Επιλέξτε την καλύτερη θεραπεία για την απώλεια λίπους στην κοιλιά

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Πολλοί άνθρωποι, παρά το γεγονός ότι είναι αδύνατοι ή όχι πραγματικά υπέρβαροι, διαπιστώνουν ότι έχουν δυσανάλογα μεγάλη κοιλιά. Αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τις περισσότερες γυναίκες, ακόμη και για τους άνδρες. Επιδρά αρνητικά στην κομψότητα, καθιστώντας δύσκολο να φορέσετε όμορφα φορέματα και μπικίνι στην παραλία.

Γιατί μια διογκωμένη κοιλιά;

Οι μεγάλες κοιλιές συχνά προκαλούνται από εναποθέσεις λίπους στην περιοχή του στομάχου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο λίπος από το οποίο μπορείτε να απαλλαγείτε. Όταν τρώμε, ό,τι δεν χρειάζεται το σώμα μας μετατρέπεται σε λίπος και αποθηκεύεται στο κοιλιακό τοίχωμα. Ωστόσο, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η κληρονομικότητα είναι επίσης ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση του στομάχου. Μερικοί άνθρωποι μπορούν εύκολα να έχουν μεγάλη κοιλιά, ενώ άλλοι παραμένουν πάντα επίπεδες. Αλλά η κληρονομική πλευρά αυτού του προβλήματος δεν πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη. Μια μεγάλη κοιλιά οφείλεται κυρίως σε μια ακατάστατη διατροφή.

Εμφανίζεται ως αποτέλεσμα μιας ακατάστατης διατροφής που δεν σέβεται κανέναν κανόνα διατροφής. Οι τροφές που περιέχουν πολλά λιπαρά έχουν μεγάλη σχέση με αυτό. Αξίζει επίσης να θυμάστε ότι όταν δεν κάνετε πολλή σωματική δραστηριότητα, είναι πιο πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη κοιλιά. Οι άνθρωποι που τρώνε τυχαία και καταναλώνουν μη ισορροπημένα γεύματα μπορεί να μην έχουν μεγάλη κοιλιά αν καταβάλλουν αρκετή σωματική προσπάθεια. Αν τρώτε πάρα πολύ ή πολύ παχυντικά, είναι πιο πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη κοιλιά αν δεν ασκείστε. Η ηλικία μπορεί επίσης να είναι στη ρίζα αυτού του προβλήματος, όπως και η μητρότητα στις γυναίκες. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να έχουν μεγάλη κοιλιά.

ventre plat

Ορισμένες θεραπείες για επίπεδη κοιλιά

Η μεγάλη κοιλιά που προκαλείται από μια μάζα λίπους στην κοιλιά είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος για όσους έχουν αυτό το πρόβλημα. Το λίπος στην κοιλιά είναι πολύ επίμονο και δύσκολο να αφαιρεθεί. Ακόμη και αν καταφέρετε να κάψετε το λίπος, η κοιλιά χάνει τη δύναμη και το περιεχόμενό της. Το γεγονός ότι έχετε χάσει κιλά από την κοιλιά σας έχει αντίκτυπο στην κοιλιά, η οποία γίνεται πιο χαλαρή. Η κρεμασμένη κοιλιά εξακολουθεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα που μερικές φορές είναι πιο δύσκολο να λυθεί από την απώλεια λίπους από την κοιλιά.

Πρέπει λοιπόν να λύσετε ένα άλλο πρόβλημα, που είναι να δώσετε στην κοιλιά σας δύναμη και τόνο. Υπάρχουν αποτελεσματικές μέθοδοι για την επίτευξη και τη διατήρηση μιας επίπεδης κοιλιάς. Υπάρχουν επίσης θεραπείες που λειτουργούν, όπως έχουν μαρτυρήσει πολλοί άνθρωποι. Πριν εξετάσουμε τις διάφορες θεραπείες αδυνατίσματος, θα ήθελα να μιλήσω λίγο για τις φυσικές μεθόδους για την επίτευξη επίπεδης κοιλιάς.

