Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στο Reims και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Ο διαιτολόγος ή/και ο διατροφολόγος είναι ένας επαγγελματίας υγείας που είναι υπεύθυνος για τη συνταγογράφηση ενός υγιεινού διατροφικού προγράμματος πλούσιου σε βασικά θρεπτικά συστατικά, προσαρμοσμένου στην περίπτωση και τις ανάγκες του ασθενούς. Ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες τους, είτε είναι υγιής είτε ασθενής. Επέλεξα για εσάς τους οκτώ καλύτερους στον τομέα αυτό στη Reims και τη γύρω περιοχή.

Coraline Fort-Naud: διαιτολόγος-διατροφολόγος που εργάζεται στη Reims και τη γύρω περιοχή

Παρουσίαση

Η Coraline Fort-Naud, η οποία είναι μέλος της AFDN (Association Française des Diététiciens Nutritionnistes), σπούδασε διατροφικές διαταραχές στο Πανεπιστήμιο Descartes του Παρισιού, από όπου πήρε το δίπλωμά της. Αυτή η διαιτολόγος με έδρα τη Reims είναι επίσης μέλος της ANPAA 51 (Association Nationale de Prévention en Alcoologie et Addictologie).

Les meilleurs diététiciens sur Reims et sa Région
Διαιτολόγος Coraline Fort-Naud.

Υπηρεσίες

Η κατάρτιση ενός προγράμματος απώλειας βάρους είναι η ειδικότητα της Coraline Fort-Naud. Τα προσόντα και οι ικανότητές της της επιτρέπουν επίσης να συνταγογραφήσει μια δίαιτα προσαρμοσμένη σε μια συγκεκριμένη κατάσταση: εγκυμοσύνη, αύξηση βάρους, ασθένεια κ.λπ. Οι διαβουλεύσεις της χωρίζονται γενικά σε δύο μέρη και πραγματοποιούνται στο παραϊατρικό της ιατρείο. Η πρώτη είναι μια αρχική επαφή, δηλαδή μια ανταλλαγή απόψεων, ώστε να μπορέσει να μάθει για τον τρόπο ζωής του ασθενούς και να καταλήξει σε μια λύση που να είναι κατάλληλη για τον ίδιο. Οι υπόλοιπες είναι επακόλουθες επαφές. Απέχουν μεταξύ τους απόσταση περίπου δύο εβδομάδων.

Όνομα: Coraline Fort-Naud
Ιστοσελίδα: http://www.dieteticienne-reims.fr/
Τηλέφωνο: 06 32 71 17 93

Virginie Burette: γενική διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η Virginie Burette είναι μια πολύπλευρη επαγγελματίας. Πριν γίνει διαιτολόγος-διατροφολόγος με δίπλωμα BTS στη διαιτολογία, εργάστηκε ως καθηγήτρια στο CFA Pasteur. Προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες της ως αθλητικός προπονητής σε ενδιαφερόμενους ασθενείς. Ωστόσο, έχει αναστείλει αυτή τη δουλειά για λίγο για να επικεντρωθεί στην τρέχουσα εργασία της.

Les meilleurs diététiciens sur Reims et sa Région
Διαιτολόγος Virginie Burette.

Υπηρεσίες

Ο κύριος στόχος της είναι η παρακίνηση των ασθενών. Αυτή η διαιτολόγος από το Reims υιοθετεί αποτελεσματικές τεχνικές για να βοηθήσει τους ανθρώπους που μπαίνουν στον πειρασμό να τα παρατήσουν να κάνουν την προσπάθεια να ξεπεράσουν τη διαταραχή τους. Η εκπαίδευσή της στο coaching της δίνει ιδέες για τη σωστή προσέγγιση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της εάν το επιθυμείτε:

 • Να χάσετε βάρος ,
 • Να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως ο διαβήτης, η χοληστερόλη ή η ασθένεια,
 • Να υιοθετήσετε τη σωστή διατροφή για την εγκυμοσύνη,
 • Να υιοθετήσετε τη σωστή διατροφή για τον αθλητισμό.

Αυτή η επαγγελματίας υγείας προσαρμόζει το πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία του ασθενούς. Εναπόκειται επίσης στην ίδια να επιλέξει τη συχνότητα των διαβουλεύσεων για να αποφύγει τυχόν περιορισμούς.

Όνομα: Virginie Burette
Ιστοσελίδα: http://www.virginieburette-dietetique.fr/
Τηλέφωνο: 06 61 22 26 54

Myrétha Guibert: διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Myrétha Guibert εργάζεται στον τομέα της διαιτολογίας και της διατροφής εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Είναι πιστοποιημένη στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών και έχει DU στην αθλητική διατροφή. Αυτή η διαιτολόγος από τη Reims σπούδασε παραϊατρική και παρακολούθησε 5ετή μαθήματα διεθνούς μάρκετινγκ. Στη συνέχεια, εργάστηκε στο διατροφικό μάρκετινγκ για ενήλικες και παιδιά.

