Ποιοι είναι οι καλύτεροι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι στη Ντιζόν και τη γύρω περιοχή;

[Το άρθρο ενημερώθηκε στις 08/09/2023]

Μια ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντική αν θέλετε να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και το σώμα σας. Οι επαγγελματίες προσφέρουν πλέον τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που θέλουν να τρώνε καλύτερα ή να επιτύχουν τους στόχους τους για το βάρος τους. Αυτοί οι επαγγελματίες ονομάζονται διαιτολόγοι ή διατροφολόγοι. Ανακαλύψτε μια επιλογή ειδικών αυτής της κατηγορίας αν ζείτε στην περιοχή της Ντιζόν.

Διατροφολόγος Audrey Brochot

Ποια είναι η Audrey Brochot;

Η Audrey Brochot είναι πτυχιούχος διαιτολόγος. Το ιατρείο της βρίσκεται στο Dole και στην Beaune, στην περιοχή Jura. Βοηθά τους ασθενείς της να διατηρούν μια ισορροπημένη διατροφή, προάγοντας παράλληλα την ευεξία τους. Εκπαιδεύτηκε στην Ιατρική Σχολή, με εξειδίκευση στην ψυχολογία και την παιδαγωγική της διατροφικής συμπεριφοράς, ώστε να προσδίδει μια συμπεριφορική διάσταση στις συμβουλές της.

Αξιολόγηση και παρακολούθηση

Προσφέρονται δύο τύποι διαβουλεύσεων:

  • Η διαβούλευση αξιολόγησης: κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής επαφής, ο πελάτης μοιράζεται το διατροφικό του προφίλ προκειμένου να καθοριστεί μια στρατηγική θεραπείας,
  • Η διαβούλευση παρακολούθησης: πραγματοποιείται τακτικά, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Η διαιτολόγος καθοδηγεί τους ασθενείς της καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, θέτοντας κάθε φορά συγκεκριμένους στόχους.

Όνομα: Audrey Brochot
Ιστοσελίδα: http://www.dieteticienne-beaune.fr/
Τηλέφωνο: 07 83 99 63 93

Aurélie Sauvestre – Naturhouse Dijon

Ποια είναι η Aurélie Sauvestre;

Η Aurélie Sauvestre σας καλωσορίζει, κατόπιν ραντεβού, σε ένα κέντρο που ειδικεύεται στη διαιτολογία και τη διατροφή και βοηθάει τα άτομα με προβλήματα βάρους. Το κέντρο προωθεί μια φυσική προσέγγιση της παχυσαρκίας και ενθαρρύνει τη χρήση προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής από φυτά, λαχανικά και φρούτα, χωρίς να ξεχνάμε τα μέταλλα και τις βιταμίνες.

Les meilleurs diététiciens sur Dijon
Διαιτολόγος Aurélie Sauvestre

Απώλεια βάρους με φυσικά προϊόντα

Όλες οι υπηρεσίες μας προσανατολίζονται σε έναν και μόνο στόχο: την απώλεια βάρους. Ο διαιτολόγος εφαρμόζει ένα στοχευμένο διατροφικό πρόγραμμα και παρακολουθεί τακτικά τη διατροφή και την υγεία του ασθενούς, λαμβάνοντας υπόψη ότι το πρόγραμμα δίνει προτεραιότητα στα φυσικά προϊόντα.

Όνομα: Aurélis Sauvestre – Naturhouse Dijon
Ιστοσελίδα: https: //www.naturhouse.fr/liste-centres/20-dijon-universite/
Επικοινωνία: 03 80 30 78 36

Aude Laurent

Διπλωματούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος

Η Aude Laurent παρακολούθησε διάφορα μαθήματα κατάρτισης πριν ανοίξει το δικό της ιατρείο. Αυτά βασίστηκαν στη γνωστική και συμπεριφορική θεραπεία, στην τεχνική συντήρησης της θετικής ψυχολογίας, στη θεραπεία διατροφικών διαταραχών και σε πολλά άλλα. Αυτή η διαιτολόγος μαθαίνει όλες τις διατροφικές δραστηριότητες του ασθενούς για να βρει την καλύτερη λύση.

Les meilleurs diététiciens sur Dijon
Σχετικά με τη διαιτολόγο Aude Laurent.

Διαβουλεύσεις για όλους

Οι διαβουλεύσεις με την Aude Laurent απευθύνονται σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, θα συνεργαστείτε για να καταρτίσετε ένα καθορισμένο πρόγραμμα. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων που ακολουθούν, η διαιτολόγος φροντίζει να ακολουθεί το ρυθμό σας. Δημιουργείται μια λύση που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα των υπηρεσιών που προσφέρουμε: βελτίωση της σωματικής δραστηριότητας, διατροφικές συμβουλές σε περίπτωση ασθένειας, υποστήριξη κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, διαχείριση του βάρους.

Όνομα: Aude Laurent
Ιστοσελίδα: http://www.dieteticienne-dijon.fr
Επικοινωνία: +33 3 80 41 32 64

Fabienne Millet Armbruster, διαιτολόγος-διατροφολόγος. Για να μπορεί η απώλεια βάρους να είναι διασκεδαστική!

Ποια είναι η Fabienne;

Πριν γίνει διατροφολόγος, η Fabienne Millet Armbruster εργάστηκε στη βιομηχανία τροφίμων. Έχει πτυχίο στην επιστήμη τροφίμων και πτυχίο BTS στη διαιτολογία. Οι συμβουλές της για μια ισορροπημένη διατροφή απευθύνονται σε ασθενείς όλων των ηλικιών (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες) και όλων των κατηγοριών (αθλητές και αθλήτριες κ.λπ.). Εάν συμμετέχετε σε αθλητικές δραστηριότητες, αυτή η διαιτολόγος θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας εξασφαλίσει μια ισορροπημένη διατροφή.

Les meilleurs diététiciens sur Dijon
Σχετικά με τη διαιτολόγο Fabienne Millet Armbruster.

Υποστήριξη και παρακολούθηση των ασθενών

Ο κύριος στόχος της Fabienne Millet Armbruster είναι να βοηθήσει τα άτομα με προβλήματα βάρους να ανακτήσουν την υγεία και την ευεξία τους. Παρέχει υποστήριξη σε διάφορους τομείς, μεταξύ άλλων, βοηθώντας τους ανθρώπους να επιτύχουν μια ισορροπημένη διατροφή και παρέχοντας ηθική υποστήριξη απέναντι στο άγχος και την κατάθλιψη.

Όνομα: Fabienne Millet Armbruster
Ιστοσελίδα: http://dieteticien-nutritionniste-dijon.maigrir2000.com/
Επικοινωνία: +33 3 80 58 51 39

Jourdan Aurélia

Διπλωματούχος διαιτολόγος

Η Aurélia Jourdan είναι πτυχιούχος διαιτολογίας BTS. Ξεκίνησε να εργάζεται σε νοσοκομείο, κέντρο αποκατάστασης και κλινική στη Ντιζόν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γνώρισε έναν έμπειρο διαιτολόγο που έβγαινε στη σύνταξη και ο οποίος της έδωσε το βιβλίο ασθενών της. Έκτοτε, διατηρεί το δικό της ιατρείο.

Les meilleurs diététiciens sur Dijon
Διαιτολόγος Aurélia Jourdan Gracia.

Υπηρεσίες για όλους

Οι υπηρεσίες της απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε ηλικιωμένους. Φροντίζει ώστε το θεραπευτικό πρόγραμμα να ταιριάζει με την προσωπικότητα, τις δραστηριότητες, την ηλικία και την ιατρική κατάσταση του πελάτη. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους πελάτες να καταλάβουν ότι η διατροφή αποτελεί ζωτική ανάγκη. Βοηθά στην καταπολέμηση ορισμένων διαταραχών όπως η παχυσαρκία, η υψηλή αρτηριακή πίεση, οι τροφικές αλλεργίες και πολλές άλλες.

Όνομα: Jourdan Aurélia
Ιστοσελίδα: https: //cabinet-jourdan-garcia.fr/
Επικοινωνία: +33 3 80 30 41 87

Anne Roblot Duhautoy

Ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος

Η Anne Roblot Duhautoy απέκτησε δίπλωμα διαιτολόγου στη Λυών το 2007. Πριν ανοίξει το δικό της ιατρείο, εργάστηκε σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο με ασθενείς που έπασχαν από διατροφικές διαταραχές, ιδίως ανορεξία και βουλιμία. Εργάστηκε επίσης σε κέντρο αδυνατίσματος. Έγινε ελεύθερη επαγγελματίας διαιτολόγος το 2009.

