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει κάθε ασθενή της. Οι αναρτήσεις της στο ιστολόγιό της θα σας δώσουν το πλεονέκτημα των διαιτολογικών συνταγών, των διατροφικών προτάσεων και των συμβουλών της.

Όνομα: Hélène Ageneau
Ιστοσελίδα: https: //www.equilibre-au-quotidien.com
Τηλέφωνο: 06 95 30 25 85

Charline Wirth, διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Μπορντό και στο Λανγκόν

Η Charline Wirth είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος που δέχεται τους πελάτες της στα ιατρεία της στο Μπορντό και στο Λανγκόν. Προσφέρει επίσης εξ αποστάσεως διαβουλεύσεις μέσω τηλεφώνου, Skype ή WhatsApp. Στις διατροφικές της προσεγγίσεις δίνει προτεραιότητα στη σωματική και ψυχική ευεξία.

Diététicien nutritionniste à Bordeaux
Ιστοσελίδα της διαιτολόγου Charline Wirth.

Αυτή η επαγγελματίας ξεχωρίζει στον τομέα της με τη χρήση καινοτόμου εξοπλισμού, όπως η εμπέδηση, η οποία χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της σύστασης του σώματος όσον αφορά τον λιπώδη και τον μυϊκό ιστό. Η Charline Wirth προσφέρει μια σειρά από προγράμματα που εστιάζουν στη διαιτολογική θεραπεία, την επανεξισορρόπηση της δίαιτας και τη διατροφική υποστήριξη.

Κάθε ηλικιακή ομάδα μπορεί να επωφεληθεί, ανεξάρτητα από τον λόγο της διαβούλευσης: απώλεια ή αύξηση βάρους, καρδιαγγειακά προβλήματα, πεπτικά προβλήματα, διακοπή καπνίσματος κ.ά. Πρέπει να κλείσετε ραντεβού για να λάβετε συμβουλές και παρακολούθηση από την Charline Wirth.

Όνομα: Charline Wirth
Ιστοσελίδα: https: //www.charline-dieteticienne.com/
Αριθμός τηλεφώνου: 07 69 10 06 75

AurélieMallard, διαιτολόγος και φυσιοθεραπευτής στη Gironde

Η Aurélie Mallard είναι διαιτολόγος που ειδικεύεται επίσης στη φυσιοθεραπεία. Αυτό εξηγεί την τάση της να επιλύει πάντα τις μεταβολικές και διαιτητικές διαταραχές με φυσικές μεθόδους φροντίδας.

Diététicien nutritionniste à Bordeaux
Ιστοσελίδα της διαιτολόγου Aurélie Mallard.

Αυτή η επαγγελματίας υποδέχεται τους πελάτες κατόπιν ραντεβού στο ιατρείο της στο Maison de Santé στο Villandraut.

Η Aurélie Mallard φημίζεται για την ικανότητά της να διασφαλίζει την άριστη υγεία των πελατών της και ακόμη και να ανακόπτει την εξέλιξη ορισμένων ασθενειών.

Όνομα: Aurélie Mallard
Ιστοσελίδα: aurelie-naturopathe-bordeaux.fr
Τηλέφωνο: 07 82 31 82 68

Sarah Pham, διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Μπορντό

Με τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Sarah Pham, μπορείτε να μάθετε την ακριβή ποσότητα κάθε γεύματος που θα συνθέσει στη συνέχεια το συγκεκριμένο διαιτολόγιό σας. Τα προγράμματά της περιλαμβάνουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ποσότητα των μακροθρεπτικών συστατικών που υπάρχουν σε κάθε ομάδα τροφίμων.

Diététicien nutritionniste à Bordeaux
Ιστοσελίδα της διαιτολόγου Sarah Pham.

Η Sarah Pham λαμβάνει υπόψη μια σειρά από παραμέτρους προτού προσφέρει τις διαιτολογικές της θεραπείες σε κάθε πελάτη της. Προτείνει ένα διαιτολόγιο με βάση την ηλικία, το βάρος, το ύψος, τα μεταβολικά προβλήματα και τις καθημερινές δραστηριότητες του ασθενούς, καθώς και την εποχή.

