Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στη Νίκαια και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Ένας διαιτολόγος-διατροφολόγος φροντίζει τους ανθρώπους που θέλουν να υιοθετήσουν μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, για οποιονδήποτε λόγο. Υπάρχουν αρκετοί στη Νίκαια και την ευρύτερη περιοχή και έχω επιλέξει οκτώ από τους καλύτερους στον τομέα αυτό. Αυτοί οι επαγγελματίες υγείας θα σας βοηθήσουν και θα σας ενημερώσουν σχετικά με τις σωστές διατροφικές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε και θα σας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων για να το κάνετε.

Catherine Becker, έμπειρη διαιτολόγος-διατροφολόγος στη Νίκαια

Παρουσίαση του

Η Catherine Becker εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας διαιτολόγος εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια. Έχει την έδρα της στη Νίκαια και τη γύρω περιοχή. Στο παρελθόν εργάστηκε σε νοσοκομεία του Μονακό και των Καννών. Τώρα έχει το δικό της ιατρείο, όπου δέχεται τους ασθενείς της.

Les meilleurs diététiciens sur Nice et sa région
Διατροφολόγος Catherine Becker.

Αυτή η επαγγελματίας υγείας είναι μέλος της AFDN (Association Française des Diététiciens Nutritionnistes). Εργάζεται τακτικά σε διάφορες εγκαταστάσεις, όπως σχολεία, εταιρείες, κλινικές φροντίδας και γηροκομεία.

Υπηρεσίες

Η Catherine Becker προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άτομα που επιθυμούν να:

 • Να χάσουν/αποκτήσουν βάρος,
 • Να υιοθετήσουν μια ισορροπημένη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, να γίνουν χορτοφάγοι ή vegan, να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα ή προβλήματα που σχετίζονται με την ηλικία,
 • Να αποκτήσουν ένα διατροφικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση μιας παθολογίας: διαβήτης τύπου 1 και 2, χοληστερίνη, νεφρική ανεπάρκεια κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διαβούλευσης, πραγματοποιεί πρώτα μια πλήρη διατροφική αξιολόγηση του ασθενούς. Στη συνέχεια, συνταγογραφεί ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην κατάσταση του ασθενούς. Στη συνέχεια, παρακολουθεί τακτικά την πρόοδο για να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Όνομα: Catherine Becker
Ιστοσελίδα: https: //www.catherinebecker.fr/
Τηλέφωνο: 04 89 82 09 06

Caroline Biscarat: πρώην αθλητικός προπονητής

Παρουσίαση

Η Caroline Biscarat είναι πρώην αθλητική προπονήτρια που αποφάσισε να μετακινηθεί στον τομέα της διαιτολογίας και της διατροφής. Εργάζεται στη Νίκαια και τη γύρω περιοχή. Αφού απέκτησε πτυχίο BTS στη διαιτολογία, άνοιξε το δικό της ιατρείο στην οδό St Jean Baptiste 16. Επέλεξε αυτό το επάγγελμα για να βοηθήσει τους υπέρβαρους ασθενείς. Αυτή η μάστιγα πλήττει όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Les meilleurs diététiciens sur Nice et sa région
Διαιτολόγος Caroline Biscarat.

Υπηρεσίες

Η Caroline Bisacarat προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ιατρείο της και στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, των συμβουλών και της παρακολούθησης, αυτή η διαιτολόγος ακούει προσεκτικά και δείχνει κατανόηση στην εξεύρεση της κατάλληλης λύσης για κάθε ασθενή της. Κατά την αρχική επαφή, ρωτάει για τον τρόπο ζωής τους, τις διατροφικές τους συνήθειες και τους στόχους που επιθυμούν να επιτύχουν. Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να συνοδεύεται από αθλητικές συνεδρίες, εάν ο ασθενής το επιθυμεί.

Όνομα: Caroline Biscarat
Ιστοσελίδα: https://www.dieteticiennenice.com/
Τηλέφωνο: 06 18 80 13 79

Sabrina Dupuy, διαιτολόγος και υπνοδιατροφολόγος στη Νίκαια και τη γύρω περιοχή

Παρουσίαση

Η Sabrina Dupuy είναι παθιασμένη με την επιστήμη, την ευεξία και το φαγητό. Αφού απέκτησε ένα επιστημονικό BAC, στράφηκε προς τον τομέα της υγείας. Απέκτησε το BTS στη διαιτολογία μετά από περίπου δύο χρόνια εκπαίδευσης.

Les meilleurs diététiciens sur Nice et sa région
Διαιτολόγος Sabrina Dupuy.