Les meilleurs diététiciens sur Reims et sa Région
Σχετικά με την Myrétha Guibert.

Υπηρεσίες

Η Myrétha Guibert είναι ειδικός στη διαχείριση, την επικοινωνία, τη διοίκηση και την οργάνωση. Οι υπηρεσίες της απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου. Η πρώτη διαβούλευση διαρκεί περίπου μία ώρα και οι υπόλοιπες περίπου σαράντα λεπτά. Προτείνει αλλαγή διατροφής για όσους το επιθυμούν:

 • Να διορθώσουν το υπερβολικό βάρος ,
 • Να υιοθετήσουν μια δίαιτα πριν ή μετά την εγκυμοσύνη,
 • Να τρώνε τις σωστές τροφές για τη χειρουργική θεραπεία,
 • Να επωφεληθούν από ένα ειδικό πρόγραμμα για έναν αθλητικό διαγωνισμό.

Όνομα: Myrétha Guibert
Ιστοσελίδα: https://www.dietetique-reims.com/qui-suis-je/
Τηλέφωνο: 03 26 48 20 36

Nathalie Genêt: έμπειρη διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η Nathalie Genêt είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος εδώ και περίπου 14 χρόνια. Σήμερα εργάζεται στο Reims. Είναι πρόεδρος της Ένωσης APICEMN στην Champagne-Ardenne, τη Βουργουνδία και τη Franche-Comté. Είναι μέλος πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων

 • Το τεχνικό και επιστημονικό συμβούλιο του δικτύου υγείας CAREDIAB,
 • του Association d’Appui aux Professionnels de la Santé,
 • το δίκτυο υγείας ADDICA.
 • Το δίκτυο Diet-France.
Les meilleurs diététiciens sur Reims et sa Région
Διαιτολόγος Nathalie Genêt.

Υπηρεσίες

Παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, ηλικιωμένοι και λάτρεις του αθλητισμού είναι όλοι ευπρόσδεκτοι στο διαιτολογικό και διατροφικό της ιατρείο στη Reims. Τα διατροφικά προγράμματα της Nathalie Genêt βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες. Είναι εξατομικευμένα ώστε να ταιριάζουν σε κάθε ασθενή.

Όνομα: Nathalie Genêt
Ιστοσελίδα: https://www.nathaliegenet-dieteticienne.fr/
Τηλέφωνο: 03 26 86 32 18

Mathilde Demonceaux: ιδιώτης διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η Mathilde Demonceaux είναι εγγεγραμμένη διαιτολόγος και διατροφολόγος. Στο παρελθόν εργάστηκε σε νοσοκομεία. Περιγράφει τον εαυτό της ως αποτελεσματική, ευαίσθητη, ζωηρή και με κίνητρα, ενώ στα προσόντα της συγκαταλέγεται επίσης η περιέργεια. Μάλιστα, αυτή η διαιτολόγος από τη Reims συνεχίζει να εκπαιδεύεται για να είναι ενήμερη για τις στρατηγικές που μπορούν να την ωφελήσουν στη δημιουργία προγραμμάτων.

Les meilleurs diététiciens sur Reims et sa Région
Διαιτολόγος Mathilde Demonceaux.

Υπηρεσίες

Εκτός από τις δραστηριότητές της στον κόσμο του εθελοντισμού, της εμψύχωσης και της κατάρτισης, η Mathilde Demonceaux περνάει γενικά τον χρόνο της στο ιατρείο της. Όποιος επιθυμεί να υιοθετήσει μια υγιεινή διατροφή είναι ευπρόσδεκτος να την επισκεφθεί. Οι συμβουλές της πραγματοποιούνται σε δύο στάδια: το πρώτο είναι αφιερωμένο στη διατροφική αξιολόγηση, όπου γνωρίζει τον ασθενή της από κάθε άποψη. Οι υπόλοιπες είναι για παρακολούθηση. Πραγματοποιούνται κάθε 2 έως 3 εβδομάδες.

Όνομα: Mathilde Demonceaux
Ιστοσελίδα: https://demonceaux-nutrition.com/
Τηλέφωνο: 06 59 05 72 23

Sophie Tisseront: ειδικευμένος διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η Sophie Tisseront είναι διπλωματούχος διαιτολόγος και διατροφολόγος, η εμπειρία της οποίας της επιτρέπει να εγγυάται αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των ασθενών. Διαθέτει πλούσια εμπειρία, ιδίως με παιδιά, εφήβους, ενήλικες και εγκύους. Αυτή η διαιτολόγος με έδρα τη Reims προσφέρει καινοτόμο αλλά και αποτελεσματική διατροφική εκπαίδευση.

