Οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στην Τουλούζη και τη γύρω περιοχή

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Θέλετε να τρώτε σωστά για να φροντίζετε την υγεία σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε. Η καλύτερη λύση είναι να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό στον τομέα, ιδίως σε έναν διαιτολόγο ή διατροφολόγο. Αν ζείτε στην Τουλούζη ή στην ευρύτερη περιοχή, παραθέτουμε έναν κατάλογο με τους καλύτερους ειδικούς στον τομέα αυτό.

Caroline SEGUIN, ειδικός διατροφής

Η Caroline SEGUIN είναι διατροφολόγος που έχει μελετήσει τις διατροφικές διαταραχές. Γράφει επίσης βιβλία και δίνει διαλέξεις για το θέμα. Έχει κερδίσει 3 φορές στη σειρά το πρόγραμμα “Αντιμετώπιση ανορεξικής και βουλιμικής συμπεριφοράς” και είναι ιδρύτρια και πρόεδρος του συλλόγου “Les petits pois”.

Diététicien à Toulouse
Carole Seguin, ειδικός διατροφής

Για να δώσει τις καλύτερες λύσεις στα διατροφικά σας προβλήματα, πρέπει να σας γνωρίσει καλύτερα μέσω των διαβουλεύσεων. Θα μάθει περισσότερα για τις διατροφικές σας συνήθειες. Θα αξιολογήσει επίσης τα κίνητρά σας να ακολουθήσετε τις συμβουλές της και θα ολοκληρώσει με έναν έλεγχο που θα της επιτρέψει να σας δώσει οδηγίες για το καλό σας.

Μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, όπως διατροφικές διαταραχές, εντερικές ενοχλήσεις, αισθητικές ενοχλήσεις, καρδιακές παθήσεις και πολλά άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη διατροφή.

Όνομα: Caroline SEGUIN
Ιστοσελίδα: http: //www.dietetique-seguin.fr/
Τηλέφωνο: 06 78 54 17 75

Edwin LUCAS, διατροφολόγος και αθλητικός προπονητής στην Τουλούζη

Αθλητής από τη φύση του, ειδικεύεται στη διατροφή, φροντίζοντας ώστε αυτό που τρώει να ταιριάζει απόλυτα με τη σωματική του άσκηση. Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια για να τελειοποιήσει το σώμα του.

Diététicien à Toulouse
Edwin Lucas, διατροφολόγος και αθλητικός προπονητής

Αργότερα, σπούδασε μικροδιατροφή για να διασφαλίσει ότι η δουλειά του είναι προσαρμοσμένη σε κάθε άτομο. Εκτός από διαιτολόγος, είναι επίσης αθλητικός προπονητής και γυμναστής.

Ως ειδικός στη διατροφή, δίνει καλές συμβουλές για ό,τι έχει σχέση με το φαγητό, όπως διατροφικές διαταραχές και φοβίες, εντερικές ενοχλήσεις και πολλά άλλα.

Και φυσικά, ο Edwin LUCAS θα χαρεί να δώσει συμβουλές για ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό και τον αθλητισμό.

Όνομα: Edwin LUCAS
Ιστοσελίδα: https: //dieteticien-toulouse-lucas.fr/
Τηλέφωνο: 06 45 63 85 90

Florence DE LE RUE, ειδικευμένη διαιτολόγος στην Τουλούζη

Η Florence DE LE RUE πιστεύει ότι το φαγητό που τρώμε δείχνει ποιοι είμαστε: “Είμαι αυτό που τρώω”. Ειδικεύεται επίσης στις ψυχολογικές πτυχές του φαγητού, ιδίως στις κοινωνικές παρεμβάσεις.

Diététicien à Toulouse
Florence De Le Rue, πτυχιούχος διαιτολόγος

Είναι επίσης προπονήτρια διατροφής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να σας βοηθήσει να ξέρετε ακριβώς πότε να πάρετε ένα συγκεκριμένο τρόφιμο, όπως ακριβώς ένας γυμναστής θα σας έλεγε ποια άσκηση να κάνετε σε ποια ώρα.

Το πρώτο πράγμα που προτείνει η Florence DE LE RUE είναι να συνδυάσετε τη διαιτολογία με την καλή γεύση, επειδή πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτός ο κλάδος είναι συχνά συνώνυμος με το άγευστο φαγητό.

Στόχος της λοιπόν είναι να δείξει πώς μπορεί να δοθεί γεύση σε κάθε στοιχείο χωρίς να χάσει τη λάμψη του. Θα παραδώσει “μαθήματα μαγειρικής” αφού πρώτα ερευνήσει τις διατροφικές σας συνήθειες, εξασφαλίζοντας ότι τα μενού θα είναι πάντα το ίδιο νόστιμα στο στόμα σας.

Όνομα: Florence DE LE RUE
Ιστοσελίδα: http: //www.dieteticienneatoulouse.fr/
Τηλέφωνο: 06 88 96 83 55

Marie-Caroline ROSSI, έμπειρη διαιτολόγος και διατροφολόγος

Η διαιτολόγος και διατροφολόγος Marie-Caroline ROSSI διαθέτει 13 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του καλού φαγητού. Βοηθά τους ασθενείς της στον τομέα αυτό, είτε πρόκειται για ενήλικες, παιδιά ή ηλικιωμένους. Παρέχει επίσης υποστήριξη σε ειδικές περιπτώσεις, όπως η εμμηνόπαυση, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός.

Diététiciens à Toulouse
Marie Caroline ROSSI, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Εκτός από τις καλύτερες συμβουλές της σε θέματα διατροφής, η Caroline ROSSI μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν ορισμένες δυσάρεστες καταστάσεις, όπως το κάπνισμα.

