PhenQ: το πλήρες αρχείο μου

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Το PhenQ είναι μια κάψουλα αδυνατίσματος που είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τα αποτελέσματα καταστολής της όρεξης και καύσης λίπους. Η αποτελεσματικότητά του είναι αυτό που το έχει κάνει τόσο επιτυχημένο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το PhenQ δεν περιέχει φαιντερμίνη (ουσία που απαγορεύεται στη Γαλλία). Σε αυτόν τον ολοκληρωμένο φάκελο, ρίχνουμε μια ματιά σε αυτό το 100% φυσικό προϊόν, το οποίο κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα, ενώ παράλληλα παρέχουμε τακτικά μια εικόνα των απόψεων των καταναλωτών και των συστάσεων από διατροφολόγους, γιατρούς και άλλους ειδικούς.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Γιατί να πάρετε το συμπλήρωμα διατροφής PhenQ;

PhenQ en bouteille

Τις τελευταίες 4 δεκαετίες, ο γαλλικός πληθυσμός έχει την τάση να παίρνει βάρος σε σημείο που περίπου το 20% του πληθυσμού πάσχει από παχυσαρκία, μια πάθηση που έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, με εκθετική αύξηση της θνησιμότητας σύμφωνα με τους ειδικούς. Η παχυσαρκία έχει επίσης γίνει πραγματική πηγή στίγματος και απογοήτευσης στην ολοένα και πιο παχυσαρκοφοβική κοινωνία μας (η οποία μισεί τους παχύσαρκους ανθρώπους), παρά το γεγονός ότι είναι παχυσαρκογόνος (περιλαμβάνει τους παράγοντες – καθιστικότητα των δραστηριοτήτων αναψυχής και των παιχνιδιών, υψηλή μηχανοκίνηση των μετακινήσεων, εγκατάλειψη των πολύχρωμων τροφίμων – που οδηγούν στην παχυσαρκία). Το PhenQ είναι μια κάψουλα αδυνατίσματος που καταπολεμά αποτελεσματικά την παχυσαρκία.

Η λήψη PhenQ επιτρέπει σε κάθε χρήστη να :

 • να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του και να βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού του πνευματικά,
 • Να μην αισθάνεται την ανάγκη να τρώει σε τακτική βάση,
 • Να αισθάνεται πιο ενεργητικός (λιγότερο κουρασμένος από ό,τι πριν),
 • να σταματήσει την αύξηση του σωματικού βάρους ,
 • και να κάψει λίπος σε κάθε γωνιά του σώματός σας.

Αυτές οι πρωτοφανείς δράσεις του PhenQ επιδιώκονται από την πλειοψηφία των υπέρβαρων ανθρώπων.

Ωστόσο, η χρήση του PhenQ δεν πρέπει να είναι συστηματική, αλλά να παρακινείται από την πραγματική ανάγκη απώλειας βάρους, διότι σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν πρέπει όλοι όσοι είναι υπέρβαροι, δηλαδή όσοι έχουν δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) άνω των 30 kg/m², να προσπαθούν να χάσουν βάρος με κάθε κόστος. Αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που έχει να πει ένας κορυφαίος διατροφολόγος, ο Dr. Jean-Michel Lecerf. Κατά τη γνώμη του

 • μια 70χρονη γυναίκα χωρίς υψηλή αρτηριακή πίεση ή διαβήτη δεν πρέπει να πάρει μια κάψουλα αδυνατίσματος ακόμη και αν ο ΔΜΣ της είναι 29 kg/m²,
 • με ΔΜΣ 33 kg/m², ένας 35χρονος άνδρας που είναι μη καπνιστής, μυώδης, δραστήριος, αθλητικός, με σταθερό βάρος και καλή φυσική ικανότητα θα πρέπει να συνεχίσει να αθλείται αντί να παίρνει κάψουλα αδυνατίσματος,
 • παρά το ΔΜΣ 30 kg/m², μια γυναίκα 31 ετών, της οποίας ο μόνος παράγοντας κινδύνου είναι το υπερβολικό βάρος στο κάτω μέρος του σώματος, δεν χρειάζεται να φοβάται για την καρδιαγγειακή και μεταβολική της υγεία.