Διαθέτει ειδικά αθλητικά προγράμματα με συνταγές για την αύξηση της μάζας, την απώλεια μυών και την απόδοση. Καθορίζει επίσης ειδική δίαιτα για την αύξηση ή την απώλεια βάρους ή για τις σωματικές ανάγκες των εγκύων και των γυναικών που θηλάζουν.

Όνομα: Sarah Pham
Ιστοσελίδα: https: //ladietetiqueriedesarah.com/
Αριθμός τηλεφώνου: 06 78 86 08 39

Céline MAILLARD, διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Μπορντό και στο Mérignac

Η Céline Maillard μπορεί να σας καλωσορίσει στο ιατρείο της στο Μπορντό ή στο Mérignac. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ως ελεύθερη επαγγελματίας διαιτολόγος, φροντίζει σήμερα περισσότερους από 2.000 ασθενείς, παρέχοντας στον καθένα από αυτούς ικανοποιητική υποστήριξη.

Diététicien nutritionniste à Bordeaux
Διαιτολόγος Celine Maillard.

Εφαρμόζει τη σύγχρονη διαιτολογία, η οποία στοχεύει στη βελτίωση της υγείας του ενδιαφερόμενου και στην προσφορά υγιεινής διατροφής που διαφέρει από μια ενίοτε επώδυνη δίαιτα.

Η Céline Maillard υπόσχεται μηδενικό φαινόμενο yo-yo μετά τις διαιτητικές θεραπείες που σας βοήθησαν να χάσετε βάρος. Με τη σύγχρονη προσέγγισή της και τη γνώση του επαγγέλματος, ξέρει πώς να καθησυχάζει τους ασθενείς της και να τους βοηθά να επιτύχουν τους στόχους τους χωρίς μεγάλες δυσκολίες.

Όνομα: Céline MAILLARD
Ιστοσελίδα: madiet.fr
Τηλέφωνο: 06 68 00 71 72

Marie Aude Fourneau, διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Μπορντό

Η Marie Aude Fourneau υιοθετεί μια σύγχρονη προσέγγιση στη διαιτολογία της. Είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση του τρόπου ζωής των ασθενών της με τη βοήθεια σχετικών διατροφικών συμβουλών, χωρίς να τους στερεί την απόλαυση του φαγητού.

Diététicien nutritionniste à Bordeaux
Διαιτολόγος Marie-Aude Founeau.

Εσείς θέτετε τους δικούς σας εφικτούς στόχους και η διαιτολόγος σας θα σας συμβουλεύσει σχετικά με τις διατροφικές προσεγγίσεις που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς, την κατάστασή σας και τους πόρους σας. Θα σας παρέχει καλύτερη υποστήριξη, ώστε να ξεχάσετε τον μακρύ δρόμο προς την απώλεια βάρους.

Όνομα: Marie Aude Founeau
Ιστοσελίδα: https: //www.fma-dietetique.fr/
Αριθμός τηλεφώνου: 06 68 00 71 72

Anne-Sophie Boulas, διαιτολόγος και ψυχολόγος

Η Anne-Sophie Boulas είναι διαιτολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μπορντό και στο Mérignac. Παρέχει επίσης συμβουλές ως ψυχολόγος. Είναι ειδικευμένη σε καθεμία από τις 2 αυτές ειδικότητες.

Diététicien nutritionniste à Bordeaux
Ιστοσελίδα της διαιτολόγου Anne Sophie Boulas.

Προτείνει διατροφικές προσεγγίσεις που μπορούν να αποδείξουν την αξία τους μακροπρόθεσμα. Σύμφωνα με αυτή τη διαιτολόγο, είναι δυνατόν να ρυθμίσετε το βάρος σας χωρίς να καταφύγετε σε δραστικούς διατροφικούς περιορισμούς.

Το θέμα είναι να αφήσετε το σώμα να αντιδράσει φυσικά στις βασικές αισθήσεις της πείνας και του κορεσμού μέσω της υγιεινής διατροφής. Αυτή η στρατηγική είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το φαινόμενο yo-yo μετά την απώλεια βάρους.

Όνομα: Anne-Sophie Boulas
Ιστοσελίδα: https: //www.lafeediet.fr
Τηλέφωνο: 05 56 42 67 07