Υπηρεσίες

Αυτή η διαιτολόγος με έδρα τη Νίκαια προσφέρει τις υπηρεσίες της σε παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους που επιθυμούν να:

 • Να χάσουν ή να πάρουν βάρος ,
 • Να αποκτήσουν ένα διατροφικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή για παθολογική θεραπεία,
 • Να προάγουν την ευεξία,
 • Να μάθουν να τρώνε σωστά…

Εάν ενδιαφέρεστε, προσφέρει επίσης συνεδρίες ύπνωσης. Οι συμβουλές έχουν τη μορφή συνεδρίας ερωτήσεων και απαντήσεων, κατά την οποία ο ασθενής εξηγεί τον τρόπο ζωής του, ώστε να μπορέσει να συνταγογραφήσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Όνομα: Sabrina Dupuy
Ιστοσελίδα: https://www.sabrina-dupuy.com/
Τηλέφωνο: 06 20 15 38 55

Jade Bahuaud, πτυχιούχος διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η Jade Bahuaud ειδικεύεται στα τρόφιμα και τη διατροφή. Τα πάθη της την οδήγησαν σε αυτό το επάγγελμα. Αυτή η διαιτολόγος αγαπούσε πάντα τον αθλητισμό, την υγεία και την ευεξία και τη μαγειρική σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Οι σπουδές της την έκαναν αυτό που είναι σήμερα: επαγγελματίας τροφίμων και διατροφής.

Les meilleurs diététiciens sur Nice et sa région
Διαιτολόγος Jade Bahuaud.

Υπηρεσίες

Βλέπει τους ασθενείς της στο ιατρείο της. Στόχος της είναι να αποφεύγονται οι διατροφικοί περιορισμοί στα προγράμματά της. Πιστεύει ότι κάθε τρόφιμο έχει τις δικές του αρετές που πρέπει να αξιοποιηθούν. Ως αποτέλεσμα, φροντίζει να τοποθετούνται στη “σωστή θέση” της θεραπείας.

Η εν λόγω ειδικός προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ασθενείς που επιθυμούν να:

 • να χάσουν βάρος
 • Να τρώνε καλά,
 • Να μάθουν να διαχειρίζονται τους πόθους και τους εθισμούς,
 • Να υιοθετήσουν ένα διατροφικό στυλ κατάλληλο για μια συγκεκριμένη κατάσταση: εγκυμοσύνη, παθολογία κ.λπ.

Όνομα: Jade Bahuaud
Ιστοσελίδα: http://www.dieteticiennesud.fr/
Τηλέφωνο: 06 28 26 75 65

Stéphanie Nucera, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Παρουσίαση

Η Stéphanie Nucera έχει πτυχίο BTS στη διαιτολογία και DU στην NAPS ή αθλητική διατροφή και είναι μέλος της AFDN ή Association Française des Diététiciens Nutritionnistes.

Les meilleurs diététiciens sur Nice et sa région
Σχετικά με τη διαιτολόγο Stéphanie Nucera

Εργάζεται σε τέσσερις τοποθεσίες:

 • Το ιδιωτικό της ιατρείο στη Νίκαια ,
 • Ένα κέντρο υγείας στη La Trinité, 43 bd du Général de Gaulle,
 • Pôle Santé Saint Jean στην Cagnes sur mer,
 • Pôle Antibes Saint Jean στην Αντίμπ.

Υπηρεσίες

Προκειμένου να προσφέρει μια αποτελεσματική, εξατομικευμένη λύση, οι ασθενείς θα πρέπει να της πουν τι θέλουν να επιτύχουν κατά την πρώτη συνεδρία. Επεμβαίνει στις ακόλουθες περιπτώσεις

 • Πρόβλημα υπέρβαρου ή παχυσαρκίας,
 • Η ανάγκη για διατροφή προσαρμοσμένη σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα,
 • Η ανάγκη για μια δίαιτα σύμφωνη με τη μετεγχειρητική θεραπεία ή τη θεραπεία μιας παθολογίας,
 • Αλλαγή σε μια συγκεκριμένη διατροφή: χορτοφαγική, vegan, χωρίς λακτόζη ή χωρίς γλουτένη.

Όνομα: Stéphanie Nucera
Ιστοσελίδα: http://www.santedietetique.com/
Τηλέφωνο: 06 66 52 26 34

Fanny Boulanger, πτυχιούχος διαιτολόγος

Παρουσίαση

Η Fanny Boulanger είναι διαιτολόγος που εργάζεται στη Νίκαια και τη Μεντόν. Έχει κρατικό δίπλωμα μικροδιατροφής και είναι μέλος της AFDN. Η διατροφική εκπαίδευση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των προγραμμάτων της. Με άλλα λόγια, διδάσκει στους ασθενείς της πώς να τρέφονται υγιεινά, κάτι που πιστεύει ότι είναι το κλειδί για την επίτευξη κάθε στόχου. Επιπλέον, η σωστή διατροφή προάγει την ευεξία ολόκληρου του οργανισμού.

