Διαφάνεια

Σύντομη ιστορία του Checkfood

Ονομάζομαι Lucie, κατάγομαι από τη Νορμανδία και ζω στην περιοχή της Νάντης εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Το 2016, εγκαινίασα τον ιστότοπο Envie2Maigrir.com, ο οποίος έγινε CheckFood στα τέλη του 2020. Ειλικρινά, δεν είχα πολλές προσδοκίες στην αρχή, αλλά με την υποστήριξη του συζύγου μου, αποφάσισα να το προχωρήσω. Αρχικά, ο ιστότοπος επικεντρωνόταν κυρίως στην απώλεια βάρους, εξ ου και το όνομα.
Με την πάροδο των ετών, και χάρη στις αυξανόμενες γνώσεις μου, το “μικρό μου blog” έγινε Checkfood και επεκτάθηκε σε μια πιο παγκόσμια προοπτική για τη διατροφή και την υγεία.

Σήμερα, το Checkfood υποστηρίζεται από μια μικρή ομάδα παθιασμένων επαγγελματιών. Έχω περιβάλει τον εαυτό μου με τους ανθρώπους που είναι οι πλέον κατάλληλοι για να μιλήσουν για τρόφιμα και διατροφή: διαιτολόγους και αθλητικούς προπονητές! Η τεχνογνωσία τους μας επιτρέπει να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και να προσφέρουμε όλο και πιο σχετικό και αξιόπιστο περιεχόμενο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτούς στη σελίδα“Σχετικά με εμάς“.

logo checkfood

Πώς λειτουργεί ο ιστότοπος;

Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνω ότι η πρόσβαση στον ιστότοπό μας και στο περιεχόμενό του είναι εντελώς δωρεάν για εσάς. Πιστεύω ειλικρινά ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές πληροφορίες για τη διατροφή και την υγεία, χωρίς οικονομικούς περιορισμούς. Στόχος μου είναι να σας υποστηρίξω και να σας παρέχω πολύτιμες συμβουλές για να σας βοηθήσω να επιτύχετε τους στόχους σας για την υγεία.

Για να διατηρήσω το Checkfood δωρεάν, να το κρατήσω σε λειτουργία και να καλύψω τα έξοδα λειτουργίας του, χρησιμοποιώ το μάρκετινγκ θυγατρικών. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ σε ορισμένους συνδέσμους στις σελίδες και κάνετε μια αγορά, ο ιστότοπος μπορεί να λάβει προμήθεια. Αυτή η αμοιβή μου επιτρέπει να συνεχίσω να παρέχω ποιοτικό περιεχόμενο, να πληρώνω τους ειδικούς και να διεξάγω έρευνα σε βάθος. Η τεχνογνωσία και η σκληρή δουλειά των εμπειρογνωμόνων μας είναι απαραίτητη για να σας παρέχουμε αξιόπιστες συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Τους είμαι ευγνώμων για την αφοσίωσή τους να σας βοηθήσουν στο δρόμο σας προς μια καλύτερη διατροφή και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορείτε να βρείτε όλους τους συνεργάτες μας σε αυτή τη σελίδα.

logo checkfood

Έχει αυτό αντίκτυπο στην ποιότητα και την αξιοπιστία των άρθρων;

Οι συνεργασίες δεν αλλάζουν την επιθυμία μου να σας προσφέρω τις καλύτερες δυνατές συστάσεις. Φροντίζω να εξετάζω αντικειμενικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες μιλάω, είτε είναι συνιστώμενα είτε όχι. Στόχος μου είναι να σας παρέχω χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στις επιλογές σας για την υγεία και τη διατροφή.

Η εμπιστοσύνη σας είναι πολύτιμη για μένα και θα συνεχίσω να αφιερώνω όλη μου την προσοχή στο να σας βοηθήσω να φροντίσετε για την υγεία και την ευημερία σας! Σας ευχαριστώ λοιπόν και απολαύστε την ανάγνωση των άρθρων μας!

logo checkfood

Μια λέξη για τις συστάσεις

Θα ήθελα επίσης να σας πω ότι δεν είμαι επαγγελματίας υγείας, απλά είμαι παθιασμένη με την υγεία! Παρόλο που βασίζομαι σε εκτεταμένες έρευνες και στην ομάδα των διατροφολόγων μου, σας συνιστώ πάντα να συμβουλεύεστε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας για συμβουλές προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση!