Σχετικά με εμάς

Lucie G.

Γεια σας, το όνομά μου είναι Lucie

Το όνομά μου είναι Lucie. Κατάγομαι από τη Νορμανδία, αλλά τώρα ζω στην περιοχή της Νάντης εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Το 2016 αποφάσισα να ξεκινήσω τον ιστότοπο Envie2Maigrir.com, ο οποίος θα γίνει CheckFood στο τέλος του 2020. Συνοδευόμενη από τον σύζυγό μου σε αυτή την περιπέτεια, έδωσα αρχικά στον ιστότοπο μια ισχυρή εστίαση στην “απώλεια βάρους”, εξ ου και το όνομά του. Καθώς περνούσαν τα χρόνια και οι γνώσεις μου αυξάνονταν, το “μικρό μου blog” μεγάλωσε και άνοιξε προς τη διατροφή με μια πιο σφαιρική έννοια.

Τώρα έχουμε μια μικρή ομάδα πίσω από τον ιστότοπο. Σήμερα, έχουμε περιτριγυριστεί από τους ανθρώπους που είναι οι πλέον κατάλληλοι για να σας μιλήσουν για το φαγητό και τη διατροφή: διαιτολόγους και 2 αθλητικούς προπονητές. Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας, κάνοντας ό,τι μπορούν για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή για την υγεία και την ευεξία σας. Για να μάθετε περισσότερα για τον καθένα από αυτούς, ρίξτε μια ματιά στο ιστορικό τους και ανακαλύψτε τις εμπειρίες τους παρακάτω σε αυτή τη σελίδα.

Παρεμπιπτόντως, αν πιστεύετε ότι μπορείτε κι εσείς να μου προσφέρετε ποιοτικό περιεχόμενο σχετικά με τα θέματα που καλύπτονται στον ιστότοπο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

100%

Αθλητισμός και υγιεινή διατροφή

100%

Χρόνος και επιμονή

100%

Για να επιστρέψετε στο ιδανικό σας βάρος

100%

Κίνητρα, κίνητρα, πάντα κίνητρα

Εμπειρογνώμονες στο πλευρό μου, αλλά πάνω απ' όλα στο πλευρό ΣΑΣ!

Συνεισφέρουν τακτικά την εμπειρογνωμοσύνη και την υποστήριξή τους στον ιστότοπο σε διάφορα θέματα:

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Ανακαλύψτε νέες συμβουλές και περιηγηθείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να μάθετε πώς να τρώτε καλύτερα.

Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων

Διαιτολόγοι, διατροφολόγοι, αθλητικοί προπονητές, … Μάθετε ποιος εργάζεται για το checkfood-gr.com

Sandra Ferreira
SANDRA FERREIRA
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Η Sandra είναι διαιτολόγος και διατροφολόγος από το 2004. Διδάσκει μαθήματα διαιτολογίας και μαγειρικής, καθώς και διαλέξεις. Προσφέρει εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα για την υποστήριξη των ασθενών.

 • Διαιτολόγος-διατροφολόγος Απόφοιτος του Rabelais Paris 18°.
 • Λέκτορας, ραδιοφωνικός αρθρογράφος για το “LFM Radio” και για την τηλεόραση για το C8 στο “William à Midi”.
 • Συγγραφέας του βιβλίου “Comment Manger Sereinement? Perdez du poids durablement ” Editions VIE
 • Εκπαιδευμένος στη δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε FODMAPs.
  Μέλος της A.F.D.N. (Association Française des Diététiciens-Nutritionnistes)
 • Μέλος του Ré.P.O.P. des Yvelines (Δίκτυο πρόληψης και διαχείρισης της παιδιατρικής παχυσαρκίας)
 • Μέλος του δικτύου M.Y.P.A. (Yvelines Maternity Network)
LAURA GAUCHER
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Η Laura είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος από το 2016. Διδάσκει μαθήματα διαιτολογικής μαγειρικής και δίνει διαλέξεις. Προσφέρει εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα για την υποστήριξη των ασθενών.

 • BTS DiététiqueAliments, nutrition et études du bien-être, général (Ecole Horizon Santé). Αποφοίτησε πρώτη στην τάξη της
 • Διαιτολόγος στο La Ruche qui dit oui! από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2017
 • Διαιτολόγος στην κλινική Emilie de Vialar τον Απρίλιο του 2017
 • Διαιτολόγος στο UGECAM La Maisonnée από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2017
 • Διαιτολόγος στο Restalliance από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Νοέμβριο του 2018
 • Αυτοαπασχολούμενος διαιτολόγος-διατροφολόγος από τον Δεκέμβριο του 2016

Ανακαλύψτε όλα τα άρθρα της σε αυτή τη σελίδα.

Κλείστε ραντεβού.

Laura Gaucher
Jade Fontaine
JADE FONTAINE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Jade Fontaine , πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος. Το πάθος μου για τη διαιτολογία και την ανθρώπινη επαφή που τη συνοδεύει με οδήγησε στο να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως ελεύθερη επαγγελματίας διαιτολόγος. Έχω κάνει αρκετές αντικαταστάσεις σε θεραπευτικά περιβάλλοντα σε διαφορετικούς χώρους. Αυτό με οδήγησε να πιστέψω ότι ο καλύτερος τρόπος για να ασκήσει κανείς τη διαιτολογία είναι να μπορεί να παρέχει “πραγματική παρακολούθηση”.

Πέρα από τις γνώσεις μου για το επάγγελμα, το γεγονός ότι μπορούσα να βλέπω τα αποτελέσματα της διαιτολογικής θεραπείας συνέβαλε στην ολοκλήρωσή μου. Σε νοσοκομειακό περιβάλλον, ήταν πιο περίπλοκο να μπορώ να παρέχω πραγματική διατροφική εκπαίδευση ή επανεκπαίδευση.

Έκανα αρκετές αντικαταστάσεις σε θεραπευτικά περιβάλλοντα σε διαφορετικούς χώρους. Αυτό με οδήγησε να συνειδητοποιήσω ότι ο καλύτερος τρόπος για να ασκήσω το επάγγελμά μου είναι να μπορώ να παρέχω “πραγματική παρακολούθηση”. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο σε νοσοκομειακό περιβάλλον, όπου η σύντομη παραμονή πολλών ασθενών καθιστά δύσκολη την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων

 • BTS στη διαιτολογία – Ecole Horizon Santé – ΛΥΩΝ
 • Αντικατάσταση στην Clinique du Tonkin στη VILLEURBANNE (διαιτολογική περίθαλψη στην καρδιολογία, την πεπτική και βαριατρική χειρουργική, τη νεφρολογία, τις υπηρεσίες αιμοκάθαρσης, τη μητρότητα, εάν είναι απαραίτητο, και το καρδιαγγειακό)
 • Αντικατάσταση στο IRIS στο SAINT-PRIEST (κέντρο αποκατάστασης- θεραπεία για διαταραχές κατάποσης, υποσιτισμό, αποκατάσταση ή διατροφική εκπαίδευση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο (διαβήτης-χοληστερόλη-υπερβάλλον βάρος…).
 • Αντικατάσταση στο Saint Joseph-Saint Luc ως οικοδέσποινα (έλεγχος της τήρησης της διατροφής των ασθενών και των κανόνων υγιεινής)
 • Αντικατάσταση στο Korian – Jassans Riotier ως διαιτολόγος (έλεγχος για υποσιτισμό, φροντίδα ασθενών (υφές και δίαιτες))
 • Αντικατάσταση διαιτολόγου στο Val Rosay στο St Didier au Mont d’Or.
 • Διαιτολόγος στο τμήμα τροφίμων της Restalliance. Από διαιτολογική άποψη, συμμετείχα στην ανάπτυξη μιας βάσης δεδομένων για ένα πρόγραμμα λογισμικού που επέτρεπε τη διασταύρωση διαφόρων
 • διαιτολογίων. Κατάρτισα επίσης μενού και κατάλληλες παραλλαγές για διάφορους πελάτες της Restalliance. (Συμβόλαιο τροφοδοσίας κυρίως σε θεραπευτικά περιβάλλοντα)

Δεκέμβριος 2019: EL 1 AN en cabinet aux terreaux (σε συνεργασία με τον συνάδελφό μου).

