5 συμβουλές για να χάσετε βάρος στο πρόσωπό σας σε 3 ημέρες

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Δεν σας αρέσει το πρόσωπό σας; Αν ναι, θα σας συνιστούσα να αδυνατίσετε το πρόσωπό σας! Μπορώ να σας διαβεβαιώσω: το αδυνάτισμα του προσώπου σας σε 3 ημέρες δεν είναι τόσο δύσκολο.

Ψάχνετε τρόπους για να χάσετε βάρος στο πρόσωπό σας μέσα σε μόλις τρεις ημέρες; Η απώλεια βάρους είναι μια πραγματική πρόκληση και είναι ακόμη πιο περίπλοκη όταν στοχεύετε σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Το περιττό λίπος στο πρόσωπο είναι ένα εξαιρετικά απογοητευτικό πρόβλημα για να το αντιμετωπίσετε. Αν έχετε βαρεθεί το διπλοσάγονο και θέλετε να αποκτήσετε ένα όμορφο σαγόνι, ακολουθήστε τη συμβουλή μου.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει θαυματουργή θεραπεία για γρήγορη απώλεια βάρους, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε την καύση του λίπους και να αδυνατίσετε το πρόσωπό σας. Ανακαλύψτε όλες τις συμβουλές μου για να αδυνατίσετε το πρόσωπό σας σε 3 ημέρες.

Είναι δυνατόν να χάσετε βάρος στο πρόσωπό σας σε 3 ημέρες;

Αν ακολουθήσετε τις συστάσεις και τις συμβουλές μου, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα χάσετε βάρος πολύ γρήγορα και θα δείτε τις πρώτες βελτιώσεις μετά από λίγες μόνο ημέρες. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι πραγματικά δυνατό να επιτύχετε σχετικά και γρήγορα αποτελέσματα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία θαυματουργή φόρμουλα και δεν θα αποκτήσετε μια εμφάνιση πριν και μετά, όπως στις πιο όμορφες φωτογραφίες αισθητικής χειρουργικής μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Οι παρακάτω συμβουλές όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος στο πρόσωπό σας, αλλά θα έχουν επίσης θετικό αντίκτυπο στη συνολική σας εμφάνιση και τη γενική σας υγεία!

Θα είστε πιο γυμνασμένη και σε καλύτερη φόρμα, όπως ακριβώς φαίνεστε. Να είστε υπομονετικοί και σοβαροί, καταβάλλοντας τακτικές και διαρκείς προσπάθειες μακροπρόθεσμα. Η σωματική δραστηριότητα είναι το κλειδί, όπως και η διατροφή. Ενσωματώστε νέες διατροφικές συνήθειες, αν θέλετε να χάσετε βάρος σε 3 ημέρες, και πάνω απ’ όλα διατηρήστε τη φόρμα σας. Με αυτόν τον τρόπο, το πρόσωπό σας είναι βέβαιο ότι θα δείχνει πιο λεπτό και σφριγηλό!

Διατηρήστε το κίνητρό σας και οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν στο τέλος.

Συμβουλή 1: Κάντε λίγη καρδιολογία

Τις περισσότερες φορές, το υπερβολικό λίπος στο πρόσωπο είναι αποτέλεσμα του υπερβολικού σωματικού λίπους γενικά. Για να αδυνατίσετε το πρόσωπό σας μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, πρέπει να χάσετε βάρος. Αυτό ορίζεται με την τήρηση ενός θερμιδικού ελλείμματος: πρέπει να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε σε καθημερινή βάση.

Η καρδιο, ή αερόβια άσκηση, είναι κάθε είδους σωματική δραστηριότητα που αυξάνει τον καρδιακό σας ρυθμό. Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καύσης θερμίδων. Το cardio βελτιστοποιεί την καύση λίπους και αυξάνει την απώλεια λίπους.

Δεκαέξι διαφορετικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που κάνουν cardio χάνουν περισσότερο σωματικό λίπος. Έχοντας αυτό κατά νου, σας συμβουλεύω να δοκιμάσετε 150 έως 300 λεπτά μέτριας έως έντονης άσκησης κάθε εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει περίπου είκοσι έως σαράντα λεπτά καρδιοαναπνευστικής άσκησης κάθε μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες δραστηριότητες: τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία ή κολύμπι.

Συμβουλή 2: Κάντε ασκήσεις προσώπου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασκήσεις προσώπου για να βελτιστοποιήσετε την εμφάνιση του δέρματός σας, να καταπολεμήσετε τη γήρανση και να αυξήσετε τη μυϊκή δύναμη του προσώπου σας. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι η ενσωμάτωσηασκήσεων προσώπου στη ρουτίνα σας μπορεί να τονώσει τους μύες του προσώπου σας. Το αποτέλεσμα είναι ένας πιο λεπτός εαυτός σας!

Αυτός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αδυνατίσετε το πρόσωπό σας μέσα σε τρεις ημέρες. Οι πιο δημοφιλείς ασκήσεις είναι το φούσκωμα των μάγουλών σας (σπρώχνοντας αέρα από το ένα μάγουλο στο άλλο), το εναλλάξ τσαλάκωμα των χειλιών σας στα πλάγια ή η διατήρηση ενός χαμόγελου σφίγγοντας ταυτόχρονα τα δόντια σας για αρκετά δευτερόλεπτα.

Αν κάνετε αυτές τις μικρές ασκήσεις τακτικά, θα δείτε το πρόσωπό σας να σφίγγει. Το οβάλ του προσώπου σας θα είναι επίσης πιο έντονο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό λειτούργησε για μένα. Σας συμβουλεύω να κάνετε αυτές τις διαφορετικές ασκήσεις δύο φορές την ημέρα για οκτώ εβδομάδες. Μετά από λίγες μέρες εξάσκησης, θα δείτε ότι οι μύες του προσώπου σας θα είναι πιο δυνατοί.