Les meilleurs diététiciens sur Nice et sa région
Σχετικά με τη διαιτολόγο Fanny Boulanger.

Υπηρεσίες

Κάθε διαβούλευση με τη Fanny Boulanger είναι εξατομικευμένη. Προσαρμόζει τα προγράμματά της ανάλογα με τους ασθενείς της, ιδίως τον τρόπο ζωής τους. Στόχος της είναι να συμφιλιώσει το άτομο με το φαγητό και να διατηρήσει το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου. Συνεπώς, είναι δυνατόν να ελπίζει σε μακροχρόνια διατήρηση του βάρους χάρη στις τεχνικές που προτείνει. Αυτή η ειδικός σε θέματα υγείας διαθέτει ένα rédustim. Πρόκειται για μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του περιττού λίπους στην κοιλιά.

Όνομα: Fanny Boulanger
Ιστοσελίδα: https://www.fanny-boulanger.com/
Τηλέφωνο: 06 26 64 18 22

Karine Persico

Παρουσίαση

Η Karine Persico είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με BTS στη διαιτολογία, που εργάζεται στη Νίκαια και τη γύρω περιοχή. Η εκπαίδευσή της της έδωσε εξειδίκευση σε διάφορους τομείς, όπως η φυσιολογία, η βιοχημεία του μεταβολισμού, οι πυρηνικές τεχνικές και η μικροβιολογία. Αυτή η διαιτολόγος με έδρα τη Νίκαια είναι μέλος της AFDN (Association des Diététiciens Nutritionnistes) και της ADL (Association des Diététiciens Libéraux).

Les meilleurs diététiciens sur Nice et sa région
Διαιτολόγος Karine Persico.

Υπηρεσίες

Η Karine Persico διαθέτει ιατρείο στο κέντρο της Νίκαιας, αλλά προσφέρει επίσης υπηρεσίες κατ’ οίκον. Διατίθενται επίσης διαδικτυακές διαβουλεύσεις, εφόσον απαιτείται. Οι ικανότητές της της επιτρέπουν να αντιμετωπίζει ασθενείς όλων των ηλικιών. Μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που θέλουν να:

 • Να χάσουν ή να πάρουν βάρος,
 • Να αντιμετωπίσουν ορμονικές ανισορροπίες,
 • Να υιοθετήσουν μια δίαιτα προσαρμοσμένη στην ιατρική θεραπεία,
 • Να αντιμετωπίσουν την ανορεξία, τη βουλιμία και την καταναγκαστική διατροφή.

Όνομα: Karine Persico
Ιστοσελίδα: https://kpersicodiet.wixsite.com/
Τηλέφωνο: 07 78 05 53 13

Corinne Salesse

Παρουσίαση

Η Corinne Salesse έγινε επίσημα διαιτολόγος-διατροφολόγος το 2017 μετά την απόκτηση διπλώματος BTS στη διαιτολογία. Την ίδια χρονιά, άρπαξε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί στη μικροδιατροφή στο IEDM. Είναι επίσης εκπαιδευμένη στη φυσιοθεραπεία. Ωστόσο, η επαγγελματική της εμπειρία ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Εργάστηκε ως σύμβουλος υγιεινής και διαιτολογίας στο σπίτι της το 2000 και έγινε βοηθός φροντίδας το 2008.

Les meilleurs diététiciens sur Nice et sa région
Σχετικά με τη διαιτολόγο Corinne Salesse.

Υπηρεσίες

Οι συμβουλές της Corinne Salesse είναι εξατομικευμένες. Σύμφωνα με την εν λόγω διαιτολόγο, κάθε ασθενής έχει διαφορετικές ανάγκες. Κατά συνέπεια, υιοθετεί μια συγκεκριμένη προσέγγιση για κάθε ασθενή. Σημειώστε ότι ο διαιτητικός περιορισμός δεν αποτελεί μέρος του προγράμματός της. Επίσης, χρησιμοποιεί και συνιστά τη χρήση φυτών και μικροθρεπτικών συστατικών για την αποχέτευση των τοξινών και την πρόληψη των ελλείψεων. Χρησιμοποιεί επίσης τη συμπεριφορική διατροφή για να σας βοηθήσει να μάθετε να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας σχετικά με το φαγητό και να κάνετε μόνιμες αλλαγές στη συμπεριφορά σας.

Όνομα: Corinne Salesse
Ιστοσελίδα: https://www.corinne-salesse.fr/
Τηλέφωνο: 06 79 21 26 40