Μας εμπιστεύονται τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας:

 • CLUB MED (συν-διευθύνει ο Landry)
 • Η γυναικεία ομάδα OLYMPIQUE LYONNAIS από το Meyzieu
 • Εταιρείες: Habitat Logement , CADEV , ACOEM, VEOLIA , la pause santé ….
 • Ενώσεις (oliviers des sages , Us biologie …)

Συνεργαζόμαστε επίσης με την Act For Food για να διδάξουμε στα παιδιά τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, να αναπτύξουμε συνταγές και να ελέγξουμε τα προϊόντα HappyLolie.

Έχουμε δώσει αρκετές συνεντεύξεις στο FRANCE 3 , Digischool , RCF radio

Είμαστε επίσης πρεσβευτές της NUTRISENS και συνεργαζόμαστε με φαρμακεία για να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σχετικά με τον υποσιτισμό.

 

SANDRA BOIS
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ

Η Sandra είναι διαιτολόγος από το 2014. Αρχικά άσκησε το επάγγελμά της σε νοσοκομειακό περιβάλλον, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Τα τελευταία 8 χρόνια, εργάζεται σε ιατρείο στο Σεν Ρομάν και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της.

 • BTS στη διαιτολογία
 • Μέλος της Réppop 38
 • Πιστοποιητικό στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών
 • Εξειδίκευση στη διεπιστημονική παρακολούθηση της βαριατρικής χειρουργικής
dieteticienne sandra bois
MARIE-CAROLINE ROSSI
MARIE-CAROLINE ROSSI
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Διαιτολόγος-διατροφολόγος από το 2004, η Marie-Caroline ειδικεύεται στη γηριατρική εδώ και δώδεκα χρόνια και τώρα εργάζεται για τη βελτίωση του τρόπου διαχείρισης της διατροφής των ηλικιωμένων στο EHPAD, στα γηριατρικά SSR, στις ενώσεις ηλικιωμένων και στις εταιρείες τροφοδοσίας.

 • Παρέχει μαθήματα κατάρτισης σχετικά με την πρόληψη, την ανίχνευση και τη διαχείριση της υποθρεψίας των ηλικιωμένων για τους φροντιστές και τις ομάδες τροφοδοσίας.
 • Διενέργεια διατροφικών αξιολογήσεων σε οίκους ευγηρίας.
 • BTS στη διαιτολογία
 • Μέλος του δικτύου RéPPOP
JENNIFER BRIENS
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Jennifer BRIENS, ελεύθερη επαγγελματίας διαιτολόγος-διατροφολόγος στην Τουλούζη (Labège και Quint-Fonsegrives). Οι ασθενείς της είναι κυρίως έγκυες γυναίκες, παιδιά, λάτρεις του αθλητισμού και γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να χάσουν βάρος. Προσφέρει μια συμπεριφορική προσέγγιση που σέβεται τόσο τον εαυτό της όσο και το περιβάλλον.

 • Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Ρουέν
 • Επαγγελματικό πτυχίο στα τρόφιμα – αγροδιατροφή
 • Εκπαιδευμένη στη διατροφή για αθλήματα δύναμης, αντοχής και υπεραπόδοσης.
jennifer briens
coline flandrin diététicienne lille
COLINE FLANDRIN
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ

Διαιτολόγος-διατροφολόγος στη Λιλ, εκπαιδευμένος από την ένωση G.R.O.S. (Groupe de Réflexion sur l’Obésité et le Surpoids). Η προσέγγισή της βασίζεται στη μελέτη της διατροφικής συμπεριφοράς και συμβάλλει στην ανάδειξη των εμποδίων για την αλλαγή στους ασθενείς της. Εργάζομαι με μερική απασχόληση σε ένα ψυχιατρικό τμήμα, παράλληλα με το ιδιωτικό μου ιατρείο, και ειδικεύομαι στη θεραπεία των διατροφικών διαταραχών. Διευθύνω επίσης θεραπευτικές ομάδες και εταιρικά συνέδρια για διάφορα θέματα.

 • Έχω αποκτήσει τα προσόντα μου ως διαιτολόγος το 2012,
 • Ειδικεύομαι στη θεραπεία των διατροφικών διαταραχών,
 • Διευθύνω θεραπευτικές ομάδες και εταιρικά συνέδρια.
FRÉDÉRIQUE PELLET
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Εργάζομαι ως διαιτολόγος εδώ και 5 χρόνια σε ιδιωτικό ιατρείο στο Ecully, κοντά στη Λυών, και δίνω μεγάλη σημασία στις ανθρώπινες σχέσεις και την υποστήριξη.

Άφησα τον κόσμο των επικοινωνιών όπου εργαζόμουν για να στραφώ σε αυτό το επάγγελμα, το οποίο είναι πλούσιο σε αυθεντικές ανθρώπινες σχέσεις.

Με πτυχίο στην παιδαγωγική και την ψυχολογία της διατροφικής συμπεριφοράς, προσπαθώ να βοηθήσω τους ασθενείς μου να αναπτύξουν μια πιο ήρεμη σχέση με το φαγητό και να είναι ευγενικοί με τον εαυτό τους.

Ως μητέρα 4 παιδιών και εκπαιδεύτρια καταδύσεων, γνωρίζω επίσης την ανάγκη για μια λογική διατροφή που κάνει καλό στην υγεία και σέβεται το περιβάλλον.

 • Το 2015 απέκτησα τα προσόντα μου ως διαιτολόγος-διατροφολόγος,
  2016,
 • DU στην παιδαγωγική και την ψυχολογία της διατροφικής συμπεριφοράς,
Frédérique Pellet
Iseline Rossi
ISELINE ROSSI
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Ειδικευμένη στην αθλητική διατροφή και τη χορτοφαγική μαγειρική, η Iseline Rossi προσφέρει συμβουλές στο Μονπελιέ ή online, καθώς και εργαστήρια και μαθήματα μαγειρικής.

Η προσέγγιση της Iseline είναι ήπια και προσαρμοσμένη στο ρυθμό σας, χρησιμοποιώντας διασκεδαστικά εργαλεία και βοηθήματα για να διασφαλίσει ότι η παρακολούθηση είναι ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη. Η προσέγγιση της Iseline για τη δίαιτα είναι ήπια και προσαρμοσμένη στο ρυθμό σας, χρησιμοποιώντας παιχνιδιάρικα εργαλεία και βοηθήματα για να διασφαλιστεί η ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη παρακολούθηση.

Η Iseline Rossi συνεχίζει να εκπαιδεύεται για να βελτιώνει τη φροντίδα της κάθε χρόνο. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει για DU στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής στο Μονπελιέ και γράφει άρθρα σχετικά με τις τελευταίες επίσημες μελέτες για τη διατροφή.

 • BTS Διαιτολογία το 2014 στο Μονπελιέ
 • CAP Cuisine το 2016 στο Μονπελιέ
 • Μαγείρισσα σε χορτοφαγικό εστιατόριο, Triptikulai στο Μονπελιέ
 • Ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος από τον Φεβρουάριο του 2018
 • DU στη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα και τον αθλητισμό στο Παρίσι
 • Διαιτολόγος στο διαδικτυακό πρόγραμμα προπόνησης FEELGOOD
 • Διαιτολόγος για το Storeez με θέμα “Καλύτερη διατροφή”.
LORRAINE PUAUD
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ

Εγγεγραμμένη διαιτολόγος από το 2013. Η Lorraine είναι παθιασμένη με τα τρόφιμα και τη θεραπεία των ανθρώπων μέσω των όσων τρώμε όσο το δυνατόν πιο φυσικά.
Ειδικεύεται σε μια συμπεριφορική προσέγγιση που περιλαμβάνει την επιστροφή σε ένα ισορροπημένο βάρος χωρίς απογοήτευση ή απαγορεύσεις.
Για εκείνη, η ακρόαση, η φροντίδα και η ενσυναίσθηση είναι απαραίτητα για την επιτυχία μιας διαιτολογικής διαβούλευσης και για την πρόοδο προς τους στόχους του ασθενούς.

 • Ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος στο Maison de santé Jean Bernard sud στο Cholet
 • Μέλος της GROS
 • Μέλος του δικτύου GRATO (Groupe de recherche Angevin autour de l’obésité): παρακολούθηση της βαριατρικών χειρουργικών επεμβάσεων
 • BTS στη διαιτολογία το 2013 (ESTM Lebreton/ICOGES- ANGERS)
Lorraine puaud
Caroline Gabaldon
CAROLINE GABALDON
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ

Η φιλοσοφία μου: “Η αποκατάσταση της υγείας έρχεται από τη γνώση των γεγονότων”.

Έχω πολύχρονη εμπειρία στις ανθρώπινες σχέσεις και κατανοώ ότι η ισορροπία του ατόμου είναι το βασικό θεμέλιο για υγιείς σχέσεις και την ισορροπία του μακροσυστήματος.
Δεν μπορείτε να διαιρέσετε τον άνθρωπο. Όπως και με την ασθένεια, και τολμώ να πω την αύξηση του βάρους.

Ένα σύμπτωμα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Η αύξηση του βάρους είναι σύμπτωμα μιας ή περισσότερων ανισορροπιών.
Είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να αναλάβουμε προληπτική δράση και να αφουγκραστούμε τι συμβαίνει μόλις εμφανιστεί ένα σύμπτωμα.
Σας προτείνω λοιπόν να γίνετε ο δικός σας Σέρλοκ Χολμς:
Η δέσμευσή μου και το πάθος μου θα είναι να σας μεταδώσω τα διάφορα κλειδιά για τη βελτιστοποίηση της πρόληψης αντί της θεραπείας.

 • Δίπλωμα Λειτουργικής και Διατροφικής Ιατρικής – Καθηγητής Castronovo Paris
 • Δίπλωμα διαιτολογίας (Σχολή Limayrac)
 • Πτυχίο ψυχολογίας (Πανεπιστήμιο Toulouse le Mirail)
 • Ομιλητής στο Malakoff Médéric και στην Endo France: εκπαιδευτικά εργαστήρια, συνέδρια
 • Σεμινάρια μαγειρικής με σεφ
VIRGINIE BURETTE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ

Αφού εκπαιδεύτηκα ως αθλητικός προπονητής, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα για να γίνω διαιτολόγος και την κάνω κύρια δραστηριότητά μου. Επικεντρώνομαι στην προπόνησή μου στο να ακούω και να κατανοώ τον τρόπο ζωής των ασθενών μου. Συνεργάζομαι μαζί τους για να ανακαλύψω πόσο κινητοποιημένοι είναι και τους βοηθάω να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στις συνήθειες και την οργάνωσή τους όσο το δυνατόν πιο εύκολα, με στόχο να τις κάνουν μόνιμες. Γιατί αν “η πλήρης αποχή είναι ευκολότερη από την τέλεια μετριοπάθεια”, όπως έλεγε ο Άγιος Αυγουστίνος, τότε το κεκτημένο μέτρο είναι το κλειδί, η εγγύηση για την επιτυχή απώλεια βάρους. Κατά τη γνώμη μου, ο περιορισμός οδηγεί μόνο σε απογοήτευση και παραβατικότητα, με άλλα λόγια, σε συμπεριφορά “γιο-γιο” που δεν υποστηρίζω. Παρακινώ, “προπονώ” προς μόνιμα αποτελέσματα, πάντα με την ίδια ευχαρίστηση στις ανθρώπινες σχέσεις.

 • BTS στη διαιτολογία (Ecole Pasteur)
 • Κρατικό δίπλωμα στα επαγγέλματα γυμναστικής
Virginie Burette
maxime messegue
MAXIME MESSÉGUÉ
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Είμαι ο Maxime Mességué, πτυχιούχος διαιτολόγος και διατροφολόγος από το 2009.

Πάντα ήμουν παθιασμένος με την υγεία και την ευημερία και οι σπουδές στη διατροφή μου φάνηκαν το προφανές πράγμα που έπρεπε να κάνω. Μετά από αρκετές εμπειρίες αποφάσισα να ανοίξω το ιατρείο μου το 2014 στο Maison de Santé de la Grange aux Belles στο Παρίσι 10 και πιο πρόσφατα στο Μπορντό.
Στόχος μου είναι να υποστηρίζω τους ασθενείς μου και να τους παρέχω εξατομικευμένες, εξατομικευμένες λύσεις για να βελτιώσουν την υγεία τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

 • Είμαι παθιασμένη με την υγιεινή, γκουρμέ μαγειρική και διοργανώνω ομαδικά και ιδιωτικά εργαστήρια. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές από τις συνταγές μου στο My saveur TV στην ενότητα “l’assiette en forme”,
 • Εκπαιδευμένη στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών (TPE), διοργανώνω διάφορα εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από διάφορες παθολογίες,
 • Οργανώνω και διευθύνω εργαστήρια σε διάφορα κοινωνικά κέντρα και συλλόγους στο Παρίσι,
 • Μέλος των δικτύων υγείας REPOP Ile de France και Repos Bordeaux,
 • Μέλος του δικτύου υγείας Rénif, οπότε έχω εκπαιδευτεί στη φροντίδα ασθενών που πάσχουν από νεφροπάθεια,
 • Μέλος του δικτύου διαβήτη του Παρισιού,
 • Μέλος της ADL (ένωση φιλελεύθερων διαιτολόγων),
 • Εκπαιδευμένος στη μικροδιατροφή (IEDM),
 • Εκπαιδευμένη στη φυτοθεραπεία και την αρωματοθεραπεία (IEPP).
CLÉLIA D'ANGELO
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ

Clélia D’angelo, Διαιτολόγος & Υπνοθεραπεύτρια!

Η προσέγγισή μου: να σας συνοδεύσω στην πορεία προς την ευημερία… Σε κάθε σας πρόβλημα (διατροφικές διαταραχές, δυστυχία, άγχος, πένθος, φοβίες, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, ενοχές…) προκειμένου να επιτύχετε συνολική ευεξία, να βρείτε τον εαυτό σας και να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας.

Εργάζομαι στην ηρεμία της σύνδεσης νου-σώματος, στη θετική ψυχολογία και σας καθοδηγώ να συναντήσετε ξανά τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Όλες οι συμβουλές μου είναι σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να ζήσετε μια υγιή και ειρηνική ζωή. Είναι ένα μονοπάτι γεμάτο παγίδες, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα πέρα από τις προσδοκίες μας!

Clélia D'angelo
Charlotte Le Verger
CHARLOTTE LE VERGER
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ

Διαιτολόγος από το 2015, προσφέρω συμβουλές σε δύο ιατρεία στη Rennes και στο Bruz. Η υποστήριξή μου βασίζεται σε μια συμπεριφορική προσέγγιση. Ειδικότερα, ειδικεύομαι στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών.

Είμαι επίσης εκπαιδεύτρια για το προσωπικό εστίασης σχετικά με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και με τον τρόπο παρασκευής χορτοφαγικών γευμάτων.

Δίνω επίσης διαλέξεις σε πανεπιστήμια σχετικά με τη διατροφή για παιδιά, εφήβους, ηλικιωμένους και αθλητές.

 • 2019 : D.U. Ψυχολογία και παιδαγωγική της διατροφικής συμπεριφοράς – Πανεπιστήμιο της Ντιζόν
 • 2018 : D.U. Διατροφικές διαταραχές – Πανεπιστήμιο της Νάντης
 • 2017: Εκπαίδευση στην ιατρική ύπνωση – Institut Psynapse
 • 2015 : BTS στη διαιτολογία – Centre National d’Enseignement à Distance (CNED) Πτυχίο STAPS – Πανεπιστήμιο Rennes 2
VIRGINIE DELESTRADE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Είμαι διαιτολόγος από το 2015 και μετά από μερικές αντικαταστάσεις σε κλινικές, εγκαταστάθηκα στο Annecy το 2016.
Γρήγορα ειδικεύτηκα στην ψυχοδιατροφή.

 • Ειδικεύομαι στην ύπνωση από το 2017
 • Ειδικεύομαι στη θεραπεία παιδιών από το 2017
 • Εξειδίκευση στη θεραπεία ασθενών με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου από το 2017
 • Εξειδίκευση στη φροντίδα αθλητών από το 2017
 • Εξειδίκευση στην προ- και μετεγχειρητική παρακολούθηση βαριατρικών χειρουργικών επεμβάσεων από το 2016
Virginie Delestrade
mathilde demonceaux
MATHILDE DEMONCEAUX
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ

Έχοντας δημιουργήσει το δικό μου ιατρείο στο REIMS και έχοντας αποκτήσει 7 χρόνια εμπειρίας στο νοσοκομειακό περιβάλλον, μπόρεσα να αποκτήσω μια στέρεη γνώση της διατροφής. Είχα την ευκαιρία να εργαστώ σε διάφορα τμήματα, με φανταστικές ομάδες φροντίδας.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι παντρεμένη, 36 ετών και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 5 και 6 ετών. Οι κοντινοί μου άνθρωποι λένε ότι είμαι ενεργητική, χαρούμενη και χαμογελαστή. Προσωπικά, θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως ζωηρό, αποτελεσματικό, ευαίσθητο, με κίνητρα και προσοχή στους άλλους.