Les meilleurs diététiciens sur Reims et sa Région
Σχετικά με τη διαιτολόγο Sophie Tisseront.

Υπηρεσίες

Υποστηρίζει τους ασθενείς της σε όλες τις προσπάθειές τους να επιτύχουν :

 • Μια πιο ισορροπημένη διατροφή,
 • Να χάσουν βάρος,
 • Να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκαλούν τα προβλήματα βάρους,
 • Υιοθέτηση μιας δίαιτας για την αντιμετώπιση του διαβήτη, της δυσανεξίας, της λειτουργικής κολοπάθειας κ.λπ.

Προσφέρει τις υπηρεσίες της κατόπιν αιτήματος του γιατρού σας ή με δική σας πρωτοβουλία. Η πρώτη διαβούλευση είναι αφιερωμένη σε μια διατροφική αξιολόγηση. Αυτή περιλαμβάνει μια λεπτομερή συνέντευξη, ώστε να μπορέσει να μάθει περισσότερα για εσάς σωματικά, συναισθηματικά, ακόμη και για τον καθημερινό σας ρυθμό. Η δεύτερη και οι επόμενες διαβουλεύσεις είναι επακόλουθες.

Όνομα: Sophie Tisseront
Ιστοσελίδα: http://www.reims-nutrition.fr/
Τηλέφωνο: 06 85 19 02 23

Cassiopée Guillemain: ειδικευμένος διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η Cassiopée Guillemain άρχισε να εργάζεται ως διαιτολόγος-διατροφολόγος μετά την απόκτηση του διπλώματος BTS στη διαιτολογία το 2010. Ένα χρόνο αργότερα, ειδικεύτηκε στην αθλητική διατροφή, αλλά είναι επίσης μέλος της Société Française de Nutrition du Sportif. Το 2016, παρακολούθησε μαθήματα για το σύνδρομο συμπεριφορικού εντέρου σε ένα κέντρο συμπεριφορικής διαιτολογίας.

Les meilleurs diététiciens sur Reims et sa Région
Σχετικά με τη διαιτολόγο Cassiopée Guillemain.

Υπηρεσίες

Αυτή η διαιτολόγος με έδρα τη Reims προσφέρει τις υπηρεσίες της όχι μόνο σε ιδιώτες, αλλά και σε ομάδες ατόμων, όπως τοπικές αρχές και επιχειρήσεις. Χρησιμοποιεί τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία της για να καταρτίσει ένα πρόγραμμα ισορροπημένων, συνειδητοποιημένων για την υγεία μενού. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις συμβουλές της για να μάθετε ποιες τροφές είναι οι καταλληλότερες για τις παθήσεις σας, για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας, πραγματοποιεί μια διατροφική αξιολόγηση για να προσδιορίσει το κατάλληλο πρόγραμμα για τον ασθενή, ενώ οι επόμενες συνεδρίες αφορούν την παρακολούθηση.

Όνομα: Cassiopée Guillemain
Ιστοσελίδα: https://cassiopee-dietetique.net/
Τηλέφωνο: 06 17 97 37 43

Vincent Prevot: διαιτολόγος στη Reims

Παρουσίαση

Με καταγωγή από τη Reims, ο Vincent Prevot αποφάσισε να εργαστεί ως διαιτολόγος-διατροφολόγος στη γενέτειρά του μετά την απόκτηση πτυχίου BTS στη διαιτολογία στο Στρασβούργο το 2001. Ένα χρόνο αργότερα, απέκτησε πανεπιστημιακό δίπλωμα στον αθλητισμό και τη διατροφή στο Παρίσι 13. Ενισχύει τις θεωρίες που έλαβε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του εργαζόμενος σε νοσοκομεία της Reims και του Παρισιού.

Les meilleurs diététiciens sur Reims et sa Région
Σχετικά με τον διαιτολόγο Vincent Prevot.

Υπηρεσίες

Αυτός ο διαιτολόγος με έδρα το Reims παρέχει συμβουλές στο ιατρείο του από το 2003. Βοηθά τους ανθρώπους που θέλουν να επιτύχουν έναν συγκεκριμένο στόχο ή να προλάβουν μια παθολογία ή ένα πρόβλημα. Η πρώτη του επαφή με τους ασθενείς συνίσταται στην καλύτερη γνωριμία τους. Στη συνέχεια τους εκπαιδεύει, τους συμβουλεύει και τους συνταγογραφεί ένα πρόγραμμα διατροφής.

Όνομα: Vincent Prevot
Ιστοσελίδα: https://vincent-prevot-dieteticien.com/
Τηλέφωνο 03 26 03 34 75 / 06 72 88 47 91