Συμβουλή 3: Πίνετε νερό

Η τακτική ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τη συνολική υγεία και έχει πραγματικό αντίκτυπο στο αδυνάτισμα του προσώπου σε τρεις ημέρες. Το νερό σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι και μειώνει την πείνα. Ως αποτέλεσμα, τρώτε λιγότερο, γεγονός που βελτιστοποιεί την απώλεια βάρους.

Μια σύγχρονη μελέτη έδειξε ότι σε αρκετά ηλικιωμένους ενήλικες, η κατανάλωση νερού στο πρωινό μειώνει την πρόσληψη θερμίδων κατά περίπου 13% κατά τη διάρκεια της ημέρας! Μια άλλη πρόσφατη μελέτη υποστηρίζει ότι η βέλτιστη ενυδάτωση προκαλεί προσωρινή αύξηση του μεταβολισμού κατά 24%: αυτό σημαίνει ότι αφαιρείτε με φυσικό τρόπο περισσότερες θερμίδες.

Καταναλώνετε περισσότερες, γεγονός που βελτιστοποιεί την απώλεια βάρους. Επιπλέον, η συνεχής ενυδάτωση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κατακράτησης νερού, αποτρέποντας το φούσκωμα και το πρήξιμο! Θυμηθείτε λοιπόν να πίνετε τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συμβουλή 4: Τρώτε εξευγενισμένους υδατάνθρακες

Οι εξευγενισμένοι υδατάνθρακες, όπως τα μπισκότα, τα κέικ και τα λευκά ζυμαρικά, είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί σας. Είναι η αιτία της αύξησης του βάρους και της αυξημένης αποθήκευσης λίπους. Αυτός ο τύπος υδατανθράκων έχει υποστεί σημαντική αλλαγή και τα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά και οι φυτικές ίνες του έχουν εξαφανιστεί.

Αυτός ο τύπος υδατανθράκων περιέχει επίσης πολλή ζάχαρη και, επομένως, περισσότερες θερμίδες. Περιέχουν επίσης ελάχιστες φυτικές ίνες. Οι εξευγενισμένοι υδατάνθρακες χωνεύονται μάλλον γρήγορα, οδηγώντας σε πραγματικό αίσθημα πείνας και πτώση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος υπερκατανάλωσης τροφής είναι υψηλότερος.

Μια πρόσφατη σχετική μελέτη της διατροφής 42.696 ενηλίκων επί πέντε χρόνια αποκάλυψε ότι η υψηλότερη πρόσληψη εξευγενισμένων υδατανθράκων σχετίζεται με υψηλότερα επίπεδα λίπους στο πρόσωπο. Γι’ αυτό σας συνιστώ να τους αντικαταστήσετε με πιο υγιεινές επιλογές, όπως δημητριακά ολικής άλεσης και όσπρια. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να χάσετε βάρος στο πρόσωπό σας σε 3 ημέρες πιο εύκολα και πιο γρήγορα! Φυσικά, οι εξευγενισμένοι υδατάνθρακες δεν πρέπει να απαγορευτούν εντελώς μακροπρόθεσμα.

Συμβουλή 5: Μην παραμελείτε τον ύπνο σας

Αθλητισμός, διατροφή και ενυδάτωση: δεν είναι μόνο αυτό! Ο επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για την απώλεια βάρους. Ο πολύ λίγος ύπνος μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των επιπέδων κορτιζόλης. Πρόκειται για την ορμόνη του στρες. Αν κοιμάστε πολύ λίγο, οι πιθανές παρενέργειες είναι πολλές και ποικίλες. Μία από αυτές είναι η αύξηση του σωματικού βάρους. Σε αυτή την περίπτωση, θέλετε να χάσετε βάρος από το πρόσωπό σας σε τρεις ημέρες!

Επομένως, πρέπει να κοιμάστε τουλάχιστον επτά ώρες την ημέρα, με οκτώ ώρες να είναι ακόμη καλύτερα, αν μπορείτε. Για να επιβεβαιωθεί αυτή η θεωρία, μελέτες έχουν δείξει ότι τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης μπορούν να αυξήσουν την όρεξη και να αλλάξουν τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα την αυξημένη αποθήκευση λίπους. Επομένως, ο περισσότερος ύπνος σας βοηθά να χάσετε βάρος στο πρόσωπο και το σώμα σας!

Συμπέρασμα : Πώς μπορώ να χάσω βάρος στο πρόσωπό μου μέσα σε τρεις ημέρες;

Για να χάσετε βάρος στο πρόσωπό σας σε τρεις ημέρες, ακολουθήστε προσεκτικά τις πέντε παραπάνω συστάσεις. Εφαρμόστε τες στην καθημερινότητά σας: κάντε μερικές ασκήσεις προσώπου, κάντε καρδιοαναπνευστική άσκηση, ενυδατώνεστε τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, μειώστε τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και κοιμηθείτε οκτώ ώρες τη νύχτα. Μην ξεχάσετε να μειώσετε την πρόσληψη αλατιού και να μην πίνετε αλκοόλ (ή πολύ λίγο).

Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου, τα αποτελέσματα όσον αφορά το αδυνάτισμα του προσώπου θα εμφανιστούν γρήγορα. Πείτε αντίο στο διπλοσάγονο και το πρόσωπο που σας χάλαγε τη ζωή. Από εδώ και στο εξής, είναι στο χέρι σας να αδυνατίσετε το πρόσωπό σας μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.