Συνεχίζω να εκπαιδεύομαι σε καθημερινή βάση προκειμένου να εμπλουτίζω τον εαυτό μου και να βελτιώνω την επαγγελματική μου πρακτική.

Τι κάνω:
– Νοσοκομειακή διαιτολόγος επί 7 χρόνια στην πολυκλινική Les Bleuets στο REIMS
– Εκπαιδεύτρια σε θέματα γνώσεων διατροφής για 2 χρόνια στο BTS στη διαιτολογία
– Διαιτολόγος σε ιδιωτικό ιατρείο στην 9 rue Thiers στο Reims
– Εθελοντής διαιτολόγος στο κέντρο RESSOURCE στο REIMS, το οποίο υποστηρίζει καρκινοπαθείς.
– Εκφωνητής στο ραδιόφωνο France bleu
– Οργανωτής εργαστηρίων και συνεδρίων διατροφής για ασφαλιστικές εταιρείες, σχολεία και επιχειρήσεις
– Οργανωτής εργαστηρίων μαγειρικής στο κατάστημα “Sourire Champenois”.
– Συγγραφέας διατροφικών άρθρων για το τριμηνιαίο περιοδικό “L’Instant Rémois”.
– Μέλος της εξεταστικής επιτροπής διαιτολογίας BTS
– Σύμβουλος για την ιστοσελίδα BFMtv-internet

CHLOÉ UZEL-PONCEBLANC
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Έχω κρατικό δίπλωμα διαιτολογίας, το οποίο μου δίνει τον τίτλο του διαιτολόγου-διατροφολόγου.
Έχω επίσης πτυχίο Ψυχολογίας, το οποίο μου επιτρέπει να αντιμετωπίζω τις διατροφικές διαταραχές, παραμένοντας ταυτόχρονα προσεκτική στις ανάγκες των ασθενών μου. Η ψυχολογική μου προσέγγιση συμπληρώνει τη διατροφική μου προσέγγιση. Η εργασία μου βασίζεται κυρίως στην ενσυνειδητότητα.
Ως ειδικός στη βρεφική διατροφή, υποστηρίζω τους γονείς σε καθημερινή βάση. Επίσης, φροντίζω ασθενείς που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση παχυσαρκίας σε μια κλινική στη Λυών.
Συμμετέχω τακτικά σε συνέδρια διατροφής και παρακολουθώ διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Είμαι εγγεγραμμένη στο αρχείο ADELI του περιφερειακού οργανισμού υγείας της Ρον.
Εκπαιδευμένη στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών (ETP), υποστηρίζω τους ασθενείς μου μέσω ομαδικών και ατομικών εργαστηρίων.
Μάθετε περισσότερα για όλα τα άρθρα της σε αυτή τη σελίδα.

Chloé UZEL PONCEBLANC
Nathalie Joinis Lephay
NATHALIE JOINIS-LEPHAY
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ & ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΉΣ

“Αφήστε το φαγητό να είναι το φάρμακό σας
Ο διπλός μου ρόλος ως διαιτολόγος-διατροφολόγος και φυσιοθεραπευτής ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ολοκληρωμένη φροντίδα. Στο ρόλο μου ως εκπαιδευτής υγείας, σας βοηθάω να τρώτε καλύτερα, να χωνεύετε καλύτερα, να κοιμάστε καλύτερα και να διαχειρίζεστε καλύτερα το άγχος της καθημερινότητας. Προτεραιότητά μου είναι η υποστήριξη των φυσιολογικών διεργασιών με την τόνωση της ζωτικής σας ενέργειας προς την αυτοθεραπεία.
Έχουμε μόνο μία ζωή, οπότε θα μπορούσαμε κάλλιστα να δώσουμε στον εαυτό μας τα μέσα χωρίς να περιμένουμε να φτάσουμε στο μέγιστο δυναμικό ζωτικότητας. Το σώμα μας χρειάζεται σεβασμό, οξυγόνο και αναπνοή. Χρειάζεται καθαρό αέρα, ηλιοφάνεια, φως, χαλάρωση, ξεκούραση, σωματική άσκηση και καλό ρυθμό.

– Ιδιωτικό ιατρείο στη Rennes και στο Bourg des Comptes από το 2015
– Δίπλωμα φυσικοπαθητικής-ιριδολογίας, σύμβουλος ζωτικής υγιεινής 2012
– Δίπλωμα BTS στη διαιτολογία και τη διατροφή στη Rennes 2014
– εκπαίδευση με επαγγελματίες (Brigitte Fichaux-Mercier στη Rennes, Laurence Salomon στο Annecy, Jeff στο Pornic), με έμφαση στη φυσική, υγιεινή, βιολογική διατροφή
– τακτική συνεχιζόμενη κατάρτιση στη μικροδιατροφή
– Μάγειρας Vitality: διοργανώνω τακτικά εργαστήρια υγιεινής μαγειρικής από το 2012 στη Ρεν και γύρω από αυτήν.
– εβδομαδιαίες ομιλίες σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων (Scarabée biocoop στη Rennes) από το 2016
– διάφορα συνέδρια
– εξατομικευμένη καθοδήγηση στο σπίτι: αναδιοργάνωση των ντουλαπιών σας για μια πιο υγιεινή διατροφή
– βοήθεια για τα ψώνια σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων
– μέλος της OMNES: Οργάνωση Φυσικής Ιατρικής και Αγωγής Υγείας
– μέλος του MEDOUCINE: δίκτυο πιστοποιημένων και επικυρωμένων θεραπευτών.

PAULINE LECOMTE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Αρχικά επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά επειδή πάντα με έλκυε ο τομέας της υγείας, η πτυχή της σχέσης, η βοήθεια προς τους ανθρώπους και η ακρόασή τους.
Αποφοίτησα με πτυχίο BTS στη διαιτολογία το 2008. Μετά από αυτό, έκανα το πρώτο έτος ενός πτυχίου ψυχολογίας για να κατανοήσω καλύτερα την προέλευση και τη θεραπεία ορισμένων διατροφικών συμπεριφορών και ένα DU στην αθλητική διατροφή.
Από το 2010 εργάζομαι ως ανεξάρτητη διαιτολόγος στην Marcq-en-Barœul και στη Λιλ. Προσφέρω εξατομικευμένα, προσαρμοσμένα διατροφικά προγράμματα για την υποστήριξη των ασθενών μου.

 

Παράλληλα, διοργανώνω τακτικά εργαστήρια διατροφής για παιδιά (σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Inserm) και ενήλικες (αλληλασφαλιστική ασφάλιση υγείας, εταιρείες).

 • BTS στη διαιτολογία
 • 1ο έτος πτυχίο Ψυχολογίας
 • D.U Αθλητική Διατροφή
 • Εκπαιδευτικά μαθήματα : Φυτο-αρωματοθεραπεία- Νευροεντερικός άξονας-
 • Ορμονοδιατροφή- Διατροφή και καρκίνος- Μικροδιατροφή
pauline lecomte
Lou Petitjean
LOU PETITJEAN
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ

Lou Petitjean, εκπαιδευμένη ως διαιτολόγος, ενδιαφέρθηκα γρήγορα για έναν πολύ ευρύτερο τομέα φροντίδας. Παράλληλα με τη διαιτολογική μου πρακτική, εντάχθηκα σε μια μονάδα διερεύνησης της άπνοιας ύπνου στην κλινική Bel Air στο Μπορντό. Η εργασία μου στη μονάδα ύπνου δεν περιορίζεται στη διαιτολογία- είμαι επίσης τεχνικός ύπνου (τοποθέτηση, αφαίρεση και ερμηνεία πολυσομνογραφιών).

Σε συνεργασία με άλλους διαιτολόγους, δημιουργήσαμε μια ένωση με την ονομασία DNS (Diététique nutrition et sommeil), η οποία έχει ως στόχο να αποτελέσει μια δομή αναφοράς στον τομέα της διατροφής και του ύπνου. Το σχέδιό μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον τομέα αυτό και να δημιουργήσουμε ένα εθνικό δίκτυο.