Ο ΔΜΣ υπολογίζεται διαιρώντας το βάρος (σε kg) με το τετράγωνο του ύψους (m²).

test du produit PhenQ pour Checkfood

Από τι αποτελούνται οι κάψουλες αδυνατίσματος PhenQ;

Από σεβασμό προς τους χρήστες του, ο κατασκευαστής του PhenQ έχει προσπαθήσει να είναι διαφανής ανακοινώνοντας τον συνδυασμό του προϊόντος. Μαθαίνουμε ότι οι κάψουλες αδυνατίσματος PhenQ δεν περιέχουν καθόλου φαιντερμίνη (σε αντίθεση με ορισμένες απόψεις), αλλά οφείλουν την αποτελεσματικότητά τους στο συνδυασμό 7 κύριων φυσικών συστατικών. Τα εξετάζουμε λεπτομερώς.

Καφεΐνη

Με χημικό τύπο C8H10O2N4, η καφεΐνη είναι μια φυσική ένωση που είναι άχρωμη, κρυσταλλική και ελάχιστα διαλυτή στο νερό. Ανακαλύφθηκε από τον Γερμανό Friedrich Ferdinand Runge το 1819. Η καφεΐνη υπάρχει φυσικά στους σπόρους και τα φύλλα διαφόρων φυτών: του καφέ, του κακάο, των ξηρών καρπών κόλα και του πράσινου τσαγιού. Ως αποτέλεσμα, βρίσκεται στη σοκολάτα, στα αναψυκτικά, στα ενεργειακά ποτά και σε πολλά τρόφιμα. Η καφεΐνη υπάρχει στα συμπληρώματα διατροφής PhenQ σε επίπεδο 142,5 mg ανά κάψουλα, για 3 κύρια αποτελέσματα:

 • Επίδραση καταστολής της όρεξης (εξαλείφει το αίσθημα της πείνας),
 • Επίδραση καύσης λίπους (παράγει θερμότητα και διεγείρει τη θερμογένεση),
 • Διουρητικό αποτέλεσμα (εκκένωση των τοξινών στα ούρα για τον καθαρισμό του σώματος).

Οι ειδικοί συνιστούν ημερήσια πρόσληψη καφεΐνης μεταξύ 200 και 300 mg, αλλά η κατανάλωση καφεΐνης από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες θα πρέπει να περιορίζεται στα 200 mg ημερησίως.

Πικολινικό χρώμιο

Το πικολινικό χρώμιο (C18H12CrN3O6), που προέρχεται από το πικολινικό οξύ και το χρώμιο, είναι μια φυσική ένωση που βοηθά στον έλεγχο της όρεξης. Το πικολινικό χρώμιο είναι επίσης χρήσιμο για την πρόληψη της ανεπάρκειας χρωμίου, ενός ιχνοστοιχείου απαραίτητου για την καλή υγεία, καθώς επιτρέπει στην ινσουλίνη να διαδραματίσει πλήρως το ρόλο της στο σώμα, δηλαδή να μεταφέρει τη γλυκόζη από το αίμα στα κύτταρα του σώματος. Στις κάψουλες αδυνατίσματος PhenQ, το πικολινικό χρώμιο :

 • Προωθεί την παραγωγή ινσουλίνης ,
 • Βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα,
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος,
 • Βοηθά στον έλεγχο της όρεξης εξαλείφοντας την επιθυμία για ζαχαρούχα ή/και πλούσια σε υδατάνθρακες τρόφιμα,
 • Βοηθά στην καύση λίπους και στην οικοδόμηση μυών,
 • παρέχει ενέργεια.

Ανθρακικό ασβέστιο

Το ανθρακικό ασβέστιο (CaCO3), που συνήθως εξάγεται από το κέλυφος του στρειδιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της οξύτητας ορισμένων τροφίμων, όπως το κρασί. Στην παιδιατρική, συνταγογραφείται για τη βελτίωση της απώλειας βάρους στα παιδιά. Το πλεονέκτημά του στο συμπλήρωμα διατροφής PhenQ είναι ότι βοηθά τη μυϊκή συστολή κατά τη διάρκεια της άσκησης, προάγει την αποβολή της λιπώδους μάζας και την απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό. Το ασβέστιο είναι το πιο άφθονο μεταλλικό άλας στο σώμα, αντιπροσωπεύοντας το 2% του σωματικού βάρους, και είναι χρήσιμο για την ενίσχυση των κυττάρων και την οικοδόμηση ισχυρών δοντιών και οστών. Παρέχεται στον οργανισμό από ένα ευρύ φάσμα τροφίμων.