Υπάρχουν διάφορες αποτελεσματικές μέθοδοι που θα σας βοηθήσουν να χάσετε το περιττό βάρος από την κοιλιά σας και να τονώσετε το στομάχι σας. Αυτές οι μέθοδοι διευκολύνουν την επίτευξη της επίπεδης κοιλιάς που θέλετε, αλλά και τη διατήρησή της για πάντα. Αυτές οι μέθοδοι είναι οι εξής: Οι μέθοδοι που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια λεπτή κοιλιά και να την διατηρήσετε:

Αθλητισμός

Ητακτική κοιλιακή άσκηση είναι ένας καλός τρόπος για να χάσετε βάρος. Χωρίς τον αθλητισμό, θα ήταν δύσκολο να έχετε μια κακή διατροφή και να διατηρήσετε την κοιλιά σας επίπεδη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο αθλητισμός είναι μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για μια μεγάλη κοιλιά. Μπορεί να μην κάνετε κάτι πολύ επίπονο, αλλά μερικές ασκήσεις την ημέρα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς. Κάντε λίγη γιόγκα ή ασκήσεις κοιλιακών. Μπορείτε επίσης να πηδήξετε σχοινάκι ή να χορέψετε. Εξαρτάται από εσάς, αλλά αν θέλετε να έχετε και να διατηρήσετε επίπεδη κοιλιά για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας, η καλύτερη θεραπεία είναι η άθληση.

Καλή διατροφή

Πάρτε τον έλεγχο της διατροφής σας από εδώ και στο εξής. Η διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε λάδι είναι ένας άλλος τρόπος για να αποτρέψετε τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά σας. Επίσης, τρώτε περισσότερες φυτικές ίνες για να αποφύγετε το φούσκωμα της κοιλιάς. Μειώστε σημαντικά το αλάτι και το πιπέρι για να αποφύγετε την κατακράτηση νερού. Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες θα πρέπει να συνοδεύεται από σωματική δραστηριότητα.

Όλα αυτά για να διατηρήσετε την κοιλιά σας επίπεδη. Αυτές οι μέθοδοι απαιτούν αρκετή θέληση και θάρρος για να μην υποκύψετε στα τετράγωνα σοκολάτας και τα φάτε με το έτσι θέλω. Το να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους απαιτεί μεγάλη προσωπική προσπάθεια και πραγματική συνειδητοποίηση του προβλήματος της μεγάλης κοιλιάς. Ας δούμε τώρα τις θεραπείες που χρειάζεστε για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά.

pilules

Θεραπείες για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς

Για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς πιο γρήγορα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής. Ορισμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης αυτές τις θεραπείες. Έχω επίσης επιτύχει με άλλες θεραπείες όπως :

Λιποδιαλύτες

Οι λιποδιαλύτες δεν είναι ίδιοι για όλους. Μπορεί να λειτουργούν για κάποιους ανθρώπους αλλά όχι για εσάς, οπότε μην αποθαρρύνεστε από την πρώτη επιλογή! Μοιράζομαι μαζί σας αυτούς που θεωρώ ότι είναι συνολικά οι πιο αποτελεσματικοί για μεγάλο αριθμό καταναλωτών:

Κατασταλτικά της όρεξης

Για να σταματήσετε να τρώτε συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε κατασταλτικά της όρεξης όπως η πηκτίνη μήλου, το χάπι PhenQ ή το konjac. Αλλά μην ξεχνάτε ότι όταν πρόκειται να χάσετε βάρος, είναι πραγματικά σημαντικό να υιοθετήσετε μια υγιή, ισορροπημένη προσέγγιση. Ωστόσο, για να σας βοηθήσουν να μειώσετε τις λιγούρες και το τσιμπολόγημα, δείτε μερικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Drainers

Το υπερβολικό βάρος μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει πολύ νερό στο σώμα σας. Επομένως, πρέπει να το αποστραγγίσετε από το σώμα σας χρησιμοποιώντας φυσικά μέσα, όπως η κατανάλωση γκρέιπφρουτ ή ακτινιδίων, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε επιλέξτε τα αποστραγγιστικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές θεραπείες όπως :

Κουβέρτες θέρμανσης

Πρόκειται για μια κουβέρτα που σας κάνει να χάνετε λίπος κάνοντάς σας να ιδρώνετε. Χρειάζεστε μόνο 2 έως 3 συνεδρίες μιας ώρας την εβδομάδα για να χάσετε 2 έως 3 κιλά.

Ηλεκτροθεραπεία

Αυτή συνίσταται στη χρήση ηλεκτρικών εκκενώσεων για τη διέγερση των μυών.

Λιποκρυόλυση

Αυτό περιλαμβάνει την ψύξη του λίπους στο εσωτερικό της κοιλιάς και στη συνέχεια τη διάσπασή του. Προσφέρει γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να συνοδεύεται από αντίστοιχη δίαιτα.

Πέρα από όλα αυτά, υπάρχουν και πολύ ριζικές θεραπείες όπως η λιποαναρρόφηση, η λιποαναρρόφηση-λιποαναρρόφηση κ.λπ.