Σχετικά με τη διαιτολόγο Anne Roblot Duhautoy.

Δύο τύποι διαβουλεύσεων με την Anne Roblot Duhautoy

Η πρώτη διαβούλευση είναι μια ευκαιρία για τον διαιτολόγο να ενημερωθεί για τις προσδοκίες, το προφίλ και το ιστορικό του ασθενούς και να συζητήσει πραγματικά με τον ασθενή για τους στόχους που πρέπει να τεθούν.

Η επακόλουθη διαβούλευση είναι μια ευκαιρία απολογισμού. Ο διαιτολόγος παρέχει συμβουλές εάν είναι απαραίτητο και μπορούν επίσης να συμφωνηθούν αλλαγές.

Όνομα: Anne Roblot Duhautoy
Ιστοσελίδα: https://www.dietetique-nutrition-dijon.com/
Στοιχεία επικοινωνίας: +33 3 80 51 95 90

Virginie Leroueille

Διαιτολόγος και ειδικός μαγειρικής

Η Virginie είναι πτυχιούχος διαιτολόγος, αλλά έχει επίσης εκπαιδευτεί ως σεφ. Συνδύασε, λοιπόν, τις δύο ειδικότητές της για να γίνει μια εξαιρετική διαιτολόγος-διατροφολόγος.

Les meilleurs diététiciens sur Dijon
Διαιτολόγος Virginie Leroueille.

Διαβουλεύσεις και φροντίδα

Η Virginie Leroueille προσφέρει τέσσερις επιλογές για ένα διαιτολογικό πρόγραμμα:

  • Η αρχική διαβούλευση: πρόκειται για την πρώτη επαφή μεταξύ του διαιτολόγου και του ασθενούς, η οποία επιτρέπει τη διενέργεια μιας αρχικής αξιολόγησης. Ο ασθενής μιλάει για το διατροφικό του ιστορικό και τα προβλήματά του στον τομέα αυτό,
  • Η επακόλουθη διαβούλευση: ο ασθενής και ο διαιτολόγος κάνουν έναν απολογισμό όλων όσων ειπώθηκαν και της προόδου που σημειώθηκε σε σχέση με τους στόχους που τέθηκαν,
  • Θεραπείες ηλεκτροθεραπείας: απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να επιταχύνουν την απώλεια βάρους,
  • Εργαστήρια μαγειρικής: Η διαιτολόγος αυτή μοιράζεται την τεχνογνωσία και τις γνώσεις της για την οικιακή μαγειρική, ώστε να βοηθήσει τους ασθενείς να τρέφονται υγιεινά.

Όνομα: Virginie Leroueille
Ιστοσελίδα: https://cabinet-leroueille-dietetique.fr/
Επικοινωνία: +33 6 68 50 80 30

Marine Eminet

Διαιτολόγος με κρατικό δίπλωμα

Η Marine Eminet έχει αποκτήσει πλούσιες γνώσεις συνεργαζόμενη με επαγγελματίες διαφόρων τομέων: ψυχολογία, παιδιατρική, ενδοκρινολογία και πολλούς άλλους. Συνεργάζεται επίσης με αθλητικούς προπονητές για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Les meilleurs diététiciens sur Dijon
Σχετικά με τη διαιτολόγο Marine Eminet.

Αξιολόγηση και παρακολούθηση

  • Η διαβούλευση αξιολόγησης: πρόκειται για ένα ουσιαστικό στάδιο για την οριστικοποίηση του προγράμματος διατροφής. Ο διαιτολόγος ακούει τον ασθενή για να τον βοηθήσει να θέσει τους στόχους,
  • Η διαβούλευση παρακολούθησης: Μαζί, τα δύο μέρη συζητούν τις προσπάθειες που έχουν γίνει από την πρώτη συνάντηση. Ο διαιτολόγος ενδιαφέρεται επίσης για τη συναισθηματική διαχείριση και θα δώσει τις καλύτερες συμβουλές, είτε πρόκειται για απώλεια βάρους είτε για διαιτητική αναπροσαρμογή.

Όνομα: Marine Eminet
Ιστοσελίδα: https://www.dieteticienne-nutritionniste21.fr/
Επικοινωνία: +33 7 69 44 03 34