L-καρνιτίνη

Η L-καρνιτίνη (C7H15NO3), που παράγεται φυσικά από τον οργανισμό και βρίσκεται στο κόκκινο κρέας και, σε μικρότερο βαθμό, στα γαλακτοκομικά προϊόντα, αυξάνει την απόδοση των μυών κατά 11%, διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία, μεταβολίζοντας τα λίπη και αυξάνοντας τη χρήση τους. Αυτό το μόριο, του οποίου η ημερήσια πρόσληψη από τον οργανισμό είναι περίπου 2 mg, είναι το πιο άφθονο στο συμπλήρωμα διατροφής PhenQ. κάθε κάψουλα περιέχει ακριβώς 150 mg, επειδή το αμινοξύ L-καρνιτίνη είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του προϊόντος. Όχι μόνο καίει το λίπος κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά καθυστερεί επίσης την εμφάνιση της κόπωσης μειώνοντας την περίσσεια οργανικών τοξινών. Κάνει τους αθλητές πιο ανθεκτικούς.

Εκχυλίσματα φραγκόσυκου ή Nopal

Το φραγκόσυκο ή Nopal είναι ένας κάκτος που βρίσκεται στη νότια Ευρώπη και κυρίως στο Μεξικό. Στο Μεξικό, το φυτό χρησιμοποιείται για την παρασκευή του “Nopales”, ενός πιάτου γκρατέν με κρέας, ντομάτες και αυγά. Από εκεί προέρχεται και η ονομασία Nopal. Σε μια κάψουλα PhenQ, τα εκχυλίσματα Nopal (σκόνη) αντιστοιχούν σε 20 mg και είναι χρήσιμα για τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, παράγοντας ένα αποτέλεσμα καταστολής της όρεξης. Άλλα οφέλη αυτού του συστατικού περιλαμβάνουν τη μείωση της απορρόφησης των λιπιδίων κατά τη διάρκεια των γευμάτων, τη διατήρηση του ήπατος και της καρδιάς, την αποστράγγιση των εντέρων και την πρόληψη της συγκέντρωσης ινσουλίνης στο αίμα.

Figuier de barbarie
Φραγκόσυκο

A-Lacys Reset

Υπολογίζοντας 25 mg σε μια κάψουλα αδυνατίσματος PhenQ, το συστατικό α-Lacys Reset αποτελείται από διάφορα μόρια που υπάρχουν ήδη στο σώμα. Σε αυτά περιλαμβάνονται το μαγνήσιο, το α-λιποϊκό οξύ και η κυστεΐνη.

Το μαγνήσιο (Mg) συμμετέχει (μαζί με το ασβέστιο, το νάτριο και το κάλιο) σε αρκετές εκατοντάδες μεταβολικές αντιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα. Βρίσκεται κυρίως στα δόντια και τα οστά, αλλά και στο συκώτι, στους τένοντες, στους μύες κ.ά. (Η έλλειψη μαγνησίου μπορεί να προκαλέσει κράμπες, πάθηση που θεραπεύεται εύκολα με την κατανάλωση μεταλλικού νερού πλούσιου σε μαγνήσιο – τουλάχιστον 85 mg ανά λίτρο). Το μαγνήσιο προάγει τη μυϊκή χαλάρωση μετά από σωματική άσκηση, βοηθά στη διατήρηση σταθερού καρδιακού ρυθμού, μειώνει την αρτηριακή πίεση και συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Ενεργοποιώντας το ένζυμο AMP-κινάση, το α-λιποϊκό οξύ (C8H14O2S2) βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους. Είναι επίσης χρήσιμο για τη μετατροπή του σακχάρου σε ενέργεια, τη μείωση της κόπωσης και τη γρήγορη αναγέννηση των μυών.