Οι δραστηριότητές μου στον σύλλογο επεκτείνονται επίσης στη Ligue Contre l’Obésité (Ένωση κατά της παχυσαρκίας), όπου κατέχω τη θέση του διευθυντή τμήματος.

Μέσω αυτών των δραστηριοτήτων, έχω αναπτύξει μια πιο επιστημονική και ακριβή προσέγγιση της διατροφής.

CÉLINE MAILLARD
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Η Céline Maillard είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος από το 2009 και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας διαιτολόγος στο διαμέρισμα Gironde (Mérignac και Saint Médard en Jalles). Εκπαιδευμένη στις συμπεριφοριστικές προσεγγίσεις, προσφέρει στους ασθενείς της εξατομικευμένη, φροντισμένη διαιτολογική φροντίδα. Διοργανώνει επίσης σεμινάρια και μαθήματα κατάρτισης για εταιρείες, αλληλασφαλιστικούς οργανισμούς και τοπικές αρχές και συνεργάζεται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 • BTS στη διαιτολογία
 • Εξειδίκευση στη βιο-ψυχο-αισθητηριακή προσέγγιση
 • Εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές
 • Εξειδίκευση στη διατροφική διαφοροποίηση υπό την καθοδήγηση των παιδιών (DME)
 • Μέλος της AFDN (Γαλλική Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων)
 • Μέλος της ADL (Association des diététiciens en libéral)
 • Μέλος του Reppop Aquitaine (δίκτυο πρόληψης και διαχείρισης της παιδιατρικής παχυσαρκίας)
Céline MAILLARD - Diététicienne Nutritionniste - Saint Médard en Jalles
Sébastien Magub diététicien
SÉBASTIEN MAGUB
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ

Ως διαιτολόγος-διατροφολόγος και αθλητικός προπονητής σε ιδιωτικό ιατρείο στο Μονπελιέ και ως εκπαιδευτής διατροφής, εργάζομαι επίσης ως προπονητής ΑΡΑ για την Experf με ασθενείς στο νοσοκομείο στο σπίτι και ως καθηγητής αθλητισμού μερικής απασχόλησης (με ειδίκευση στο βόλεϊ) στο SupAgro.
Από τον Νοέμβριο του 2019, κάνω ατομική προπόνηση εξ αποστάσεως στον αθλητισμό και τη διατροφή για την εφαρμογή Custom Coaching.

Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, προτιμήσεις, περιορισμούς, ρυθμό και στόχους. Ο ρόλος μου είναι να συνεργαστώ με τον καθένα για να φτιάξω τη δική του καλύτερη φόρμουλα.

 • Καθηγήτρια διατροφής (BTS Diététique και Bachelor) για 2 χρόνια.
 • Ειδικός σε θέματα αθλητισμού/διατροφής για το ραδιοφωνικό πρόγραμμα “La vie en Bleu” στο France Bleu Hérault.
 • Διοργάνωση περιπτέρων και εργαστηρίων για τη διατροφή και την υγεία, τον αθλητισμό και την υγεία και τη μαγειρική για παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ηλικιωμένους και εταιρείες.
 • Συνεργασία με την ένωση Ligue contre l’obésité.
 • Εκπαιδευτής στο προπονητικό κέντρο του Montpellier American Football Hurricanes.
 • Καθηγητής του APA στην EHPAD για 1 1/2 έτος.
HÉLÈNE LEFLAIVE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Ως διπλωματούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος και επαγγελματίας σεφ, διοργανώνω εργαστήρια και μαθήματα κατάρτισης για μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων εδώ και αρκετά χρόνια. Σε όλες αυτές τις δραστηριότητες, καθώς και κατά τη διάρκεια των συμβουλών μου, δίνω μεγάλη προσοχή στα στοιχεία που σας βοηθούν να αλλάξετε τις συνήθειές σας για να προστατεύσετε την υγεία σας και το περιβάλλον σας: προσοχή στις αισθήσεις, εκπαίδευση στη γεύση, ανταλλαγή απόψεων, πειραματισμός κ.λπ. Το υπόβαθρο και η εκπαίδευσή μου συνδυάζουν την επιστημονική γνώση, την προσέγγιση του κοινού και την τεχνική τεχνογνωσία. Οι αξίες μου με οδηγούν προς την κατεύθυνση της βιώσιμης διατροφής, της διατροφής που σέβεται τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τον πολιτισμό τους.

 • Διδακτορικό δίπλωμα στην κοινωνική σταδιοδρομία (IUT Michel de Montaigne, Μπορντό)
 • CAP στη μαγειρική (AFPA, Rennes)
 • BTS στη διαιτολογία (Lycée Saint Exupéry, Rennes)
 • Εκπαίδευση ως διαιτολόγος μάγειρας με τη διαιτολόγο Brigitte Fichaux
 • Πιστοποιημένη εκπαίδευση στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών (AFDET)
Hélène Leflaive
NATHALIE SOMVILLE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Διαιτολόγος-διατροφολόγος με BTS στη διαιτολογία από το 2011, μέλος του AFDN και του δικτύου ONCODIETS, και εκπαιδευμένη στις δίαιτες χαμηλών FODMAPs, η Nathalie έχει εμπειρία εργασίας με διάφορους πληθυσμούς: διαβητικούς ασθενείς, σε καρδιαγγειακή αποκατάσταση, σε ογκολογικά και γηριατρικά τμήματα και στο πλαίσιο βαριατρικών χειρουργικών επεμβάσεων (sleeve και by-pass).

Έχει επίσης οργανώσει εργαστήρια διατροφής για παιδιά.

Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας διατροφολόγος και αντιμετωπίζει ασθενείς με ευρύ φάσμα προφίλ: παιδιά και έφηβοι που επιθυμούν να βελτιώσουν τη διατροφική τους ισορροπία, αθλητές, χορτοφάγοι, άλλοι που επιθυμούν να επιστρέψουν σε ένα υγιές βάρος, πολύ συχνά με μία ή περισσότερες συνοδές παθολογίες: διαβήτη τύπου 2, καρκίνο, υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία, δυσανεξία(ες), αλλεργία(ες)…
Και επίσης άνθρωποι που απλά θέλουν να συμφιλιωθούν με το πιάτο τους!


Ο στόχος της; Να δώσει τη δυνατότητα στους ασθενείς της να επιτύχουν τους στόχους τους για το βάρος και την υγεία τους, απολαμβάνοντας παράλληλα αυτό που τρώνε.

ALEXANDRE DE-SA
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Είμαι παθιασμένη με τον αθλητισμό από πολύ μικρή και η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό με οδήγησε να ενδιαφερθώ για διάφορες διατροφικές στρατηγικές και να γίνω διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στον αθλητισμό.

Η προσέγγισή μου στο επάγγελμα συνίσταται στην προσαρμογή στην προσωπικότητά σας (ηλικία, όρεξη, προσωπικές πεποιθήσεις κ.λπ.) και στον τρόπο ζωής σας, έτσι ώστε η διατροφική υποστήριξη να μην αποτελεί περιορισμό, αλλά πολύτιμο βοήθημα που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την προσωπική σας ισορροπία και να επιτύχετε τους στόχους σας με σταθερό και βιώσιμο τρόπο.

 • BTS στη διαιτολογία (EDNH Montpellier)
 • Πτυχίο πτυχίου στη διαιτολογία και την αθλητική διατροφή.
Alexandre De Sa
FANNY BAUMLER BECKRICH
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Στους τομείς εξειδίκευσής μου περιλαμβάνονται ο διαβήτης, οι καρδιαγγειακές παθήσεις, τα παιδιά (ιδίως τα βρέφη), οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και η θεραπεία και η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Δίνω επίσης τακτικά μαθήματα μαγειρικής, διαλέξεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά.

