Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στη Ρεν και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το να βοηθά τους ανθρώπους να συμφιλιωθούν όχι μόνο με το σώμα τους, αλλά και με το φαγητό, είναι η κύρια αποστολή ενός διαιτολόγου-διατροφολόγου. Γνωρίζουν πώς να παρακινούν τους ασθενείς τους να επιτύχουν τους στόχους τους και να ακολουθήσουν με επιτυχία το πρόγραμμά τους. Βρίσκεστε στη Ρεν και την ευρύτερη περιοχή; Ανακαλύψτε μια επιλογή από τους καλύτερους διαιτολόγους στην περιοχή.

Céline KESER, διαιτολόγος-διατροφολόγος στη Ρεν

Παρουσίαση του

Η Céline Keser είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με πτυχίο ψυχολογίας και BTS στη διαιτολογία. Είναι μέλος του δικτύου διαβήτη στη Rennes.

Diététiciens à Rennes
Céline Keser, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Η Céline Keser έχει πάθος με τη μαγειρική και πάντα ενδιαφερόταν για τις ανθρώπινες σχέσεις. Παρατήρησε ότι άνθρωποι όλων των ηλικιών υποφέρουν από διατροφικές ανισορροπίες.

Υπηρεσίες

Σύμφωνα με την Céline Keser, μια καλά οργανωμένη διαβούλευση είναι το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία. Κατά την πρώτη επαφή, αυτή η ειδικός υγείας θα εξοικειωθεί με τα πάντα για τον ασθενή της. Ο ασθενής θα ερωτηθεί για τις διατροφικές του συνήθειες, την επαγγελματική του δραστηριότητα, την καθημερινή του ζωή γενικά, τις ανησυχίες του, τους στόχους του κ.ο.κ. Αυτή η πρώτη συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα.

Επικοινωνία

Όνομα: Céline Keser
Ιστοσελίδα: http://www.dieteticienne-rennes.com/
Τηλέφωνο: +33 6 50 90 20 74

Amélie SAUNOIS

Παρουσίαση

Η Amélie Saunois είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με έδρα τη Ρεν από το 2011. Αμέσως μετά το baccalauréat, άρχισε να σπουδάζει κλινική και παθολογική ψυχολογία. Είναι μέλος του επαγγελματικού δικτύου Maigrir 2000.

Diététiciens à Rennes
Amélie Saunois, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της, παρατήρησε μια σχέση μεταξύ ορισμένων ασθενειών, του τρόπου που τρώμε και του τρόπου που σκεφτόμαστε. Η κατανόηση και η παρακίνηση είναι μεταξύ των κύριων στόχων της. Προσπαθεί να κατανοήσει τους ασθενείς της προκειμένου να τους παρακινήσει.

Υπηρεσίες

Η πρώτη διαβούλευση με την Amélie Saunois είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς υποχρέωση. Αυτή η τριαντάλεπτη συνεδρία της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα τον ασθενή της. Τους ρωτά τι θα ήθελαν να επιτύχουν, το ιατρικό τους ιστορικό και τη διατροφική τους ρουτίνα.

Η διαιτολόγος διασφαλίζει ότι η θεραπεία δεν θα είναι συνώνυμη με μια δοκιμασία για τον ασθενή. Τους ενθαρρύνει να ακούνε πάντα το σώμα τους κατά τη διάρκεια και μετά το πρόγραμμα, προκειμένου να διατηρήσουν τα αποτελέσματα. Προσφέρει δύο διατροφικές φόρμουλες παρακολούθησης: η πρώτη διαρκεί περίπου 6 μήνες, ενώ η δεύτερη κατανέμεται σε διάστημα ενός έτους.

Επικοινωνία

Όνομα: Amélie Saunois
Ιστοσελίδα: http://dieteticien-nutritionniste-rennes.maigrir2000.com/
Τηλέφωνο: +33 6 70 63 28 84

Hélène LEFLAIVE

Παρουσίαση

Η πλούσια επαγγελματική πορεία της Hélène Leflaive της επέτρεψε να διαπρέψει ως διαιτολόγος-διατροφολόγος. Για να είναι σε θέση να προτείνει τα καλύτερα διατροφικά προγράμματα για τους ασθενείς της, έχει φροντίσει να παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής. Συγκεκριμένα, εκπαιδεύτηκε με τη διαιτολόγο Brigitte Fichaux και είναι κάτοχος ενός CAP στη μαγειρική.

Diététiciens à Rennes
Hélène Leflaive, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Είναι μέλος της ένωσης επαγγελματιών διατροφής Ille-et-Vilaine, της ομάδας “les pieds dans le plat” και της ένωσης A.BRI.CO των εκπαιδευτών διαιτολογίας-μαγειρικής.