Η L-κυστεΐνη (C3H7NO2S) βοηθά στην αναπλήρωση των αποθεμάτων γλουταθειόνης, μειώνει το οξειδωτικό στρες, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην υγεία του αναπνευστικού συστήματος. Ρυθμίζει επίσης τη διάθεση στις γυναίκες που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση.

Συνοψίζοντας, το α-Lacys Reset καίει λίπος, δεκαπλασιάζει την ενέργεια, μειώνει την κόπωση, επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων, διατηρεί τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει την αρτηριακή πίεση, καθαρίζει το σώμα και προάγει την αποκατάσταση των μυών μετά την άσκηση.

Capsimax

Το Capsimax επιτρέπει στον οργανισμό να καίει μεγάλο αριθμό θερμίδων (και επομένως περισσότερο λίπος) κατά τη διάρκεια και μετά τη σωματική προσπάθεια. Σύμφωνα με μια μελέτη, καίει κατά μέσο όρο 280 θερμίδες και αυξάνει την αποβολή λίπους, λιπιδίων και σακχάρων. Λόγω της αποτελεσματικότητάς του, αυτό το συστατικό πωλείται μόνο του ως συμπλήρωμα διατροφής σε συσκευασίες των 60 καψουλών αδυνατίσματος στην τιμή των 30 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το Capsimax είναι ένα σύμπλεγμα συστατικών. Περιλαμβάνει καφεΐνη (τα οφέλη της οποίας έχουν ήδη περιγραφεί σε αυτό το άρθρο), πιπεριά (καψαϊκίνη: C18H27NO3), η οποία είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός λιποδιαλύτης και κατασταλτικός της όρεξης, και νιασίνη (C6H5NO2) η οποία, εκτός από την πρόληψη της χρήσης πρωτεϊνών, αυξάνει τη δαπάνη θερμίδων για καλύτερη χρήση της ενέργειας. Το Capsimax περιέχει επίσης ένα μικρό μόριο, την πιπερίνη (C17H19NO3), που βρίσκεται σε μπαχαρικά όπως το μαύρο πιπέρι. Αυτό το μόριο προάγει την καλύτερη πέψη και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Accompagner votre prise de PhenQ d'un régime équilibré
Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή κατά τη λήψη του PhenQ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Συνολικά, η PhenQ είναι μια πολύ καλή κάψουλα αδυνατίσματος. Έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά και μερικά μειονεκτήματα, τα οποία θα εξετάσουμε τώρα.

Πλεονεκτήματα

 • Το πρώτο πλεονέκτημα είναι ότι αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας αμέσως μόλις αρχίσετε να παίρνετε PhenQ.
 • Στη συνέχεια, υπάρχει το γεγονός ότι δεν αισθάνεστε πλέον την επιθυμία να τσιμπολογάτε τρόφιμα πλούσια σε ζάχαρη ή υδατάνθρακες, σε τέτοιο βαθμό που καταλήγετε να παίρνετε μόνο μία κάψουλα την ημέρα αντί για δύο.
 • Στη συνέχεια, υπάρχει το γεγονός ότι η PhenQ σταματά την παραγωγή νέου λίπους εντελώς, καθώς και την καύση του υπάρχοντος λίπους σε κάθε γωνιά του σώματος.
 • Επίσης, έχετε το πλεονέκτημα ότι έχετε 5 κάψουλες αδυνατίσματος σε μία.
 • Τέλος, αυτό το συμπλήρωμα διατροφής σας δίνει τόση ενέργεια που σας ενθαρρύνει να κινηθείτε, να κάνετε τουλάχιστον μία αθλητική δραστηριότητα.

Μειονεκτήματα

 • Το πρώτο μειονέκτημα του PhenQ είναι η γεύση του: πολλοί χρήστες βρίσκουν την κάψουλα αδυνατίσματος λίγο δυσάρεστη στον ουρανίσκο.
 • Το δεύτερο σχετίζεται με τυχόν ενοχλήσεις που προκαλούνται από τη λήψη του συμπληρώματος διατροφής: ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να παρουσιάσουν προσωρινή ναυτία ή/και πονοκεφάλους.