 • Diplôme Universitaire de Technologie Génie Biologique Santé Option Diététique στο Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης.
 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Δημόσια Υγεία και το Περιβάλλον με ειδίκευση στη διερεύνηση και προαγωγή της υγείας από τη Σχολή
 • Δημόσιας Υγείας του Νανσί
 • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Δημόσια Υγεία και το Περιβάλλον με ειδίκευση στη Διερεύνηση και Προαγωγή της Υγείας, Σχολή Δημόσιας
 • Υγείας του Νανσί
 • Πτυχίο μηχανικού υγείας, μάθημα δημόσιας υγείας, Ιατρική Σχολή Nancy
 • Επικυρωμένη κατάρτιση στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών (Plateforme ETP Alsace)
 • Διαιτολόγος στο δίκτυο για τον διαβήτη, την παχυσαρκία και τις καρδιαγγειακές παθήσεις (REDOM) στην Αλσατία
 • Διαιτολόγος, InterFel Alsace (Διεπαγγελματίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών)
 • Διαιτολόγος με την MSA – Επικεφαλής του διαδικτυακού σεμιναρίου “P’tits Ateliers Nutritifs
 • Μέλος της Γαλλικής Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (AFDN)
 • Καθηγητής σε επαγγελματικό λύκειο επί 5 έτη στη βιοτεχνολογία, την υγεία και το περιβάλλον
ALEXANDRA MELIN
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Διπλωματούχος διαιτολόγος και διατροφολόγος με πάθος για το επάγγελμά μου, εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος στο BELFORT (90) και στο SAUSHEIM (68).

Έχω εκπαιδευτεί στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών και στην ψυχολογία της διατροφικής συμπεριφοράς. Είναι σημαντικό για μένα να συνεχίζω να εκπαιδεύομαι κάθε χρόνο, ώστε να μπορώ να προσφέρω στους ασθενείς μου φροντίδα υψηλής ποιότητας. Τους υποστηρίζω με τον δικό τους ρυθμό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, σταδιακά και βιώσιμα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους και κυρίως χωρίς απογοήτευση. Μαζί μου, ξεχάστε τη λέξη “δίαιτα”.

Alexandra Melin
Stephanie Bonhomme
STÉPHANIE BONHOMME
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Η προσέγγισή της: “Φροντίστε την υγεία σας με μια ισορροπημένη διατροφή”.

Η Stéphanie απέκτησε δίπλωμα διαιτολόγου και διατροφολόγου το 2001.

Έχει εργαστεί για σχεδόν 20 χρόνια σε νοσοκομεία (γεροντολογικά νοσοκομεία, κέντρα λειτουργικής αποκατάστασης κ.λπ.). Από τον Νοέμβριο του 2018, εργάζεται σε ένα κέντρο υγείας στο Clermont-Ferrand, προσφέροντας ειδική, εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη.

Αντιμετωπίζει όλους τους τύπους ασθενών: παιδιά, εφήβους, ενήλικες, εγκύους και ηλικιωμένους. Στόχος της είναι να κατανοήσει τον τρόπο ζωής και τις διατροφικές σας συνήθειες, ώστε να σας προσφέρει εξατομικευμένη, προσαρμοσμένη φροντίδα. Θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή, προσαρμοσμένη στις παθολογίες και τις πεπτικές σας ανοχές. Για τα άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος, καταρτίζει ένα διατροφικό πρόγραμμα και τα υποστηρίζει μέχρι να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτή τη στιγμή εργάζεται επίσης με μερική απασχόληση στο νοσοκομείο Chanat και στο AuraSanté HAD στο Cébazat και διοργανώνει εργαστήρια διατροφής για τη Ligue contre le cancer (63).

Με την εμπειρία της, έχει αποκτήσει εξειδίκευση στη φροντίδα των υποσιτισμένων ασθενών.

Μέλη συλλόγων :

 • ADL (Association des Diététiciennes Libérales)
 • AFDN (Γαλλική Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων)
 • Interclan Auvergne
ANNE TREBULLE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Πάντα με γοήτευε η καταπληκτική μηχανή που είναι το σώμα μας, καθώς και η μαγειρική και το φαγητό, γι’ αυτό και εκπαιδεύτηκα ως διαιτολόγος-διατροφολόγος για να κατανοήσω τον σημαντικό αντίκτυπο που έχουν τα τρόφιμα στο σώμα μας.

Διατηρώ το δικό μου ιατρείο στο Saint Malo και εργάζομαι με ιδιώτες, συλλόγους και εταιρείες, προωθώντας τα κλειδιά μιας υγιεινής, ποικίλης διατροφής, ώστε η ισορροπημένη διατροφή να είναι πάντα μια απόλαυση!

Ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος και διατροφολόγος
Εκπαιδεύτρια και λέκτορας για την ένωση Brain Up

 • Μέλος του δικτύου Oncodiet
 • Μέλος της AFDN (Γαλλική ένωση διαιτολόγων-διατροφολόγων)
 • Μέλος της GROS (Groupe de Réflexion sur le Surpoids et l’Obésité – δεξαμενή σκέψης για τα υπέρβαρα και την παχυσαρκία)
 • Ειδικεύεται στην αθλητική διατροφή και είναι κάτοχος πανεπιστημιακού διπλώματος στη “Διατροφή για σωματικές και αθλητικές δραστηριότητες” από το Πανεπιστήμιο Paris Descartes.
Anne Trebulle
Ludivine Boilloux
LUDIVINE BOILLOUX
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Διπλωματούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος από το 2019, θέτω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην υπηρεσία της ευημερίας όλων. Είμαι παθιασμένη με τη διατροφή και την ευεξία.

Συνεργάζομαι με όλους όσους θέλουν να υιοθετήσουν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή, ανάλογα με την παθολογία τους, και να κινηθούν προς έναν υγιεινό και φυσικό τρόπο ζωής.

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, συμβουλεύοντας εξ αποστάσεως και στο σπίτι μου στις περιοχές Montbéliard (25) και Belfort (90). Αντιμετωπίζω όλους τους τύπους ασθενών: παιδιά, εφήβους, ενήλικες, εγκύους και ηλικιωμένους. Προσφέρω εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη φροντίδα.

LAURENCE HUWIG
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Ως διαιτολόγος-διατροφολόγος από το 2005 και με πανεπιστημιακό πτυχίο στην ψυχολογία και τη διδασκαλία της διατροφικής συμπεριφοράς, είμαι πρόθυμη να συνεισφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για να βοηθήσω τους ασθενείς μου να ξαναβρούν μια γαλήνια σχέση με το φαγητό τους.

Έχω επίσης εκπαιδευτεί να βοηθάω ασθενείς που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία, υπερφαγία κ.λπ.) και ασθενείς που πάσχουν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Προσφέρω συμβουλές στο ιατρείο μου στο St Julien en Genevois (74) ή εξ αποστάσεως.

Laurence Huwig
Laureline CLARYS-DELEVACQUE
LAURELINE CLARYS-DELEVACQUE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Ονομάζομαι Laureline και είμαι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος. Εργάζομαι στο ιατρείο μου στο VIRY (74380) ή μέσω τηλεδιάσκεψης.
Εκπαιδευμένη στη συμπεριφορική διαιτολογία, εργάζομαι γύρω από μια σφαιρική προσέγγιση της διαιτολογίας με στόχο τη φροντίδα του εαυτού σας, σύμφωνα με τις αξίες σας.
Εδώ και αρκετά χρόνια, υποστηρίζω τη θετική, χαρούμενη διαιτολογία, χωρίς απαγορεύσεις, ταμπού και περιορισμούς.


Ειδικεύομαι στη διαιτολογία των χορτοφάγων και των βίγκαν, ώστε να μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους που θέλουν να στραφούν σε αυτές τις δίαιτες, φροντίζοντας παράλληλα να παρέχουν στον οργανισμό τους τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.


Είμαι επίσης εκπαιδευμένη στη διακοπή του καπνίσματος και μπορώ να βοηθήσω όποιον θέλει να σταματήσει το κάπνισμα.

Loic Ferrandini
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Κατάγομαι από το Ile-Rousse της Κορσικής και είμαι παθιασμένη με τον αθλητισμό, την ευεξία και τη διατροφή.Σπούδασα κινητικές επιστήμες και στη συνέχεια διαιτολογία στο Βέλγιο.
Είμαι διπλωματούχος διαιτολόγος και διατροφολόγος από το Haute école Lucia De Brouckère στις Βρυξέλλες.
Ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου με το πανεπιστημιακό δίπλωμα AF CREFF στην αθλητική διατροφή στην Ιατρική Σχολή Pierre and Marie Curie (Paris VI).
Είμαι μέλος της Association Française des Diététiciens Nutritionnistes και της Société Française de Nutrition du Sport.