Υπηρεσίες

Οι ασθενείς όλων των ηλικιών μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρία της επαγγελματία διατροφολόγου Hélène Leflaive. Μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η αύξηση ή η απώλεια βάρους, η σωστή διατροφή για την εγκυμοσύνη, συμβουλές που σχετίζονται με την παθολογία και πολλά άλλα.

Προηγουμένως πραγματοποιείται μια αξιολόγηση για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης της υγείας του καθενός και να καταρτιστεί το καταλληλότερο πρόγραμμα.

Επικοινωνία

Όνομα: Hélène Leflaive
Ιστοσελίδα: https://dietetiquenutritiondurable.fr/
Τηλέφωνο: +33 6 67 23 54 59

Sylvie POCHART, διαιτολόγος-διατροφολόγος και υπνοθεραπεύτρια

Παρουσίαση

Η Sylvie Pochart δεν είναι μόνο διαιτολόγος-διατροφολόγος, αλλά και υπνοθεραπεύτρια που εργάζεται στην πόλη Rennes της Ille-et-Vilaine. Κατέχει ανώτερο τεχνικό δίπλωμα στη διαιτολογία και διπλώματα στην ύπνωση κατά Ericksonian.

Diététiciens à Rennes
Sylvie POCHART, διαιτολόγος-διατροφολόγος και υπνοθεραπεύτρια

Η Sylvie Pochart είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος και υπνοθεραπεύτρια που εργάζεται με ασθενείς που χρειάζονται υποστήριξη ή/και παρακολούθηση όσον αφορά τη διατροφή και τις συμβουλές. Η εν λόγω επαγγελματίας έχει εμπειρία στην ύπνωση για να βοηθήσει τους ασθενείς να επιτύχουν τους στόχους τους.

Υπηρεσίες

Αυτός ο επαγγελματίας διατροφολόγος θα σας υποστηρίξει από το Α έως το Ω στην προσπάθειά σας. Αυτό μπορεί να αφορά την απώλεια ή την αύξηση βάρους ή την υιοθέτηση μιας διατροφής που ταιριάζει στον τρόπο ζωής ή στην κατάσταση της υγείας σας. Θα σας συμβουλεύσει σχετικά με το τι πρέπει να τρώτε ανά πάσα στιγμή.

Παρέχει τη λύση και συνιστά τη σωστή στάση απέναντι στο φαγητό και στην κατάσταση.

Επικοινωνία

Όνομα: Sylvie Pochart
Δικτυακός τόπος: http://www.diethypnosylvie.fr/
Τηλέφωνο: +33 7 84 12 24 35

Mélanie SIMON

Παρουσίαση

Η Mélanie Simon εργάζεται ως διαιτολόγος στη Rennes εδώ και πολλά χρόνια. Είναι επίσης έμπειρη θεραπεύτρια χαλάρωσης. Τα μεγαλύτερα πάθη της είναι η υγεία και η διατροφή.

Diététiciens à Rennes
Mélanie Simon, διαιτολόγος στη Rennes

Ό,τι περιστρέφεται γύρω από αυτά τα θέματα την ενδιαφέρει. Σύμφωνα με αυτή την ειδικό σε θέματα υγείας, ένας καλός διαιτολόγος πρέπει να προσαρμόζει λύσεις για κάθε ασθενή του. Εξάλλου, ο μεταβολισμός διαφέρει από άτομο σε άτομο και όλοι έχουν συγκεκριμένες ανάγκες.

Υπηρεσίες

Η Mélanie Simon προτείνει να καθοριστεί η καλύτερη δίαιτα για κάθε έναν από τους ασθενείς της. Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεών της, τους ρωτά τακτικά, όχι μόνο για να τους γνωρίσει καλύτερα, αλλά και για να αποκτήσει μια καλύτερη ιδέα για τις σωστές στρατηγικές. Τους κάνει ερωτήσεις σχετικά με την οικογενειακή και επαγγελματική τους κατάσταση, τα χόμπι, την καθημερινή τους ρουτίνα κ.λπ.

Επικοινωνία

Όνομα: Mélanie Simon
Ιστοσελίδα: https://visidiet.fr/dieteticienne-nutritionniste-rennes-35700-1013
Τηλέφωνο: +33 7 70 10 11 13

Charlotte LE VERGER

Παρουσίαση

Η Charlotte Le Verger είναι εγγεγραμμένη διαιτολόγος και διατροφολόγος με έδρα τη Ρεν. Οπλισμένη με το πάθος της για τη μαγειρική, τη διαιτολογία και την ευεξία, βοηθά τους πελάτες της να επιτύχουν τους στόχους τους.