Ποιες είναι οι απόψεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής PhenQ;

Οι χρήστες είναι ομόφωνοι: το PhenQ λειτουργεί με την πάροδο του χρόνου. Τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα παρατηρούνται μετά από δύο εβδομάδες χρήσης, χρόνος που χρειάζεται για να κάνουν όλα τα συστατικά τα μαγικά τους στον οργανισμό.

Τούτου λεχθέντος, πρέπει να είστε υπομονετικοί. Ορισμένοι χρήστες συνιστούν ακόμη και μια περίοδο 3 μηνών για να επωφεληθείτε από το πλήρες δυναμικό αδυνατίσματος του PhenQ.


Πώς μπορώ να αγοράσω το PhenQ online για να επωφεληθώ από την επίδραση καύσης λίπους;

Μπορώ να αγοράσω κάψουλες αδυνατίσματος PhenQ απευθείας από τον φαρμακοποιό μου; Είναι γρήγορη η παράδοση; Είναι επικίνδυνο να παραγγείλω χάπια αδυνατίσματος από το Amazon; Μάθετε στο ειδικό μας άρθρο:

PhenQ, achat en ligne

Μάθετε πώς να αγοράσετε το PhenQ με ασφάλεια και στην καλύτερη τιμή στο διαδίκτυο

Είναι δυνατόν να αγοράσω PhenQ “φθηνά” και να επωφεληθώ από τους κωδικούς έκπτωσης;

Το PhenQ είναι αναμφισβήτητα ένα αποτελεσματικό προϊόν αδυνατίσματος, υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύεται από έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένες πολύ ελκυστικές εκπτώσεις σε αυτό το ισχυρό κατασταλτικό της όρεξης. Μεταξύ των δωρεάν ταχυδρομικών αποστολών και των δωρεάν φιαλών, οι προσφορές στη βασική τιμή μπορεί να είναι σημαντικές. Για να τις εκμεταλλευτείτε και εσείς, διαβάστε την ειδική έκθεσή μας για το θέμα:

Πώς να πάρετε το PhenQ για να μεγιστοποιήσετε την απώλεια βάρους σας;

Πόσα χάπια πρέπει να παίρνω την ημέρα; Πώς μπορώ να ακολουθήσω μια αποτελεσματική πορεία της PhenQ; Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες; Είναι επικίνδυνες; Οι ακόλουθοι δύο οδηγοί θα σας δώσουν όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που εξακολουθείτε να κάνετε.


PhenQ, suivre une cure efficacement

Ανακαλύψτε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα προγράμματος για μια αποτελεσματική θεραπεία PhenQ

Πώς συγκρίνεται το PhenQ με άλλα χάπια αδυνατίσματος και φάρμακα αδυνατίσματος;

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για το PhenQ. Παρόλα αυτά, οι κάψουλες PhenQ αναγνωρίζονται ευρέως ως μια ισχυρή και αποτελεσματική θεραπεία για άτομα που θέλουν να ανακτήσουν τη σιλουέτα τους μακροπρόθεσμα. Έχουμε συγκρίνει την PhenQ με τους κύριους “ανταγωνιστές” της:

PhenQ ou Phen24

PhenQ VS Phen24, η σύγκρισή μας


PhenQ ou Phen375

PhenQ VS Phen375, η σύγκρισή μας


PhenQ ou Keto

PhenQ VS Keto, η σύγκρισή μας


PhenQ ou Anaca3

PhenQ VS Anaca3, το διάγραμμα σύγκρισης μας


PhenQ ou Alli

Σύγκριση προϊόντωνPhenQ VS Alli


PhenQ ou Garcinia Cambogia

PhenQ VS Garcinia Cambogia, διάγραμμα σύγκρισης

ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΕ PHENQ


 • Δωρεάν αποστολή
 • Γίνετε μέλος σε πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες
 • Μέχρι 2 δωρεάν φιάλες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
3 bouteilles de Phenq

Παραγγείλετε το PHENQ τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα

Ανακαλύψτε τη γνώμη μου στο βίντεο :