Στον τομέα του αθλητισμού, είμαι κάτοχος του CQPALS (Certificat de Qualification Professionnelle Animateur de Loisir Sportif), το οποίο μου επιτρέπει να επιβλέπω συνεδρίες γυμναστικής.
Για να διασφαλίσω τη βέλτιστη ασφάλεια των ασθενών μου, έχω επίσης τα προσόντα PSC1 (Préventions et Secours Civiques niveau 1) και PSE1 (Premiers Secours en Equipe niveau 1).
Είμαι επίσης κάτοχος του BNSSA (Brevet National de Sécurité et de Sauvetage Aquatique).

Loic Ferrandini
Elodie Sanz
ELODIE SANZ
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Πήρα δίπλωμα διαιτολόγου-διατροφολόγου το 2011 και είμαι αυτοαπασχολούμενη από το 2012.

Με την πάροδο των ετών, επιθυμούσα να βελτιώσω τις γνώσεις μου στον τομέα της παιδικής διατροφής. Έτσι, ξεκίνησα κάνοντας DU στην παιδική παχυσαρκία και, από το 2017, είμαι εκπαιδευτής PNNS στη διατροφή των παιδιών.

Χάρη στη συμμετοχή μου στο δίκτυο REPPOP, βρίσκομαι σε επαφή με το νοσοκομείο της Tarbes για τη διατροφική παρακολούθηση υπέρβαρων και παχύσαρκων παιδιών και εφήβων.

Διοργανώνω επίσης διάφορα εργαστήρια και συνέδρια σχετικά με τη διατροφή για παιδιά ηλικίας 0-3 ετών.

AMANDA COLLINS-MATTE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Το 2005 απέκτησα δίπλωμα διαιτολόγου-διατροφολόγου.

Μετά από 13 χρόνια εμπειρίας ως μισθωτή υπάλληλος σε διάφορους οργανισμούς (φροντίδα ηλικιωμένων, αντικατάσταση σε ιδιωτικό ιατρείο, παρακολούθηση απώλειας βάρους κ.λπ.), εργάζομαι τώρα εδώ και 2 χρόνια σε ιδιωτικό ιατρείο.

Στη ζωή μου, είμαι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών. Είμαι παθιασμένη με τη μαγειρική και είμαι πάντα σε αναζήτηση νέων νόστιμων και ισορροπημένων συνταγών, τις οποίες μοιράζομαι στην ιστοσελίδα μου και στα κοινωνικά δίκτυα.

Ασκώ το επάγγελμά μου με ποικίλους τρόπους: ατομική παρακολούθηση στο ιατρείο και στο σπίτι, θεραπεία ευρέος φάσματος παθολογιών, συνέδρια, διαιτολογικά εργαστήρια μικρών ομάδων, διατροφική εκπαίδευση σε σχολεία, συνοδεία ασθενών σε ταξίδια για ψώνια για να τους βοηθήσω να κάνουν τις σωστές επιλογές, δραστηριότητες θεραπευτικής εκπαίδευσης για την Mutualité Française, κ.λπ.

Είμαι παθιασμένη με τη δουλειά μου και συνεχίζω να εκπαιδεύομαι τακτικά για να προσφέρω στους ασθενείς μου την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα της σε αυτή τη σελίδα.

Amanda Matte Diététicienne Nutritionniste
Cindy Louvet
CINDY LOUVET
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Διαιτολόγος και διατροφολόγος εδώ και 15 χρόνια, εργάζομαι ως ανεξάρτητη διαιτολόγος στο 17ο διαμέρισμα του Παρισιού. Η προσέγγισή μου είναι ολιστική: διατροφή, μικροβιόκοσμος, άγχος, ύπνος, συναισθήματα κ.ά. Με φροντίδα και προσοχή, σας προσφέρω εξατομικευμένη φροντίδα και σας βοηθάω να εφαρμόσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Από το 2019, ειδικεύομαι στις πεπτικές διαταραχές, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, την ενδομητρίωση, τον καρκίνο του μαστού και τη διαχείριση βάρους για ενήλικες και παιδιά.

 • – Μέλος του δικτύου RESENDO (που υπάγεται στο Hôpital Saint Joseph) και εκπαιδευμένη στη διατροφική και μικροδιατροφική διαχείριση της ενδομητρίωσης,
 • – Εκπαιδευμένη στη διαχείριση του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου και στο πρωτόκολλο χαμηλής περιεκτικότητας σε Fodmap,
 • – Μέλος του δικτύου ONCODIET (φροντίδα κατά τη διάρκεια και μετά τον καρκίνο),
 • – Μέλος του δικτύου υγείας REPOP île de France (υπέρβαρο και παχυσαρκία σε παιδιά και εφήβους),
 • – Μέλος της ADL (ένωση φιλελεύθερων διαιτολόγων).
AURELIE BOETSCH
Διαιτολόγος Μικροδιατροφολόγος

Ως γκουρμέ με πάθος για τη μαγειρική, έχω ιδιαίτερη επίγνωση του αντίκτυπου της διατροφής μας στην υγεία μας και όλων των πλεονεκτημάτων που μπορεί να μας προσφέρει. Ως μικροδιατροφολόγος και επαγγελματίας ύπνωσης, προσφέρω απόλυτα εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη, διατηρώντας παράλληλα την έννοια της απόλαυσης, η οποία είναι απαραίτητη για μένα!

 • BTS στη διαιτολογία, Στρασβούργο
 • SAJECE Practitioner ύπνωσης
 • Επαγγελματικό πιστοποιητικό στην προετοιμασία φαρμακείων
  Πιστοποίηση φυσικοπαθητικής
 • Πανεπιστημιακό δίπλωμα στη διαιτολογία, τη διατροφοθεραπεία και τη nutraceutics από το Πανεπιστήμιο της Besançon
 • Εκπαιδευμένος στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών (40H)
 • Εκπαιδευμένος στην αρωματοθεραπεία
 • Μέλος του IEDM (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διαιτολογίας και Μικροδιατροφής)
 • Ως μέλος του δικτύου RéPPOP, καλωσορίζω και προσφέρω την παρακολούθηση υπέρβαρων και παχύσαρκων παιδιών και εφήβων, καθώς και όσων πάσχουν από διαβήτη, σε συνεργασία με το Hôpital Femme-Mère-Enfant της Mulhouse.
Aurélie Boetsch Dieteticienne Nutritionniste Mulhouse En ligne
POLIN CHAUMEIL Nathalie
Nathalie POLIN CHAUMEIL
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Διαιτολόγος εδώ και 15 χρόνια, πεπεισμένη για την ανάγκη μιας σφαιρικής προσέγγισης των διατροφικών προβλημάτων, συνδυάζω μια συμπεριφορική και μια διατροφική προσέγγιση στην καθημερινή μου πρακτική. Ο συμπληρωματικός χαρακτήρας της σοφρολογίας και της διαιτολογίας έγινε φανερός καθώς απέκτησα εμπειρία (σε νοσοκομεία, προληπτική φροντίδα υγείας, ιδιωτικό ιατρείο κ.λπ.) και αποτελεί μέρος κάθε θεραπείας που παρέχω.

 • Δίπλωμα διαιτολογίας
 • Δίπλωμα σοφρολογίας
 • Διδακτορικό στη διαβητολογία
 • Εκπαιδευμένη στο διαλογισμό Mindfulness
ANNE-CÉCILE BOTTA
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Είμαι ένας πραγματικός γκουρμέ από τη φύση μου και δεν μου αρέσει η λέξη “δίαιτα”. Πρέπει να ξέρετε πώς να διασκεδάζετε όταν τρώτε! Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως μετρητή θερμίδων.

Στην καριέρα μου, είχα την ευκαιρία να διευθύνω διάφορα ιδιωτικά ιατρεία. Έχω εργαστεί σε διάφορα έργα, όπως σε γηροκομεία, σε εργαστήριο συμπληρωμάτων διατροφής, με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων (σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με άτομα από μειονεκτούντα περιβάλλοντα, εργαστήρια μαγειρικής με παιδιά κ.λπ.) και ως διαιτολόγος εμπειρογνώμονας για τις πυροσβεστικές δυνάμεις 89 και 71.