Diététiciens à Rennes
Charlotte Le Verger, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Η πορεία της καριέρας της είναι σημαντική:

  • 2013: Πτυχίο Τεχνικής Επιστήμης φυσικών και αθλητικών δραστηριοτήτων ,
  • 2014: BTS στη διαιτολογία,
  • 2017: εκπαίδευση ως τεχνικός ύπνωσης,
  • 2018: DIU στις διατροφικές διαταραχές,
  • 2019: DU στην ψυχολογία και τη διδασκαλία της διατροφικής συμπεριφοράς.

Υπηρεσίες

Σύμφωνα με τη Charlotte Le Verger, η αλλαγή συμπεριφοράς από την πλευρά του ασθενούς αποτελεί τη βάση για την επίτευξη ενός στόχου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους εφαρμόζει τη μεθοδολογία της ύπνωσης. Η στρατηγική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως για την καταπολέμηση του στρες, του άγχους, της έλλειψης αυτοεκτίμησης ή αυτοπεποίθησης, των συναισθημάτων κ.ο.κ. Όπως και πολλοί συνάδελφοί της, αποδίδει πραγματική σημασία στην παρακολούθηση, ώστε να μπορεί να αξιολογεί την πρόοδο σε τακτική βάση.

Επικοινωνία

Όνομα: Charlotte Le Verger
Ιστοσελίδα: http://plaisir-et-dietetique-rennes.fr/
Τηλέφωνο: +33 6 71 61 61 61 21

Clémence AUBRIL

Παρουσίαση

Η Clémence Aubril είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος από τη Νορμανδία που εργάζεται στη Ρεν και τη γύρω περιοχή. Η παιδική της ηλικία τη διαμόρφωσε για αυτό το επάγγελμα. Από μικρό κορίτσι, πίστευε στον υγιεινό τρόπο διατροφής για μια υγιή ζωή. Μεγαλώνοντας, ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από κάποια παθολογία ή διαταραχή, η οποία θα μπορούσε να επιλυθεί με μια καλή και υγιεινή διατροφή.

Diététiciens à Rennes
Clémence Aubril, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Καθώς μεγάλωνε, η Clémence ειδικεύτηκε στην αθλητική διαιτολογία και ολοκλήρωσε έναν κύκλο σπουδών στο INSEP στο Παρίσι. Παρακολούθησε επίσης ένα επαναληπτικό σεμινάριο διαιτολογίας στη Νάντη με σκοπό να αποκτήσει το BTS.

Υπηρεσίες

Η Clémence Aubril προσφέρει υπηρεσίες τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Τα διατροφικά προγράμματα που καταρτίζει και προτείνει αυτή η διαιτολόγος με έδρα τη Rennes εστιάζουν στην άνεση κάθε ασθενούς. Επικεντρώνεται σε ποικίλες, ισορροπημένες τροφές και το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ευχάριστο και όχι απογοητευτικό. Χρησιμοποιεί συγκεκριμένες στρατηγικές για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της ζουν μια πληρέστερη και καλύτερη ζωή.

Επικοινωνία

Όνομα: Clémence Aubril
Ιστοσελίδα: http://clemenceaubril-diet-rennes.fr/
Τηλέφωνο: +33 7 72 31 85 67

Nathalie JOINIS-LEPHAY

Παρουσίαση

Η Nathalie Joinis-Lephay είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος που εκπαιδεύτηκε επί τρία χρόνια στη φυσιοθεραπεία. Διαθέτει επίσης πτυχίο BTS στη διαιτολογία και τη μαγειρική ευεξίας.

diététiciens à Rennes
Nathalie Joinis Lephay, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Υπηρεσίες

Αυτή η επαγγελματίας υγείας προσφέρει μια διαβούλευση διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας, κατά τη διάρκεια της οποίας η ίδια και ο ασθενής εξετάζουν το προσωπικό και ιατρικό ιστορικό τους.

Θέτει ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες και τον γενικό τρόπο ζωής του καθενός, προκειμένου να καταρτίσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα. Προσφέρει επίσης εργαστήρια μαγειρικής για να σας βοηθήσει να μάθετε να προετοιμάζετε διάφορα πιάτα.

Επικοινωνία

Όνομα: Nathalie Joinis-Lephay
Ιστοσελίδα: http://www.nathalie-joinis-lephay.fr/
Τηλέφωνο: +33 6 07 52 18 37