Τέλος, μπορεί επίσης να δημιουργήσει μενού για άτομα που πάσχουν από διάφορες ασθένειες, όπως ο διαβήτης, οι πεπτικές διαταραχές κ.λπ.

Το μικρό έξτρα: μπορεί να πραγματοποιήσει τις συμβουλές της είτε στο ιατρείο της είτε στο σπίτι. Αυτό διευκολύνει τη σχέση γιατρού-ασθενούς.

Όνομα: Marie-Caroline ROSSI
Ιστοσελίδα: http: //dieteticiennetoulouse.fr/
Τηλέφωνο: 06 22 76 37 18

Déborah JEAN, κατ’ οίκον, στο γραφείο ή εξ αποστάσεως διαβούλευση

Η Déborah JEAN είναι πτυχιούχος διαιτολόγος που παρέχει τις απαραίτητες συμβουλές για τη διατροφή, είτε πρόκειται για παιδιά, είτε για ενήλικες, είτε για ηλικιωμένους, καθώς και για αθλητές, εγκύους και άλλους. Για να διασφαλίσει ότι οι συνεδρίες θα κυλήσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά, μπορεί να ταξιδέψει σε εσάς.

Diététiciens à Toulouse
Déborah Jean, πτυχιούχος διαιτολόγος

Η Déborah Jean είναι ειδικευμένη διαιτολόγος, αλλά μπορείτε επίσης να έρθετε στο ιατρείο της για απαντήσεις σχετικά με τη διατροφική σας διαταραχή, τη βουλιμία κ.λπ. Θα χαρεί να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σας απαντήσει σε τυχόν απορίες σας. Η Déborah JEAN είναι στην ευχάριστη θέση να αξιοποιήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή και τις μαγειρικές μεθόδους αναπτύσσοντας τις κατάλληλες δίαιτες.

Όνομα: Déborah JEAN
Ιστοσελίδα: https: //www.deborahjeandietetique.fr/
Τηλέφωνο: 06 22 15 81 98

Juliette TEYLETCHE, για διαιτολογική και ψυχοδιατροφική φροντίδα

Η Juliette TEYLETCHE είναι διαιτολόγος με εξειδίκευση σε όλες τις πτυχές της διατροφικής συμπεριφοράς και της ψυχοδιατροφής. Ασχολείται με τον τομέα αυτό για πάνω από 10 χρόνια, συνιστώντας μια εξατομικευμένη δίαιτα προσαρμοσμένη στο προφίλ του κάθε ατόμου.

Diététiciens à Toulouse
Juliette Teyletche, διαιτολογία και ψυχοδιατροφή

Πραγματοποιεί μια αξιολόγηση του τι τρώτε, προκειμένου να εκτιμήσει καλύτερα την κατάσταση και να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες με βάση τα συμπεράσματά της.

Η Juliette TEYLETCHE βοηθά επίσης τα άτομα που θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα. Όποια και αν είναι η κατάσταση, αυτή η διαιτολόγος εργάζεται για να επαναφέρει τη διατροφή κάθε ασθενούς ανάλογα με τον μεταβολισμό του.

Όνομα: Juliette TEYLETCHE
Ιστοσελίδα: http: //www.dieteticiennenutritionniste.com/
Τηλέφωνο: 05 61 23 61 72

Sophie RÉMÉSY ολιστικός διαιτολόγος-διατροφολόγος

Η Sophie RÉMÉSY προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη για κάθε ασθενή στο πλαίσιο μιας ολιστικής προσέγγισης για υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή. Εξασφαλίζει ότι το φαγητό παραμένει νόστιμο: το φαγητό πρέπει να παραμένει απόλαυση.

Diététiciens à Toulouse
Sophie-Rémésy, ολιστική διαιτολόγος-διατροφολόγος

Αυτή η διαιτολόγος πραγματοποιεί πλήρη αξιολόγηση και εξετάζει κάθε πτυχή της ζωής ενός ατόμου: διατροφή, ψυχολογικό και φυσικό περιβάλλον, ακόμη και τρόπο ζωής. Αυτό της επιτρέπει να εφαρμόσει το καταλληλότερο πρόγραμμα για κάθε άτομο. Στο τέλος, η διατροφή πρέπει να είναι υγιεινή, αλλά και ευεργετική σε όλα τα επίπεδα.

Όνομα: Sophie RÉMÉSY
Ιστοσελίδα: https://sophieremesy.fr
Τηλέφωνο: 06 80 31 93 46

Emilie PASQUET-RAYNAL, πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος

Η Emilie PASQUET-RAYNAL ακούει τους πελάτες της για να τους διδάξει πώς να τρέφονται καλύτερα. Η προσέγγισή της έχει ως εξής: αυτή η διαιτολόγος συνεργάζεται με άλλους επαγγελματίες υγείας (συμπεριλαμβανομένων των γενικών ιατρών των ασθενών της) για την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας.

Diététiciens à Toulouse
Emilie Pasquet Raynal διαιτολόγος, πτυχιούχος διατροφολόγος

Προτείνει στους ασθενείς της να τρώνε όλα τα είδη τροφίμων χωρίς να το παρακάνουν. Λαμβάνει υπόψη τις προτιμήσεις για να προτείνει μια κατάλληλη διατροφή που δεν βλάπτει την υγεία σας. Το σύνθημα είναι μια ισορροπημένη διατροφή που λαμβάνει υπόψη τις ατομικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής.

Όνομα: Emilie PASQUET-RAYNAL
Ιστοσελίδα: http://dieteticienne-tlse.wix.com/epasquet
Τηλέφωνο: 05 62 21 16 29