 • Διαιτολόγος-διατροφολόγος Απόφοιτος του IUT de Nancy- Brabois (54)
 • Πιστοποιητικό στη θεραπευτική εκπαίδευση ασθενών
 • Μέλος της A.F.D.N. (Γαλλική Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων)
 • Μέλος του PRé.O. de la Drôme- Ardèche (Δίκτυο πρόληψης και διαχείρισης της παιδιατρικής παχυσαρκίας)
 • Συμμετέχει στο πρόγραμμα “Drômardiab” (πρόγραμμα θεραπευτικής εκπαίδευσης για ενήλικες διαβητικούς ασθενείς στο Drôme και στο Ardèche).
 • Εθελοντής μέλος του Συνδέσμου κατά της παχυσαρκίας του Drôme
  Συνεργάτης της Caisse Primaire d’Assurance Maladie στο πλαίσιο της εκστρατείας “MoiS sans Tabac”.
Anne-Cécile Botta
Lea berniolles
LÉA BERNIOLLES
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Εργάζομαι στη νοτιοδυτική Γαλλία σε ιδιωτικό ιατρείο (και εξ αποστάσεως) καθώς και σε κλινική λειτουργικής αποκατάστασης.
Πριν γίνω διαιτολόγος και κάνω το BTS, ολοκλήρωσα ένα Master 1 στην Κλινική Ψυχολογία της Υγείας. Αυτό το μάθημα μου έδωσε πολλές προσωπικές και επαγγελματικές εμπειρίες.


Η διαιτολογία ήταν μια αποκάλυψη για μένα. Μου αρέσει να συνδυάζω το φαγητό με την πολύ ισχυρή ψυχολογική πλευρά που συχνά συνδέεται με αυτό.


Προσπαθώ να προσφέρω θεραπείες που απέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο από τη δίαιτα, προσπαθώντας να επαναφέρω το φαγητό στο επίκεντρο της ζωής των ανθρώπων, αλλά με πολύ πιο θετικό τρόπο.


Προσπαθώ να ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις, ώστε να μπορώ να παρέχω την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

MAGALI MOEGLE
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Με προϋπηρεσία στη φαρμακευτική βιομηχανία, εργάστηκα για 13 χρόνια ως ιατρική αντιπρόσωπος, προτού αποφασίσω να αλλάξω κατεύθυνση καριέρας και να περάσω στην πλευρά της περίθαλψης, βοηθώντας τους ασθενείς να συνδυάσουν την υγεία και τη διατροφή.

Με πτυχίο BTS στη διαιτολογία, ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου με ένα DU στη μικροδιατροφή, μια εξειδίκευση στην αρωματοθεραπεία και ένα μάθημα στην παρακινητική συνέντευξη.

Είμαι αυτοαπασχολούμενη εδώ και πάνω από 2 χρόνια. Προσφέρω διαδικτυακές συμβουλές και ηλεκτρονικά βιβλία με συμβουλές διατροφής και συνταγές. Δίνω επίσης πρακτικά εργαστήρια για την ισορροπημένη διατροφή στον χώρο εργασίας και γράφω εποχιακές στήλες διατροφής για έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Magali MOEGLE
Caroline LOUIS Diététicienne nutritionniste
CAROLINE LOUIS
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Ως ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος στο ιατρείο St Serge στην Ανζέ (παραϊατρικό ιατρείο), ασκώ το επάγγελμα από το 2013 και ειδικεύομαι στην αθλητική διατροφή και τη θεραπευτική εκπαίδευση (υποστήριξη χρόνιων παθολογιών).

Συνεργάζομαι με διάφορους οργανισμούς (εκπαιδευτικά κέντρα, κυλικεία, αλληλασφαλιστικές εταιρείες, σχολεία, αθλητικούς συλλόγους κ.λπ.) σε προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας.

Είμαι επίσης ομιλητής και παρέχω ατομική καθοδήγηση σε αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους ή σε άτομα που πάσχουν από διαταραχές (διατροφικές διαταραχές, προβλήματα με το έντερο, προβλήματα βάρους κ.λπ.).

ISABELLE DEBOVES
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Ως διαιτολόγος που εργάζομαι σε νοσοκομεία, και πιο συγκεκριμένα στην ψυχιατρική, θέλησα να εξειδικευτώ σε αυτόν τον τομέα κάνοντας το DU για τις διατροφικές διαταραχές στο Πανεπιστήμιο Paris Descartes. Η καθημερινή μου εμπειρία οδήγησε στη συνέχεια σε αλλαγές στην πρακτική μου και κυρίως μου επέτρεψε να διευρύνω την εμπειρία μου στις ψυχικές παθολογίες.

Εργάζομαι επίσης σε ιδιωτικό ιατρείο όπου αντιμετωπίζω όλες τις παθολογίες που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως ο διαβήτης, η υπερχοληστερολαιμία, η νεφρική ανεπάρκεια και οι διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Είμαι επίσης σύμβουλος σε ένα περιγεννητικό και παιδιατρικό κέντρο, όπου διοργανώνω εργαστήρια για τη διαιτολογία.

Αυτή η δουλειά με παθιάζει και με παρακινεί και αγαπώ τη σχέση μεταξύ φροντιστή και ασθενούς, η οποία είναι αυτό που με κινεί καθημερινά: οι ασθενείς μου! Ακόμη και αν ξυπνάω κουρασμένη το πρωί ή αν δεν έχω καλή διάθεση, το απλό γεγονός ότι ακούω τον ασθενή είναι απίστευτο. Οι ασθενείς είναι συναρπαστικοί όταν τους φροντίζεις, και η ανταλλαγή που ακολουθεί είναι ζωτικής σημασίας για να μάθεις περισσότερα γι’ αυτούς, αλλά και για τον εαυτό σου κατά κάποιον τρόπο.

isabelle deboves
Cornelia Auffret
CORNELIA AUFFRET
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ

Η Cornelia Auffret ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως αυτοαπασχολούμενη νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στην κατ’ οίκον φροντίδα και την παρηγορητική φροντίδα στη Γερμανία για περίπου δεκαπέντε χρόνια. Στη συνέχεια, όπως έφερε η μοίρα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Γαλλία, να πάρει πτυχίο BTS στη διαιτολογία και να δημιουργήσει το δικό της ιδιωτικό ιατρείο στη Vannes (Saint-Avé) στο Morbihan (56).

Αφού εκπαιδεύτηκε στην αθλητική διατροφή και στις διατροφικές διαταραχές, ξεκίνησε την οσφρητική εκπαίδευση, υιοθετώντας το γερμανικό πρωτόκολλο αποκατάστασης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Δρέσδης. Αυτό είναι εύκολο για μια Γερμανίδα!

Παράλληλα, άρχισε να πουλάει αιθέρια έλαια, συνεργαζόμενη με ένα γερμανικό εργαστήριο αρωματοθεραπείας, τα προϊόντα του οποίου προορίζονται αποκλειστικά για φαρμακεία στη Γερμανία. Αυτή ήταν η γέννηση του “Les huiles de Cornelia”.

GRÉGORY TOCHON
προπονητής αθλημάτων

Ο Grégory είναι αθλητικός προπονητής από το 2014, βοηθώντας πολλούς ανθρώπους να χάσουν βάρος και ως εκ τούτου ειδικεύεται στη διατροφή.

 • Αθλητικός προπονητής/προσωπικός εκπαιδευτής
 • Εκπαιδευτής αθλητικών προπονητών
 • Εξειδίκευση στη διατροφή χάρη στο μάθημα Bayesian Bodybuilding
Grégory Tochon
Jonathan Pak
JONATHAN PAK
ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ

Ο Grégory είναι αθλητικός προπονητής από το 2014, βοηθώντας πολλούς ανθρώπους να χάσουν βάρος και ειδικεύεται στη διατροφή.aΟ Jonathan είναι αθλητικός προπονητής από το 2011 και είναι ο ιδρυτής του Coach Camélon, το οποίο προσφέρει online προπόνηση.

 • Πιστοποιημένος από το κράτος αθλητικός προπονητής,
 • Πτυχίο STAPS στην αθλητική προπόνηση,
 • Μάστερ στην προπόνηση, τη βιολογία, τη διατροφή και την υγεία,
 • BTS στη διαιτολογία, εθνικό δίπλωμα στη διαιτολογία και τη διατροφή.
VICTOR TENEUR
ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΏΜΟΝΑΣ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΊΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΉΣ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ

Με πάθος για τον αθλητισμό και τη διατροφή, απέκτησα πτυχίο διαιτολογίας και αθλητικής διατροφής, ώστε να μπορέσω να αρχίσω να παρέχω διατροφική υποστήριξη σε άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος ή να αποκτήσουν μάζα. Στόχος μου είναι να τους βοηθήσω να αισθάνονται καλύτερα στο σώμα τους και στο πιάτο τους!

Victor Teneur